Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
06:35 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
07:10 (07:42)
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
08:00 
P2 Radioavis
08:05 
Morgenandagten på DR2
08:30 
Bøger, der gør en forskel [Repris]
Jesper Steins "Rampen". Da krimiforfatteren Jesper Stein holdt op med at drikke og blev skilt på næsten samme tid, blev det afsættet til hans første autobiografiske roman "Rampen". Her dykker han ned sin barndom og ungdom for at forstå, hvad der skete, da hans forældre blev skilt og familien faldt fra hinanden og ikke mindst, hvad der førte til hans eget alkoholmisbrug. Vært Maria Månson taler med forfatteren, litteraten og to læsere, der er blevet ramt af bogen. ,. Producerat år 2020.
09:00 
Atombomberne over Danmark
En hemmelig polsk angrebsplan fra den kolde krig afslører, at Danmark skulle erobres på kun 6 dage. Med brug af atomvåben. Men hvordan skulle planen udføres, og hvad ville der ske med danskerne, hvis planen blev til virkelighed?. I dette afsnit undersøger Morten Brink og Trine Laier, hvordan Danmark kunne forsvare sig mod et angreb, og om vi også kunne bruge atomvåben?. Del 2 av 6. Producerat år 2020.
09:30 
Atombomberne over Danmark
En hemmelig polsk angrebsplan fra den kolde krig afslører, at Danmark skulle erobres på kun 6 dage. Med brug af atomvåben. Men hvordan skulle planen udføres, og hvad ville der ske med danskerne, hvis planen blev til virkelighed?. I dette afsnit går Morten Brink og Trine Laier på jagt efter nogle af de polakker, som spionerede mod Danmark under den kolde krig og var med til at forberede invasionen. Del 3 av 6. Producerat år 2020.
10:00 
Bill Gates versus Steve Jobs
Fransk dokumentar fra 2014. Med rivaliseringen mellem Mac og Pc'eren som den væsentligste kampplads har Bill Gates og Steve Jobs siden slutningen af 1970'erne revolutioneret hele computerindustrien. De havde meget tilfælles. De var ambitiøse og kloge nørder, begge født i 1955, der droppede ud af universitetet for at forfølge deres ideer. De to pionerer sloges, var uenige, foragtede og kritiserede hinanden, men fandt også frem til en forsoning og samarbejde om fælles projekter. Producerat år 2014.
10:55 
Coke versus Pepsi
Fransk dokumentar fra 2014. Kampen mellem læskedriksgiganterne Coke og Pepsi om markedsandele har varet mere end 100 år og har kostet milliarder af dollar. En krig, der har haft socioøkonomiske konsekvenser uden sidestykke, et drama med utallige ofre, brug af industrispionage og andre ufine metoder, våbenhviler og fornyede angreb. En krig på tørst mellem to superrige multinationale selskaber, der aldrig har accepteret en andenplads på verdensmarkedet. Producerat år 2014.
11:50 
USA i farver - katastrofernes århundrede
Amerikansk dokumentarserie fra 2019. Gennem det 20. århundrede præges millioner af amerikaner af dødbringende natur- og menneskeskabte katastrofer. Titanic synker, luftskibet Hindenburg går op i flammer og jordskælv, orkaner og tornadoer hærger landet. Men efterhånden som århundredet skrider frem, tager man ved lærer af de fatale ulykker. Gennem sjældne privatoptagelser i farver dykker vi ned i katastroferne, der formede USA. Producerat år 2020.
12:40 
USA i farver - Et hårdtarbejdende folk
Amerikansk dokumentarserie fra 2019. I første halvdel af det 20. århundrede lider de amerikanske arbejdstagere under lange arbejdsdage, farlige arbejdsforhold og svage fagforeninger. Men i 1920'erne skaber velstand og teknologi nye job. Og i 1950'erne er de en del af en arbejdsstyrke, der bygger den rigeste og mest magtfulde økonomi i verden. Gennem sjældne privatoptagelser i farver dykker vi ned i de amerikanske arbejderes liv. Producerat år 2020.
13:30 
Adelige forbindelser (2:4) Treschow og Bille
Mille Marie Treschow er en af Norges rigeste kvinder, og så er hun adelig. Altså ikke i Norge, for i Norge er adelen helt afskaffet, men man kan finde hende i den danske adelsårbog. I Danmark bor Dorte Bille Harding. Hun ejer hverken gods eller guld, men tilhører en af de ældste adelige slægter i Danmark. De to kvinder kender ikke hinanden, men har alligevel en del til fælles: For eksempel at de er sidste led i familiens adelige historie. For selvom de begge har gjort det godt, så er det stadig kun mænd, der i adelen kan føre slægten videre. Producerat år 2011.
14:00 
Colette
Britisk drama fra 2018. I 1893 gifter forfatterspiren Colette sig med litteraten Willy. At skrive under eget navn går ikke for en kvinde, så Willy tager æren for Colettes første bog - der bliver en kæmpesucces. Willy og Colette bliver Paris' mest berømte par, men først da Colette indleder en affære med markisen 'Missy', begynder hendes virkelige frigørelse. Nu skal alle vide, hvem der i virkeligheden har skrevet bøgerne, som har taget den franske ungdom med storm!. Producerat år 2018. Medverkande: Fiona Shaw, Keira Knightley, Dominic West, Regissör: Wash Westmoreland.
15:45 
Store danske Videnskabsfolk [Repris]
Niels Steensen (Nicolaus Steno). Niels Steensen var et renæssance-geni og betragtes som en af geologiens grundlæggere. Han favnede bredt og beskæftigede sig også med anatomi og krystallografi. Han var en sammensat person optaget af livets store spørgsmål. Han gjorde en række skelsættende opdagelser som ung og stod overfor en lovende fremtid som videnskabsmand, men valgte pludselig at blive præst. Johan Olsen fra bandet Magtens Korridorer fortæller den fascinerende historie. Hans hjerte brænder for naturvidenskaben og når han ikke står på scenen arbejder han selv som biologisk forsker. ,. Producerat år 2014.
16:15 
Store danske Videnskabsfolk [Repris]
H.C. Ørsted. H.C. Ørsted opdagede elektromagnetismen. Opdagelsen er baggrunden for, at vi i dag har elektricitet overalt i samfundet. Men H.C. Ørsted var ikke optaget af om videnskaben havde et praktisk formål. Han var præget af romantikken og dyrkede naturfilosofien. Han søgte Gud i naturen og efter altings sammenhæng. Johan Olsen fra bandet Magtens Korridorer fortæller den fascinerende historie. Hans hjerte brænder for naturvidenskaben og når han ikke står på scenen arbejder han selv som biologisk forsker. ,. Producerat år 2014.
16:45 
Det fantastiske Italien [Repris]
Britisk dokumentarserie fra 2015. Den britiske kunstkritiker Andrew Graham-Dixon og den italienske kok Giorgio Locatelli udforsker de forskellige italienske regioner og deler generøst ud af deres viden om landets rige kultur og regionale køkkener. Sammen ser de på landskaber, kunst, både gamle mesterværker og nyere samtidskunst og madkultur. I dette afsnit besøger de regionerne Marche og Umbrien. ,. Säsong 4. Del 2 av 3. Producerat år 2015.
17:45 
Håndbold
Spanien–Tunesien. Håndbold: VM. Producerat år 2021. Kommentator: Kasper Søndergaard, Andreas Kraul.
18:35 
VM Håndbold
De spanske europamestre fra sidste år er igen blandt denne VM-slutrundes absolutte topfavoritter, men holdet har muligvis fået en lidt tricky lodtrækning i pulje B. Blandt andet er dagens modstander fra Tunesien normalt blandt Afrikas bedste kort ved VM-slutrunderne, og denne gang er tuneserne tættere på hjemmebane end længe. Kommentatorer: Andreas Kraul og Kasper Søndergaard. Producerat år 2021.
19:30 
1 - 0 til Danmark [Repris]
I marts 1975 trodser Svend Pri fra Amager alle odds, da på fight og fysik vinder All England Open, badmintonsportens VM. Pri er en outsider i en sport, der hylder elegance og overblik, og i finalen skal op imod den fuldkomne spiller: Den syvdobbelte mester, fænomenet Rudy Hartono. Tilrettelægger: Janus Køster-Rasmussen. ,.
20:00 
Middelhavet rundt med Simon Reeve
BBC rejseserie fra 2018. Middelhavet, med sit krystalklare vand, tiltrækker mere end 300 millioner turister om året. Men både over og under havoverfladen eksisterer der voldsomme ekstremer. Denne gang tager Simon Reeve til Libyen. Her møder han nogle af de frivillige, som risikerer deres liv for at beskytte landets kulturarv fra Islamisk Stat. Derefter går turen til Sicilien, hvor mafiaen igen er ved at vokse sig stor efter en tid med nedgang. Del 3 av 4. Producerat år 2018.
21:00 
Dokumania
Amerikansk dokumentar fra 2018. Aretha Franklin - Amazing Grace. I 1972 har souldronningen Aretha Franklin indspillet over 20 plader, vundet fem grammyer og været øverst på hitlisten 11 gange i træk. Som noget nyt beslutter hun at indspille en plade i en baptistkirke i det sydlige Los Angeles - der dokumenteres af instruktør Sidney Pollack. Først nu, 47 år efter, er filmen færdiggjort og afslører de usete og magiske optagelser af Amazing Grace, der blev det mest solgte gospelalbum nogensinde. Producerat år 2018.
22:30 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
23:00 
Clement kalder Jorden
Tør vi tro på fremtiden? Svaret søger Clement hos de mest anerkendte eksperter i verden og i Danmark. Producerat år 2021.
23:40 
Trumps Tweets
Hver uge giver Stefan Le Quellec Knudsen og en række USA-entusiaster dig en guidet rundvisning i det amerikanske valg - som det udspiller sig på Donald Trumps glødende Twitter-konto. Producerat år 2020.
23:55 
Sydafrikas beskidte guld
Afrikansk dokumentar fra 2019. En tredjedel af al verdens guld stammer fra minerne omkring Johannesburg. Men nu er de ved at løbe tør for guld og har efterladt området med radioaktivt affald, der forurener luften, gør drikkevandet giftigt og har sundhedsskadelige konsekvenser for både mennesker og dyr. Her følger vi miljøaktivist Mariette Liefferink, når hun tager kampen op mod den magtfulde guldindustri og forsøger at få den til at rydde op og tage ansvar for svineriet. Producerat år 2019.
00:55 
Et højreekstremt mord
Mødet med racisterne. Det begyndte som et slagsmål, men endte med drab. I 2016 bliver Larnell Bruce kørt ned af en jeep. Føreren af jeepen er Russell Courtier - medlem af banden 'European Kindred', der går ind for hvidt overherredømme. Her dykker vi ned i den uhyggelige drabssag, er med under retssagen og møder tilhængere af hvidt overherredømme. Blev Larnell dræbt, fordi han var sort? Britisk dokumentarserie fra 2019. (Black & White Killing). Del 2 av 2. Producerat år 2019.
01:55 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
02:30 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
03:00 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
03:35 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
04:05 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
04:40 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
05:10 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
05:45 (06:15)
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå