Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
08:00 
P2 Radioavis
08:05 
Morgenandagten på DR2
08:30 
Den 2. dimension [Repris]
Kristian Leth søger efter åndeligheden i noget, der er større end ham selv. Han møder kollektivet Osho Risk, som dyrker den afdøde indiske guru Osho. Sammen med lederen af centret, Anjee, forsøger Kristian at komme tættere på Oshos ånd gennem følsom dans og voldsomme meditationer. ,. Del 4 av 8. Producerat år 2013.
09:00 
Hvis vægge kunne tale [Repris]
Svensk reportageserie fra 2018. Ved Fyrisåen i Uppsala ligger et af byens få palæer, og i en af lejlighederne boede kong Gustaf VI Adolf under sin studietid i byen. Hvordan så en kongelig studenterhybel ud omkring år 1900? Erika Åberg leder efter prinsens aftryk i lejligheden, mens Christopher O'Regan ser nærmere på prinsens hemmelighedsfulde liv som studerende. ,. Del 5 av 6. Producerat år 2018.
10:00 
Kampen om historien [Repris]
har Danmark egentlig brug for et monarki?. Adam Holm inviterer til debat om monarkiets fremtid. Det danske monarki er et af verdens ældste - og populært blandt danskerne, men er der en grundlæggende modsætning mellem monarki og demokrati? Og har vores nuværende kongehus en fremtid i Danmark?. ,. Del 4 av 4. Producerat år 2019.
10:30 
Verdens årstider - vinter
Naturserie fra BBC fra 2016. Lige meget hvor på Jorden, man bor, byder hver årstid både på muligheder og udfordringer for dyr og planter. Mens deres verden bliver indkapslet i sne og is, finder dyrene de mest utrolige måder ikke alene at overleve, men selv også at drage fordel af kulden. Nordamerikanske rensdyr bliver i stand til at balancere på isen, hermeliner pelsforer deres rede, og den japanske sneabe tager sig et varmt bad. Del 4 av 4. Producerat år 2016.
11:20 
Den afrikanske nat [Repris]
Fransk prisbelønnet naturserie fra 2014. En babyelefant fødes på en flodbred i Afrika syd for Sahara. Kort tid efter vandrer han med sin flok hundredvis af kilometer gennem vildt og farligt terræn for at overleve. Vil matriarken være i stand til at holde flokken sikker og samlet?. Og vil elefantungen slippe helskindet fra rovdyrene og den voldsomme tørke? Udstyret med avancerede kameraer filmes dyrene for første gang om natten - kun ved hjælp af lyset fra månen og stjernerne. ,. Del 1 av 2. Producerat år 2014.
12:10 
Den afrikanske nat [Repris]
Fransk prisbelønnet naturserie fra 2014. En babyelefant fødes på en flodbred i Afrika syd for Sahara. Kort tid efter vandrer han med sin flok hundredvis af kilometer gennem vildt og farligt terræn for at overleve. Varmen på den store afrikanske slette er ubarmhjertig. Den tvinger elefantflokken til at gå om natten. Mens manglen på mad får dem til at plyndre en landsby for mangoer. Udstyret med avancerede kameraer filmes dyrene for første gang om natten - kun ved hjælp af lyset fra månen og stjernerne. ,. Del 2 av 2. Producerat år 2014.
13:00 
Fremtidens medicin
Fransk dokumentar fra 2016. Hvordan vil verden se ud i fremtiden? Vil nogle af nutidens opfindelser få betydning for vores hverdag i 2050?. Og vil de have svar på nutidens økonomiske, miljømæssige og kulturelle udfordringer?. Alle vil gerne leve så længe som muligt, men med to milliarder mennesker over 60 år i år 2050 bliver det en stor udfordring også at give de mange ældre et godt liv. Vil fremtidens medicin forebygge snarere end at helbrede, og vil vi være i stand til at printe organer?. Producerat år 2016.
13:50 
Fremtidens musik
Fransk dokumentar fra 2016. Hvordan vil verden se ud i fremtiden? Vil nogle af nutidens opfindelser få betydning for vores hverdag i 2050?. Og vil de have svar på nutidens økonomiske, miljømæssige og kulturelle udfordringer?. Mange hører musik, hvad enten de kører med bus, er hjemme eller på stranden, men en endnu større digital revolution venter lige om hjørnet, når alle bliver i stand til at komponere deres egen yndlingsmusik. Producerat år 2016.
14:45 
Ekstreme togrejser
Britisk rejseserie fra 2013. Tv-værten Chris Tarrant har altid været fascineret af jernbaner, både byggeriet af dem og den måde de har revolutioneret livet i afsidesliggende samfund på. Konkan-jernbanen løber langs Indiens vestkyst og forbinder havnebyerne Mumbai og Mangalore. Selvom det britiske imperium byggede næsten 50.000 kilometer spor tværs over dette enorme subkontinent, holdt de sig fra dette sumpede område. Derfor forblev det vestlige Indien uudviklet indtil mere end 100 år senere, da en modig indisk ingeniør påtog sig den skræmmende opgave. 'Folkets Jernbane' åbnede i januar 1998. Del 3 av 3. Producerat år 2013.
15:30 
Ekstreme togrejser
Britisk rejseserie fra 2014. Den erfarne globetrotter Chris Tarrant elsker at udforske fjerne egne, møde nye mennesker og stifte bekendtskab med nye kulturer, især på togrejser. På en mere end 3000 kilometer lang togrejse fra Bangkok i Thailand til Mandalay i Myanmar, en strækning der emmer af historie, kultur og betagende udsigter, passerer han bl.a. den berømte bro over floden Kwai. Säsong 2. Del 1 av 6. Producerat år 2014.
16:15 
Europas historie - ambitioner og erobringer
Tysk dokumentarserie fra 2017. Hvad er Europa? Hvor og hvornår begyndte Europas historie? Og hvad forbinder eller adskiller europæerne?. Historiker Christopher Clark udforsker de forskellige kapitler i Europas utrolige historie. Fra 1400-tallet og frem til 1900-tallet erobrer og dominerer europæerne verden. Christoffer Colombus søger en ny søvej til Indien, men opdager i stedet en ny verdensdel. Det bliver startskuddet til Europas glansperiode, som senere fører til 1. verdenskrig. Del 3 av 6. Producerat år 2017.
17:05 
Europas historie - bedrifter og belønning
Tysk dokumentarserie fra 2017. Hvad er Europa? Hvor og hvornår begyndte Europas historie? Og hvad forbinder eller adskiller europæerne?. Historiker Christopher Clark udforsker de forskellige kapitler i Europas utrolige historie. Denne gang om kontinentets evne til at sætte standarder inden for kunst, litteratur og videnskab. Med mesterværker, opdagelser og opfindelser fra dampmotoren til Internettet - skabt af kreative sind som Aristoteles, Einstein og The Beatles. Del 4 av 6. Producerat år 2017.
18:00 
Frederik IX - Skæbnen forpligter
Historisk dramadokumentarisk serie om Dronningens far, Frederik IX, og monarkiet i hans levetid. I 1947 udråbes den 48 år gamle kronprins Frederik til Konge af Danmark. Det nye kongepar lægger en ny og mere åben stil for døren end kongens far Christian X. Men snart står den nye konge overfor et vanskeligt valg, da han skal være med til at afgøre om hans ældste datter, prinsesse Margrethe, engang skal arve tronen. For uden sønner går tronen videre til hans bror, prins Knud, og dennes sønner. Det kræver dog en lovændring og hvad siger danskerne til det?. Del 4 av 4. Producerat år 2018.
19:00 
Een gang strømer... [Repris]
Dansk krimiserie fra 1987 om jagten på forbrydere og bagmænd i 80'ernes Danmark. Stens specialgruppe er under stærkt pres, og Karl træffer en vigtig beslutning. Therese Arnberg:Jannie Faurschou. Anita Rasmussen: Anne Marie Helger. Manuskript: Flemming Quist Møller og Anders Refn. Filmfotograf: Mikael Salomon. Musik: Kasper Winding. Produceret af Nordisk Film for Danmarks Radio. Sendt første gang. ,. Del 4 av 6. Producerat år 1987.
19:50 
Glemte forbrydelser - serienmorderen Hilda Nilsson
Omkring halvdelen af Sveriges befolkning er kvinder, men det afspejler sig ikke i statistikken over forbrydelser, der helt domineres af mænd. Ikke desto mindre figurerer Hilda Nilsson i statistikken som en af de værste seriemordere i svensk retshistorie. Nordvision fra Sverige. Producerat år 2012.
20:00 
Dobbeltspil
Dansk spillefilm fra 2018. Den unge, danske idealist Michael ansættes i FN's humanitære hjælpeprogram i New York. Da Michael forflyttes til Bagdads kaos, opdager han, at der foregår svindel for milliarder i organisationen, og at topledelsen er indblandet. Michael er fanget mellem kyniske diplomater og grådige lobbyister og må vælge, om han vil afsløre korruptionen, selv om det kan koste ham jobbet, kærligheden og måske livet. Manuskript: Daniel Pyne, Per Fly. Producerat år 2015. Medverkande: Jacqueline Bisset, Theo James, Ben Kingsley, Regissör: Per Fly.
21:50 
Ikariaøen - hvor folk glemmer at dø
Amerikansk rejseserie fra 2015. Den amerikanske tv-journalist Bill Weir besøger mennesker, steder og kulturer, der af forskellige årsager står ved en korsvej. Alle søger efter hemmeligheden bag et langt og lykkeligt liv og bruger milliarder på piller og diæter i jagten på evig ungdom. Men svaret er måske nærmere, end vi tror. På den afsidesliggende græske ø Ikaria i Det Ægæiske Hav lever indbyggerne det samme enkle og sunde liv, som de har gjort i århundreder, og langt de fleste bliver over hundrede år gamle.
22:30 
Deadline
23:00 
Trumps Tweets
En syret kanalrundfart rundt i hovedet på verdens mægtigste mand gennem hans brug af Twitter. Del 1.
23:15 
Debatten
Debatprogram om ugens aktuelle emne. Producerat år 2020.
00:15 
Verdenseliten bag lukkede døre
Tysk dokumentar fra 2019. Topmødet i Davos. Hvert år samles regeringsledere, erhvervsliv og NGO'er til årsmødet World Economic Forum (WEF) i Davos, Schweiz. Her diskuterer de verdens mest presserende problemer som klimakrisen, Brexit, afbrænding af Amazonas regnskov og handelskrigen mellem USA-Kina. Er WEF med til at skabe en bedre fremtid for vores planet, eller fungerer mødet blot som platform for virksomheder til at lobbye for deres egen dagsorden?. Producerat år 2019.
01:45 (05:30)
Deadline Nat

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se