Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
08:00 
P2 Radioavis
08:05 
Morgenandagten på DR2
08:30 
I Guds navn - USA versus Danmark [Repris]
I denne serie går vi på jagt efter svar på spørgsmålet: hvorfor er amerikanerne så skøre med religion, mens vi danskere i deres øjne mest ligner gudløse ateister?. Vi rejser tværs gennem Guds eget land og møder alt fra kreationister til aggressive buddhister og millionærer i megakirker. Hjemme i Danmark undersøger vi, om danskerne virkelige er så lunkne ved religion, som det ser ud til på overfladen?. ,. Del 1 av 3. Producerat år 2016.
09:00 
Hvordan stopper vi madspildet?
Anne og Paul tager imod en udfordring. Kan man lære skolebørn at spise en helt ny ret lavet af mad, der ellers ville være gået til spilde?. Anne og Paul spørger også, hvornår madens udseende begyndte at spille så stor en rolle. Er vores madbutikker blevet en slags catwalk, hvor kun de smukke frugter og grøntsager sælges til forbrugeren?. Del 2 av 4. Producerat år 2019.
10:00 
Din yndlingsmad
Britisk dokumentarserie fra 2017. Te-fabrikken. Gregg Wallace følger en last af teblade fra plantagen i Kenya til fabrikken, hvor der produceres en fjerdedel af al den te som drikkes i Storbritannien. Hvad er tebladets hemmeligheder?. Hvordan brygger man den perfekte kop te? Og har farven på din tekop en betydning for smagen?. Producerat år 2017.
11:00 
Din yndlingsmad
Britisk dokumentarserie fra 2017. Pastafabrikken. Hvert år leveres der 3000 ton pasta til Storbritannien. Gregg Wallace besøger verdens største pastafabrik i Italien. Her følger han hvedens rejse gennem en syv etagers mølle til den omdannes til de 150.000 kilometer spaghetti, der produceres hver dag. Hvad er den bedste pasta lavet af?. Producerat år 2017.
12:00 
Punkens historie
John Lydon fra Sex Pistols, Dave Vanian fra The Damned, Terry Chimes fra The Clash, Viv Albertine og Palmolive fra The Slits og mange andre fortæller om den britiske punkscene fra 1976 til 1978. Om mediernes rolle, om punkens betydning for kvindelige musikere, om Vivienne Westwood og Malcolm McClarens stildannende tøjbutik Sex og om Sex Pistols' skæbnesvangre USA-turne. Del 2 av 4. Producerat år 2019.
12:50 
En insiders guide til Alte Nationalgalerie
Tysk kunstserie fra 2018. Den tyske kunstner Katharina Grosse viser rundt på Alte Nationalgalerie i Berlin. Her fortæller hun om museets store samling af skulpturer og malerier fra det 19. århundrede. Og beskriver sine indtryk, når hun møder kunstværkerne 'Munken ved havet' af Caspar David Friedrich, 'I vinterhaven' af Manet og 'De dødes ø' af Arnold Böcklin. Producerat år 2018.
13:40 
En insiders guide til The Guggenheim
Tysk kunstserie fra 2018. Den amerikanske billedkunstner Julie Mehretu viser rundt på Solomon R. Guggenheim Museet i New York. Her udforsker hun den sociale betydning som stedets radikale kunstner har og møder mesterværker af Jackson Pollock, Wassily Kandinsky og Raymond Duchamp-Villon. Producerat år 2018.
14:35 
Hvide slaver - Tyrker-Gudda
I midten af juli måned 1627 overfalder fire nordafrikanske kaperbåde Island. Mange bliver dræbt, og flere hundrede islændinge og et ukendt antal danskere bliver taget til fange og tvunget med ombord på kaperskibene. Med som fanger er den 29årige kvinde Gudridur sammen med sin lille søn. Det er barske forhold, der venter Gudridur og hendes lille søn. Heden er skrækkelig. Indenfor den første måned dør mange islændinge af sygdom. Gudridur er en ud af den million europæere, der fra år 1500 til ca.1830 var slaver i Nordafrika. Det var sømænd, passager på skibe og landsbybeboere i fjerne kystområder, der blev kapret af muslimske pirater både i Middelhavet og Atlanterhavet. Producerat år 2008. Redaktör: Anna Elisabeth Jessen.
15:15 
Hvide slaver - Cervantes
Den 26. september 1575 er skibet Sol på vej fra byen Napoli mod Spanien, da det bliver angrebet af nordafrikanske kaperbåde udenfor den catalanske kyst. Ombord er den spanske soldat Miguel, en ung mand på 28 år, der senere skal blive en af verdens største og mest læste forfattere. Cervantes og de andre om bord på båden bliver taget til fange og ført til Algier, hvor de bliver solgt som slaver på slavemarkedet. Cervantes er en ud af den million europæere, der fra år 1500 til ca.1830 var slaver i Nordafrika. Det var sømænd, passager på skibe og landsbybeboere i fjerne kystområder, der blev kapret af muslimske pirater både i Middelhavet og Atlanterhavet. Del 3 av 3. Producerat år 2008.
15:55 
Jeg er her stadig
Han var kendt af hele Danmark som "Børge" fra Olsen-banden. Den frække og kloge dreng med det lange hår, røde sweater og sygekassebrillerne medvirkede i hver eneste Olsen-bande fra han var 12 år gammel indtil han en dag pludselig forsvandt fra rampelyset. De næste mange år var Holtsø ud i en voldsom nedtur og på et tidspunkt blev han erklæret klinisk død efter en overdosis. Dette er historien om hvad der blev af Jes Holtsø og hvordan han kæmpede sig tilbage til livet - og rampelyset. Sendt første gang 29.08.2018. Producerat år 2017.
16:25 
Postbudet
Italiensk romantisk drama fra 1994. Ungkarlen Mario bliver postbud for eksildigteren Pablo Neruda. Han bringer digteren nyt fra hele verden. Alle brevene kommer fra kvinder. Med tanke på poesiens effekt på kvinder kaster Mario sig over Nerudas digte. Og hans fornemmelse for poesi viser sig nyttig, da han møder den smukke Beatrice. Producerat år 1994. Medverkande: Maria Grazia Cucinotta, Philippe Noiret, Massimo Troisi, Regissör: Michael Radford.
18:15 
Husker du...
Det er ligegyldigt om du kan lide Wham eller satanisk heavy metal, bare der står La Coste på din trøje. De unge tænker på musik og mærketøj i 1985, og i fjernsynet ser de Tonny Toupé Show. Danmark slår USSR 4-2 i Idrætsparken, og den internationale terrorisme kommer til Danmark. Der sker meget på et år, det sjoveste og det vigtigste kan du se igen i aftenens program. Producerat år 2004.
19:15 
Husker du...
Den svenske statsminister Olof Palme blev myrdet, det sovjetiske atomkraftværk i Tjernobyl eksploderede og Danmark bankede Uruguay 6 - 1 ved VM. Hør Danmarks Radios tidligere korrespondent Jørgen Poulsen fortælle om Olof Palme - og gense nogle af højdepunkterne fra et på alle måder uforglemmeligt fodboldeventyr. Producerat år 2004.
20:15 
Ekstreme togrejser
Britisk rejseserie fra 2018. Den erfarne globetrotter Chris Tarrant elsker at udforske fjerne egne med tog, møde nye mennesker og stifte bekendtskab med nye kulturer, især hvor anlæggelsen af jernbanen har spillet en vigtig rolle i deres historie. Her stiger han på i Wien og kører fra Østrig til Schweiz over Alperne med stadig højere bjergbaner. Säsong 5. Del 1 av 4. Producerat år 2018.
21:00 
Kære Tove
Ellen opdager at hendes mand er hende utro. Han tilstår grædende og vil gøre alt for Ellen og børnene. Men Ellen er i tvivl - kan han virkelig stoppe med utroskaben eller skal hun lære at leve med det. Hun skriver forvirret et brev til Tove Ditlevsens brevkasse. Men kan Tove overhovedet hjælpe hende og hvorfor svarer hun som hun gør?. Del 4 av 6. Producerat år 2020.
21:30 
Knogler fra graven - mysteriet om Den Store Vikingehær
Britisk dokumentar fra 2019. Der findes en massegrav i den engelske by Repton. Fyldt med skeletter fra næsten 300 mennesker, som arkæologer har haft svært ved at datere. Men ny forskning beviser, at knoglerne i graven sandsynligvis stammer fra nogle af de første danske vikinger, der drog ud i verden for at plyndre, voldtage og hærge. Her dykker vi ned i mysteriet om Den Store Vikingehær, som invaderede England i det 9. århundrede. Hvordan levede, kæmpede og døde de?. Producerat år 2019.
22:20 
We shall Overcome - Sange der ændrede verden
Der findes sange, der har haft så stor betydning i verdenshistorien, at man kan sige, de har været med til at ændre verden. We Shall Overcome er måske den største protestsang nogensinde. Det er en sang, som bliver gjort verdenskendt af den amerikanske borgerrettighedsbevægelse i 1960erne. Og den bliver den dag i dag sunget overalt, hvor folk kæmper for retfærdighed, lighed og frihed. Producerat år 2009.
22:30 
Deadline
23:00 
Kvindemordene i Louisianas sumpe
Amerikansk dokumentarserie fra 2019. En uskøn alliance. Jo mere tid den undersøgende journalist Ethan Brown tilbringer i Jennings, jo tydligere bliver det for ham, at der ikke er en seriemorder på spil. Og da han undersøger politiets efterforskning, støder han på en række alarmerende detaljer. Flere politifolk har forbindelse til ofrene. Del 3 av 5. Producerat år 2019.
23:50 
Iggy Pop
Gimme Danger. Vanvittigt, smagløst og dekadent. Samtiden havde langt fra kun pæne ord at sige om Detroit-bandet The Stooges' aggressive blanding af rock, blues og free jazz og frontmanden Iggy Pops kompromisløse, halsbrækkende sceneoptræden. I dag, et halvt århundrede senere, er gruppen et af rockhistoriens mest indflydelsesrige bands. Filminstruktøren Jim Jarmusch fortæller historien om "det bedste rock'n'roll-band nogensinde". Producerat år 2016. Regissör: Jim Jarmusch.
01:35 
Punkens historie
Punken døde ikke med Sid Vicious og Sex Pistols. I USA i slut-70'erne begynder bands som The Germs, Bad Brains, Black Flag og Dead Kennedys at spille punk, der er så ekstrem og kompromisløs, at den bliver døbt hardcore. Her fortæller Henry Rollins fra Black Flag, Jello Biafra fra Dead Kennedys, Ian MacKaye fra Minor Threat, Daryl Jenifer fra Bad Brains og mange andre om den amerikanske punkscene omkring 1980. Del 3 av 4. Producerat år 2019.
02:25 
Bush-dynastiet (6:6) Et dynasti slutter?
Amerikansk dokumentarserie fra 2019. Præsident George W. Bush fører sit land i krig. En krig, der kommer til at definere hans præsidentperiode og belaste hans familien og omdømme. En ny politisk æra begynder, og endnu en Bush stiler mod Det Hvide Hus. Men er familienavnet så stærkt, som det var engang?. Producerat år 2019.
03:05 (04:30)
Deadline Nat

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå