Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
08:00 
P2 Radioavis
08:05 
Morgenandagten på DR2
08:30 
Adam & Eva [Repris]
En aktiv død?. Er vores moderne verden blevet et frisindets paradis på jord, eller har vi helt glemt vores kristne moralske kompas?. Det skal debattørerne Adam Holm og Eva Selsing diskutere, når de bevæger sig gennem det danske land for at møde virkelighedens moralske dilemmaer. I dette afsnit besøger de Sankt Lukas Hospice i Hellerup for at debattere aktiv dødshjælp. For skal det være lovligt at hjælpe mennesker, der ønsker at dø pga. sygdom, alderdom og lidelse? Eller er lidelse et menneskeligt grundvilkår, som vi hverken må eller skal flygte fra?. ,. Producerat år 2018.
09:00 
Hvis vægge kunne tale [Repris]
Svensk reportageserie fra 2015. Christopher og Erika hjælper ejerne af et gammelt pensionat med at finde husets historie og gøre det i stand. Huset i skærgården har for nylig gennemgået en stor istandsættelse, men mangler endnu noget. Erika starter med at fernisere det gamle grangulv, hun fuger den originale kakkelovn og viser, hvordan man maler døre med linoliefarve. Christopher dykker dybt ned i husets historie - fra pensionatstidens glansdage til 30'ernes smuglervirksomhed og til den familie, der ejede huset i mange år. ,. Del 3 av 6. Producerat år 2015.
10:00 
Smykker - Diamanter & Dollars
Smykker fortæller historier om ikoniske kærlighedsforhold, revolutioner og historiske epoker, men hvad er vi egentlig villige til at betale for et eventyrligt smykke?. Og hvordan hænger myterne sammen med den reelle værdi af guld og diamanter? Diamanteksperten Katerina Pitzner jagter verdens smukkeste smykkesten, mens auktionshuset Sotheby's har specialiseret sig i historiemættede smykker. Producerat år 2018.
10:30 
Børn af Putins Rusland
Tysk dokumentar fra 2019. De er født og opvokset under Vladimir Putins styre - og har aldrig kendt andre statsledere end ham. De kaldes 'Generation P', men hvem er de?. Her møder vi nogle af de unge russere, der enten er ivrige Putin modstandere eller ser ham som et idol. Hvad tænker og føler denne generation? Hvordan ønsker de at leve i fremtiden?. Og hvad vil de med deres land?. Producerat år 2019.
11:25 
Vild videnskab
Amerikansk videnskabsdok fra 2015. Vandkatastrofen. Vi kalder vores jord for 'den blå planet', og set ude fra er den fuld af vand. Men 97 procent er saltvand, og to procent er ferskvand bundet til polerne. Så alle 7 milliarder mennesker og millioner af dyr skal dele den sidste sølle ene procent. Forskere og teknikere kæmper over hele verden med at finde lokale løsninger på det stigende globale vandproblem, der bl.a. skyldes klimaforandringer, ændringer i vejrsystemer, og en stadig stigende befolkning. Producerat år 2015.
12:10 
Vild videnskab
Amerikansk videnskabsdok fra 2015. Helbredelse af kræft. På trods af inertien i sundhedssystemet er modige læger gået i spidsen med banebrydende kræftbehandlinger. Ved at eksperimentere med t-celler, hvide blodlegemer, kombineret med uskadeliggjort hiv-virus, har læger i Philadelphia reddet dødssyge patienters liv. Og i Frankrig har genetikere skabt universelle 'donor-T-celler', der måske kan revolutionere kræftbehandlingen. Producerat år 2016.
12:55 
Hughs kamp mod madspild
Britisk dokumentar fra 2015. Den britiske journalist Hugh Fearnley-Whittingstall har erklæret krig mod spild. I et forsøg på at få bugt med madspild udfordrer han de britiske supermarkeder. Her besøger han en landmand, der er på vej til at dreje nøglen om, fordi supermarkederne nægter at have krogede grøntsager i køledisken. Han taler yderligere med unge, der shopper ugentligt, og sætter derefter spørgsmålstegn ved fast-fashion altså hurtig mode, som efterlader tonsvis af tøjspild. Del 2 av 3. Producerat år 2015.
13:55 
Hughs kamp mod madspild
Britisk dokumentar fra 2015. Den britiske journalist Hugh Fearnley-Whittingstall har erklæret krig mod spild. Her undersøger han kaffebarkæder, der reklamerer med, at deres papkaffekopper er genanvendelige. Men hvad sker der i virkeligheden med kopperne, når de er tømt for kaffe?. Del 3 av 3. Producerat år 2015.
14:55 
Joanna Lumleys rejse i Indien
Britisk rejseprogram fra (Joanna Lumley's India) Den britiske skuespiller Joanna Lumley er født i Indien. Nu tager hun tilbage for at udforske både naturen og kulturen. Hun starter sin rejse i Tamil Nadu, hvor hun oplever religiøse ceremonier i fantastiske templer. Og derefter går turen videre til Gangtok i Sikkim, hvor hendes mor boede som barn. Del 1 av 3.
15:40 
Vores verden gennem 500 år
Tysk dokumentarserie fra 2017. Det var et nyt revolutionerende syn på verden og ikke en fornyelse af troen, der startede Martin Luther og reformationsbevægelsen for 500 år siden. Det 21. århundrede er først og fremmest præget af de mange muligheder og udfordringer ved globaliseringen og den digitale revolution. Et moderne essay over 500 års reformationshistorie og betydningen for det moderne menneske. Del 6 av 6. Producerat år 2016.
16:35 
Reformationen - Europas hellige krig
Britisk dokumentar fra 2017. I 1517 slog Martin Luther 95 teser op på en kirkedør i Wittenberg, og de kom til at virke som en rød klud i ansigtet på den katolske kirke. I anledning af 500 året for Luthers oprør fortæller den britiske historiker David Starkey om, hvordan den protestantiske reformation ændrede de europæiske samfund. Splittelsen i kristendommens hjerte udløste århundreder med hellig krig og inspirerede til den samme fundamentalisme, terror og religiøs vold, som vi kender i dag. Producerat år 2017.
17:30 
Danmarkshistorien på vrangen [Repris]
Overtro gennem tiderne. I årtusinder har vi mennesker haft behov for at tro på såvel gode som onde overjordiske væsner. Trolde, hekse og forbandelser har eksisteret side om side med Gud, Jesus og bønner. Vi fortæller i dette program om tro og overtro fra jæger-samlernes shamanisme over bronzealderens soldyrkelse og middealderens astrologi til de mere eller mindre bestialske og bizarre ritualer og traditioner som især blev praktiseret ude på landet i 1800tallet. ,. Del 3 av 6. Producerat år 2019.
18:15 
Danmarkshistorien på vrangen [Repris]
Slaveri gennem tiderne. Siden tidernes morgen har mennesker behandlet andre mennesker som deres ejendom. Slaver og trælle er blevet betragtede som nærmest laverestående end dyr, og i krige og konflikter har det nogle gange været bedre at fange fjenderne og udnytte deres arbejdskraft end at myrde dem. Liv Thomsen fortæller den fantastiske historie om Jan Leton, der i 1800 tallet foretager den lange rejse fra syd til nord, fra en amerikansk slaveplantage til en nordjysk fiskerlandsby. Og hun rejser tilbage i tiden sammen med historikere og arkæologer for at undersøge, hvilken rolle slaveri har haft i danmarkshistorien. ,. Del 4 av 6. Producerat år 2019.
19:00 
Anthonsen II - den døde mand [Repris]
Ove Sprogøe er Anthonsen: Privatdetektiven fra Valby - det danske svar på Sherlock Holmes og Philip Marlowe. Mens Anthonsen sidder i et pæretræ et sted i Københavns nordlige udkant på jagt efter endnu et bevis på utroskab, bliver han vidne til et indbrud i nabovillaen. Det underlige er blot, at husets indehaver senere påstår, at hun intet savner. Sendt første gang. ,. Producerat år 1984.
20:00 
Kvinden der forsvandt
Amerikansk thriller fra 2014. På sin femårs-bryllupsdag melder Nick Dunne sin smukke kone savnet. Over for politiet tegner Nick et rosenrødt portræt af parrets ægteskab, men efterhånden begynder billedet at krakelere, og Nick havner i mediernes skånselsløse søgelys. Snart stiller alle sig selv det samme spørgsmål: Slog Nick Dunne sin kone ihjel? Nick: Ben Affleck. Amy: Rosamund Pike. Desi Collings: Neil Patrick Harris. Producerat år 2015. Regissör: David Fincher.
22:20 
Pigen med miraklerne
22:30 
Deadline
23:00 
Trumps tweets (5) - Kunstneren Trump
Kan et tweet være kunst? Hvad har den tyske dadaist Hugo Ball med Donald Trump at gøre? Og hvad betyder "covfefe" egentlig?.
23:15 
Tæt på sandheden med Jonatan Spang [Repris]
Tag med, når Jonatan Spang spænder apokalypsens ryttere foran satirevognen og rider igennem ugens historier. Jonatan spinner nyhedshjulet, stikker sit satirespyd dybt ind i dobbeltmoralen, griller hyklerne og bringer dig helt tæt på sandheden. ,. Del 1. Producerat år 2020.
23:45 
Debatten
Debatprogram om ugens aktuelle emne. Producerat år 2020.
00:45 
Døde pigers dagbog
Dansk dokumentar fra En forårsdag i 2019 begår den 20-årige Maja Luna selvmord. Efter hendes død opdager moren, at datteren var med i et hemmeligt netværk på Instagram, hvor hun sammen med hundredvis af piger delte voldsomme billeder og tekster af selvskade og selvmord. DR undersøger det hemmelige netværk, og afdækker hvordan de unge piger inspirerer hinanden til at skade sig selv i og værste fald ender med at tage deres eget liv. Hvis du er ung og plaget af tanker om selvskade eller selvmord, er det en god ide at se dokumentaren sammen med nogle, du kender. Producerat år 2020. Redaktör: Maria Lyhne Høj, Laurits Nansen.
01:30 
Alperne - ild og is
Amerikansk rejseserie fra 2015. Den amerikanske tv-journalist Bill Weir besøger mennesker, steder og kulturer, der af forskellige årsager står ved en korsvej. Alpernes nålelignende toppe virker som en magnet på bjergbestigere, skiløbere og vovehalse af enhver slags, som med hjælp fra frygtløse guider forsøger at nå toppen af Mont Blanc og dens isdækkede søsterbjerge. Men er det rigtigt, at Alpernes gletsjere er ved at smelte, og hvis det er rigtigt, hvordan vil det påvirke både klima og områdets indbyggere?.
02:10 (04:30)
Deadline Nat

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se