Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
08:00 
P2 Radioavis
08:05 
Morgenandagten på DR2
08:30 
Jagten på lykken [Repris]
Hanna Hellquist ser på et af det moderne samfunds nyere fænomener: New Age. Hun stiller op til en åndelig femkamp for at finde ud af, hvorfor denne nye retning har spredt sig med vindens hastighed. ,. Del 7 av 8. Producerat år 2011.
09:00 
Afrika er det nye sort [Repris]
Det kreative Afrika eksploderer og er i fuld gang med at indtage verden. DRKs Chris Pedersen rejser til Nairobi i Kenya for at møde modedesignere, mediefolk og trendsættere, som lige nu sætter deres præg på kontinentet. Modebloggerne 2 Many Siblings arbejder med Nairobis sejeste kunst og kulturfolk. Og så er de med til at gøre genbrugsmode cool i Kenya. ,. Del 3 av 6. Producerat år 2014.
09:30 
Afrika er det nye sort [Repris]
Det kreative Afrika eksploderer og er i fuld gang med at indtage verden. DRKs Chris Pedersen rejser til Dakar i Senegal for at møde formgivere, designere og trendsættere, som lige nu sætter deres præg på kontinentet. Den stærke kvinde er i fokus, når Adama Paris kreerer sine kollektioner. Hun har været med til at sætte Black Beauty på dagsordenen. ,. Del 4 av 6. Producerat år 2014.
10:00 
Videnskab [Repris]
Miljøgifte i hverdagen. Hver dag indtager vi massevis af miljøgifte. Fra maden, vi spiser, fra tøjet, vi har på, og fra cremerne, vi smører os med. Nu viser ny forskning, at det kan lade sig gøre at fjerne disse giftstoffer. ,. Del 7 av 8. Producerat år 2015.
10:30 
Videnskab [Repris]
Hvad kameraet kan afsløre. Det norske herrelandshold i fodbold ligger på en sørgelig 69. plads på FIFA-ranglisten. Nu er håbet, at en ny kamerateknologi skal afsløre, hvad det er, der går galt på banen - og målet er naturligvis at vende en fiasko til succes. Vi er med på sidelinjen. ,. Del 8 av 8. Producerat år 2015.
11:00 
117 ting du absolut bør vide - om underholdning [Repris]
Igennem underholdningens historie har vi tabt både næse og mund, vi har vredet os i latterkramper og vi har siddet klistret til skærmen - lørdag efter lørdag. Med andre ord har vi været godt underholdt det meste af tiden. Og alligevel har vi svært ved at huske, hvad det lige var, vi grinede så meget af den sommer, eller hvorfor lige præcis den koncert var så afgørende. Men nu har vi samlet de 10 vigtigste begivenheder i en hitliste, så du altid kan lyde klog, når samtalen drejer ind på underholdning i det 20. århundrede. ,. Del 2 av 6. Producerat år 2010.
11:50 
117 ting du absolut bør vide - om folkestyret [Repris]
Politik kan være dræbende kedeligt, og vi kan aldrig huske hvem, der gjorde hvad hvornår og slet ikke hvorfor. Men uanset hvor lidt vi interesserer os for politik, så er der sket ting og sager, som har en enorm indflydelse på, hvordan vores samfund fungerer. 1900-tallet har budt på en lang række af nervepirrende og altafgørende begivenheder, og nu har vi samlet de 10 vigtigste i en hitliste, så du altid kan lyde klog, når der bliver diskuteret politik. ,. Del 3 av 6. Producerat år 2010.
12:40 
De danske jøder
Hadet mod jøderne voksede gennem 30erne. Den nazistiske propaganda spredte sig fra Tyskland til Danmark. Men jødernes flugt til Sverige under besættelsen blev lyset i mørket. Da stod danskere fra alle samfundslag sammen om at hjælpe. Alligevel var det som om hadet mod jøderne stadig lurede under overfladen selv efter krigen. Sendt første gang 11.02.07. Del 1 av 3. Producerat år 2007.
13:20 
De danske jøder
Jøderne bliver mere og mere danske op gennem 1800 tallet i takt med at de får samme rettigheder som danskerne. De gifter sig med danskere af ikke jødiske tro - de tager danske navn og er faretruende tæt på at forsvinde som minoritet. Da redningen kommer, opstår et nyt problem for de danske jøder. Sendt første gang 18.02.07. Del 2 av 3. Producerat år 2007.
13:55 
Askeskyen lammede Europa -Ramt af medievulkanen
Dansk reportage fra Danske Rikke Pedersen blev en hovedperson, da den islandske askesky lammede verden og betød over 100.000 aflyste fly. Kunne noget af det enorme kaos have være undgået? Hvad er der sket, efter Rikke og Island blev ramt af medievulkanen?. Producerat år 2019.
14:10 
Den idealistiske revolution
Fransk videnskabsdokumentar fra 2015. Det har været en almen sandhed, at mennesket er drevet af egoisme, men denne ide er blevet mere og mere udfordret. Ny forskning på områder så forskellige som statsvidenskab, psykologi, sociolog og eksperimental økonomi tvinger os til at genoverveje menneskets adfærd og motivation. Hvis, der er stærke biologiske årsager til, at samarbejde slår egoisme, og at uegennytte er en del af menneskets natur, bør man måske begynde at indrette samfundet efter det!. Producerat år 2015.
15:05 
Marie-Antoinettes hemmelige Versailles
Fransk dokudrama fra 2017. Dronning Marie-Antoinettes (1755-93) havde et lille palads forklædt som et bondehus i haverne omkring kongeslottet i Versailles. Det var et romantisk skjulested, der mindede dronningen om sin ubekymrede barndom i Wien. Efter Den Franske Revolution i 1789 forfaldt huset, men er nu blevet restaureret i al sin pragt og åbnet for offenligheden. Et intimt portræt af en lidt for moderne kvinde fanget i historiens malstrøm. Producerat år 2017.
16:00 
Djævleøen
Amerikansk sørøverfilm fra 1995. Sjældent har pirater haft en mere charmerende sørøverkaptajn, men Morgan Adams har arvet skuden af sin far. Og har ikke problemer med at sætte sig i respekt i et mandsdomineret erhverv. Faderens sidste gave til hende er en del af et skattekort, så hun stævner ud for at finde resten af kortet. Storme, søslag og barske fægtedueller fører til det endelige opgør ved "Djævleøen". Producerat år 1995. Regissör: Renny Harlin, Skådespelare: Matthew Modine, Frank Langella, Geena Davis.
18:00 
Husker du...
Mordet på John Lennon i New York, dansk økonomi på afgrundens rand og en bar Kirsten Norholt - er nogle af ingredienserne i det første program i DR TVs nye store serie "Husker du.". Serien består af optagelser fra DRs store arkiv og nye optagelser med folk, som har en øjenvidneskildring eller en holdning til noget, som skete i det år vi mindese Her fortæller Ulf Pilgaard om Dirch Passers liv, og om den aften bag scenen i Tivolirevyen, hvor hjertet ikke kunne merer Seerne kan også genopleve et rygestop-kursus gennem skærmen med hypnotisøren Ali Hamann og hits fra 19808. Producerat år 2004.
19:00 
Husker du...
Charles og Dianas bryllup, rumfærgen Columbias jomfrurejse og Marius Andersens grønne badeværelse indgår alle i DR TV's nye store serie "Husker du.". Serien består af optagelser fra DRs store arkiv og nye optagelser med folk, som har en øjenvidneskildring eller en holdning til noget, som skete i det år vi mindese. Burger-kulturen holder for alvor sit indtog i 1981 og TV-kokken fra dengang Jan Hurtigkarl fortæller om sit forhold til fast-food, og så bliver der mulighed for at høre et par af årets hitst. Producerat år 2004.
20:00 
Grænseland - I krig for Tyskland [Repris]
I 1914 bryder helvede løs i Europa. Første Verdenskrig er begyndt. Overalt i Tyskland bliver mændene sendt til fronten. Det gælder også de mænd, der føler sig som danskere, og som nu skal i krig for et land og en sag, de ikke føler er deres. Mens mændene er i krig, må kvinder som husbestyrerinden Ingeborg kæmpe for at opretholde livet derhjemme i evig frygt for at miste deres elskede ved fronten. ,. Del 3 av 4. Producerat år 2018.
21:00 
Kampen om historien (3:4) Sønderjyder i krig
Adam Holm inviterer til debat om de sønderjyder, der blev tvunget i krig under 1. verdenskrig. Hvorfor kom den danske stat ikke deres landsmænd på den anden side af den daværende grænse til hjælp?. Og var den danske forsvarspolitik og delvist privat finansierede humanitære indsats en del af en virkelig snedig plan for at få Sønderjylland tilbage til Danmark?. Producerat år 2020.
21:30 
Kampen om grænsen
En ny trussel. De nye nationale mindretal nord og syd for grænsen har svært ved at affinde sig med deres skæbne i mellemkrigstiden. Og da nazismen spirer frem i Tyskland, fænger drømmen om en ændring af den "uretfærdige" grænse straks hos det tyske mindretal i Danmark. Da krigen kommer, drager tusinder af mænd fra grænselandet atter i felten for Tyskland, nogle frivilligt - og nogle tvunget. Del 3 av 4. Producerat år 2020.
22:00 
Danske katastrofer - Valby Gasværk springer i luften
Lørdag den 26. september 1964, går det galt på Valby Gasværk i København. En simpel reparation, en række små fejltagelser og en enkelt gnist, er nok til at starte en eksplosion uden sidestykke i Danmark. Gasværkets to enorme beholdere går op i flammer og trykbølgen rammer huse i op til 5 kilometer væk. Via øjenvidneberetninger fra to overlevende og en Falck-redder, fortæller historikeren Rasmus Dahlberg om en katastrofe, der fik betydning for tusindvis af mennesker. Sendt første gang 08.11.2017. Del 5 av 6. Producerat år 2017.
22:30 
Deadline
23:00 
Kvindelige krigere
Britisk dokumentar fra 2019. Afrikas glemte hær. Engang fandtes der en enestående hær af kvindelige krigere i Afrika. Europæerne kaldte dem amazoner - og de var kendt for deres mod og brutalitet i krig. Her følger vi med skuespiller Lupita Nyong'o, når hun rejser til Benin i Vestafrika for at afsløre sandheden om de koldblodige og frygtløse kriger-kvinder, der har været inspiration for Marvels superheltefilm Black Panther. Producerat år 2019.
23:50 
Bush-dynastiet (1:6) Fædre og sønner
Amerikansk dokumentarserie fra 2019. En helt særlig familie. Optændt af ambitioner og drevet af pligtfølelse og magtbegær. Den har skabt venner og fjender - og har formet det moderne Amerika. Her dykker vi ned i den episke historie om en af USA's mest magtfulde politiske dynastier - Bush-familien. En fortælling om rivalisering, triumfer, tragedier og politiske skandaler. Producerat år 2019.
00:35 
Mount Everest - Drømmen om det umulige
Britisk dokumentar fra 2017. I 1975 satte en ekspedition, ledet af Chris Bonington, ud for at bestige Mount Everests sydvestvæg og sætte de første britiske bjergbestigere på toppen. Det var ikke lykkedes før, og den almindelige mening var, at det heller ikke ville lykkes denne gang. Men godt lederskab, teamwork og mod endte med, at bjergbestigerne Doug Scott og Dougal Haston den 24. september 1975 nåede toppen af verdens højeste bjerg. Producerat år 2017.
01:35 (04:30)
Deadline Nat

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå