Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
09:00 
Nyheder fra Grønland
Få de seneste nyheder fra Grønland serveret på dansk. Producerat år 2020.
09:30 
Dans i Bangalore
I aftenens program møder vi Hemabharathy Palani som kæmper hårdt for at få lov til at danse, som hun selv vil. Trods at Hemabharathy bor i Indiens mest moderne by, Bangalore, møder hun en kraftig modstand fra det omgivende samfund, når hun udfordrer det traditionelle. Hun irettesættes af både naboer og lejesvende samt sin egen familie. Producerat år 2014.
10:00 
Besat af emaljeskilte
Egentlig er skiltene lavet som reklamer. De har hængt udenfor købmandsforretninger med det ene formål at sælge kaffe, margarine og øl. Men for Peter Holst Eriksen er de gamle købmandsskilte helt unikke samlerobjekter. Han er helt besat af skiltenes klare farver og glade budskaber. Han har samlet i mere end tredive år, men er stadig på jagt efter nye unikke skilte til samlingen - også selvom det koster både tid og penge at anskaffe dem. Producerat år 2013. Programledare: Trine Ross, Redaktör: Diana Bach, Irene Thyrri.
10:30 
Arkitektens sommerhus [Repris]
Norsk boligserie fra 2018. Den norske arkitekt, Jon Haug, er en af de mest erfarne skabere af sommerhuse. Han har tegnet tusindvis af fritidshuse, som er tilpasset de norske fjelde. Mange bruger hans prisvindende og fleksible systemhuse som helårsboliger - blandt andet ham selv. Vi besøger ham i hans private hjem i Bygdøy for at se, hvordan han selv har indrettet sig og høre, hvor han henter inspiration i sit arbejde. ,. Del 1 av 6. Producerat år 2018.
11:00 
Danmarks unikke stilikoner - Nadia Meyer
Nadia Meyer er dansk modes Grand Old Lady. I en alder af 78 år rejser hun stadig til modemesser overalt i verden, hvor hun vækker opsigt med sin markante og humoristiske stil. Chris Pedersen besøger Nadia og får et eksklusivt blik ind i hendes verden af tøj, smykker og sko. Producerat år 2013.
11:30 
Galleristerne [Repris]
Dansk reportageserie fra 2014. Galleristen Martin Asbæk har en fernisering, som han har glædet sig til i årevis. Udstillingen er med den amerikanske kunstner Matt Saunders, hvis sort/hvide billeder skal pryde væggene i Martins galleri i Bredgade. Programmet følger alle forberedelserne op til åbningen og er med når alle beslutningerne skal tages. Den nystartede gallerist Anne Riber er i gang med at lukke sit galleri ned, men kun for at flytte til nye og større lokaler på den anden side af Nansensgade i København. Anne har besluttet sig for, at hun kun vil sælge kunst, der ikke koster mere end et par cowboy bukser. ,. Del 1 av 4. Producerat år 2014.
12:00 
Rebeller i dansk kunsthistorie
Mange af de mest banebrydende kunstværker er blevet til fordi flere kunstnere på samme tid har besluttet sig for at udfordre den gode smag. I denne serie går Alberte Clement Meldal tæt på fire kunstnergrupper, der ikke bare var præget af tidsånden - de var også med til at skabe den. I aftenens program møder vi blandt andet to af Danmarks mest berømte nulevende kunstnere, Per Kirkeby og Bjørn Nørgaard. De fortæller om, hvordan de som purunge kunstnerspirer i 1960'erne bliver en del af et broderskab, der kommer til at ryste danskernes kunstopfattelse. Producerat år 2014.
12:30 
Den danske kejserinde
Hun var født som dansk prinsesse men blev kejserinde i Rusland. Da den russiske revolution kom, stod hun midt i katastrofen, mens verden brasede sammen omkring hende. Hun mistede mere end de fleste: Hendes søn - den sidste zar - og hendes fem børnebørn blev myrdet. En tragedie hun nægtede at se i øjnene. Producerat år 2004. Redaktör: Mads Baastrup.
13:10 
Vores guddommelige verden med Morgan Freeman
Amerikansk dokumentar fra 2016. Har vi skåret Gud ud af vores moderne liv, eller er der stadig tidspunkter, hvor det guddommelige slår igennem?. Morgan Freeman møder en mand, der følte Guds nærvær den 11. september 2001. Han prøver at forstå, hvordan muslimer hører Guds stemme i koranen og møder et folkeslag, der mener, at de kan kanalisere det guddommeliges helende kraft mod dem selv, og en fysiker, der er sikker på, at videnskaben vil føre ham til Gud. Säsong 2. Del 3 av 3. Producerat år 2016.
14:00 
Gudstjenester
Med Laugesen i Frederiksberg Slotskirke Pinsedag På Valby bakke ligger Frederiksberg Slot, med sin egen kirke inde i slottets østlige længe. Sognepræst Lars Gustav Lindhardt skiftes med kollegaerne i sognet om at holde gudstjenester her. Anders Laugesen introducerer gudstjenesten, der er optaget direkte til tv. Elisabeth Rosenberg og Asmus Hanke Frederiksen er korsangere og solister. Christian Winther Christensen på orglet til salmerne i DDS: 290, 291, 292 og 287. Producerat år 2020.
14:45 
Du må ikke slå ihjel [Repris]
Præst Flemming Pless har sat tre mænd i stævne, som alle har taget et andet menneskes liv. Han vil undersøge, om Biblens begreber om skyld, straf, anger og tilgivelse giver mening for dem, der har forbrudt sig mod det femte bud: DU MÅ IKKE SLÅ IHJEL!. ,. Del 2 av 4. Producerat år 2020.
15:15 
Fra Gud til Guru [Repris]
Find dig selv. Hvorfor begyndte unge mennesker for 50 år siden af dyrke østlige religioner og guruer? Hvad blev de tiltrukket af og hvad fik de ud af det?. I det her program skal vi møde Inger, som med hjælp fra guruen Osho fandt svar på livets store spørgsmål ved at kigge ind i sig selv. Og den nybagte student, Oskar, der i dag forsøger at finde vej i livet og kærligheden ved at spørge stjernerne til råds. Sendt første gang 09.10.2018. ,. Producerat år 2018.
15:45 
Finn Juhl - en original i dansk design
En af Danmarks mest berømte kunstnere verden over, møbeldesigneren og arkitekten Finn Juhl, er stadig forholdsvis ukendt herhjemme. Hans møbler er kult-objekter og sælges for skyhøje priser i udlandet, og hans hovedværk - Finn Juhl salen i FN bygningen i New York - er et af dansk arkitekturs vigtigste værker på udenlandsk grund. Alligevel har det knebet med anerkendelsen herhjemme - og både hans liv og karriere blev noget af en rutsjetur. Producerat år 2012.
16:25 
Jeg er her stadig
Torben Lendager var kæmpe idol i 70erne, da han var forsanger i Danmarks førende Glamrockband Walkers. Plakater med Lendager hang på pigeværelser landet over og fansene overnattede udenfor hans lejlighed for at få et glimt af deres helt. Senere kom han ud i en nedtur, der første ham fra koncertsalene til bistandskontoret og de københavnske værtshuse. Dette er historien om Danmarks største glam-idol og hvordan han kom tilbage fra glemslen. Sendt første gang 12.09.2018. Producerat år 2017.
16:55 
Reklamer til Tiden
Stærke og kloge mænd, kønne og flittige husmødre, artige og tavse børn. Sådant skildres den danske familie i et hav af gamle reklamefilm. Billedet ændres først i 70'ernee Pludselig optræder Lisbet Dahl som udearbejdende kvinde i en slik-reklame, og mændene dukker op ved kødgrydernee. Reklamefilmene er helt unikke vidnesbyrd om skiftende tiderr De reklamerer ikke kun for et bestemt produkt, men også for nogle idealer om, hvordan vi skal opføre oss I dag griner vi af de gamle rengørings-reklamer skræddersyet til den hjemmegående kvinde, men for vores bedstemødre repræsenterede de drømmen om det perfekte livv. Del 3 av 8. Producerat år 2003.
17:30 
45 år
Britisk drama fra 2015. Kate er ved at planlægge sin 45 års bryllupsdag. En uge inden den store dag modtager hendes mand, Geoff, et brev med en nyhed, der tydeligvis sender hans tanker tilbage i tiden. Kate fortsætter festforberedelserne, men samtidig bliver hun stadig mere bekymret over Geoffs reaktion på brevet og de efterfølgende afsløringer. Og da bryllupsdagen oprinder, er der måske ikke længere noget tilbage at fejre. Producerat år 2015. Regissör: Andrew Haigh, Skådespelare: Geraldine James, Charlotte Rampling, Tom Courtenay.
19:05 
DR2 Klassisk
En kærlighedstragedie. Niels W. Gade dominerede dansk guldalder som komponist. I tonedigtet Comala suger han lytterne med til det skotske højland og den dramatiske kærlighedstragedie, der i middelalderen udspillede sig mellem Comala og Fingal. Laurence Equilbey dirigerer DR SymfoniOrkestret, DR Koncertkoret og sangerne Marie-Adeleine Henry, Markus Eiche og Rachel Kelly. Producerat år 2020.
20:00 
Menneskets enestående ritualer
Britisk dokumentarserie fra 2018. Overgangsritualer. Over hele verden udfører mennesker ritualer. Fra velkendte skikke til ekstreme indvielsesritualer. Ritualer markerer betydningsfulde øjeblikke og hjælper os med at overleve og ære naturens kraft. Denne gang udforsker vi ældgamle overgangsriter - fra jagt- og høstritualer til ild-ceremonier og nye vandritualer. Hvorfor holder vi fast i ældgamle ritualer i vores moderne verden. Del 3 av 3. Producerat år 2018.
21:00 
Den klassiske musikquiz
Phillip Faber er den veloplagte vært, der forsøger at holde styr på de to holdkaptajner Frederik Cilius og Mathias Hammer. Med sig har de Rie Koch, Katrine Nordland, Søren Schauser og Magnus Koch. DR SymfoniOrkestret og dirigent Petr Popelka står for musikken. Kan man fremføre orkestermusik på slagtøjsinstrumenter og plastikrør? Hvor svært er det at genkende musik spillet bagfra? Og kan det lade sig gøre at finde frem til et stykke musik efter bare en enkelt tone? Sendt første gang 27.10.2019. Producerat år 2019.
22:00 
Du må ikke slå ihjel
Præst Flemming Pless har sat tre mænd i stævne, som alle har taget et andet menneskes liv. Han vil undersøge, om Biblens begreber om skyld, straf, anger og tilgivelse giver mening for dem, der har forbrudt sig mod det femte bud: DU MÅ IKKE SLÅ IHJEL!. Del 3 av 4. Producerat år 2020.
22:30 
Deadline
23:00 
DR2 bringer kulturen ud
Frederik Cilius, Ane Cortzen og Liv Thomsen anbefaler sports-dokumentar og online kultur - hjemme fra deres egne stuer. Del 22. Producerat år 2020.
23:10 
Countrymusikkens historie
Amerikansk dokumentar fra 2019. Tiderne skifter 1964-1968. Amerika er under forandring både kulturelt og socialt. Og det kan høres i musikken. Loretta Lynn skaber sange, som kvinder overalt i verden tager til sig, og Charley Pride bliver stjerne, fordi folk forholder sig til hans musik i stedet for hans hudfarve. Vi fortæller countrymusikkens historie med interviews med mere end 80 musikere og med billeder og film, der aldrig tidligere har været offentliggjort. Del 5 av 9. Producerat år 2019.
00:05 
Den bedste alder [Repris]
Radioværten Keith Thomas Lohse: "Jeg syntes jeg har mødt nogle 21 årige, der var herre gammel ind i hovedet og regelret og dukset. Lige så snart man holder op med at være åben, kærlig og tolerant, så er man blevet gammel. Jeg vil selv have det sådan at hvis jeg var blevet sådan, hvorfor skulle jeg så blive et minut ældre end jeg er lige nu?" Sendt første gang 28.10.2015. ,. Del 4 av 4. Producerat år 2015.
00:35 
Et lyst sind
90 års fødselsdagen Slægt, familie og venner er samlet for at fejre den 90 årige Anna Elisabeth Gonge. Festens midtpunkt er en stærk kvinde, der hele sit liv har været det faste holdepunkt for sine døtre og børnebørn. Og dem har hun forsøgt at opdrage til at være fromme og stærke. Et muntert person- og generationsportræt om en udsædvanlig kvinde med mange kræfter fra en famile, der har været hårdt udsat for mange personlige tragedier. Producerat år 2015. Regissör: Anna Elisabeth Jessen.
01:20 
New Zealand - jagt på rovdyr
Amerikansk rejseserie fra 2015. Den amerikanske tv-journalist Bill Weir besøger mennesker, steder og kulturer, der af forskellige årsager står ved en korsvej. Før øerne, der nu udgør New Zealand, blev beboet, var fuglene konger. Polyneserne kom med hunde, fulgt af europæere med skibe lastet med uvelkomne rovdyr. Men nu vil man i New Zealand rulle tiden tilbage og har besluttet at beskytte øernes enestående økosystem ved at udrydde alle rovdyr inden 2050. Producerat år 2016.
02:00 (04:30)
Deadline Nat

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå