Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
08:00 
P2 Radioavis
08:05 
Morgenandagten på DR2
08:30 
Tidens Tegn
Tidens Tegn zoomer ind på døves liv i en hørende verden og fortæller om det, der rører sig i tiden, sætter spørgsmål til debat og skildrer det nære og det sære. Producerat år 2020.
09:00 
Joanna Lumleys rejse ad Silkevejen
Britisk rejseprogram fra 2018. Den britiske skuespiller Joanna Lumley er kommet til Iran på sin rejse langs den legendariske Silkevej - det 10. 000 km lange netværk af ruter, som i middelalderen blev brugt til at transportere handelsvarer på tværs af kontinentet. Hun starter i hovedstaden Teheran og rejser derefter mod syd til Kashan og Isfahan. Efter et smut til ørkenbyen Yazd og til Shiraz ender denne etape af rejsen i Persepolis, fortidens ceremonielle hovedstad og symbolet på det persiske imperiums magt og indflydelse. Del 3 av 4. Producerat år 2018.
09:45 
Det fantastiske Italien [Repris]
Den britiske kunstkritiker Andrew Graham-Dixon og den italienske kok Giorgio Locatelli udforsker de forskellige italienske regioner og deler generøst ud af deres viden om landets rige kultur og regionale køkkener. Sammen ser de på landskaber, kunst, både gamle mesterværker og nyere samtidskunst og madkultur. ,. Del 1 av 3. Producerat år 2013.
10:45 
24 timer vi aldrig glemmer - Kronprinsebrylluppet
14. maj 2004 blev Susanne og Per gift på en balkon med udsigt over Rådhuspladsen. Samme dag blev Kronprins Frederik og Mary Donaldson gift i Vor Frue Kirke, hvor kronprinsen kæmpede med tårerne. Line Baun-Danielsen gjorde det samme i DRs bryllupsstudie, tæppefolkene sloges med den røde løber. Ceremonimester Eugen-Olsen fik lige gennet gæsterne ind til brudevalsen og hele Danmark fulgte med. Det blev 24 timer vi aldrig glemmer. Producerat år 2010. Redaktör: Jakob Kronborg Heick.
11:15 
Operadivaen Maria Callas
Fransk musikdokumentar fra 2017. Maria Callas var en af det 20. århundredes mest feterede sopraner. En diva, der revolutionerede operakunsten med sin stemme og karisma. Gennem interviews, nyhedsindslag og private optagelser fortæller det globale sangikon med egne ord om sit ekstraordinære liv og karriere. En intim fortælling om to personer - Maria og Callas - og om ensomhed, ulykkelig kærlighed og stemmeproblemer. Producerat år 2017.
13:10 
Haldor Topsøe - Århundredets ingeniør
Dansk dokumentar fra Portræt af en af Danmarks helt store erhvervsikoner. Denne personlige dokumentarfilm, fortalt af Haldors Topsøes barnebarn, skildrer en ukuelig og stædig entreprenør, der aldrig slap roret eller energien i et 100 år langt liv. Allerede i 1940 grundlagde Haldor Topsøe sin virksomhed, og helt til sin død kæmpede han for at skabe en bedre verden ved hjælp af sine katalytiske processor. Han har rådgivet alverdens ledere, har en stor del af æren for den såkaldte grønne revolution i Indien og Bangladesh, modtaget Hoover medaljen, Storkorset af Dannebrog og fået titlen Århundredets Ingeniør. Alligevel er det de færreste, der i dag kender til manden bag firmaet Haldor Topsøe. Sendt første gang 25.11.2016. Producerat år 2016. Regissör: Emil Ingemann Øigaard.
14:05 
Tordenskjold og Kold
Dansk spillefilm fra 2016. 1720. Krigen er slut og den dansk-norske flådes sejrende helt, viceadmiral Tordenskiold, aner pludselig ikke hvad han skal stille op med sit liv. Kammertjeneren Kold mener, at tiden er kommet til at slå sig ned og indgå ægteskab og at hans herre skal tage på en frierfærd for at møde den stenrige frøken Norris. Turen gennem Danmark og ind i de nordtyske riger udvikler sig til et balstyrisk roadtrip i totalt frigear. Overalt dåner kvinderne ved synet af tidens største og særdeles virile stjerne. Men langsomt trækker mørke skyer op og i Hannover forsøger tidligere og tilsyneladende hævngerrige svenske arvefjender at manipulere den stadigt mere paranoide Tordenskiold ud i en duel. Manuskript: Erlend Loe. Fotograf: Jørgen Johansson. Scenograf: Jette Lehmann. Musik: Henrik Skram. Producerat år 2014. Medverkande: Natalie Madueno, David Dencik, Jacob Oftebro, Martin Buch, Regissör: Henrik Genz.
15:40 
Fiskerne [Repris]
1. del af tv-føljeton i seks dele af Leif Petersen efter Hans Kirks roman med musik af Hans Erik Philip. Instruktion: Jens Ravn. Sendt første gang. ,. Del 1 av 6.
16:35 
Monty Python's Flying Circus [Repris]
I 1969 skabte fem gale englændere og en enkelt mindst lige så gal amerikaner tv-historie, da de lancerede den gakkede sketchserie Monty Python's Flying Circus. Gå amok i alle de gyldne Python-øjeblikke leveret af John Cleese, Graham Chapman, Eric Idle, Terry Jones, Michael Palin og Terry Gilliam. ,. Del 17. Producerat år 1969.
17:05 
Monty Python's Flying Circus [Repris]
I 1969 skabte fem gale englændere og en enkelt mindst lige så gal amerikaner tv-historie, da de lancerede den gakkede sketchserie Monty Python's Flying Circus. Gå amok i alle de gyldne Python-øjeblikke leveret af John Cleese, Graham Chapman, Eric Idle, Terry Jones, Michael Palin og Terry Gilliam. ,. Del 18. Producerat år 1969.
17:35 
Sjakalen
Engelsk-fransk thriller fra 1973. Militærfolk fra den franske højreorienterede organisation OAS hyrer en engelsk lejemorder med kodenavnet "Sjakal" til at myrde præsident De Gaulle. Sjakalen går koldblodigt i gang med sine forberedelser, men rygterne om attentatplanerne siver til den franske regering, der hyrer landets bedste detektiv til at afsløre sjakalens identitet og forpurre attentatet. Producerat år 1973. Medverkande: Derek Jacobi, Edward Fox, Michel Lonsdale, Regissör: Fred Zinnemann.
19:50 
Før Søndagen
De danske salmer er en uudtømmelige kulturskat. I "Før søndagen" fortolker kendte danskere og DR's ensembler den danske salmeskat i ord og musik - én salme ad gangen. I aften tager skuespilleren Solbjørg Højfeldt fat på salmen "Sorrig og glæde de vandre til hobe". Producerat år 2017.
20:00 
Stemmen - den dybe, den skingre og den virkelig frække.
Skinger, dyb, høj, hæs eller nasal. Vi har alle sammen en helt unik stemme, men hvorfor lyder vi egentlig, som vi gør, og hvad fortæller vores stemme om os?. Vært Peter Frödin tager dig på en rejse i stemmens mange facetter, og så har han sat sig for at forsøge at springe et vinglas - kun ved brug af sin stemme. Producerat år 2019.
21:00 
Smukfest 2020 LIVE på DR2
Smukfest 2020, som du ikke har fået den før og aldrig vil få den igen. Årets Smukfest er aflyst, men nu får du mulighed for at få lidt af stemningen og møde nogle af de bedste danske artister, der skulle have spillet på årets festival. Slå dit telt op i stuen, find dåsemakrellen og ølbongen frem og se med når DR2 sender live fra en helt alternativ udgave af festivalen. Producerat år 2020.
22:30 
Deadline
23:00 
Peter Sommer og Tiggerne på Bøgescenen
Den legendariske Bøgescene i Dyrehaven i Skanderborg, der hvert år huser stjernerne på Smukfest, står denne sommer funklende klar, i ny dobbelt størrelse - og tom. Peter Sommer & Tiggerne, der stammer fra området, stillede en søndag eftermiddag deres gear op i skoven og indviede den nyrestaurerede scene med en koncert for absolut ingen udover de tilfældigt forbipasserende. Speaks af Simon Kvamm, Søren Huss, Peter Palshøj og Peter Sommer samt arkivklip fra tidligere års festivaler. Producerat år 2020.
23:30 
Peter Sommer og Tiggerne Live på Mols
Musikfilm af Jannick Børlum, der betragter Peter Sommer & Tiggerne en majdag midt i en rapsmark midt i en coronatid. Man følger bandet, som spiller sange fra det aktuelle album "Stærk Strøm Hen Over Ujævn Bund" for ingen andre end dem selv og et filmhold. For musikken og dens fortælling fortsætter, selv når alle koncerter er aflyst og hele landet lukket ned. Producerat år 2020.
00:00 
Prince
Rave un2 the Year 2000. Musikikonet Prince spiller år 2000 ind i denne spektakulære nytårskoncert filmet i Paisley Park. Med sig på scenen har han kunstnere som den legendariske bassist Larry Graham og The Family Stone - og særlige gæster som Lenny Kravitz, Maceo Parker og Morris Day & The Time. Nyd en aften med tidløse hits fra hele den lilla funkmesters karriere som 'Kiss', 'Purple Rain', 'Let's Go Crazy' og '1999'. Säsong 2000. Producerat år 2000.
01:55 
Bøger, der gør en forskel [Repris]
Jacob Skyggebjergs "Der går min klasselærer". Folkeskolen er omdrejningspunkt i Jacob Skyggebjergs roman "Der går min klasselærer", hvor skolelæreren Erling bøvler med både følelsesliv og lærergerning i en jysk provinsby i starten af 00'erne. Men hvorfor er skolegården ideel som arena for en roman om følelsesmæssig apati, livsfarlig mobning og en stillestående provinsby? Vært Maria Månson taler med forfatteren, litteraten og giver ordet til læserne. ,. Producerat år 2020.
02:25 (04:35)
Deadline Nat

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå