Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
07:00 
Morgengymnastikken [Repris]
Henrik - Puls & vilje. Vågn op - klokken er lidt i hop. Få en glad start på din dag med DR3s 'Morgengymnastikken'. I dag underviser Henrik i 'Puls og vilje'. Rejs dig fra din sofa og sved med!. ,. Producerat år 2014.
07:30 
Morgengymnastikken [Repris]
Simone - Dans. Vågn op - klokken er lidt i hop. Få en glad start på din dag med DR3s 'Morgengymnastikken'. I dag underviser Simone i 'Dans'. Rejs dig fra din sofa og vrik med!. ,. Producerat år 2014.
08:00 
P2 Radioavis
08:05 
Morgenandagten på DR2
08:30 
Vores største dage - Konfirmation
I løbet af en gennemsnitlig danskers liv er der 4186 mandage. Grå og kedelige mandage, der er fyldt med pligter. Men en gang i mellem er der dage, der virkelig byder på noget at fejre. En af de dage er vores konfirmation, der markerer at vi er på vej til at blive voksne. Sådan en stor mærkedag er proppet med ritualer og skikke, der føles som om de altid har været de samme. Men er det nu også sådan? Hvem har bestemt hvad konfirmanden skulle have på gennem tiden? Og hvilke gaver har der ligget på gavebordet? Vi møder tre generationer, der fortæller hvordan de har fejret deres store dag. Producerat år 2016.
09:00 
Guldkorn 1980'erne [Repris]
1982. DRs arkiver er en guldgrube af gamle TV-klip. De store historier har vi set igen og igen. Men hvad var det, der prægede helt almindelige danskeres hverdag i 1980'erne?. Vi har været en tur i arkiverne og har fundet nogle af alle de små, store, sjove, alvorlige og underfundige øjeblikke, der gled hen over skærmen i 1982. ,. Säsong 1982. Producerat år 2016.
09:20 
DR2 Klassisk
Mozarts Requiem. Den østrigske dirigent Manfred Honeck står i spidsen for opførelsen af Mozarts betagende Requiem - en messe for de døde og hans allersidste værk. Koncerten indledes med gregoriansk sang og Mozarts Laudate dominum fra hans Vesperae solennes de confessore. Genudsendelse fra. Producerat år 2020.
10:20 
Pest over Europa
Verden var ved at bryde sammen da pesten ramte Europa. Samfundets elite kunne intet stille op mod sygdommen. Det var ellers deres ansvar at hjælpe folket både med at forstå katastrofen og med at forhindre den. Men magthaverne stod - magtesløse. Del 3 av 6. Producerat år 2002.
11:00 
Pest over Europa
Pesten og massedøden ramte middelalderens Europa og forandrede det. Den udfordrede autoriteterne, vendte op og ned på videnskaben, flyttede grænserne mellem rig og fattig og skabte helt nye muligheder for det enkelte menneske. Den satte en bevægelse i gang som rakte langt frem i tiden - helt frem til renæssancen og til i dag. Del 5 av 6. Producerat år 2002.
11:40 
Døden tager de unge - Historien om den spanske syge
Dansk dokumentar fra Corona-virus er ikke den først pandemi, der hærger Danmark. For 100 år siden begynder børn og unge mennesker begynder pludselig at dø i København. I løbet af kort tid har en usynlig dræber sendt tusindvis af mennesker i graven over hele Danmark. Men hvad skete der? Det her er historien om den ukendte epidemi, som ramte Danmark for 100 år siden. Sendt første gang 12.12.2018. Producerat år 2018.
12:25 
Verdens mest naturskønne togrejser
Britisk dokumentar fra 2019. Tag med på en uforglemmelig togrejse gennem Wales. En tur, der tager dig med tilbage i tiden til majestætiske bjerge, berømte eventyrslotte og mesterligt ingeniørarbejde. Mød de mennesker, der lever og arbejder langs denne specielle jernbanelinje, når vi tager fra Pwhelli og hele vejen til Shrewsbury - en skjult verden fyldt med poesi. Del 3 av 6. Producerat år 2019.
13:10 
Verdens mest naturskønne togrejser
Britisk dokumentar fra 2019. Tag med på en betagende togrejse på den højest beliggende jernbane i de Schweiziske Alper. En tur, der går gennem gletsjere, dybe kløfter og forrevne klipper. Mød de mennesker, der lever og arbejder langs denne specielle jernbanelinje, når vi tager fra Tirano og hele vejen til byen Zermatt, der ligger ved foden af den 4.478 meter høj bjergtinde Matterhorn. Del 4 av 6. Producerat år 2019.
13:55 
Brubaker - en bombe under systemet
Amerikansk drama fra 1980. Brubaker er blandt de dømte på vej til et fængsel, der er berygtet for sin brutalitet. Men den handlekraftige, ukonventionelle Brubaker er ikke en type, der finder sig i hvad som helst. Og så har han i øvrigt en hemmelighed, der adskiller ham fra de øvrige indsatte. Producerat år 1980. Medverkande: Morgan Freeman, Jane Alexander, Robert Redford, Yaphet Kotto, Regissör: Stuart Rosenberg.
16:00 
Europas lækreste spisesteder - fra restauranter til gadekøkken
Britisk madserie fra 2018. Hvor skal man spise i Europa og hvorfor? Følg med den kendte overtjener Fred Sirieix, når han rejser rundt med nogle af Storbritanniens bedste kokke. Her viser de deres foretrukne spisested, afslører dets hemmeligheder og smager på mundvandsdryppende mad. Denne gang går turen til Skotlands hovedstad, Edinburgh, der har nogle af de bedste råvarer verden. Del 2 av 4. Producerat år 2018.
17:00 
Matador - hen til kommoden [Repris]
"Hen til kommoden - 1935" Agnes og "Røde" gifter sig, men begivenhederne i Tyskland påvirker den ægteskabelige lykke. Mads Skjern er netop påbegyndt byggeriet af sin konfektionsfabrik i Korsbæk, da gamle fru Møhge gør en opdagelse, der interesserer Mads' fjender. Ingeborg kaldes til møde med en politisk vakt person. Ingeborg: Ghita Nørby. Hans Chr.Varnæs: Holger Juul Hansen. Agnes: Kirsten Olesen. Laura: Elin Reimer. Dr. Hansen: Ove Sprogøe. Manuskript: Paul Hammerich efter ide af Lise Nørgaard. ,. Producerat år 1979.
18:15 
Spioner i krig
Amerikansk dokumentarserie fra 2019. Den perfekte forræder. Det er en af de alvorligste spionskandaler i USA's historie. Fortællingen om Robert Philip Hanssen. En af de farligste og mest sejlivede muldvarpe. I 27 år opererede han som FBI-agent, men spionerede i virkeligheden for den russiske efterretningstjeneste. Her afslører vi historien om spionjagten, der bragte de amerikanske efterretningstjenester i knæ. Producerat år 2019.
19:00 
Dansk Idræt under Hagekorsets Tegn
Historien om hvordan danskerne svedte mod hinanden i sportsarenaen mens vi undlod at gøre det på slagmarken. Om danske sportsikoner som Gunnar Nu Hansen og Ragnhild Hvegers rolle i det dansk-tyske idrætssamkvem. Producerat år 2007.
20:00 
Nordamerika med Simon Reeve - Rocky Mountains
Britisk dokumentar fra 2019. Simon Reeve fortsætter sin tur gennem Nord- og Sydamerika. På denne etape rejser han gennem de spektakulære Rocky Mountains fra Montana til Colorado. Her får han indblik i et stort rewilding-projekt, der forsøger at genskabe økosystemer og genindføre ikoniske arter. Besøger Garden City, der tillader cannabisbutikker. Og gør et stop i Cañon City, hvis hovedindtægtskilde er byens 11 fængsler og 9000 indsatte. Producerat år 2019.
21:00 
Diego Maradona
Diego Maradona. Diego Armando Maradona er kendt for sin dribleteknik og udråbt som fordboldgud. Gennem 500 timers hidtil usete optagelser dykker vi ned i den argentinske fodboldlegendes liv fra årene 1984 til 1991. En vanvittig og turbulent tid, hvor Maradona fører Napoli til deres første liga-titel, kæmper med et kokainmisbrug, involveres i mafiaen og får et barn, han ikke vil kendes ved. Engelsk dokumentarfilm fra 2019. Producerat år 2019.
23:05 
Natportieren - the night manager [Repris]
Ekssoldaten Pine er gået undercover for at få ram på våbenhandleren Roper. I Ropers villa på Mallorca begynder han at grave interessante hemmeligheder frem om husets øvrige beboere. Det er langt fra ufarligt, for Corky, Ropers højre hånd, er stadig mistænksom og holder et vågent øje med Pine. Imens rekrutterer agenterne Burr og Steadman en ny mand, som kan blive værdifuld i kampen mod Roper. 'Natportieren' indbragte Susanne Bier den prestigefulde Emmy-pris for bedste instruktion. ,. Del 2 av 3. Producerat år 2016.
01:05 
Scandinavian Star
Dansk dokumentar fra Efter at skibet har ligget og ventet på en ny ejer i havnen i England bliver det sendt på tvangsauktion og købes for et mindre beløb af et ukendt Bahamas-selskab. En norsk journalist indleder en nærmere granskning og opdager, at flere spor fører til USA og den internationale skibsfart, hvor penge og papirer skifter hænder og ejere. Del 5 av 6. Producerat år 2020.
02:05 
Danske jøder i Hitlers fangenskab
Dansk dokumentarfilm fra 2015. 70 år efter befrielsen rejser seks danskere tilbage til den nazistiske koncentrationslejr Theresienstadt, hvorfra de på mirakuløs vis undslap i live. For dem alle bliver rejsen et punktum for erindringerne om en tid med sult, angst og begivenheder, som skulle komme til at ændre deres liv for altid. Producerat år 2015. Regissör: Carl Otto Dethlefsen, Jonatan Jerichow.
03:05 
Med ret til at dræbe
Prisbelønnet dokumentarserie om modstandsbevægelsens likvide- ringer under besættelsen. Hidtil har kriminalitet i modstands- bevægelsen været et fortiet kapitel af besættelsestidens historie. Nu fortæller modstandsfolk selv om røverier og rovmord, der efter krigen blev maskeret som legitime likvideringer. Tilrettelæggelse. Peter Øvig Knudsen og Morten Henriksen. Del 3 av 4. Producerat år 2003.
03:35 (04:03)
Med ret til at dræbe
Prisbelønnet dokumentarserie om modstandsbevægelsens likvide- ringer under besættelsen. Efter besættelsen blev omstændig- hederne omkring modstandsbevæ- gelsens fire hundrede likvideringer mørkelagt. Hemmeligholdelsen har trukket dramatiske spor helt op til vore dage med selvmord blandt mod- standsfolkene og ødelagte familieliv. Tilrettelæggelse. Peter Øvig Knudsen og Morten Henriksen. Del 4 av 4. Producerat år 2003.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå