Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
07:00 
Morgengymnastikken [Repris]
Akroyoga, yoga og mormorarme. Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Vi starter med spændende 'akroyoga' med Peter og Julie, derefter tager vi en gang behagelig 'flowyoga' med Zenia. Og til sidst giver vi armene en ordenlig opstramning med Yvonne. ,. Producerat år 2015.
07:30 
Morgengymnastikken
Vågn op - klokken er lidt i hop. Få en dejlig start på din dag med DR3s 'Morgengymnastikken'. I dette afsnit underviser Barthelot i 'Rytmisk Udtryk'. Hop med!. Producerat år 2014.
08:00 
P2 Radioavis
08:05 
Morgenandagten på DR2
08:30 
Når livet vender
Svensk dokumentar fra 2018. Bag tremmer i Etiopien. I 2011 blev journalisten Martin Schibbye pågrebet af det etiopiske militær sammen med fotografen Johan Persson. I 438 dage sad de i fængsel i en kæmpestor blikbarak sammen med 800 andre fanger. Her fortæller Schibbye om, hvordan han blev skinhenrettet, om at sidde i fængsel blandt rådnende madrester, kæmpestore lus og dødelige sygdomme og om at leve i konstant uvished. Men også om det første år i frihed, som han oplevede som en tornado af følelser. Del 5 av 7. Producerat år 2018.
09:00 
Guldkorn 1970'erne [Repris]
1976. I 1976 er butikstyveri er en plage og på Vesterbro slås indbyggerne med hård porno og stoffer. Men sommeren er varm og tør, der er mariehøns i millionvis og der bliver dyrket idræt, vandret på Hærvejen og spist flæskesteg på Dyrskue. ,. Säsong 1976.
09:20 
Din Danske Sang med DR PigeKoret og Kira Skov
DR PigeKoret inviterer i koncertrækken "Din Danske Sang" indenfor til fællessang og en hyldest af den danske sangskat. Phillip Faber er dirigent og vært. Kira Skov er solist og deler sine personlige minder og historier, der knytter sig til hendes favoritter fra den danske sangskat. De velkendte sange får nyt liv, når de foldes ud i nye fortolkninger - og i fællessangene, hvor du selv kan synge med!. Producerat år 2019. Medverkande: Henrik Dam Thomsen (cello), Phillip Faber (dirigent), DR PigeKoret, Kira Skov (solist).
10:20 
Vi bygger det væk - Klimaforandringer [Repris]
Hvordan bygger vi byer til et klima i forandring med stormfloder og skybrud?. Bæredygtig arkitektur er på vej frem over hele verden, og danske arkitekter er i front. Bjarke Ingels har lagt masterplanen for, hvordan Manhattan kan beskyttes, når havet stiger. I Kokkedal er Bølgepladsen både legeplads og skybrudsbassin. Og Klimaflisen er en dansk udviklet fortovsflise, der kan aflaste kloakerne i alverdens storbyer. Klimaløsningerne der samtidig bidrager til det gode liv er på vej frem. Sendt første gang 12.02.2019. ,. Del 1 av 4. Producerat år 2018.
10:50 
De forfængelige [Repris]
Dansk reportage fra Chris Pedersen kigger på danskernes forfængelighed. I dette program skal det handle om nostalgi og kønsroller, når Chris Pedersen møder en ægte rockabilly-kvinde. Sendt første gang 21.08.2014. ,. Del 3 av 6. Producerat år 2014.
11:30 
Det fantastiske byliv - Cape Town
Canadisk dokumentarserie fra 2018. Byliv har afgørende betydning for borgernes trivsel. Den dansk-canadiske byplanlægger Mikael Colville-Andersen udforsker, hvordan man skaber et moderne og menneskevenligt bydesign. I Cape Town møder han folk, som forsøger at ændre byens mørke fortid gennem byudviklingsprojekter, der fremmer et demokratisk fællesskab. Del 5 av 6. Producerat år 2018.
12:15 
På sporet af dronningerne - 600 års Danmarkshistorie [Repris]
Dronning Elisabeth er det fornemmeste bytte, en dansk konge nogensinde har nedlagt. Af så fornem slægt at det meste af Europa i 1400-1500 tallet blev regeret af hendes familie. I begyndelsen var hun intet andet end en adgangsbillet til mere magt og jord. Og måtte dele sin ægtemand Christian 2. med frillen Dyveke og hendes mor Sigbrit. Liv Thomsen fortsætter sin rejse i sporet på de danske dronninger. Endnu engang møder hun nogle overraskende magtfulde kvinder og prøver at se bag myterne - og nogle meget frække kalkmalerier. ,. Del 2 av 6. Producerat år 2010.
12:55 
På sporet af dronningerne - 600 års Danmarkshistorie [Repris]
Sophie Amalie er Danmarkshistoriens grimmeste, grådigste og grummeste dronning!. I hvert fald hvis man skal tro de (mandlige) historikere der i århundreder har skrevet Historien. Hendes største rivalinde var den uægte kongedatter Leonora Christine. Hende fik Sophie Amalie buret inde i Blåtårn. Men den der ler sidst ler bedst: I mange år var det Leonora Christine der blev betragtet som det store offer i de to kvinders magtkamp. Liv Thomsen nuancerer portrættet af den balletdansende, ødsle og selviscenesættende dronning Sophie Amalie, der var med til at indføre enevælden i 1600 tallet. ,. Del 3 av 6. Producerat år 2010.
13:35 
Store tanker og trange tider
Danmark er gået statsbankerot og har tabt Norge. Samtidig strammer Kong Frederik d. 6 grebet om danskerne. Enevælden tolerer ikke kritik og tyr gerne til tortur og censur. N.F.S. Grundtvig får mundkurv på. Han er en havkat i hyttefadet og rager uklar med alle. I 20erne ser han lyset og begynder for alvor at indkredse sine idéer om kirken, skolen og fædrelandet. Idéer som vi diskuterer den dag i dag. Vært og tilrettelægger: Liv Thomsen. Næste program sendes på søndag. Del 2 av 4. Producerat år 2003.
14:05 
Skru tiden tilbage - til 70'erne [Repris]
Hvad sker der, når to familier der slet ikke kender hinanden, pludselig skal dele hus, tøj, sovepladser, og ikke mindst - hinandens forældre og hinandens børn, og sammen skal forsøge at danne et nyt fællesskab? I dette afsnit af Skru tiden tilbage til 1970'erne, er det både familien Trap Nielsen og familien Trøjborg Linde, som i fem dage lægger 2017 bag sig, for at finde batiktrøjerne og afghanerpelsen frem, når de flytter ind i deres helt eget 70'er kollektiv " Den Glade Valnød". For hvor fælles har vi egentlig lyst til at være, når det kommer til stykket? Og hvordan bliver man enige, når både børn og voksne må bestemme lige meget? Vi er klar til peacetegn, kampsange og husmøder, når vi sammen med familierne Trap Nielsen og Trøjborg Linde skruer tiden tilbage til 1970'erne!. ,. Säsong 2. Del 2 av 4. Producerat år 2017.
14:50 
Open Range
Amerikansk westerndrama fra 2003. Charley Waite er cowboy, en fåmælt mand med en fortid, man ikke taler om. Sammen med Mose og den unge mand Button arbejder han for ranchejeren Boss Spearman. Livet er barskt, men fredeligt, indtil de i den lille by Harmonville støder på tyrannen Baxter. Nu tvinges Charley til at trække på alle sine færdigheder fra sin fortid for at forsvare den kvinde, han elsker. Producerat år 2003. Medverkande: Annette Bening, Kevin Costner, Robert Duvall, Regissör: Kevin Costner.
17:00 
Matador - Genboen [Repris]
Mads Andersen-Skjern går til Korsbæk Bank for at låne penge til sin forretning, men afvises af bankdirektør Varnæs, der er personlig ven med indehaveren af Damernes Magasin, Albert Arnesen. Mads skaffer pengene på anden vis og åbner forretningen Tøjhuset. Det går strygende, og snart kan Mads ansætte en lærling og senere Oluf Larsens datter Ingeborg, der flytter ind hos Mads og Daniel sammen med datteren Ellen. Ingeborg: Ghita Nørby. Hans Chr. Varnæs: Holger Juul Hansen. Agnes: Kirsten Olesen. Laura: Elin Reimer. Lauritz Jensen "Røde": Kurt Ravn. Manuskript: Lise Nørgaard. ,. Producerat år 1978.
17:45 
Nattelivets historie
Natten blev sprællevende op gennem det 20 århundrede. Mød tre af dem som formede en bykultur, hvor øjeblikket er sandhed. Blandt andet fortæller Erik Brandt anekdoter fra sit før så vilde natteliv. Producerat år 2006.
18:20 
Hvordan døde Jumbo?
Jumbo - verdens mest berømte elefant. Kendt af alle små børn og inspirationskilde til Disneys klassiske tegnefilm 'Dumbo'. En gigant hvis fascinerende livshistorie nu afsløres, når Sir David Attenborough og et team af videnskabsfolk undersøger Jumbos skelet på American Museum of National History i New York. Hvilke spor finder de i Jumbos knogler? Kan de give svar på, hvordan denne kæmpe havde det, mens den levede - og hvordan den døde?. Producerat år 2017.
19:20 
Bhutan
Britisk dokumentarserie fra 2016. Det lykkelige land. CNN-journalisten Bill Weir og filmskaberen Philip Bloom fortæller historier om ekstraordinære mennesker, steder, kulturer og skabninger. Turen er nået til Bhutan, som er et af verdens fattigste lande, men alligevel blandt verdens lykkeligste lande. Her handler det om at finde en balancegang mellem det moderne og det traditionelle. Producerat år 2016.
20:00 
Nordamerika med Simon Reeve - rejsen begynder
Britisk dokumentar fra 2019. Simon Reeve begiver sig ud på en episk tur gennem Nord- og Sydamerika. En rejse på 8000 kilometer gennem storslået natur med gletsjere, ørkener og jungler. Men også områder hærget af bander og klimaforandringer. Følg med, når han møder bevæbnede miljøaktivister, der kæmper for at redde Jorden, jager rensdyr med indfødte amerikanere og dykker ned i opiodkrisen i Vancouver. Producerat år 2019.
21:00 
Dokumania
En splittet familie. Den syriske familie er spredt for alle vinde. Hendes børn er i Tyrkiet og hun er selv havnet som flygtning i Assens. Alene tager hun kampen op for at blive sammenført med sine børn i Danmark, men udsigterne virker håbløse i et rigidt og uigennemsigtigt system, hvor man må slås for bare at blive hørt. Mens hun har travlt med at lære de svære og nødvendige danske gloser; rulle-pølse, lever-postej og spege-pølse, har hun kun ét brændende ønske: At blive genforenet med sine børn. Producerat år 2020.
22:20 
Død og pine [Repris]
Lægevidenskabens Historie. Patienter har gennem historien lagt krop til smertefulde behandlinger, overtro og uvidenhed, når lægerne har prøvet at bekæmpe de uforklarlige og gådefulde sygdomme, der har truet mennesker. Men patienterne har også fået gavn af de store epokegørende opdagelser, lægevidenskaben har stået for. I dette afsnit fortæller vi historien om den blodige kirurgi - fra barberer til robotkirurgi. ,. Del 2 av 3. Producerat år 2016.
22:50 
Amazon
Amerikansk dokumentar fra 2020. Penge, magt og verdensherredømme. Jeff Bezos er en af verdens rigeste mænd og stifter af internethandelsgiganten Amazon. Gennem interviews med topledere, tidligere kollegaer og kritikere, undersøger vi, hvem Bezos er, og hvordan han forvandlede et lille firma i sin garage til verdens største netbutik. Et forretningsimperium, som kritikere hævder, vil dominere markedet for enhver pris. Hvilke ambitioner har Bezos? Og hvad er prisen for Amazons verdensherredømme?. Del 2 av 2. Producerat år 2020.
23:45 
Scandinavian Star
Dansk dokumentar fra Norsk politi har tidligt fået et tip om, at der befinder sig en tidligere dømt pyroman blandt de omkomne. Det drejer sig om en dansk lastbilchauffør, og på trods af manglende beviser vælger norsk politi at udpege ham som gerningsmanden. Nogle overlevende kan ikke få det til at stemme og begynder selv at undersøge sagen. Del 4 av 6. Producerat år 2020.
00:45 
Spioner i krig
Amerikansk dokumentarserie fra 2019. Spionudveksling. I 2010 sker den største spionudveksling mellem USA og Rusland siden den kolde krig. Fra USA bliver ti russere overgivet, som i årtier har levet under dække i Vesten. Og fra Rusland bliver fire frigivet, anklaget for at være USA's agenter. Her dykker vi ned i historien, der markerer begyndelsen på en ny æra inden for global spionage, med Ruslands spionchef, Vladimir Putin, i centrum. Producerat år 2019.
01:30 (02:21)
Mata Hari - spion og sexsymbol
Tysk dokumentar fra 2017. Den berømte hollandske erotiske danser, Mata Hari (1876-1917), er indbegrebet af skønhed og feminin forførelse. Hun betog tidens mest indflydelsesrige mænd, men blev midt under Første Verdenskrig arresteret af franskmændene for at spionere for Tyskland og skudt. Men forrådte Mata Hari virkelig de hemmeligheder, der blev hvisket til hende på puden af indflydelsesrige elskere? Var Mata Hari, verdens mest berømte og smukkeste spion, skyldig?. Producerat år 2017.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå