Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
08:00 
P2 Radioavis
08:05 
Morgenandagten på DR2
08:30 
Gudstjeneste fra Folding kirke ved Vejen
Det er i år 100 år siden sønderjyderne stemte, om de skulle være en del af Danmark eller forblive tyske. Fra 1864 til 1920 delte Kongeåen befolkningen. Den 10. februar resulterede en afstemning i at grænsen flyttede til der hvor den ligger nu. Genforeningen fejres med en lang række arrangementer. Koordinator Simon Faber og sognepræst Signe von Oettingen, Ribe domkirke fortæller om deres engagement. Bjarne Hansen og lokale messingblæsere spiller til salmerne: Lover den Herre, DDS 2, Himlene, Herre, fortælle din ære, DDS 392, Guds rige lignes ved et frø, DDS 156, Et Hus at komme til, Kirkesangbogen 881, Nu takker alle Gud DDS 11. Producerat år 2020.
09:15 
Tidens Tegn
Tidens Tegn zoomer ind på døves liv i en hørende verden og fortæller om det, der rører sig i tiden, sætter spørgsmål til debat og skildrer det nære og det sære. Producerat år 2020.
09:45 
Debatten [Repris]
Hvem stoppper ekstremismen?. "Racisme er en gift," siger Angela Merkel efter drabet på 9 cafegæster i Tyskland i aftes. Hvad skal vi i Europa og i Danmark gøre ved ekstremisme, trusler og vold? Det er spørgsmålet i Debatten. ,. Producerat år 2020.
10:45 
Døden kommer - Ramt af ebola
Dansk reportage fra Rikke Clevins lille søn blev syg netop, da ebolaen kom til Sierra Leone, hvor familien boede. Hvordan gik det med Rikkes familie, da det vestafrikanske land blev ramt af verdens hidtil største udbrud af den ekstremt dødelige sygdom?. Producerat år 2019.
11:05 
24 timer vi aldrig glemmer - BZ'ernes flugt fra Allotria
Det er den 11. januar 1983, og der er lagt op til den første store gadekamp i Danmark mellem politi og bz'ere. Mere end 800 betjente er mødt op på Nørrebro for at smide 30 bz'ere ud fra ejendommen 'Allotria' på Korsgade. Men da Politiets aktionsstyrke får hugget sig ind gennem husets gavl, finder de en tom bygning - bz'erne er flygtet gennem en tunnel, de har arbejdet på i månedsvis. Mød bl.a. idémanden bag en af danmarkshistoriens mest berømte flugtaktioner og få hele historien om den dag, bz'erne gravede sig ind i danskernes hjerter. Producerat år 2010. Redaktör: Janus Køster-Rasmussen.
11:35 
Danske drømme
"Det er ikke svært at beskrive det forgange tiår i en bedrøvelig tone", siger dronningen i sin nytårstale, hvori hun prøver at trøste de gældsplagede danskere. De står på kanten af 80erne, hvor der bliver vendt op og ned på meget. Der er olie i Nordsøen, forurening på landet og færre fisk i nettene, men der er også en fornemmelse af forandring i luften. Grønland får selvstyre, og danskerne siger nej tak til atomkraft. Sendt første gang. Del 4 av 10. Producerat år 1998.
12:35 
Danske drømme
Anker Jørgensen giver op, og Poul Schlüter overtager statsministeriet. 80'erne handler om individet. Farvel til det kollektive, og goddag igen til nyborgerligheden, slipset, studenterhuen og makeuppen. Det hele vises frem på de nye cafeer, hvor man kan spejle sig i hinanden, komme med små, dumsmarte bemærkninger om de fremmede, tale om de unge poeter som Mikael Strunge og diskutere den nye punkmusik. Sendt første gang. Del 5 av 10. Producerat år 1998.
13:35 
Anthonsen II - den døde mand [Repris]
Ove Sprogøe er Anthonsen: Privatdetektiven fra Valby - det danske svar på Sherlock Holmes og Philip Marlowe. Mens Anthonsen sidder i et pæretræ et sted i Københavns nordlige udkant på jagt efter endnu et bevis på utroskab, bliver han vidne til et indbrud i nabovillaen. Det underlige er blot, at husets indehaver senere påstår, at hun intet savner. Sendt første gang. ,. Producerat år 1984.
14:35 
Fiskerne [Repris]
1. del af tv-føljeton i seks dele af Leif Petersen efter Hans Kirks roman med musik af Hans Erik Philip. Instruktion: Jens Ravn. Sendt første gang. ,. Del 1 av 6.
15:25 
Fiskerne [Repris]
2. del af tv-føljeton i seks dele af Leif Petersen efter Hans Kirks roman med musik af Hans Erik Philip. Instruktion: Jens Ravn. Sendt første gang. ,. Del 2 av 6.
16:25 
Hakkedrenge
Amerikansk actionthriller fra 1972. Den benhårde gangster Nick Devlin tager til Kansas City for at inkassere gæld fra den mindst lige så hårdkogte mafiaboss og slagtehusejer Mary Ann. Mary Ann - der trods sit øgenavn er en mand - lader, som om han er parat til at give Nick pengene. I stedet lokker han Nick i en fælde, og nu begynder en jagt på liv og død. Producerat år 1972. Medverkande: Sissy Spacek, Lee Marvin, Gene Hackman, Regissör: Michael Ritchie, Skådespelare: Gene Hackman, Lee Marvin.
17:50 
Håndbold
Champions League. Producerat år 2019.
19:35 
De frelste massemordere [Repris]
Del 1 av 2. Producerat år 2018.
19:40 
De frelste massemordere [Repris]
Del 2 av 2. Producerat år 2018.
19:50 
Før Søndagen
De danske salmer er en uudtømmelige kulturskat. I "Før søndagen" fortolker kendte danskere og DR's ensembler den danske salmeskat i ord og musik - én salme ad gangen. I aften tager forfatter Knud Romer fat på salmen "Hil dig, Frelser og Forsoner". Producerat år 2017.
20:00 
En chance til
Dansk krimifilm fra 2015. Kriminalkommissærerne Andreas og Simon er bedste venner. Andreas er nybagt far, mens den fraskilte Simon bruger størstedelen af sin tid på den lokale stripklub. Alt vendes op og ned, da de en dag kaldes ud til husspektakel hos Tristan og Sanne, et junkiepar fanget i en spiral af vold og stoffer. Det ligner en rutinesag - indtil Andreas finder deres forsømte baby, sulten og grædende. Den ellers så afmålte politimand bliver konfronteret med sin egen magtesløshed og rystes i sin grundvold. Efterhånden som Andreas mister grebet om retfærdighed, bliver det pludseligt op til den uregérlige Simon at genoprette grænsen mellem ret og uret. Manuskript: Anders Thomas Jensen. Fotograf: Michael Snyman. Scenograf: Jacob Stig Olsson. Musik: Johan Söderqvist. Stills: Rolf Konow. Producerat år 2014. Medverkande: Maria Bonnevie, Nikolaj Lie Kaas, Nikolaj Coster-Waldau, Ulrich Thomsen, Regissör: Susanne Bier.
21:40 
Fru Stæhr og mysteriet om babyliget på loftet
Fru Stæhr og Sanne forfølger sporet til modstandsbevægelsen og finder højest interessante oplysninger om ejendommens fortid. Det lykkes at opspore sønnen til en afdød modstandsmand, som boede der og som besidder en kasse med farens ting. Vil kassen rumme det svar som Fru Stæhr og Sanne leder efter?. Og vil det lykkes dem at opklare mysteriet?. Del 4 av 4. Producerat år 2020.
22:30 
Deadline
23:00 
Jeg, Daniel Blake
Britisk drama fra 2016. Den 59-årige Daniel har arbejdet som snedker i Newcastle hele sit liv, men er blevet arbejdsløs på grund af sygdom. Nu har han for første gang brug for hjælp af staten. Han møder den enlige mor Katie, der for at slippe ud af hjemløshed har takket ja til en lejlighed i en by, hun ikke kender. Sammen oplever de et koldt, ufleksibelt velfærdsbureaukrati, men deres venskab varmer. Producerat år 2016. Regissör: Ken Loach, Skådespelare: Hayley Squires, Dave Johns.
00:35 
Kvinden som slog sin voldelige mand ihjel
Britisk dokumentar fra 2019. I 2010 slog britiske Sally Challen sin mand ihjel med en hammer. Hun blev idømt livstid og har indrømmet, hun dræbte sin mand, men nægter sig skyldig i mord. Gennem interviews med Sally, hendes familie og venner dykker vi ned i den foruroligende og mørke historie. En historie om livet med en dominerende ægtemand og årtier med psykisk vold og overgreb. Var Sally i virkeligheden offeret?. Producerat år 2019.
02:05 (04:30)
Deadline Nat

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se