Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
08:00 
P2 Radioavis
08:05 
Morgenandagten på DR2
08:30 
Tidens Tegn
Tidens Tegn zoomer ind på døves liv i en hørende verden og fortæller om det, der rører sig i tiden, sætter spørgsmål til debat og skildrer det nære og det sære. Producerat år 2020.
09:00 
USA's dødbringende fejltagelse
Britisk dokumentar fra 2020. Coronaepidemien har ramt USA hårdt, og på nuværende tidspunkt har man registreret over 100.000 dødsfald. Her undersøger journalist Hilary Andersson coronaviruspandemien i Amerika. Hun møder fortvivlede læger, sundhedsarbejdere og aktivister og spørger: Hvordan 21. 000 mennesker kunne dø i en by med nogle af de bedste sundhedsydelser i verden?. Producerat år 2020.
09:30 
Joanna Lumleys rejse i Japan
Britisk rejseprogram fra 2016. Den britiske skuespiller Joanna Lumley starter sin mere end 3.000 km lange rejse gennem Japan på Hokkaido - Japans nordligste ø. I et iskoldt, men umådeligt smukt område er hun så heldig at se den japanske nationalfugl, den rødkronede trane. Derefter går turen til Sapporo, hvor hun havner midt i den årlige sne-festival. Og endelig besøger hun området ved atomkraftværket, Fukushima, som i 2011 var midtpunkt for den værste atomkatastrofe i nyere tid. Del 1 av 3. Producerat år 2016.
10:15 
Det fantastiske Sicilien [Repris]
Den britiske kunstkritiker Andrew Graham-Dixon og den italienske kok Giorgio Locatelli udforsker de forskellige sicilianske områder og deler generøst ud af deres viden om øens rige kultur og køkken. Sammen ser de på landskaber og kunst, både gamle mesterværker og nyere samtidskunst, og madkultur. ,. Del 1 av 3. Producerat år 2012.
11:15 
24 timer vi aldrig glemmer - Tragedien på Roskilde Festival
Den 30. juni 2000 blev publikumspresset for stort på Roskilde Festivals Orange Scene under en koncert med bandet Pearl Jam. Otte unge mænd blev klemt ihjel, og en døde senere af sine kvæstelser. Gennem deres venner og familie fortæller "24 timer vi aldrig glemmer" historien om to af ofrene - og deres sidste dag i livet. Producerat år 2010. Redaktör: Janus Køster-Rasmussen.
12:05 
Danmark i Den Kolde Krig
Atombomben blev modtaget med begejstring, da den sprang første gang og satte en stopper for Anden Verdenskrig. Og der skulle gå mange år før protesterne mod bomber og oprustning for alvor begyndte. Mærkeligt nok var videnskabsmændene, der opfandt bomben, de første til at protestere. Senere fulgte befolkningen med, og i starten af tresserne begyndte i Danmark de første marcher mod atomvåben. Del 3 av 12. Producerat år 2000.
12:40 
Danmark i Den Kolde Krig
I sommeren 1951 landsatte amerikanerne over 12.000 bygningsarbejdere og soldater ved den lille danske koloni Thule. Grønlands befolkning blev forøget med 50 procent. Forud var gået et politisk spil, som danskerne tabte. Amerikanerne satsede alt for at overtage et lille stykke af kongeriget Danmark. Danskerne der boede i kolonien og de centrale embedsmænd fortæller historien om dengang amerikanerne kom. Del 4 av 12. Producerat år 2000.
13:20 
Min farfars hemmelige krig
Dansk dokumentar fra 2017. Levede Ida´s farfar et dobbeltliv som hemmelig agent?. Hvorfor sov farfar Otto med en skarpladt pistol ved sin side, indtil han smed den i havet i begyndelsen af 80´erne?. Det ene spor efter det andet får Ida og hendes far til at stille skarpt på deres 94-årige elskede far og farfar, en respekteret tandlæge fra Haderslev og modstandsmand under Besættelsen. Arbejdede han direkte for CIA under den Kolde Krig i Danmark? Det er ikke noget han er parat til at indrømme. En familiekrønike med globale vinger, hemmeligheder og store overraskelser. Sendt første gang 17.05.2017. Producerat år 2017. Regissör: Ida Grøn.
14:20 
Hjemme hos William [Repris]
Dansk TV-spil af Leif Panduro fra 1971. William er en anerkendt og efterspurgt moderne arkitekt, som med lige stor faglig akkuratesse bygger kirker og 'humane fængsler'. Sit privatliv har han sværere ved at administrere. Medvirkende: Henning Moritzen, Lykke Nielsen, Finn Storgaard, Søren Elung Jensen, Birgitte Price, Ove Sprogøe, Rita Angela, Holger Munk, Palle Huld, Ole Wisborg, John Wittig, Jørgen Kiil, Birte Tove, Poul Glargaard, Tove Bang, Lene Tiemroth. ,. Producerat år 1971. Regissör: Palle Kjærulff-Schmidt.
15:25 
Vores år [Repris]
TV-serie fra 1980 i fire dele om en fiskerfamilie i Rudkøbing og nogle mennesker omkring dem i 1970'erne. Medv. : John Hahn-Petersen; Else Benedikte Madsen; Merete Voldstedlund; Martin Miehe-Renard; Bent Børgesen; Joel Levy; Susse Wold; Anne Marie Ottersen; Preben Neergaard; Ove Sprogøe; Bodil Lindorff; Karl Stegger; Jannie Faurschou; Nis Bank-Mikkelsen; Karen-Lise Mynster; Pierre Miehe-Renard; Manuskript af Klaus Rifbjerg. ,. Del 4 av 4. Producerat år 1980.
17:10 
Monty Python's Flying Circus [Repris]
I 1969 skabte fem gale englændere og en enkelt mindst lige så gal amerikaner tv-historie, da de lancerede den gakkede sketchserie Monty Python's Flying Circus. Gå amok i alle de gyldne Python-øjeblikke leveret af John Cleese, Graham Chapman, Eric Idle, Terry Jones, Michael Palin og Terry Gilliam. ,. Del 7. Producerat år 1969.
17:40 
Monty Python's Flying Circus [Repris]
I 1969 skabte fem gale englændere og en enkelt mindst lige så gal amerikaner tv-historie, da de lancerede den gakkede sketchserie Monty Python's Flying Circus. Gå amok i alle de gyldne Python-øjeblikke leveret af John Cleese, Graham Chapman, Eric Idle, Terry Jones, Michael Palin og Terry Gilliam. ,. Del 8. Producerat år 1969.
18:10 
Cahill, U.S. Marshal
Amerikansk western fra 1973. J.D. Cahill er en dygtig og respekteret sherif, men han har forsømt at tage sig ordentligt af sine to sønner. Det får han grund til at fortryde. Da den lokale bank bliver røvet, viser det sig nemlig, at begge Cahills knægte har en finger med i spillet. Producerat år 1983. Medverkande: Gary Grimes, John Wayne, George Kennedy, Regissör: Andrew V. McLaglen.
19:50 
Før Søndagen
De danske salmer er en uudtømmelige kulturskat. I "Før søndagen" fortolker kendte danskere og DR's ensembler den danske salmeskat i ord og musik - én salme ad gangen. I aften tager sangerinde Marie Carmen Koppel fat på salmen "Op, al den ting som Gud har gjort". Producerat år 2017.
20:00 
Camping - fra primitivt til vild luksus
Hvorfor gider danskerne bruge deres ferier på at sove i telt og selv lave mad, når de i stedet kan blive vartet op og få vilde oplevelser i udlandet?. Livsstilsekspert Christine Feldthaus, der ikke selv har camperet siden hun var barn i 1960'erne, har svært ved at forstå, hvorfor camping er så populært. Derfor er hun nysgerrig efter at finde ud af, hvad det er for livsværdier, campisterne har - og om hun kan lære at elske camping. I denne temalørdag tager Christine Feldthaus sammen med sin søn Alfred ud i det danske campingland og afprøver undervejs tre forskellige campingoplevelser - fra det helt primitive til det allermest luksuriøse, Danmark kan byde på. Producerat år 2018.
21:00 
Roskilde Festival 2020 LIVE på DR2
Roskilde Festival 2020, som du ikke har fået den før og aldrig vil få den igen. Årets Roskilde festival er aflyst, men nu får du mulighed for at få lidt af stemningen og møde nogle af de bedste danske artister, der skulle have spillet på årets festival. Slå dit telt op i stuen, find dåsemakrellen og ølbongen frem og se med når DR2 sender live fra en helt alternativ udgave af festivalen. Producerat år 2020.
22:30 
Deadline
23:00 
Stor som en sol - The Minds of 99
The Minds of 99 er på få år blevet et af Danmarks største, vigtigste og mest elskede rockbands. Men hvad sker der, når man som sammentømret gruppe mister et medlem? Og hvordan håndterer frontmand Niels Brandt succesen og presset?. Dokumentaren er en rå og ærlig fortælling om The Minds of 99, mens de arbejder på deres tredje udgivelse, Solkongen. Producerat år 2019.
00:25 
Imelda - den stenrige førstedame
Amerikansk/dansk prisbelønnet dokumentarfilm fra (The Kingmaker) Imelda Marcos, Filippinernes tidligere førstedame, blev berømt først for sin skønhed og skosamling, og siden for sit fald fra magtens tinder og flugt ud af landet i 1986 med diamanterne godt gemt i børnenes bleer. Nu er hun tilbage og fast besluttet på at få sin søn, Ferdinand 'Bongbong', valgt som vicepræsident for den kontroversielle præsident Duterte. Den prisvindende dokumentarist Lauren Greenfield har fået eksklusiv adgang til Marcos, der i filmen åbent fortæller (sin egen version af) historien om førstedamen, der ville være hele befolkningens moder. Producerat år 2018.
02:05 (04:30)
Deadline Nat

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå