Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
08:00 
P2 Radioavis
08:05 
Morgenandagten på DR2
08:30 
Jagten på lykken [Repris]
Der er vokset en stor lykkeindustri op omkring tankens kraft. "Tænk positivt, så får du det, du drømmer om". Men det vil Hanna Hellquist, der her er på jagt efter lykken, gerne undersøge nærmere. Hanna møder både Sveriges største guru inden for området og den amerikanske skeptiker Barbara Ehrenreich. Er vi virkelig på vej mod et samfund, hvor negative tanker er forbudt?. ,. Del 2 av 8. Producerat år 2011.
09:00 
Høflighed på 100 dage [Repris]
Hidsige bilister, fuck fingre, cyklister uden respekt for medtrafikanter og masende passagerer i den offentlige transport. I dag handler det om at komme først i trafikken. Thomas Skov Gaardsvig forsøger at få høfligheden tilbage på 100 dage. Thomas Skov vil erstatte ego-trafik med mental slow-trafik. Han giver generøst uopfordrede komplimenter i trafikken og ender bag mikrofonen i kontrolcenteret, der taler til samtlige S-togsstationer i hovedstaden. ,. Del 2 av 6. Producerat år 2012.
09:30 
Høflighed på 100 dage [Repris]
Pinlige, højlydte og personlige samtaler foran andre. Uforskammet brug af smartphonen - lige foran næsen af dine venner og familie. Og så er der de skriftlige raserianfald på Internettet, når tilfældige bliver svinet til. Danskerne mangler i den grad høflighed med mobilen og på nettet. Og det er næste punkt på Thomas Skovs liste over hvad han skal nå i sin kamp om at gøre danskere høflige på 100 dage. Så i dette program bliver han klogere på hvorfor vi glemmer den høflige opførsel og han ender med at opfordre på LIVE TV alle danskere til en landsdækkende Høflig Kommunikationsdag. ,. Del 3 av 6. Producerat år 2012.
10:00 
Hvis vægge kunne tale
Svensk dokumentarserie fra 2019. Det blev en stor omvæltning, da familien Fischer-Sjelin byttede lejligheden ud med en gammel gård. Det siges, at den finske helgen Hemming boede på gården i 1300-tallet. Om det stemmer, skal antikvitetseksperten Rickard Thunér forsøge at finde ud af. Under jagten på gårdens rødder finder han både konger og ihjelfrosne fattigfolk. Säsong 5. Del 2 av 6. Producerat år 2019.
11:00 
Hvis vægge kunne tale
Svensk dokumentarserie fra 2019. En gammel møllerbolig er blevet det unge par Evelina og Robins første hjem sammen. Antikvitetseksperten Rickard Thunér finder gribende livsskæbner blandt møllerne, som boede i huset. Det viser sig, at der også har ligget en spritfabrik på grunden. Men vil det lykkes ham at finde "Blot-Svens" skat, som skulle være gravet ned på grunden?. Säsong 5. Del 3 av 6. Producerat år 2019.
12:00 
Videnskab [Repris]
Pulverkur og vægttab. Kunsten er ikke at slanke sig, men at holde vægten nede. I dette populærvidenskabelige magasin skal Jan-Erik være prøvekanin i et forskningsprojekt, og han har sagt ja til at leve af pulver i otte uger. Hans mål er at tabe sig mere end tyve kilo, men den allerværste fjende i kampen om at smide de mange kilo bliver hans egen krop. ,. Del 1 av 8. Producerat år 2015.
12:30 
Videnskab [Repris]
Storbyens luftforurening. Luftforureningen i mange storbyer er livsfarlig høj. Faktisk dør flere mennesker af at trække vejret her end i bilulykker. I programmet bliver luften i en meget forurenet gade i Oslo tjekket, målt og vurderet. ,. Del 2 av 8. Producerat år 2015.
13:00 
Hella og Karen elsker mænd [Repris]
Dansk program fra I 2015 var det 100 år siden, de danske kvinder fik stemmeret. Siden har kvinderne slået sig på brystet og brugt den nye indflydelse til at vise, at de da sagtens kunne klare sig selv! Men hvor har det efterladt manden?. Er det rigtigt, at han ligger og gisper under tøflen? Har han overladt al magt til kæresten, konen, madammen? Hella Joof og Karen Thisted elsker mænd! Derfor tager de nu i fem programmer Danmark rundt for at tegne et mere nuanceret billede af dagens mand. I dette program stiller de stærke damer skarpt på mandens krop - både når den trimmes, dyrkes, udstilles og bruges! Sendt første gang 04.06.2015. ,. Del 1 av 5. Producerat år 2015.
13:30 
Hella og Karen elsker mænd [Repris]
Dansk program fra I 2015 var det 100 år siden, de danske kvinder fik stemmeret. Siden har kvinderne slået sig på brystet og brugt den nye indflydelse til at vise, at de da sagtens kunne klare sig selv! Men hvor har det efterladt manden?. Er det rigtigt, at han ligger og gisper under tøflen? Har han overladt al magt til kæresten, konen, madammen? Hella Joof og Karen Thisted elsker mænd! Derfor tager de nu i fem programmer Danmark rundt for at tegne et mere nuanceret billede af dagens mand. I dette program har Hella og Karen fået bilos og mandegrupper i blodet. For hvornår er mænd sådan "rigtige" mænd? Er det når de får tid alene sammen uden kvinder? Det bliver både et stort og rørende øjeblik for de to kvinder, da de får lov til at opleve mænd så tæt på. Sendt første gang 10.06.2015. ,. Del 2 av 5. Producerat år 2015.
14:00 
Det splittede Danmark
I 1965 modtog den socialdemokratiske regering over 60.000 protestunderskrifter mod Statens Kunstfond. I spidsen for protestbevægelsen stod lagerforvalter Rindal der lagde navn til den nye isme, Rindalismen. Regeringen tog ikke protesterne alvorligt og socialdemokraterne måtte år senere, ved jordskredsvalget i 1973 lide historiens største valgnederlag til Mogens Glistrup og Erhard Jacobsen. Del 1 av 3. Producerat år 2006.
14:40 
Det splittede Danmark
"Tabte arbejdspladser og merpriser på hårde hvidevarer?". Eller "opgivelse af national selvstændighed og kultur?". Det var de skrækscenarier, der i 1972 prægede valgkampen om det europæiske fællesmarked, EF. Spørgsmålet splittede et Danmark under omvæltning. Studenterne gjorde oprør, kvinderne ville ind på arbejdsmarkedet, og landbobefolkningen flyttede fra land til by. Oprøret nåede helt ind i partiernes egne rækker, hvor de unge og de gamle stod delt i spørgsmålet om EF-medlemsskab. Valgkampen fra 1972 endte som bekendt med et ja - men har rystet danskernes forhold til Europa lige siden. Mød fire politikere, der var med til at skrive et af Danmarkshistoriens vigtigste kapitler, som stadig kan sætte følelserne i kog. Del 2 av 3. Producerat år 2006.
15:15 
Ditlev Monrad - genial og gal?
Han var et åndeligt fyrtårn - og en martret sjæl. Altid i tvivl. Takket være Ditlev Monrad fik vi demokrati, men lever i et lilleputland. Der er næppe nogen politiker fra 1800 tallet, der så ofte har været genstand for fortolkninger, diskussioner, kritik - på grænsen til had. Senest i kølvandet på Ole Bornedals serie '1864'. DR K tegner et portræt af politikeren, biskoppen, kunstsamleren, der den dag i dag sætter sindene i kog og måske har mere at sige os danskere anno 2014, end vi tror. Tilrettelæggelse Liv Thomsen og Charlotte Lønstrup. Producerat år 2014.
16:00 
Kampen om grænsen
Tragedien. Efter krigen i 1864 mister Danmark Sønderjylland til det tyske rige. Under den følgende "tyskertid" bliver dansk sprog og kultur undertrykt, og en stor tragedie følger i 1914, da tusinder af danske sønderjyder må trække i tysk uniform under 1. Verdenskrig. Gårdejer Laurits Jepsen er en af dem, som må kæmpe i den frygtelige krig, men i 1918 kan han pludselig øjne en chance for at se Sønderjylland blive genforenet med Danmark. Del 1 av 4. Producerat år 2020.
16:30 
Gør Carter kold
Engelsk gangsterfilm fra 1971. Den professionelle dræber Jack Carter tager til Newcastle, hvor hans bror, Frank, netop er omkommet i en bilulykke. Carter mener, der er tale om mord, og begynder at stille spørgsmål i den lokale underverden. En storgangster og en pornogrossist er blandt dem, der forsøger at stoppe Carters undersøgelser, men han svarer igen med alle tænkelige midler. Producerat år 1971. Regissör: Mike Hodges, Skådespelare: Britt Ekland, Michael Caine, Ian Hendry.
18:20 
New Zealand - jagt på rovdyr
Amerikansk rejseserie fra 2015. Den amerikanske tv-journalist Bill Weir besøger mennesker, steder og kulturer, der af forskellige årsager står ved en korsvej. Før øerne, der nu udgør New Zealand, blev beboet, var fuglene konger. Polyneserne kom med hunde, fulgt af europæere med skibe lastet med uvelkomne rovdyr. Men nu vil man i New Zealand rulle tiden tilbage og har besluttet at beskytte øernes enestående økosystem ved at udrydde alle rovdyr inden 2050. Producerat år 2016.
19:00 
Menneskets enestående ritualer
Britisk dokumentarserie fra 2018. Rituelle forsamlinger. Over hele verden udfører mennesker ritualer. Fra velkendte skikke til ekstreme indvielsesritualer. Ritualer markerer de mest betydningsfulde øjeblikke i vores liv. De lærer os, hvordan vi skal elske, give slip og finde det sted, hvor vi hører til. Denne gang udforsker vi de største rituelle forsamlinger. Hvorfor vælger vi at samles i stort antal?. Del 2 av 3. Producerat år 2018.
20:00 
Rundt om Det indiske Ocean med Simon Reeve [Repris]
Rejseserie fra BBC fra 2012. I sin hidtil mest eksotiske og ekstreme rejseeventyr rejser den populære britiske tv-vært Simon Reeve rundt i den smukke og stadig vigtigere region, der ligger omkring Det indiske Ocean. Simon begynder rejsen i Sydafrika, hvor han deltager i kampen mod krybskytter. Han fortsætter gennem Mozambique og videre til Zanzibar, og svømmer under vejs med hajer!. ,. Del 1 av 6. Producerat år 2012.
21:00 
Dokumania
Australsk dokumentar fra 2019. 2040 - filmen om fremtiden. Hvordan vil klodens fremtid se ud i år 2040? Dokumentarist Damon Gameau rejser Jorden rundt for at undersøge, hvordan vi løser klimakrisen. Han møder innovatører og ser de allerbedste ideer og teknologiske løsninger, som vi allerede har til rådighed, og som kan styre fremtidens klima i den rigtige retning. Producerat år 2019.
22:30 
Deadline
23:00 
Børn som narko-kurerer
Britisk dokumentar fra 2019. Børn helt ned til en alder af syv år bruges til at sælge og transportere stoffer overalt i Storbritannien. Her følger vi nogle af de mindreårige narkokurerer, der er fanget i det farlige miljø. Og vi møder politi, forældre og socialarbejdere, der prøver at beskytte de unge og holde dem i sikkerhed, før det er for sent. Producerat år 2019.
23:55 
En sag for professor T [Repris]
Tysk krimiserie fra 2018. Det forsvundne barn. Et autistisk barn forsvinder sporløst, mens hans far bliver brutalt slået ned. Nu begynder et kapløb med tiden for at finde drengen. For professor Thalheim bliver det en ganske speciel sag, for i drengens familie ser han paralleller til sin egen barndom. ,. Producerat år 2018.
00:55 
Lov og orden i USA
Britisk dokumentarserie fra 2017. Det amerikanske retssystem er skabt, så det afspejler folkets vilje. I USA bestemmer borgerne nemlig selv, hvem der håndhæver loven. Alle, fra politimestre til dommere, bliver valgt af folket. Kom med til Florida, der har et af de skrappeste retssystemer i USA!. Her i Jacksonville kæmper politiet med høje mordrater, hvorfor det forestående valg om, hvem der skal være den næste statsadvokat i byen, er på alles læber. Del 3 av 3.
01:55 (04:30)
Deadline Nat

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå