Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
08:00 
P2 Radioavis
08:05 
Morgenandagten på DR2
08:30 
Joanna Lumleys rejse i Japan
Britisk rejseprogram fra 2016. Den britiske skuespiller Joanna Lumley indleder anden etape af sin rejse gennem Japan i hovedstaden Tokyo. På en natklub skal hun overvære et pigeband optræde, men at se det mandlige publikums reaktion på bandet er næste en større oplevelse. Senere rejser Joanna til Kiso-dalen for at vandre på Nakasendo-vejen, en gammel rute, der engang forbandt Tokyo med Kyoto. Og i Kyoto opsøger hun udøverne af en af Japans ældste traditioner: Geisha. Del 2 av 3. Producerat år 2016.
09:15 
Det fantastiske Sicilien [Repris]
Den britiske kunstkritiker Andrew Graham-Dixon og den italienske kok Giorgio Locatelli udforsker de forskellige sicilianske områder og deler generøst ud af deres viden om øens rige kultur og køkken. Sammen ser de på landskaber og kunst, både gamle mesterværker og nyere samtidskunst, og madkultur. ,. Del 2 av 3. Producerat år 2012.
10:15 
24 timer vi aldrig glemmer - Brdr. Olsen
Der findes døgn, der gør så stort et indtryk, at de for evigt sidder fast i hukommelsen. Den dag hvor Brødrene Olsen sang 'Smuk som et stjerneskud' til tops i det Internationale Melodi Grand Prix er en af dem. Da Brødrene Olsen i 2000 stillede op i det danske Melodi Grand Prix, var der næppe nogen som troede, at de to modne herrer ville blive stjerner i hele Europa med deres sang om kærlighed. Brødrene var store popidoler i begyndelsen af 70´erne, men siden var det gået ned ad bakke med den musikalske anerkendelse. I 24 Timer vi aldrig glemmer, fortæller Jørgen Olsens døtre, Hilda og Keld Heick, og DRs daværende Grand Prix delegationsleder om deres frygt der blev til håb og til sidst forløstes i et brag af en sejr til Brødrene Olsen ved det store tv-show i Stockholm, den dag i år 2000 hvor Brødrene Olsen var bedst i Europa. Producerat år 2009. Redaktör: Kerstin Freiesleben.
11:05 
Danmark i Den Kolde Krig
Kort tid efter 2. verdenskrig satte frygten sig fast i det danske samfund. En regulær frygt for at russerne ville besætte landet. På ganske kort tid gik vi fra at være neutrale til at melde os under fanerne i den vestlige blok. Frygten førte også til, at en gruppe gamle modstandsfolk dannede et hemmelig netværk, der skulle i aktion hvis russerne besatte landet. Del 5 av 12. Producerat år 2000.
11:50 
Danmark i Den Kolde Krig
En lille gruppe mænd tog den kolde krig så alvorligt, at de også i det skjulte arbejdede på at bekæmpe kommunisterne. Det skete ved hjælp af ulovlige aflytninger, registreringer og en nøje overvågning af det kommunistiske parti, dets medlemmer og aktiviteter. Det skete i en tid hvor socialdemokrater kæmpede mod kommunisterne og hvor be- givenhederne ude i verden, Tjekkoslovakiet 48 og Ungarn 56, fik stor betydning i Danmark. Del 6 av 12. Producerat år 2000.
12:30 
Sylvia Plath - Glasklokken
Britisk dokumentar fra 2018. Sylvia Plath er en af det tyvende århundreders største kvindelige forfattere og lyrikere. I sin eneste roman, 'Glasklokken', skildrer hun vanskelighederne ved at være kvinde og leve med begrænsningerne i 1950'ernes USA - og om livet med depression og selvmordsforsøg. Her dykker vi ned i historien bag hendes semi-biografiske beretning, suppleret med vidnesbyrd fra hendes venner og datter, Frieda Hughes. Producerat år 2018.
13:30 
Colette
Britisk drama fra 2018. I 1893 gifter forfatterspiren Colette sig med litteraten Willy. At skrive under eget navn går ikke for en kvinde, så Willy tager æren for Colettes første bog - der bliver en kæmpesucces. Willy og Colette bliver Paris' mest berømte par, men først da Colette indleder en affære med markisen 'Missy', begynder hendes virkelige frigørelse. Nu skal alle vide, hvem der i virkeligheden har skrevet bøgerne, som har taget den franske ungdom med storm!. Producerat år 2018. Medverkande: Fiona Shaw, Keira Knightley, Dominic West, Regissör: Wash Westmoreland.
15:15 
Karen Blixen
Fransk dokumentar fra 2017. Karen Blixen (1885-1962) bliver i dag anset som en af det 20. århundredes store fortællere med en livshistorie, der både er farverig og eksotisk. Men mens de fleste kender historien om Karen Blixens liv i Kenya, som hun beskrev i 'Den afrikanske farm', ved kun de færreste, hvordan det lykkedes for hende efter hjemkomsten til Danmark at forvandle sig til en international anerkendt forfatter. Producerat år 2017.
16:10 
En af dagene [Repris]
Dansk drama fra 2000. Dansk dramatik fra Leif Panduros første TV-Spil om et lukket kontormiljø og dets indklemte mennesker. Medvirkende: Jørgen Ryg, Erik Paaske, Axel Strøbye, Svend Bille, Rita Angela, Grethe Mogensen, Morten Grundwal. ,. Producerat år 2000.
17:05 
Monty Python's Flying Circus [Repris]
I 1969 skabte fem gale englændere og en enkelt mindst lige så gal amerikaner tv-historie, da de lancerede den gakkede sketchserie Monty Python's Flying Circus. Gå amok i alle de gyldne Python-øjeblikke leveret af John Cleese, Graham Chapman, Eric Idle, Terry Jones, Michael Palin og Terry Gilliam. ,. Del 9. Producerat år 1969.
17:35 
Monty Python's Flying Circus [Repris]
I 1969 skabte fem gale englændere og en enkelt mindst lige så gal amerikaner tv-historie, da de lancerede den gakkede sketchserie Monty Python's Flying Circus. Gå amok i alle de gyldne Python-øjeblikke leveret af John Cleese, Graham Chapman, Eric Idle, Terry Jones, Michael Palin og Terry Gilliam. ,. Del 10. Producerat år 1969.
18:05 
Big Jake
Amerikansk western fra 1971. Den aldrende cowboy Jake McCandles har ikke det bedste forhold til sin familie, men da hans barnebarn bliver bortført af en røverbande, træder Jake i action. Sammen med sine to voksne sønner drager han ud for at opspore Lille Jake og sætte bortførerne på plads. Producerat år 1971. Medverkande: Maureen O'Hara, John Wayne, Richard Boone, Regissör: George Sherman.
19:50 
Før Søndagen
De danske salmer er en uudtømmelige kulturskat. I "Før søndagen" fortolker kendte danskere og DR's ensembler den danske salmeskat i ord og musik - én salme ad gangen. I aften tager forfatter Knud Romer fat på salmen "Det er så yndigt at følges ad for to". Producerat år 2017.
20:00 
Gæsten og Hesten
Standup'eren Melvin Kakooza og verdensdamen Christine Feldthaus har været tvunget i karantæne i ugevis. Nu er de endelig sluppet fri, og de længes efter at gøre noget, der giver mening for andre - og dem selv. Derfor er de taget til badebyen Løkken, som er næsten helt sandet til på grund af manglende strandløver og lukkede butikker. Nu hjælper det festlige makkerpar med at gøre byen sommerklar og få det gode humør tilbage. Producerat år 2020.
21:00 
Copenhell 2020 på DR2
Årets CopenHell er aflyst, men nu dedikerer DR2 en hel aften til Heavymetal. Der bliver plads til en masse livemusik, interesante snakke og musiknørderier, når DR2 hen over sommeren hylder de danske musikere og festivaler. I aften er det P6 beatvært Anders Bøtter og to danske metalbands, der indtager scenen. Producerat år 2020.
22:30 
Deadline
23:00 
Metallica - Some Kind of Monster
Amerikansk musikdokumentar fra 2004. Metallica er et af de mest succesfulde og indflydelsesrige heavy metal-bands i verden. Bandet har i dets lange karriere gennemlevet en række dramatiske begivenheder lige fra bassisten Cliff Burtons tragiske død i en busulykke til retssager, koncertoptøjer og ekstreme ændringer af deres musikalske retning. Dokumentaren giver et indblik i bandmedlemmernes personlige og professionelle op- og nedture under indspilningerne af albummet 'St. Anger' - som ifølge bandet selv er den mest turbulente periode i deres karriere. Producerat år 2004.
01:25 
Dennis Rodman - Sportsstjerne på godt og ondt
Amerikansk dokumentar fra 2020. Dennis Rodman - Sportsstjerne på godt og ondt. Han har været hjemløs, drepressiv og har døjet med alkoholproblemer. Den tidligere NBA-stjerne Dennis Rodman fortæller om sit liv - fra barndom til berømmelse og frem til slutningen af hans basketballkarriere. En fortælling om vanskelige og ubehagelige barneår, men også om hans udvikling til rebound-konge - og en af de mest ikoniske basketballspillere i historien. Producerat år 2020.
03:05 (04:30)
Deadline Nat

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå