Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
07:00 
Morgengymnastikken [Repris]
Henrik - Puls & Vilje. Vågn op - klokken er lidt i hop. Få en glad start på din dag med DR3s 'Morgengymnastikken'. I dag underviser Henrik i 'Puls og vilje'. Rejs dig fra din sofa og sved med!. ,. Producerat år 2014.
07:30 
Morgengymnastikken [Repris]
Simone - Dans. Vågn op - klokken er lidt i hop. Få en glad start på din dag med DR3s 'Morgengymnastikken'. I dag underviser Simone i 'Dans'. Rejs dig fra din sofa og vrik med!. ,. Producerat år 2014.
08:00 
P2 Radioavis
08:05 
Morgenandagten på DR2
08:30 
Vores største dage - Dåb
I løbet af en gennemsnitlig danskers liv er der 4186 mandage. Grå og kedelige mandage, der er fyldt med pligter. Men en gang i mellem er der dage, der virkelig byder på noget at fejre. En af de dage er vores dåb, som er den første store mærkedag i livet. Sådan en vigtig begivenhed er proppet med ritualer og skikke, der føles som om de altid har været de samme. Men er det nu også sådan? Tilbage i 60'erne kunne faren slippe for at troppe op i kirken, hvis han syntes det var vigtigere at malke køer - og den går nok ikke i dag. Vi møder tre generationer, der fortæller hvordan de har fejret deres store dag. Producerat år 2016.
09:00 
Guldkorn 1980'erne
1983. Säsong 1983. Producerat år 2016.
09:20 
DR2 Klassisk
Faurés Requiem. Faurés Requiem er et af korverdenens mest elskede værker, som kan opleves her med den stilbevidste engelske dirigent Ivor Bolton og to fremragende engelske solister. Inden da et møde med Haydn, symfoniens skaber, og hans altid overraskende Oxford-symfoni. Genudsendelse fra. Producerat år 2020.
10:20 
Pest over Europa
Da pesten rasede fattede man ikke, hvorfor den ramte samfundet, men i de sidste 100 år har rotten og dens lopper været udpeget som den skyldige. Det var herfra den bakterie kom, der udløste sygdommen. Men i dag sætter en række europæiske videnskabsfolk et alvorligt spørgsmålstegn ved, hvad det i virkeligheden var for en sygdom, der hærgede Europa gennem 400 år. Del 4 av 6. Producerat år 2002.
11:00 
Pest over Europa
Pesten hærgede Europa i 400 år og forsvandt. Det er stadig et mysterium hvorfor. Dette er historien om sygdommens sidste voldsomme angreb: Venedig 1631 - København 1711 og Marseille 1720. Tre byer der var forberedte på katastrofen og kæmpede for at afværge den - tre epidemier der gør det muligt at komme tættere på hvad der egentlig skete. Del 6 av 6. Producerat år 2002.
11:35 
Klimaets nye superstjerne
En 16 årig svensk skolepige med Asperger har startet en global klimabevægelse. Greta Thunberg begyndte sin tavse protest med at strejke fra skole hver fredag for at gøre opmærksom på klimaforandringerne. Nu er hun en verdenssensation. Producerat år 2019.
11:45 
Den danske kejserinde
Hun var født som dansk prinsesse men blev kejserinde i Rusland. Da den russiske revolution kom, stod hun midt i katastrofen, mens verden brasede sammen omkring hende. Hun mistede mere end de fleste: Hendes søn - den sidste zar - og hendes fem børnebørn blev myrdet. En tragedie hun nægtede at se i øjnene. Producerat år 2004. Redaktör: Mads Baastrup.
12:25 
Verdens mest naturskønne togrejser
Britisk dokumentar fra 2019. Tag med på en smuk togrejse i det nordlige Spanien. En tur, der byder på de mærkeligste delikatesser, skøre arkitetoniske værker, idylliske landsbyer og krigshistorie. Mød de mennesker, der lever og arbejder langs denne specielle jernbanelinje, når vi tager fra Leon til havnebyen Ferrol, der har været hovedbase for den spanske flåde i flere krige. Del 5 av 6. Producerat år 2019.
13:10 
Verdens mest naturskønne togrejser
Britisk dokumentar fra 2019. Tag med på en ekstraordinær togrejse gennem New Zealand. En tur, der tager dig igennem et hav af tunneller og viadukter, har udsigt til snedækkede bjergtoppe og passerer maoriernes jagtområder. Mød de mennesker, der lever og arbejder langs denne specielle jernbanelinje, når vi tager fra Greymouth til byen Christchurch, der er beliggende ovenpå en vulkan. Del 6 av 6. Producerat år 2019.
13:55 
Stegte grønne tomater
Amerikansk drama fra 1991. På plejehjemmet fortæller den aldrende Ninny sin buttede niece historien om Idgie og Ruth. De to veninder kommer sammen til at drive Whistle Stop Cafe, hvor man altid kan få stegte grønne tomater og stegeben med barbecue-sauce. De to veninder har ufortrødent kæmpet mod de ting, der har gjort livet svært - bl.a. en voldelig ægtemand og ku-klux-klan. Producerat år 1991. Medverkande: Mary-Louise Parker, Kathy Bates, Mary Stuart Masterson, Regissör: Jon Avnet.
16:00 
Europas lækreste spisesteder - fra restauranter til gadekøkken
Britisk madserie fra 2018. Hvor skal man spise i Europa og hvorfor? Følg med den kendte overtjener Fred Sirieix, når han rejser rundt med nogle af Storbritanniens bedste kokke. Her viser de deres foretrukne spisested, afslører dets hemmeligheder og smager på mundvandsdryppende mad. Denne gang går turen til Paris gastronomiens vugge. Del 3 av 4. Producerat år 2018.
17:00 
Matador - i disse tider [Repris]
"I disse tider - 1935" Elisabeth Friis bliver samtaleemne i Korsbæk, da Skjold Hansens datter, Iben, kommer hjem fra Tyskland og kaster sin kærlighed på Kristen. Men byen har også andet at sladre om. Jørgen Varnæs skaber nye problemer. Hans bror tager en tung beslutning, og Mads Skjern opdager, at han ikke kan ordne alt efter sit hoved. Ingeborg: Ghita Nørby. Hans Chr.Varnæs: Holger Juul Hansen. Agnes: Kirsten Olesen. Laura: Elin Reimer. Iben Skjold Hansen: Ulla Henningsen. Ulla Jacobsen: Karen Lise Mynster. Dr. Hansen: Ove Sprogøe. Manuskript: Paul Hammerich efter ide af Lise Nørgaard. ,. Producerat år 1979.
18:10 
Husker du ...1973
- året er 1973. Jordskredsvalg, Watergate og bilfri søndage er nøgleord i et år hvor de sure miner dominerer. I 1973 tager man tilværelsen alvorligt, og det er der god grund til. Nyhedsværten Paula Larrain fortæller desuden om hvordan hun som lille pige oplevede General Pinochets blodige kup i Chile. I USA bliver Nixon - som den første amerikanske præsident nogensinde - tvunget til at forlade sin post i utide, og herhjemme bliver Mogens Glistrup en af vores mest populære politikere. Men der ER grænser for alvoren. David Bowie spekulerer på om der er liv på Mars, og Danmarks jetset-par nummer et, Margit og Erik Brandt, viser at der - også i 1973 - er andet i livet end bekymringer og politik. Sendt første gang 09.03.05. Producerat år 2005.
19:10 
Husker du ...1974
Oliekrisen kradser og arbejdsløsheden stiger. Herhjemme får de skyhøje oliepriser planerne om at bygge atomkraftværker i Danmark til at rykke nærmere. Europa slipper af med to militærdiktaturer i 1974. I Både Portugal og Grækenland genindføres demokratiet Teatergruppen Solvognen indsætter en julemandshær midt i decembertravlheden - og så er det i 1974, at alle skal lære at strikke hønsestrik. Producerat år 2005.
20:10 
USA i farver - fra landsby til storby
Amerikansk dokumentarserie fra 2019. I begyndelsen af det 20. århundrede legemliggør de amerikanske landsbyer pionerånden, der byggede USA. Småbyerne udvikler deres egne traditioner og overlever typisk på grund af en branche. Men op gennem 1950'erne kan de ikke længere konkurrere med storbyerne - og millioner efterlades i fattigdom og desperation. Gennem sjældne privatoptagelser i farver dykker vi ned i historierne og myterne om de amerikanske landsbyer. Producerat år 2020.
21:00 
Besat af USA - 00erne
Hvad enten det gælder storpolitik, fikse dansetrin, nye modediller eller teknologi har vi danskere igennem mange årtier vendt et fascineret blik vestover. Vi kommer i kontakt med USA dagligt og det er blevet en naturlig del af vores liv, at skulle forholde os til Amerika. Her i præsidentvalgåret fortæller vi historien om vores storebror/lillebror forhold som er gået op og ned, men som aldrig er ligegyldigt eller kedeligt. Støvet fra terrorangrebet d. 11. september har knap lagt sig, før vores amerikanske allierede kalder på assistance i "Krigen mod terror". Vi skal nu finde ud af, om vi vil følge storebror i krig. Men vi bliver også væltet bagover af en regulær tech-tsunami, der ikke blot ændrer det dansk-amerikanske forhold, men hele verden. Producerat år 2019.
21:45 
Spioner i krig
Amerikansk dokumentarserie fra 2019. Flugten fra Teheran. I slutningen af 1970'erne eksploderer den iranske revolution. Midt i Teherans kaos er CIA-agent Tony Mendez udsendt på hemmelig mission. Hans opgave er at redde seks amerikanske diplomater fra en næsten sikker død. Her dykker vi ned i redningsaktionen, der hentede inspiration fra Hollywood og blev en sejr for CIA - i et af de mørkeste øjeblikke i amerikanske udenrigspolitik. Producerat år 2019.
22:30 
24 timer vi aldrig glemmer
9. april 1940 - da tyskerne kom. Kendte og ukendte danskere fortæller om den sorteste dag i Danmarkshistorien. Kl. 4 om morgenen d. 9. april 1940 overskrider tyske tropper grænsen og rykker op gennem Jylland. Samtidig landsætter tyske skibe soldater overalt i Danmark. Allerede to timer efter kapitulerer Danmark til overmagten og regeringen opfordrer befolkningen til at forholde sig roligt. Dagen gør et uudslettelig indtryk på de fleste danskere. Blandt de medvirkende er skaberen af "Matador", forfatteren Lise Nørgaard og den dengang 8-årige Klaus Rifbjerg, samt kendte modstandsfolk som Gunnar Dyrberg fra Holger Danske og Per Gylling Mortensen fra BOPA. Producerat år 2010.
23:20 
Natportieren - The Night Manager [Repris]
Ekssoldaten Pine har infiltreret våbenhandleren Ropers inderkreds. Det er med livet som indsats, for Roper er blevet mistænksom og indkalder sin entourage for at finde frem til forræderen. Samtidig møder agenterne Burr og Steadmans operation mere og mere modstand fra den britiske regering. 'Natportieren' indbragte Susanne Bier den prestigefulde Emmy-pris for bedste instruktion. ,. Del 3 av 3. Producerat år 2016.
01:20 
Clinton-affæren
Amerikansk dokumentar fra 2018. Skandalen der splittede USA. Præsident Clintons afviser beskyldningerne om seksuel chikane mod Paula Jones. Men da undersøgelsesdommer Kenneth Starrs rapport frigives, beslutter Repræsentanternes Hus at stille Clinton for en rigsretssag for at have løjet om sit seksuelle forhold til Monica Lewinsky. Producerat år 2018.
02:00 
Hjælp, jeg har store bryster!
Schweizisk dokumentar fra 2018. Patter, meloner, forlygter, kært barn har mange navne. Kerstin Vermilyea har meget store bryster - og i tilgift smerter i nakke og ryg og problemer med balancen!. Men hendes beslutning om at få reduceret barmen afføder alligevel spørgsmål om identitet, aldring og krop. Er Kerstin sine bryster? Vil hun blive usynlig, når hun ikke længere er kvinden med de største bryster i lokalet?. Producerat år 2018.
02:55 (03:34)
Botswana
Britisk dokumentarserie fra 2016. Kampen for dyrene. CNN-journalisten Bill Weir og filmskaberen Philip Bloom fortæller historier om ekstraordinære mennesker, steder, kulturer og skabninger. Turen er nået til afrikanske Botswana, som stædigt holder fast i at beskytte deres dyr. Her kæmpes der med krybskytter, der gerne vil have fat i landets næsehorn. De bærer nemlig på nogle yderst værdifulde stødtænder. I nabolandet Namibia er ambitionen om at beskytte dyrene dog ikke lige så stor. Producerat år 2016.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå