Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
09:00 
Nyheder fra Grønland
Få de seneste nyheder fra Grønland serveret på dansk. Producerat år 2020.
09:30 
K2 [Repris]
Kan vi bruge fortidens kulturelle flaskepost til noget i 2020?. Hassan Preisler, juraprofessor Ditlev Tamm og filminstruktør Zinnini Elkington diskuterer, hvad de får ud af at se teaterversionen af tv-serien 'Riget', Aretha Franklin-dokumentaren 'Amazing Grace' og læse et nyudgivet udvalg af Ernest Hemingways reportager. ,. Producerat år 2020.
10:00 
Krigsfotografen
- mellem familien og verdens brændspunkter Dansk dokumentar fra Jan Grarup er far til fire og står alene med ansvaret for sine børn, efter hans ekskone bliver alvorligt syg af kræft. Udfordringerne på hjemmefronten er svært forenelige med Grarups ønske om at forblive verdens bedste krigsfotograf. Jobbet inkluderer nemlig farlige udsendelser til verdens brændpunkter, hvor vejsidebomber og snigskytter er hverdag. Producerat år 2015.
11:00 
Arkitektens hjem [Repris]
Arkitekter arbejder med at tegne fantastiske boliger til andre, men hvordan bor de egentlig selv? Hvordan skal rammen om deres eget liv se ud?. Seriens vært, Charlotte Thiis-Evensen, besøger arkitekten Yashar Hanstad. ,. Del 2 av 6. Producerat år 2015.
11:30 
Alle tiders underholdning [Repris]
Erotik og superstjerner. Det er dansk films trumfkort i 1910erne. Vi er berømte og berygtede i hele verden. Filmstjerner som Poul Reumert og Emilie Sannom er udsat for voldsom idoldyrkelse. I gullaschtiden blomster forlystelseslivet. Det er revyernes storhedstid. Christian Arhoff kommer til storstaden og bliver berømt revystjerne. Den nye storby avis B.T er en stor succes og de første tegneserier dukker op. I 1920erne kommer Hollywood på banen. Det er kun Fy og Bi, der kan hamle op med konkurrencen fra Chaplin. ,. Del 2 av 8. Producerat år 2002.
12:10 
Alle tiders underholdning [Repris]
Sang, solskin og sødme. Under krisen drømmer vi om uskyld og tabte tider. Marguerite Viby er hele Danmarks kæledægge. Radioen bliver også hver mands eje. Gunnar Nu og Lille henrivende Inge er danskernes nye helte. Under besættelsen blomster opfindsomheden op. Vi driller tyskerne med morgenrevyer, humørviser og alsang. I krigens sidste år sniger der sig mørkere toner ind i underholdningen. Dystre kriminalfilm og uhyggelige historier er populære. Sendt først gang 5.05.02. ,. Del 3 av 8. Producerat år 2002.
12:50 
Kongelige brudekjoler
Svensk dokumentar fra 2018. En brudekjole symboliserer indgangen til et nyt liv. Den svenske dronning Silvia og prinsesserne Lilian, Victoria, Madeleine og Sofia fortæller her om deres egne brudekjoler. Desuden møder vi modedesignerne Pär Engsheden og Ida Sjöstedt, der kan fortælle om hemmeligheden bag modeskabere som Dior, Valentino og Elizabeth Wondraks succes. Producerat år 2018.
13:50 
Den sorte skole [Repris]
Kristendommens indførelse. Den Sorte Skole tager danskerne tilbage på skolebænken og opfrisker de vigtigste begivenheder i Danmarkshistorien, fra Kristendommens indførelse til Genforeningen. I dagens lektion skal vi høre om dengang kristendommen kom til landet. ,. Producerat år 2012.
14:00 
Gudstjeneste fra Skt. Pauls kirke Aarhus
Tredje søndag efter Helligtrekonger fra Skt. Pauls kirke, Aarhus / 00232009050 / Menighedens mænd og kvinder beder bøn fra salmebogen som vekselbøn. Sct. Pauls Cantori synger Grundtvigs, Bøj, o Helligånd os alle, som indledning til gudstjenesten. Sognepræst Flemming Baatz Kristensen er liturg og prædikant. Salmer: Almagts Gud, velsignet vær, DDS 356, O Jesus, troens dyre skat, DDS 576, At tro er at komme, DDS 582. Producerat år 2020.
14:45 
Fra chic til hip - 70 års modehistorie
Amerikansk dokumentarserie fra 2019. Miniskirt, diskofarver og tætsiddende kjoler. 60'erne og 70'ernes mode og livsstil er præget af ungdommens budskab om fred og kærlighed. Moden bliver en måde at udtrykke sig politisk og kulturelt. Modeeksperter og kulturpersoner giver eksempler på, hvordan den historiske udvikling og den amerikanske mode og livsstil hænger uløseligt sammen. Del 2 av 4. Producerat år 2018.
15:20 
Mand falder - Per Kirkeby
Dansk dokumentar fra 2015. Hvad sker der, når en verdenskunstner pludselig mister sine naturgivne evner?. Filminstruktøren Anne Wivel har fulgt sin ven, maleren Per Kirkeby, på nært hold, efter at han faldt og slog hovedet. Han havde tidligere overvundet følgerne af en hjerneblødning og to blodpropper, men faldet for nogle år siden resulterede i en hjerneskade, der forhindrer ham i at arbejde. Han har ikke bare mistet sin førlighed, men også evnen til at genkende farver og sågar sine egne kunstværker. Sendt første gang 20.11.2016. Producerat år 2015.
17:10 
Fornærmelsen
Oscarnomineret libanesisk drama fra 2017. En sommerdag i Beirut kommer Tony op at skændes med Yasser over et ødelagt nedløbsrør. Tony er kristen libaneser. Yasser er palæstinensisk flygtning. Da Yasser forsøger at undskylde, stikker Tony ham en utilgivelig fornærmelse. Det, der starter som en mindre uoverensstemmelse mellem to dumstædige mænd, eskalerer til en gigantisk og principiel retssag, som følges af hele nationen. 'Fornærmelsen' blev nomineret til en Oscar for bedste ikke-engelsksprogede film. Producerat år 2017. Medverkande: Camille Salameh, Adel Karam, Kamel El Basha, Regissör: Ziad Doueiri.
19:00 
DR2 Klassisk [Repris]
Gaming in Symphony. DR SymfoniOrkestret og Troldspejlet tager dig med på en musikalsk rejse, som suger dig ind i computerspillenes forunderlige verden - optaget live i DR Koncerthuset med Jakob Stegelmann som vært. Koncerten spænder over hele gaming-genrens historie med nye fortolkninger af musikken fra spil som World of Warcraft, Assassin's Creed, Halo og Call of Duty. Oplev over 150 sangere, musikere og solister på scenen i DR Koncertsalen i et program, der hylder over 25 års spilmusik fuld af drama, følelser og fantastiske fortællinger. Sendt første gang 02.06.2019. ,. Producerat år 2019.
20:00 
Jordens hellige vidundere
Britisk dokumentarserie fra 2019. Mange af verdens mest kendte vartegn er inspireret af tro. De har stor spirituel betydning og tiltrækker millioner af tilbedere hvert år. Udforsk, hvad folk gør i troens navn, når vi besøger nogle af Jordens mest hellige steder. Denne gang går turen til New York, hvor en anglikansk præst fra katedralen St. John the Divine udfører en forbløffende ceremoni for at bringe mennesker og deres dyr tættere på Gud. Del 2 av 3. Producerat år 2019.
21:00 
Familien Asbæk
Patricia og Jacob Asbæk skabte i 70'erne og 80'erne et kunstimperium, hvor kendte og kongelige flokkedes til deres gallerier, alt imens de fik tre sønner: Thomas, Martin og Pilou. Den yngste er i dag international skuespiller, men de to andre har fulgt i forældrenes fodspor ind i en verden, hvor der aldrig er en kedelig dag!. Del 1 av 6. Producerat år 2020.
21:30 
Bag om Frederik
I halvandet år har DR arbejdet på en stor drama-dokumentarisk serie om Dronning Margrethes far, Frederik d. IX. For at komme så tæt som muligt på de historiske begivenheder har DR haft et tæt samarbejde med Kongehuset som har bidraget med historiske detaljer og givet unik adgang til at filme i flere af deres sale. Mød skuespillerne og holdet bag TV serien, mærk det historiske vingesus og kom med på en rejse bag om scenerne i TV serien. Producerat år 2019.
22:00 
K2
Kan amerikanerne lære os at blive bedre mennesker?. Digter Sofie Diemer, kunstkritiker Mathias Kryger og Tv-udviklingschef Palle Strøm diskuterer, hvad de får ud af at opleve comedy-serien 'Curb Your Enthusiasm' og 'Pixar' på Kunstmuseum Brandts. Producerat år 2020.
22:30 
Deadline
23:00 
Cornflakes med lort og død ved kølle - humoren der formede dig
Tæskeholdet brager igennem æteren med deres anarkistiske polka, mens drengene fra Gramsespektrum insisterer på at sige LORT i det pæne Danmarks Radio. I Banjos Likørstue handler det om at være fucked og overskride grænser, og i Mandrilaftalen er alle regler ophævet. Nu bliver det vanvittigt!. Del 1. Producerat år 2019.
23:30 
Orion - manden der ville være konge
Britisk dokumentar fra 2015. Der fíndes mange myter, men ingen så sejlivede som, at Elvis stadig lever. Men i knap fem år fra 1979-84 var det næsten rigtigt!. I 1979 udsendte Elvis gamle pladeselskab, Sun Records i Memphis, albummet 'Reborn' med en ukendt sanger, Orion, der på coveret var klædt i stramme trompetbukser, iført en maske og ikke bare lignede, men lød fuldstændig som the King. Instruktøren Jeanie Finlay fortæller historien om Orion, masken og den ukendte sanger Jimmy Ellis. Producerat år 2015.
01:00 
På stoffer med Gud
Dokumentar fra BBC fra 2016. Journalisten Mawaan Rizwan besøger en religiøs gruppe i Utah, som benytter sig af stoffet peyote for at opnå en højere mening med livet. Yderligere rejser han til Rio, hvor stoffet ayahuasca også er en del af et religiøst ritual i nogle gruppers søgen efter guddommelighed. Producerat år 2016.
01:55 (05:30)
Deadline Nat

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se