Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
07:00 
Morgengymnastikken
Vågn op - klokken er lidt i hiphop. Få en dejlig start på din dag med DR3s 'Morgengymnastikken'. I dette afsnit underviser Simone i 'Dans'. Vrik med!. Producerat år 2014.
07:30 
Morgengymnastikken
Vågn op - klokken er lidt i sved. Få en dejlig start på din dag med DR3s 'Morgengymnastikken'. I dette afsnit underviser Henrik i 'Puls og vilje'. Sved med!. Producerat år 2014.
08:00 
P2 Radioavis
08:05 
Morgenandagten på DR2
08:30 
Når livet vender
Svensk dokumentar fra 2018. Et barn med hjerneskade. Anna Pellas datter Agnes blev født med en hjerneskade. Nu er hun 14 år og en usædvanlig teenager. Hun kan hverken se, tale eller gå. Anna Pella fortæller om reaktionen, da hun og hendes familie fik at vide, at Agnes er helt blind, og om at leve med den viden, at en lungebetændelse kan betyde døden. Men også om at revurdere, hvad der er vigtigt, og om at finde sig selv. Del 6 av 7. Producerat år 2018.
09:00 
Guldkorn 1970'erne [Repris]
1977. Fis eller alvor? Det er ikke altid nemt at vide med ungdoms-tv i 1977. Til gengæld er det tydeligt, at de voksne er bekymrede for de unges såkaldte modeafhængighed. DR anbefaler trommer og musik til de unge, mens landet ydre kanter kæmper mod affolkning. ,. Säsong 1977.
09:20 
Din Danske Sang med DR PigeKoret og Stine Bramsen
DR PigeKoret inviterer i koncertrækken "Din Danske Sang" indenfor til fællessang og en hyldest af den danske sangskat. Phillip Faber er dirigent og vært. Stine Bramsen er solist og deler sine personlige minder og historier, der knytter sig til hendes favoritter fra den danske sangskat. De velkendte sange får nyt liv, når de foldes ud i nye fortolkninger - og i fællessangene, hvor du selv kan synge med!. Producerat år 2019. Medverkande: Henrik Dam Thomsen (cello), Phillip Faber (dirigent), DR PigeKoret, Stine Bramsen (solist).
10:20 
Vi bygger det væk - Byggerier uden CO2 [Repris]
Hvordan bygger vi uden at udlede CO2? Bæredygtig arkitektur er på vej frem over hele verden, og danske arkitekter er i front. 20 nye familieboliger i Ørestad er bygget af genbrugsmaterialer og byggeaffald, uden at det kan ses. Højhuse i massivt træ kan være fremtiden, for træet lagrer CO2, mens det vokser og giver samtidig boligerne en særlig charme og et sundt indeklima. På Bornholm ligger Green Solution House, som er et cirkulært byggeri uden affald og et bud på en bæredygtig fremtid. ,. Del 2 av 4. Producerat år 2018.
10:50 
De forfængelige [Repris]
Dansk reportage fra Chris Pedersen kigger på danskernes forfængelighed. I dette program skal det handle om jagten på evig ungdom, når Chris Pedersen besøger klinikken, der introducerede botox for danskerne. Sendt første gang 28.08.2014. ,. Del 4 av 6. Producerat år 2014.
11:40 
Det fantastiske byliv - Mexico City
Canadisk dokumentarserie fra 2018. Byliv har afgørende betydning for borgernes trivsel. Den dansk-canadiske byplanlægger Mikael Colville-Andersen udforsker, hvordan man skaber et moderne og menneskevenligt bydesign. I Mexico City oplever han en storby, der har formået at bevare en egen identitet og et unikt byliv. Del 6 av 6. Producerat år 2018.
12:30 
På sporet af dronningerne - 600 års Danmarkshistorie [Repris]
Sophie Amalie er Danmarkshistoriens grimmeste, grådigste og grummeste dronning!. I hvert fald hvis man skal tro de (mandlige) historikere der i århundreder har skrevet Historien. Hendes største rivalinde var den uægte kongedatter Leonora Christine. Hende fik Sophie Amalie buret inde i Blåtårn. Men den der ler sidst ler bedst: I mange år var det Leonora Christine der blev betragtet som det store offer i de to kvinders magtkamp. Liv Thomsen nuancerer portrættet af den balletdansende, ødsle og selviscenesættende dronning Sophie Amalie, der var med til at indføre enevælden i 1600 tallet. ,. Del 3 av 6. Producerat år 2010.
13:30 
På sporet af dronningerne - 600 års Danmarkshistorie [Repris]
Anna Sophie Reventlow er indtil videre den eneste danske dronning med ikke-fyrsteligt blod. Hun blev gift først til venstre hånd og så til højre hånd med Frederik 4. I århundrede har danske konger åbenlyst praktiseret utroskab, endda bigami. Foreteelser såkaldt almindelige mennesker kunne få dødsstraf for. I dette program drager Liv Thomsen til et par af de slotte, hvor Anne Sophie i 1700 tallet levede et hofliv i sus og dus. Men hun besøger også krypten under Holmens Kirke. Her er der spor af et par af de mange børn kongeparret fik - og som alle døde som små. Guds straf, efter Anne Sophies mening, som endte sit liv udstødt og plaget af anger og ensomhed. ,. Del 4 av 6. Producerat år 2010.
13:35 
På sporet af dronningerne - 600 års Danmarkshistorie [Repris]
Anna Sophie Reventlow er indtil videre den eneste danske dronning med ikke-fyrsteligt blod. Hun blev gift først til venstre hånd og så til højre hånd med Frederik 4. I århundrede har danske konger åbenlyst praktiseret utroskab, endda bigami. Foreteelser såkaldt almindelige mennesker kunne få dødsstraf for. I dette program drager Liv Thomsen til et par af de slotte, hvor Anne Sophie i 1700 tallet levede et hofliv i sus og dus. Men hun besøger også krypten under Holmens Kirke. Her er der spor af et par af de mange børn kongeparret fik - og som alle døde som små. Guds straf, efter Anne Sophies mening, som endte sit liv udstødt og plaget af anger og ensomhed. ,. Del 4 av 6. Producerat år 2010.
13:50 
Store tanker og trange tider
H.C. Andersen er vores mest berømte dansker! Odensedrengen betragtede sit liv som et eventyr, men hans fattige opvækst sad altid i ham. Vi følger ham i 1830'erne, hvor han finder sit kald som eventyrdigter. Det er en tid, hvor kun få grimme ællinger springer ud som svaner. Det kongelige Teater er både talerstol og underholdningstempel og hr. og fru Heiberg hersker enerådigt. Biedermeier kulturen blomster. Det nye borgerskab dyrker hverdagen og det nære liv i stuerne. Vært og tilrettelægger: Liv Thomsen. Del 3 av 4. Producerat år 2003.
14:20 
Skru tiden tilbage - til 70'erne [Repris]
Skal man smide bh-en for at være en ægte rødstrømpe, og hvad ved en kørende sælger om hønsestrik?. Kan man nedlægge en feminist med en gør-det-selv opgave, eller er det bare nemmere når far laver det færdigt?. I dette afsnit af Skru tiden tilbage til 1970'erne, er det familien La Cour Kostending fra Frederikshavn, der skal prøve kræfter med livet som ung børnefamilie anno 1970'erne, når de flytter ind på 12. sal i datidens hotte og helt moderne boligkompleks i Brøndby Strand. Mor Trine mener selv hun har en glødende feminist gemt i sig, men er den stærkere end hendes kvindelige blufærdighed anno 2017? Og, hvordan klarer far Rasmus livet som 1970'ernes svar på den bløde og hjemmegående husfar, der i ligestillingens navn tager sig af børnene, mens mor er til kvindemøde. Vi tjekker om kønskampen får brug for endnu en tur på barrikaderne, når vi sammen med familien La Cour Kostending skruer tiden tilbage til 1970'erne!. ,. Säsong 2. Del 3 av 4. Producerat år 2017.
15:05 
Vinden og løven
Amerikansk actiondrama fra 1975. I begyndelsen af 1900-tallet kidnapper den lokale marokkanske leder Raisuli den amerikanske enke Eden Pedecaris og hendes to børn og forlanger penge og våben til at bekæmpe den korrupte sultan i bytte for sine gidsler. Men der er valgkamp i USA, og både præsident Teddy Roosevelt og hans udenrigsminister øjner i sagen om den kidnappede enke en chance for at gøre en god figur. Producerat år 1975. Medverkande: John Huston, Sean Connery, Candice Bergen, Regissör: John Milius.
17:00 
Matador - Skiftedag [Repris]
"Skiftedag - 1930" Kunderne strømmer til Tøjhuset, især da byens baronesse skifter fra Damernes Magasin til Tøjhuset. Det ser sort ud for Arnesen, men han reddes i sidste øjeblik af sin førstemand, hr. Schwann, der arver og sætter pengene i forretningen. Mads begynder at udvide sin forretning. Han ansætter syersker og begynder at låne penge ud. Mads og Ingeborg gifter sig, så datteren Ellen kan komme ind på byens privatskole. Ingeborg: Ghita Nørby. Hans Chr.Varnæs: Holger Juul Hansen. Agnes: Kirsten Olesen. Laura: Elin Reimer. Manuskript: Karen Smith efter ide af Lise Nørgaard. ,. Producerat år 1978.
17:50 
Guldkorn 1970'erne [Repris]
1971. 1971 raser spillefeberen i Danmark. Danskerne er vilde med bingo og spillehallernes enarmede tyveknægte. Det er også året, hvor seksualoplysning gøres obligatorisk, og hvor nye pædagogiske eksperimenter forandrer den danske folkeskole. ,. Säsong 1971.
18:10 
Husker du ...1972
Et år med store skift for Danmark. Kong Frederik IX dør, Margrethe bliver ny dronning og Danmark kommer ind i EF. Mød Svend Auken, som var en af dem der kæmpede imod, da Jens Otto Krag gik i spidsen for et ja til EF og dagen efter chokerede alle med sin afgang. 1972 var også året hvor Erhard Jacobsen gik til kamp mod de røde lejesvende i Danmarks Radio, da han startede Aktiv Lytter Komité. Det gik blandt andet ud over Jesper Klein, som i aftenens program fortæller om dengang han var under anklage for at være rød. Og så var det i 1972 at Gasolin blev berømte, Jesus Christ Superstar dannede mode og narkomanerne blev et samfundsproblem. Producerat år 2005.
19:10 
Husker du ...1973
- året er 1973. Jordskredsvalg, Watergate og bilfri søndage er nøgleord i et år hvor de sure miner dominerer. I 1973 tager man tilværelsen alvorligt, og det er der god grund til. Nyhedsværten Paula Larrain fortæller desuden om hvordan hun som lille pige oplevede General Pinochets blodige kup i Chile. I USA bliver Nixon - som den første amerikanske præsident nogensinde - tvunget til at forlade sin post i utide, og herhjemme bliver Mogens Glistrup en af vores mest populære politikere. Men der ER grænser for alvoren. David Bowie spekulerer på om der er liv på Mars, og Danmarks jetset-par nummer et, Margit og Erik Brandt, viser at der - også i 1973 - er andet i livet end bekymringer og politik. Sendt første gang 09.03.05. Producerat år 2005.
