Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
08:00 
P2 Radioavis
08:05 
Morgenandagten på DR2
08:30 
Adam & Eva [Repris]
Mor er det bedste?. Er vores moderne verden er blevet et frisindets paradis på jord eller har vi helt glemt vores kristne moralske kompas?. Det skal debattørerne Adam Holm og Eva Selsing diskutere, når de bevæger sig gennem det danske land for at møde virkelighedens moralske dilemmaer. I dette afsnit besøger de en hjemmegående mor og en karrierekvinde for at debattere moderrollen. For har den moderne mor glemt sine forpligtelser i hjemmet, eller bør mødrene i ligestillingens navn være på arbejdsmarkedet og dyrke karrieren for fuldt tryk?. ,. Producerat år 2018.
09:00 
Hvis vægge kunne tale [Repris]
Svensk reportageserie fra 2015. Christopher og Erika hjælper ejerne af et lille 'soldatertorp' med at finde husets historie og gøre det i stand. Huset ligger uden for byen Skövde, og det skulle efter sigende være bygget helt tilbage i 1600-tallet. Christopher graver sig ned i historien og når helt tilbage til Sveriges krigeriske fortid. Mens Erika viser, hvordan man renoverer husets originalvinduer på den bedste måde. ,. Del 2 av 6. Producerat år 2015.
10:00 
Smykker - Fester & protester
Fra grønlandske perlekraver til marguerit-brocher og Atomkraft Nej tak-badges. Alle kulturer bruger smykker til at understrege både politiske, kulturelle og sociale fællesskaber, det oplever man på Grønland, hvor den unge generation er begyndt at interessere sig for de traditionelle smykker, mens danske kvinder for alvor er begyndt at pynte sig med gyldne smykker og iøjnefaldende design. Producerat år 2018.
10:30 
Kampfly og bombemaskiner - kvindelige piloter i krig
Britisk dokumentar fra 2017. 25.000 kvinder, fra korpiger til landmandsdøtre, meldte sig frivilligt under 2. Verdenskrig til WASP (Women Airforce Service Pilot). De drømte om to ting: at flyve og tjene deres land. Mod alle odds brød kvinderne glasloftet og blev de første kvinder, der fløj amerikanske militærfly. Men efter at have bevist, at de kunne flyve de nyeste kampfly og de tungeste bombemaskiner, blev delingen i 1944 opløst, uden tak, æresbevisninger og veteranstatus. Først mere end 60 år efter blev kvinderne anerkendt som veteraner og tildelt kongessens guldmedalje. Producerat år 2017.
11:20 
Vild videnskab
Amerikansk videnskabsdok fra 2015. Energiforsyning. Hvad enten vi bevæger os, lever, leger, skaber og overlever kræver det energi. Vores samfund, vores civilisation kræver energi. Hidtil har vi klaret os med fossile brændstoffer, men dels er der begrænsede mængder, dels er de miljømæssige omkostninger for store. Men en ny generation af foskere står klar med nye energiformer, hvad enten det er sol eller vand - eller hvem ved, kunstige tornadoer!. Producerat år 2015.
12:05 
Vild videnskab
Amerikansk videnskabsdok fra 2015. Vandkatastrofen. Vi kalder vores jord for 'den blå planet', og set ude fra er den fuld af vand. Men 97 procent er saltvand, og to procent er ferskvand bundet til polerne. Så alle 7 milliarder mennesker og millioner af dyr skal dele den sidste sølle ene procent. Forskere og teknikere kæmper over hele verden med at finde lokale løsninger på det stigende globale vandproblem, der bl.a. skyldes klimaforandringer, ændringer i vejrsystemer, og en stadig stigende befolkning. Producerat år 2015.
12:50 
Hughs kamp mod madspild
Britisk dokumentar fra 2015. Den britiske journalist Hugh Fearnley-Whittingstall har erklæret krig mod spild. I et forsøg på at få bugt med madspild udfordrer han de britiske supermarkeder. De kræver nemlig, at grøntsager skal leve op til et kosmetisk ideal, hvilket tvinger landmænd til at sortere skæve, små og krogede grøntsager fra, selvom de er spiselige. En dag som skraldemand giver ham desuden et indblik i, hvad briterne smider i skraldespanden. Her sætter han spørgsmålstegn ved holdbarhedsdatoen. Del 1 av 3. Producerat år 2015.
13:50 
Hughs kamp mod madspild
Britisk dokumentar fra 2015. Den britiske journalist Hugh Fearnley-Whittingstall har erklæret krig mod spild. I et forsøg på at få bugt med madspild udfordrer han de britiske supermarkeder. Her besøger han en landmand, der er på vej til at dreje nøglen om, fordi supermarkederne nægter at have krogede grøntsager i køledisken. Han taler yderligere med unge, der shopper ugentligt, og sætter derefter spørgsmålstegn ved fast-fashion altså hurtig mode, som efterlader tonsvis af tøjspild. Del 2 av 3. Producerat år 2015.
14:50 
Vejen til Mandalay
Rejseprogram fra BBC fra 2017. Sydøstasien er fuld af energi og et af de mest farverige steder i verden. De to irske komikere, Dara O'Briain og Ed Burne rejser de knap 5. 000 kilometer fra Malaysia gennem Thailand og til Myanmar og den historiske by Mandalay. Ed og Dara ankommer til Myanmars hovedstad, Yangon, efter de første frie valg efter 50 års militærdiktatur. Del 3 av 3. Producerat år 2017.
15:50 
Vores verden gennem 500 år
Tysk dokumentarserie fra 2017. Det var et nyt revolutionerende syn på verden og ikke en fornyelse af troen, der startede Martin Luther og reformationsbevægelsen for 500 år siden. I 1900-tallet oplever europæerne enorme teknologiske fremskridt, men rystes også i sin grundvold af to grusomme verdenskrige. Og både psykoanalysen og den digitale revolution i sidste halvdel af århundredet fører til spørgsmål om, hvad der er det enkelte menneskes kerne. Et moderne essay over 500 års reformationshistorie og betydningen for det moderne menneske. Del 5 av 6. Producerat år 2016.
16:45 
Vores verden gennem 500 år
Tysk dokumentarserie fra 2017. Det var et nyt revolutionerende syn på verden og ikke en fornyelse af troen, der startede Martin Luther og reformationsbevægelsen for 500 år siden. Det 21. århundrede er først og fremmest præget af de mange muligheder og udfordringer ved globaliseringen og den digitale revolution. Et moderne essay over 500 års reformationshistorie og betydningen for det moderne menneske. Del 6 av 6. Producerat år 2016.
17:40 
Dødsdømt for æresdrab
Britisk dokumentar fra 2019. På dødsgangen i et fængsel i Texas sidder Ali Irsan dødsdømt for to mord. Retten var overbevist om, at drabene var æresdrab - begået af Ali i affekt over, at hans datter var stukket af med en kristen mand. Selv nægter han sig skyldig og hævder, han er offer for islamofobi. Vi ser på sagen fra alle sider med interviews med den dømte selv og med dem, der har været involveret i sagen. Producerat år 2020.
18:35 
Danskerne i Las Vegas
Las Vegas er syndens by. Den er bygget af mafiaen, den er en magnet for lykkeridere og så er den så meget andet. Jakob Thygesen er taget til den vanvittige by midt i ørkenen for at møde nogle af de danskere, der bor der: Flemming, der står på vandski og har sit eget bageri, Helle, der har genfundet sin ungdoms kærlighed og Johnny, der tjener millioner på at skrive erotiske e-bøger. Producerat år 2020.
19:05 
Dronning Victoria & Albert
Britisk dokumentarserie fra 2019. Det royale bryllup. I 1840 blev to 20-årige verdens mest berømte par. Dronning Victoria og prins Alberts bryllup var et historisk øjeblik. Et arrangeret ægteskab, der skulle afværge revolutionen og redde kongemagten. Her genskaber vi den store dag og afslører, hvor nøje det hele blev iscenesat. Mens et hold eksperter åbenbarer enhver detalje: Hvor det kongelige par blev viet, hvem der var med, den overdådige kage, den dekadente menu og brudekjolen. Del 1 av 2. Producerat år 2019.
20:00 
Debatten
Debatprogram om ugens aktuelle emne. Producerat år 2020.
21:00 
Forført af en svindler
Dansk reportageserie fra 2018. Louise møder en kendis. Han er pokerstjerne og tidligere Big Brother-deltager. Allerede efter første date flytter han ind og Louise lægger ud for pokertuneringer i Sverige. Men hvad hun ikke ved er, at Martin Jørgensen er en kærlighedssvindler med en lang blakket fortid med knuste kvindehjerter, bristede familiedrømme og lange fængselsdomme. I denne serie dykker DR2 ned i svindlens psykologi. Hvilke metoder benytter bedragerne sig af? Og hvad sker der med os andre, når vi bliver forført af en svindler? Sendt første gang 02.08.2018. Säsong 2. Del 1. Producerat år 2018.
21:30 
Realitytjek
Peter Skaarup møder transkønnet. Peter Skaarup har sagt ja til at tilbringe to dage sammen med Andreas, der er transkønnet. Undervejs får han et helt nyt indblik i livet som transkønnet. For Peter Skaarup vil ikke tillade at transkønnede under 18 år kan få juridisk kønsskifte og Andreas har sat sig for at forsøge at overbevise ham. Producerat år 2020.
22:00 
Tæt på sandheden med Jonatan Spang
Tag med, når Jonatan Spang spænder apokalypsens ryttere foran satirevognen og rider igennem ugens historier. Jonatan spinner nyhedshjulet, stikker sit satirespyd dybt ind i dobbeltmoralen, griller hyklerne og bringer dig helt tæt på sandheden. Del 1. Producerat år 2020.
22:30 
Deadline
23:00 
Børn af Putins Rusland
Tysk dokumentar fra 2019. De er født og opvokset under Vladimir Putins styre - og har aldrig kendt andre statsledere end ham. De kaldes 'Generation P', men hvem er de?. Her møder vi nogle af de unge russere, der enten er ivrige Putin modstandere eller ser ham som et idol. Hvad tænker og føler denne generation? Hvordan ønsker de at leve i fremtiden?. Og hvad vil de med deres land?. Producerat år 2019.
00:00 
Debatten
Debatprogram om ugens aktuelle emne. Producerat år 2020.
01:00 
På mission i underverdenen
Spansk dokumentar fra 2018. Colombias nye narkobaroner. Narkotikahandlen i Colombia blomstrer og har sat ny rekord, efter nye narkobaroner har taget kontrol over produktionen. Krigskorrespondenten David Beriain følger med landets væbnede styrker, når de går til kamp mod narkokartellerne og får unik adgang til verdens største industrielle kokainlaboratorium. Del 6 av 6. Producerat år 2018.
01:55 (04:30)
Deadline Nat

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se