Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
09:00 
Nyheder fra Grønland
Få de seneste nyheder fra Grønland serveret på dansk. Producerat år 2020.
09:30 
K2 [Repris]
Nye stemmer. K2-panelet kigger på værker af unge kunstnere. Ane Cortzen er vært, når sangskriver Bisse, instruktør Anna Emma Haudal og mediechef Camilla Kjems diskuterer, hvad de får ud af at opleve Teater Momentums "Apokalypse", Selma Judiths musik, tegneserien "Fucker hele tiden op" og vinderen af Forårsudstillingens talentpris, AnneMette Elmelund. ,. Producerat år 2020.
10:00 
Historien om den norske kongefamilie
"Kunsten at være dronning". Da kong Olav V i 1991 afgik ved døden, og kronprins Harald efterfølgende skulle overtage tronen, var hverken kongeslottet eller det politiske Norge klar til for første gang i 53 år at modtage en kvindelig majestæt igen. Det gik galt helt fra starten, da dronning Sonja skulle træde ind i sin nye rolle. Del 4 av 7. Producerat år 2015.
10:40 
Arkitektens hjem
Arkitekter arbejder med at tegne fantastiske boliger til andre, men hvordan bor de egentlig selv? Hvordan skal rammen om deres eget liv se ud?. Seriens vært, Charlotte Thiis-Evensen, besøger arkitekten Stein Halvorsen. Del 6 av 6. Producerat år 2015.
11:10 
Alle tiders underholdning (6.8)
Ungdomsoprør og underholdning. 68'erne kommer for alvor på banen i 70'erne. De rykker sågar ind i Huset På Christianshavn. Erik Balling instruerer flere af de i alt 84 afsnit af serien. Balling står også bag dansk films største succes Olsen-banden. I kølvandet på 68'erne følger den seksuelle frigørelse. Sengekantsfilmene sælger et hav af biografbilletter. Kvinde-frigørelsen slår også igennem i underholdningsbranchen. Lisbet Dahl laver one-woman show på tv. John Mogensen forener protestsang og folkelighed. Men ellers er fronterne hårdt trukket op. Brede underholdere som Ib Henrik Cavling og Volmer Sørensen lægges for had. Lise Nørgårds og Erik Ballings Matador formår dog at samle alle danskere foran TV-skærmen. Producerat år 2002. Redaktör: Liv Thomsen.
11:50 
Alle tiders underholdning [Repris]
Øbberbøv, Fru Christoff og tjener Frandsen. Det er nogle af de populære TV-figurer i 80erne. Århus rykker, og pluselig går vi alle rundt og siger. ja dakk Nye professionelle entertainere som Linie 3 og Pallesen og Pilmark trækker publikum til landets mange nye koncertsteder og kulturhusee. Walther og Carlo og Jydekompagniet trækker til gengæld folk i biografenn En ny generation af TV-underholdnings-værter som Jarl Friis-Mikkelsen og Hans Otto Bisgaard fornyer lørdagsunderholdningenn Men Danmarks Radio rystes i sin grundvoldd TV2 er en succes fra starten med programmer som Lykkehjulet og Eleva2erenn Fagre nye TV-verden banker påå. ,. Del 7 av 8. Producerat år 2002.
12:30 
Cornflakes med lort og død ved kølle - humoren der formede dig [Repris]
Mikael Bertelsen vil trække bukserne ned på nyhederne og inviterer den unge Morten Messerschmidt i studiet. Gramsespektrum laver deres egen version af Pedigree Pal-reklamen, mens Fissirul Lohmann slikker på de varme lamper i Mandrillen. Og så går Dolphs besøg hos Carl Mar Møller endnu mere amok, end nogen havde forestillet sig!. ,. Del 3. Producerat år 2019.
13:00 
Troldspejlet & Co - Retrospil, Sonic - og Christiane Vejlø
Kan det originale Donkey Kong klare en tur på gulvet og er det sværest at stå på snowboard i virkeligheden eller på PlayStation?. Elektronista Christiane Vejlø er på besøg hos Jakob Stegelmann i studiet for at tale om retrospil og casual gaming. Vi anmelder også den nye film Sonic the Hedgehog og det danske spil Lightmatter, og så ser vi på Capcom Home Arcade, der skiller sig ud fra de mange andre retro-minikonsoller på markedet. Til sidst kårer vi den bedste nerd shirt blandt publikum i studiet!. Producerat år 2020.
13:30 
De forfængelige [Repris]
Dansk reportage fra Chris Pedersen kigger på danskernes forfængelighed. I dette program skal det handle om erotik og forførelse, når Chris møder kongen af dansk burlesque. Sendt første gang 07.08.2014. ,. Del 1 av 6. Producerat år 2014.
14:00 
Gudstjeneste fra Folding kirke ved Vejen
Fastelavns Søndag, Folding v. Brørup i det sydlige Jylland. En regnbue, et urdyb og en lille blå markering danner forbindelse mellem Maja Lisa Engelhardts nye altertæppe og altertavlen med Jesus der stiller stormen på søen, udført af Sven Havsteen-Mikkelsen til Folding kirke. Menighedsrådsformand Rigmor Bruun fortæller om kirkens kunstværker. Sognepræst Anna S Jensen holder Fastelavnsgudstjeneste for børn og voksne, udklædte og i spejderuniform. Bjarne Hansen spiller til salmerne: Hil dig, Frelser og Forsoner, DDS 192, Se, vi går op til Jerusalem, DDS 172, Du, som gir os liv og gør os glade, DDS 369, Du, Herre Krist, DDS 52. Producerat år 2020.
14:45 
Fotostjerner og filmlegender
Fransk dokumentar fra 2017. Der er nogle fotos, man aldrig glemmer. Stærke, unikke øjeblikke foreviget af fotografer fra fotobureauet Magnum. En international foto-sammenslutning, som blev dannet i 1947 og dækker alt fra nyheder til film. I 70 år har de udødeliggjort berømtheder og set, hvad der sker bag filmkulisserne. Her fortælles historierne om Hollywoods mest ikoniske billeder og Magnums unikke forhold til filmverdenen. Producerat år 2017.
15:40 
Kampen for New York
Amerikansk dokumentar fra 2016. I 1960 sendte forfatteren Janes Jacobs (1916-2006) bog 'The Death and Life og Great American Cities' chokbølger gennem arkitekturverdenen med sin undersøgelse af konsekvenserne af en byplanlægning, der tog større hensyn til motorveje end til mennesker. Hendes kamp for at redde historiske kvarterer i New York som Greenwich Village, Soho og Little Italy fra den hensynsløse og modernistiske byplanlægger Robert Moses er legendarisk. Blandt Jacobs arvtagere er den danske arkitekt Jan Gehl (f.1936), hvis bog 'Byer for mennesker' er udkommet på mere end 30 sprog. Producerat år 2016.
17:10 
Alletiders kvinder
Amerikansk komediedrama fra 2016. Den fraskilte, viljestærke Dorothea bor i Californien sammen med sin teenagesøn Jamie. Året er 1979, og Dorothea føler, at hun har brug for hjælp til at gøre Jamie klar til at møde verden i en tid præget af kulturforandringer og oprør. Den hjælp kommer i form af to unge kvinder, nemlig den frisindede kunstner Abbie og den vilde nabopige Julie. Dorothea: Annette Bening. Julie: Elle Fanning. Abbie: Greta Gerwig. Producerat år 2016. Regissör: Mike Mills.
19:00 
DR2 Mediterer! Meditationskoncert med DR VokalEnsemblet
Sæt dig godt til rette. Træk vejret dybt. Lad hverdagen forsvinde og lad musikken omslutte dig i en fredfyldt koncert med DR Vokalensemblet. I en smukt oplyst Vor Frue Kirke lægger koret op til sindsro, eftertænksomhed og ikke mindst meditation med musik af bl.a. Arvo Pärt, Hildegard von Bingen og Eric Whitacre. Producerat år 2020. Medverkande: Dirigent: Nigel Short, DR Vokalensemblet.
20:00 
Rick Stein og det forunderlige Frankrig
Britisk dokumentarserie fra 2019. Franskmænd er glade for rødvin og ost. Og det er den britiske tv-kok Rick Stein også. Vær med, når han hiver den rødternede dug frem og inviterer på betagende vin, en særlig fransk ost med en mere end 1000 år gammel historie og hans yndlingsret - surkål. Del 2 av 6. Producerat år 2019.
21:00 
Familien Asbæk
Det kræver sin kvinde at komme ind i Asbæk-klanen og få sin egen plads. Tania forbereder en udstilling med den danske kunstner Evren Tekinoktay, mens Betina klargør åbningen af Arden Asbæk Gallery, som skal ligge i forlængelse af Martin Asbæk Gallery. Og så tager familien til en af verdens største kunstmesser, Art Basel i Schweiz, hvor Thomas ærligt fortæller om det at være bipolar. Del 5 av 6. Producerat år 2020.
21:30 
Troldspejlet & Co - Makaber sminke, tegneserier - og Karoline Stjernfelt
byder alle nørder indenfor til en verden af fantastisk fiktioni. Vi anmelder det nyeste, men ser også på film og spil, der har påvirket os gennem tiden - alt sammen fra det helt nye Troldspejlet & Co. -studie, hvor der både er publikum og spændende gæster fra nørdernes verdend. Producerat år 2020.
22:00 
K2
Kunsten at udlevere sig selv. K2-panelet kigger på værker, der kommer helt tæt på kunstneren selv. Ane Cortzen er vært, når instruktør Zinnini Elkington, forfatter og radiovært Hassan Preisler og juraprofessor og kunstkender Ditlev Tamm diskuterer, hvad de får ud af at se filmen "En helt almindelig familie", læse Linda Boström Knausgårds roman "Oktoberbarn" og lytte til podcasten "Læge søger grænse", hvor Iben Maria Zeuthen møder den tidligere læge Søren Ventegodt. Producerat år 2020.
22:30 
Deadline
23:00 
Cornflakes med lort og død ved kølle - humoren der formede dig
Det er svært at være sjov, men heldigvis har Satire John gode råd til Casper i Mandrillen. I Banjos Likørstue er det uigenkaldeligt sidste afsnit af "Jeg har kød på hjernen", og Gramsespektrum er ved at løbe tør for idéer. Måske er Pippi Bredfisse deres redning?. Eller måske er det tid til at stoppe med fis og ballade?. Del 5. Producerat år 2019.
23:30 
Brit Awards
Billie Eilish, Lizzo, Lewis Capaldi, Harry Styles, Mabel, Stormzy, Dave og Celeste er blandt de mange stjerner, der indtager scenen for at optræde, når den britiske musikindustri hylder det forgangne års bedste britiske og internationale sangere og musikere. Komikeren Jack Whitehall er vært for det festlige prisshow, der afholdes i Londons 02 Arena. Producerat år 2020.
01:30 
Trofæjægerne - at dræbe for morskabens skyld
Amerikansk dokumentar fra 2017. De dræber for spændingens skyld. Storvildtjægere betaler i dyre domme for at nedlægge Afrikas store dyr som løver, næsehorn, leoparder, elefanter og bøfler, selvom de er truede dyrearter. Her udforskes den kommercielle trofæjagtindustri og dilemmaerne ved den - fra opdrættere, der kæmper for bevarelse af det vilde dyrliv, til jægere, der ønsker at nedlægge 'The Big Five'. Er storvildtjagt nødvendig for naturbevarelse? Eller bør jagt på Afrikas store dyr forbydes?. Producerat år 2019.
03:00 (04:30)
Deadline Nat

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se