20:10 
USA i farver - forbrydelser og straf
Amerikansk dokumentarserie fra 2019. Gennem det 20. århundrede fylder mord, bankrøverier, masseskyderier, kidnapninger og selvmordsbombere i amerikansk radio og tv. Og mens FBI slår hårdt ned på de mest forhærdede forbrydere, bliver det tilladt at filme de gribende domstolsdramaer, når de udspiller sig. Gennem sjældne privatoptagelser i farver dykker vi ned i amerikanernes fascination af forbrydelser. Producerat år 2020.
21:00 
Besat af USA - 90erne
Hvad enten det gælder storpolitik, fikse dansetrin, nye modediller eller teknologi har vi danskere igennem mange årtier vendt et fascineret blik vestover. Vi kommer i kontakt med USA dagligt og det er blevet en naturlig del af vores liv, at skulle forholde os til Amerika. Her i præsidentvalgåret fortæller vi historien om vores storebror/lillebror forhold som er gået op og ned, men som aldrig er ligegyldigt eller kedeligt. Alle tror at fred og fordragelighed er den nye verdensorden efter Berlinmurens fald. Men inden længe blusser krig op igen - nu i Mellemøsten og senere på Balkan. Og Danmark sender soldater i krig for første gang i det 20.århundrede i alliance med USA. Og amerikanerne præsenterer os for en ny teknologi - internettet - som viser sig at være ret smart. Producerat år 2019.
21:45 
Spioner i krig
Amerikansk dokumentarserie fra 2019. Den perfekte forræder. Det er en af de alvorligste spionskandaler i USA's historie. Fortællingen om Robert Philip Hanssen. En af de farligste og mest sejlivede muldvarpe. I 27 år opererede han som FBI-agent, men spionerede i virkeligheden for den russiske efterretningstjeneste. Her afslører vi historien om spionjagten, der bragte de amerikanske efterretningstjenester i knæ. Producerat år 2019.
22:30 
Død og pine [Repris]
Lægevidenskabens Historie. Patienter har gennem historien lagt krop til smertefulde behandlinger, overtro og uvidenhed, når lægerne har prøvet at bekæmpe de uforklarlige og gådefulde sygdomme, der har truet mennesker. Men patienterne har også fået gavn af de store epokegørende opdagelser, lægevidenskaben har stået for. I dette afsnit fortæller vi historien om den mystiske hjernesygdom epilepsi - fra djævlebesættelse til hjerneoperation. ,. Del 3 av 3. Producerat år 2016.
23:00 
Clinton-affæren
Amerikansk dokumentar fra 2018. Skandalen der splittede USA. Præsident Clinton overraskes af Paula Jones' advokater under retssagen, da de kender til og afslører hemmelige detaljer om hans forhold til Monica Lewinsky. De slibrige detajler lækkes til pressen og medierne - og snart ruller skandalen om præsidenten og praktikanten. Producerat år 2018.
23:45 
Robert Kennedys amerikanske drøm
Fransk dokumentar fra 2018. Robert Kennedy (1925-68) var justitsminister i sin brors, præsident John F. Kennedys regering, da præsidenten blev skudt i 1963. Robert fortsatte ikke under efterfølgeren Lyndon B. Johnson, men valgte at stille op og blive valgt som New Yorks senator i 1965. I de næste år begyndte han at udvikle sin egen politik og forfølge sine egne mål. Hans politiske visioner var måske utopiske og naive, og de delte i hvert fald vandene i en sådan grad, at han ligesom sin bror endte med at blive skudt. Producerat år 2018.
00:45 (01:55)
I forreste linje
Amerikansk dokumentar fra 2016. Han tog sit kamera med i krig. Tony Vaccaro var infanterist under 2. verdenskrig og tog over 8.000 fotos. De fleste blev taget i kamp og under beskydning og forblev ukendte i næsten 50 år. Her kommer vi tæt på Tony og hans sandfærdige krigsbilleder, der alle ætser sig ind på nethinden. Og hører, hvordan kameraet hjalp ham med at overleve. Producerat år 2016.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå