Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
06:30 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
07:05 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
07:40 (08:09)
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
08:15 
Nyheder fra Grønland
Få de seneste nyheder fra Grønland serveret på dansk. Producerat år 2021.
08:45 
LGBT i Salt Lake City
Amerikansk dokumentarserie fra 2019. Den amerikanske komiker W. Kamau Bell er taget til Salt Lake City - hovedstad for Mormon-kirkens medlemmer. Men byen har også fået et voksende LGBT+ samfund. Hvordan lever de to grupper sammen?. Det undersøger Kamau Bell her, hvor han taler med både medlemmer af kirken, medlemmer, der har forladt kirken på grund af dens holdning til LGBT - og medlemmer af det lokale LGBT-samfund. Producerat år 2019.
09:30 
Fremtidens Drømmeboliger i Norden [Repris]
Mit opgraderede hjem. Arkitekt Sonja Stockmarr rejser Norden rundt for at besøge banebrydende og personlige hjem, der løser nogle af fremtidens udfordringer og inspirerer til nye måder at bo på. Ofte er den billigste og mest bæredygtige måde at bygge nyt på - at bygge videre på et eksisterende hus. Et gråt, kedeligt parcelhus er genopstået som eksotisk villa. Et bindingsværkshus på Møn har fået en ny tilbygning - og de verdensberømte svenske arkitekter, Karin og Gert Wingårdh har skabt sig et fantastisk, moderne hjem i et hus fra 1600-tallet. ,. Del 3 av 4. Producerat år 2018.
10:00 
Den spanske syge - en virus der dræbte 50 millioner
Britisk dokumentar fra 2018. Vi er i 1918, første verdenskrig er netop slut. Millioner er døde, men hele verden glæder sig over en lys fremtid. Men lige dér venter en ny rædsel - en virus, der vil dræbe mere end 50 millioner mennesker. En influenza, der har fået navnet Den spanske Syge. Med breve, dagbøger og øjenvidneberetninger fra læger, soldater, civile og politikere fortæller vi historien om pandemien - og vi undersøger, om erfaringerne fra dengang kan bruges, hvis en ny global influenza-pandemi skulle bryde ud. Producerat år 2018.
11:00 
Musikken og magien fra Laurel Canyon
Amerikansk to-delt dokumentar fra 2020. I slutningen af 1960'erne blev Laurel Canyon, nord for Los Angeles, samlingssted for hippier og håbefulde kunstnere. Her boede, skrev og perfektionerede legendariske musikere som Joni Mitchell, Crosby, Stills, Nash & Young og The Doors deres musik. Gennem interviews og sjældne lydoptagelser gives et intimt portræt af kunstnerne, som skabte musikhistorie og ændrede populærkulturen. Del 1 av 2. Producerat år 2020.
12:20 
Greta
Svensk dokumentar fra 2020. Hun inspirerer millioner af mennesker med sin utrættelige klimakamp. Greta Thunberg - en svensk folkeskoleelev med Aspergers-syndrom, der er blevet verdensberømt efter sin enmands-strejke for klimaet. Her følger vi den unge klimaaktivist i aktion på frontlinjen, hjemme hos familien og på hendes stormfulde rejse over Atlanterhavet for at tale på FN's klimatopmøde i New York. Producerat år 2020.
14:00 
Gudstjeneste
Med Larrain til gudstjeneste i Gellerup Dagens tema er: Kærlighed. Dialogen mellem mig og mine nærmeste. I samarbejde med sognepræst Niels Hviid, har dagens vært Paula Larrain, inviteret prodekan, ph.d. i filosofi Anne Marie Pahuus, med som gæst. I gudstjenesten er der nadver og sognepræsten inviterer seerne til at være med i kærlighedens måltid. Gellerup kirkes kor og organist er Martin Lysholm Hornstrup står for det musikalske. Salmer: Der var så forunderlig klart i nat, 100salmer 800, Jeg ved en sang der aldrig ender, Kirkesangbogen 969, Kærligheds og sandheds Ånd, DDS 292, Kærlighed er lysets kilde, DDS 696. Producerat år 2021.
15:00 
Store danskere - Poul Reumert
Poul Reumert var "kongen" af det Kongelige Teater i det 20. århundrede. Han var ven med landets regent, og kendt af alle danskere. Men han havde måttet kæmpe for sit gennembrud. Han arbejdede altid, og ligegyldig hvad der var sket privat, så stod han på scenen. Poul Reumert stillede strenge krav både til sig selv og alle andre. Men i sit tredje og sidste ægteskab med den unge og smukke islænding Anna Borg, viste han en anderledes kærlig side. Poul Reumert havde mange titler, men mest stolt var han når han blev kaldt Islands svigersøn. Producerat år 2007. Redaktör: Lone Leegaard.
15:40 
Året med den norske kongefamilie
Norsk dokumentar fra 2020. Livet for den norske kongefamilie blev også vendt på hovedet i 2020. Alle ture og større begivenheder blev aflyst. Og de kongelige måtte arbejde hjemmefra. Her møder vi den norske kongefamilie gennem et år fyldt med begrænsninger. Producerat år 2020.
16:40 
Året med den svenske kongefamilie
Svensk dokumentar fra 2020. 2020 har været et særligt år i det svenske kongehus. Corona-pandemien har påvirket kongefamiliens arbejde, hvor sundhedssektoren har fyldt en del af familiens program. Her følger vi kronprinsparret, når de besøger felthospitalet i Älvsjö, vi møder prinsesse Sofia på Sophiahemmet, mens kronprinsesse Victoria tager sine børn med ud i den smukke natur omkring Haga Slot. Producerat år 2020.
17:45 
Håndbold
Håndbold: VM. Producerat år 2021.
18:35 
Håndbold
Håndbold: VM. Producerat år 2021.
19:30 
Hvis du læser dette er jeg død
Vibe var bange for sin far. Vibes far var bange for at blive afsløret. Som ung blev Henrik Dahl hvervet af en østtysk spiontjeneste. Da Berlinmuren faldt, var han stiv af skræk. I 2018 begik han selvmord. Koldkrigsforskeren Thomas Friis hjælper Vibe med at forstå, hvordan det hele hænger sammen. Del 1 av 4. Producerat år 2020.
20:00 
Prins Charles og Diana
Britisk dokumentar fra 2019. Sandheden om deres bryllup. I 1981 blev den 20-årige Lady Diana Spencer viet til prins Charles i St. Paul's Cathedral, London. Det var århundredets eventyrbryllup, og op mod 750 millioner mennesker så med verden over. Men alt var ikke så perfekt, som det så ud. Ved hjælp af arkivmateriale og interviews med folk, der kendte parret, afsløres sandheden om det kongelige bryllup. Producerat år 2019.
21:00 
Mit Livs Kunst - med Martin Bigum
I slutningen af 70'erne er den kommende billedkunstner Martin Bigum et undrende og skeptisk skilsmissebarn i de voksnes verden. Han drømmer sig væk i tegneseriernes farverige univers. Men da han selv begynder at tegne, opdager han kreativitetens frigørende kraft. En kraft han stadig øser af i dag, hvor han i sit atelier er i gang med et helt nyt stilbrydende maleri. Her får Bigum også besøg af Kim Fupz Aakeson, som deler mange af de samme livserfaringer fra Vestegnen. Del 2 av 4. Producerat år 2020.
21:30 
Margit Brandt - Det danske jet-set
Dansk dokumentarserie fra Det er på den danske modeuge i Falkoner Centret, at offentligheden for første gang skal præsenteres for Margit Brandts debut kollektion. Pressen følger sultent med det unge par, og modeeventyret tager for alvor fart med spektakulære modeshows og lækre pressebilleder af det forelskede par. Ordrerne vælter ind, og efterspørgslen på tøjet er enorm. En succes er født. Del 2 av 4. Producerat år 2018.
22:00 
Modens Mønsterbrydere
Bettina Bakdal. Designeren Bettina Bakdal skaber mode af både vintage silketørklæder og gamle gardiner. Hun har forladt den etablerede modebranche og er nu især optaget af at arbejde bæredygtigt og klimavenligt I denne serie møder vi fire danske mønsterbrydere, der bruger deres tøj til at sige noget. De insisterer på at give plads til forskellighed, bæredygtighed og langsommelighed, mens de dyrker håndværket og traditionen. Producerat år 2020.
22:30 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
23:00 
DR2 bringer kulturen ud
Frederik Cilius, Ane Cortzen og radioduoen Fries Before Guys anbefaler en Tv-serie om sex, aktuel samtalebog om livet som kvinde og en særlig YouTube-kanal. Producerat år 2021.
23:10 
Musikken og magien fra Laurel Canyon
Amerikansk to-delt dokumentar fra 2020. I slutningen af 1960'erne blev Laurel Canyon, nord for Los Angeles, samlingssted for hippier og håbefulde kunstnere. Her boede, skrev og perfektionerede legendariske musikere som Joni Mitchell, Crosby, Stills, Nash & Young og The Doors deres musik. Gennem interviews og sjældne lydoptagelser gives et intimt portræt af kunstnerne, som skabte musikhistorie og ændrede populærkulturen. Del 2 av 2. Producerat år 2020.
00:30 
Diana
Britisk dokumentar fra 2020. Interviewet der rystede verden. "Vi var tre i vores ægteskab." Sådan henviste prinsesse Diana til prins Charles' utroskab i det hudløst ærlige BBC-interview, hun gav i november 1995. Et interview, der rystede verden og afslørede sandheder om livet i kongehuset og hendes mislykkede ægteskab. Her fortæller journalister og de, der var tættest på Diana, hvorfor hun valgte at give dette opsigtsvækkende interview. Og hvordan det ændrede Dianas liv og britisk historie. Producerat år 2020.
01:30 
Elton John uden filter
Britisk dokumentar fra 2019. Elton John har solgt over 300 millioner albums og vundet et utal af priser. Her taler den glam-glitrende musiklegende med Graham Norton, mens han ser tilbage på sit ekstraordinære liv og en karriere, der spænder over 50 år. Hør om hans barndom, kærlighed, venskaber, ægteskab, angst, superstjernestatus og om et narkomisbrug, der næsten slog ham ihjel. Producerat år 2019.
02:30 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
03:00 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
03:35 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
04:05 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
04:40 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
05:10 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
05:45 (06:15)
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå