Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
08:00 
P2 Radioavis
08:05 
Morgenandagten på DR2
08:30 
Adam & Eva [Repris]
Næstekærlighed til flygtninge?. Er vores moderne verden blevet et frisindets paradis på jord, eller har vi helt glemt vores kristne moralske kompas?. Det skal debattørerne Adam Holm og Eva Selsing diskutere, når de bevæger sig gennem det danske land for at møde virkelighedens moralske dilemmaer. I dette afsnit besøger de et asylcenter i Jelling for at debattere flygtninge. For skal vi følge det kristne bud om næstekærlighed og hjælpe mennesker på flugt, eller er vi i højere grad forpligtet over for den næste, der ligner os selv?. ,. Producerat år 2018.
09:00 
Hvis vægge kunne tale [Repris]
Svensk reportageserie fra 2015. Historiker Christopher O'Regan og bygningskonservator Erika Åberg hjælper ejerne af et flere hundrede år gammelt hus med at finde husets historie og gøre det i stand. Mange af husets oprindelige detaljer er forsvundet i tidligere istandsættelser, og det vil de nuværende ejere gerne gøre noget ved. Erika starter med at rive forskellige gipsplader ned, og forhåbentlig vil det afsløre noget af husets oprindelige stil. Christopher tager ejerne med på en spændende rejse helt tilbage til 1600-tallet, hvor huset blev bygget. ,. Del 4 av 6. Producerat år 2015.
10:00 
Hughs kamp mod madspild
Britisk dokumentar fra 2015. Den britiske journalist Hugh Fearnley-Whittingstall har erklæret krig mod spild. Her undersøger han kaffebarkæder, der reklamerer med, at deres papkaffekopper er genanvendelige. Men hvad sker der i virkeligheden med kopperne, når de er tømt for kaffe?. Del 3 av 3. Producerat år 2015.
11:00 
Vild videnskab
Amerikansk videnskabsdok fra 2015. Helbredelse af kræft. På trods af inertien i sundhedssystemet er modige læger gået i spidsen med banebrydende kræftbehandlinger. Ved at eksperimentere med t-celler, hvide blodlegemer, kombineret med uskadeliggjort hiv-virus, har læger i Philadelphia reddet dødssyge patienters liv. Og i Frankrig har genetikere skabt universelle 'donor-T-celler', der måske kan revolutionere kræftbehandlingen. Producerat år 2016.
11:45 
Vild videnskab
Amerikansk videnskabsdok fra 2015. Cyberterror. Velkommen til en verden af hackere, hvor de gode kæmper mod de onde med verdens sikkerhed som gidsel. Vi følger en gruppe såkaldte 'white hat' hackere på en risikofyldt mission for at afsløre sikkerhedsbrister i bankverdenen , og en såkaldt 'black hat' hacker fra Islamisk Stat, der forsøger at rekruttere selvmordsbombere til et angreb på et populært feriemål. Producerat år 2016.
12:30 
Joanna Lumleys rejse i Indien
Britisk rejseprogram fra (Joanna Lumley's India) Den britiske skuespiller Joanna Lumley er født i Indien. Nu tager hun tilbage for at udforske både naturen og kulturen. Hun starter sin rejse i Tamil Nadu, hvor hun oplever religiøse ceremonier i fantastiske templer. Og derefter går turen videre til Gangtok i Sikkim, hvor hendes mor boede som barn. Del 1 av 3.
13:15 
Joanna Lumleys rejse i Indien
Britisk rejseprogram fra (Joanna Lumley's India) Den britiske skuespiller Joanna Lumley fortsætter sin rejse i Indien, landet hvor hun er født. Hun møder folk fra alle samfundslag - fra Maharajien af Dungarpurs, der viser hende rundt i sit palads. Til medlemmer af Dalit-kasten - der betragtes som Indiens laveste kaste. Og så overvinder hun sin højdeskræk og besøger World One Tower, der snart vil stå færdigt som verdens højeste bygning med luksusboliger. Del 2 av 3.
14:05 
Vilde Hoteller - Tanzania
I dag handler hotelluksus om oplevelser - vilde og unikke oplevelser, som ikke er guldvandhaner og silkelagener, men mening og indhold. Trendeksperten Mads Arlien-Søborg undersøger, hvad det unikke giver os i stedet for den gammeldags hotelluksus. I dag er han taget til Tanzania for at besøge et undervandshotel. Producerat år 2014.
14:35 
Vilde Hoteller - Frankrig
I dag handler hotelluksus om oplevelser - vilde og unikke oplevelser, som ikke er guldvandhaner og silkelagener, men mening og indhold. Trendeksperten Mads Arlien-Søborg undersøger, hvad det unikke giver os i stedet for den gammeldags hotelluksus. I dag er han taget til Frankrig for at besøge en retro-campingplads. Producerat år 2014.
15:05 
Forført af en svindler
Dansk reportageserie fra 2018. Louise møder en kendis. Han er pokerstjerne og tidligere Big Brother-deltager. Allerede efter første date flytter han ind og Louise lægger ud for pokertuneringer i Sverige. Men hvad hun ikke ved er, at Martin Jørgensen er en kærlighedssvindler med en lang blakket fortid med knuste kvindehjerter, bristede familiedrømme og lange fængselsdomme. I denne serie dykker DR2 ned i svindlens psykologi. Hvilke metoder benytter bedragerne sig af? Og hvad sker der med os andre, når vi bliver forført af en svindler? Sendt første gang 02.08.2018. Säsong 2. Del 1. Producerat år 2018.
15:35 
Reformationen - Europas hellige krig
Britisk dokumentar fra 2017. I 1517 slog Martin Luther 95 teser op på en kirkedør i Wittenberg, og de kom til at virke som en rød klud i ansigtet på den katolske kirke. I anledning af 500 året for Luthers oprør fortæller den britiske historiker David Starkey om, hvordan den protestantiske reformation ændrede de europæiske samfund. Splittelsen i kristendommens hjerte udløste århundreder med hellig krig og inspirerede til den samme fundamentalisme, terror og religiøs vold, som vi kender i dag. Producerat år 2017.
16:30 
Pompeii - Livet før døden
Britisk dokumentar fra 2015. Ofrene for det voldsomme vulkanudbrud, der i år 79 begravede Pompeii, skal CT-scannes og røntgenfotograferes, så vi kan få mere at vide om dem. Professor i antikkens historie, Mary Beard, fortæller historierne bag de tragiske figurer, gladiatorer, slaver, forretningsfolk og børn. Og med masser af dagligdags ting som sanitet, keramik, malerpotter, levnedsmidler og fiskenet giver hun et billede af livet, som det må havde set ud i den livlige romerske by. Producerat år 2015.
18:05 
Dubais danske damer
På Dittes villavej i Dubai er der Halloween, både morfar og den filippinske hushjælp hjælper til. Lene-Marie var forelsket i Dubai. Nu sidder hun i vintergrå Svendborg med sin 2-årige søn, der savner sin arabiske far i emiraterne. Ny dansk serie følger 5 danske kvinder, der tager os med ind i et anderledes Dubai, hvor livet ikke bare byder på solskin og skattefrihed, men også på lange arbejdsdage, økonomisk usikkerhed og helt almindelig hverdag. Del 3 av 4. Producerat år 2019.
18:35 
Danmarkshistorien på vrangen [Repris]
Slaveri gennem tiderne. Siden tidernes morgen har mennesker behandlet andre mennesker som deres ejendom. Slaver og trælle er blevet betragtede som nærmest laverestående end dyr, og i krige og konflikter har det nogle gange været bedre at fange fjenderne og udnytte deres arbejdskraft end at myrde dem. Liv Thomsen fortæller den fantastiske historie om Jan Leton, der i 1800 tallet foretager den lange rejse fra syd til nord, fra en amerikansk slaveplantage til en nordjysk fiskerlandsby. Og hun rejser tilbage i tiden sammen med historikere og arkæologer for at undersøge, hvilken rolle slaveri har haft i danmarkshistorien. ,. Del 4 av 6. Producerat år 2019.
19:20 
Fru Stæhr og mysteriet om babyliget på loftet
Fru Stæhr og Sanne forfølger sporet til modstandsbevægelsen og finder højest interessante oplysninger om ejendommens fortid. Det lykkes at opspore sønnen til en afdød modstandsmand, som boede der og som besidder en kasse med farens ting. Vil kassen rumme det svar som Fru Stæhr og Sanne leder efter?. Og vil det lykkes dem at opklare mysteriet?. Del 4 av 4. Producerat år 2020.
20:00 
Fartblind
Svensk dramaserie fra 2019. Den unge finansjournalist Bea har en affære med bankdirektøren Peder. Bea har lovet sig selv, at hun ikke vil blande job og privatliv. Men de to ting bliver svære at adskille, da hun får et anonymt tip. Peders bank skjuler, at den er i store vanskeligheder. Hvor meget ved Peder selv om sagen?. Del 1 av 4. Producerat år 2019.
21:30 
Tsunami
Svensk dramaserie fra 2020. Dagen efter tsunamien. Det begynder at stå klart, hvor omfattende katastrofen er. Nina kan hverken få fat i Tomas eller Ivan. Tomas hænges ud som svindler, og i hans fravær må Abbe tage ledelsen for at få hjælp frem til katastrofeområdet. Midt i tragedien åbner der sig en mulighed for ham. Men den sætter både hans moral og hans samvittighed på spil. Del 2 av 3. Producerat år 2019.
22:30 
Deadline
23:00 
Troldspejlet & Co - Makaber sminke, tegneserier - og Karoline Stjernfelt
byder alle nørder indenfor til en verden af fantastisk fiktioni. Vi anmelder det nyeste, men ser også på film og spil, der har påvirket os gennem tiden - alt sammen fra det helt nye Troldspejlet & Co. -studie, hvor der både er publikum og spændende gæster fra nørdernes verdend. Producerat år 2020.
23:30 
Når støvet har lagt sig [Repris]
Den potentielle terrortrussel stiller Elisabeth i et svært dilemma, der truer hendes pension. Nikolaj vil teste den nye restaurant med en prøvemiddag, og Louise må lade Marie være alene hjemme for at beholde sit job. Lisa giver sin mand, Stefan, en overraskende nyhed, og Jamal fravælger sin familie for at være sammen med Alban. Morten må aflyse sin arbejdsdag og øjner i stedet chancen for at komme tættere på sin søn. Uegnet for børn. Hovedforfatter: Ida Maria Rydén & Dorte W. Høgh. Episodeforfatter: Dorte W. Høgh. Producent: Stinna Lassen. ,. Del 4 av 10. Producerat år 2017.
00:30 
Børn af Putins Rusland
Tysk dokumentar fra 2019. De er født og opvokset under Vladimir Putins styre - og har aldrig kendt andre statsledere end ham. De kaldes 'Generation P', men hvem er de?. Her møder vi nogle af de unge russere, der enten er ivrige Putin modstandere eller ser ham som et idol. Hvad tænker og føler denne generation? Hvordan ønsker de at leve i fremtiden?. Og hvad vil de med deres land?. Producerat år 2019.
01:25 
Mata Hari - spion og sexsymbol
Tysk dokumentar fra 2017. Den berømte hollandske erotiske danser, Mata Hari (1876-1917), er indbegrebet af skønhed og feminin forførelse. Hun betog tidens mest indflydelsesrige mænd, men blev midt under Første Verdenskrig arresteret af franskmændene for at spionere for Tyskland og skudt. Men forrådte Mata Hari virkelig de hemmeligheder, der blev hvisket til hende på puden af indflydelsesrige elskere? Var Mata Hari, verdens mest berømte og smukkeste spion, skyldig?. Producerat år 2017.
02:20 (04:30)
Deadline Nat

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se