Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
08:00 
P2 Radioavis
08:05 
Morgenandagten på DR2
08:30 
Gudstjeneste fra Ebeltoft kirke
Nyt år og muligheder for at møde nye mennesker. På arbejde, i fritiden, i familien eller i kirken. Sognepræst Maria Louise Sønderby Andersen, der er dagens liturg, har sat sig i den ene af to stole ved et cafébord i kirken. I den tomme stol vil en salmedigter senere sætte sig og sammen vil de to være i dialog om dagens tekst. Salmer: Alle mine kiler skal være hos dig, DDS 441, Opstandelsen er lige her, 100salmer 829, Du fylder mig med glæde, DDS 371, Nu går solen sin vej, DDS 786. Producerat år 2020.
09:15 
Tidens Tegn
Tidens Tegn zoomer ind på døves liv i en hørende verden og fortæller om det, der rører sig i tiden, sætter spørgsmål til debat og skildrer det nære og det sære. Producerat år 2020.
09:45 
Debatten [Repris]
Folkeskole i krise?. Er folkeskolen i krise eller har den brug for ro til at gennemføre den store folkeskolereform?. Undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil (S) møder kritikerne til en diskussion om fremtidens folkeskole. Det er kl. 20.00 på DR2. ,. Producerat år 2020.
10:45 
Nixons beskidte tricks
Amerikansk mini-dokumentarserie fra 2019. Politisk stormvejr. Richard Nixon er en af det 20. århundredes mest omdiskuterede politikere. Gennem fire programmer udforsker vi hans liv - fra hans tidlige politiske karriere, de nervepirrende tv-debatter med John F. Kennedy og til Watergate-skandalen, der tvang ham til at trække sig fra præsident-embedet. Denne gang ser vi nærmere på Nixons sejr ved præsidentvalget i 1968, der var baseret på et løfte om at afslutte Vietnamkrigen, men som han selv saboterede. Del 3 av 4.
11:30 
Gamle Danmark [Repris]
Overflodssamfundet fik nye statussymboler. Bilen blev boligens tredje rum, og i bilismens spor fulgte parcelhusfolket. Lønnen steg, arbejdstiden faldt, og femdagesugen og længere ferie gjorde fritiden til efterkrigstidens største industri. I præstegården i Tjæreborg grundlagdes en ny global feriekultur: charter. Forfatter og fortæller: Paul Hammerich. Sendt første gang. ,. Del 7. Producerat år 1998.
13:10 
Gamle Danmark [Repris]
Velstanden fik finkulturelle udtryk: Lousiana, Sonning-prisen, Det danske Akademi og Kulturministeriet. Den brede befolkning så med skepsis på kulturelle krumspring for skattemillioner. Det kom til en kulturkrig, da de lavestlønnede jyske arbejdere rejste sig i protest mod den uforståelige abstrakte kunst. Forfatter og fortæller: Paul Hammerich. Sendt første gang 13. marts 1984. ,. Del 8. Producerat år 1998.
14:30 
Een gang strømer... [Repris]
Dansk krimiserie fra 1987 om jagten på forbrydere og bagmænd i 80'ernes Danmark. Stens specialgruppe er under stærkt pres, og Karl træffer en vigtig beslutning. Therese Arnberg:Jannie Faurschou. Anita Rasmussen: Anne Marie Helger. Manuskript: Flemming Quist Møller og Anders Refn. Filmfotograf: Mikael Salomon. Musik: Kasper Winding. Produceret af Nordisk Film for Danmarks Radio. Sendt første gang. ,. Del 4 av 6. Producerat år 1987.
15:25 
Smuglerne [Repris]
TV-krimi af Bent Christensen og Leif Panduro fra 1970. Medvirkende: Otto Brandenburg, Erik Wedersøe, Jørgen Kiil og Jørgen Buckhøj. ,. Del 5 av 6. Producerat år 1971.
16:05 
Smuglerne [Repris]
Medvirkende: Otto Brandenburg, Erik Wedersøe, Jørgen Kiil og Jørgen Buckhøj. ,. Del 6 av 6. Producerat år 1971.
16:50 
Store danskere - Leif Panduro
Hans mor var sindssyg og hans far var nazist. Forfatteren Leif Panduro fik en barsk start på livet. En hård barndom gjorde Panduro til en skarp iagttager af mennesker - en evne han brugte flittigt, både når han skrev sine populære romaner og ikke mindst de TV-spil, der lagde gaderne øde i 60'erne og 70'erne. I en tid hvor velfærden voksede med eksplosiv hast, undrede Leif Panduro sig i sine værker over, hvorfor danskernes tilfredshed ikke voksede tilsvarende. Sendt første gang 25.04.04. Producerat år 2004. Redaktör: Lone Krüger Bodholdt.
17:30 
Tora! Tora! Tora!
Amerikansk-japansk krigsfilm fra 1970. I 1941 er Japan og USA i konflikt. Det japanske militær planlægger et overraskelsesangreb på den amerikanske flåde ved Pearl Harbor. Det lykkes de amerikanske kodeknusere at dechifrere nogle af de interne japanske meddelelser. Men efterretningstjenesten kan ikke overbevise hærledelsen om, at der er et japansk angreb under opsejling. Producerat år 1970. Regissör: Richard Fleischer, Kinji Fukasaku, Toshio Masuda, Skådespelare: Martin Balsam, Jason Robards, Soh Yamamura.
19:50 
Før Søndagen
De danske salmer er en uudtømmelige kulturskat. I "Før søndagen" fortolker kendte danskere og DR's ensembler den danske salmeskat i ord og musik - én salme ad gangen. I aften tager dramatiker Line Knutzon fat på salmen "Hyggelig, rolig". Producerat år 2017.
20:00 
Bænken
Per Fly's drama fra 2001. Kaj har for længst meldt sig ud af samfundet og sidder nu hver dag og forsumper sammen med de andre, på bænken. Men en dag flytter Liv ind i området med sin søn Jonas - hun er flygtet fra en voldelig mand, og af nød beder hun Kaj og hans ven Stig passe på Jonas, mens hun er på arbejde. Selv om Kaj er uvillig i begyndelsen, bløder han snart op overfor Jonas - som i virkeligheden også er hans barnebarn. Kaj bliver nødt til at vælge, om han fortsat vil skjule sig på bunden af flasken, eller om han vil give sig til kende - om han vil risikere afvisning for måske at kunne hjælpe Liv og Jonas. Kaj: Jesper Christensen. Jonas: Marius Sonne Janischefska. Liv: Stine Holm Joensen. Stig: Nicolaj Kopernikus. Kim: Jens Albinus. Lars: Lars Brygmann. Connie: Sarah Kjærgaard Boberg. Carsten: Erik Hovby Jørgensen. Bo: Benjamin Boe Rasmussen. Lis: Britta Lillesøe. Manuskript: Kim Leona og Per Fly. Foto: Jørgen Johansson. Scenografi: Søren Gam. Producerat år 2000. Regissör: Per Fly.
21:30 
Krigen der splittede min familie
Dansk dokumentar fra De fleste familier gemmer på en uløselig familie konflikt, som betyder, at familien ikke længere taler sammen. Det gælder også for familien Fischermann Derfor beslutter familiens yngste medlem, barnebarnet Benjamin, sig for at undersøge, hvorfor hans familie er så dysfunktionel. Det han finder, viser med al tydelighed at 2. Verdenskrig og Hitlers rædselsregime stadig kaster lange skygger ind i en hel almindelig dansk familie anno 2019.
22:30 
Deadline
23:00 
Fornærmelsen
Oscarnomineret libanesisk drama fra 2017. En sommerdag i Beirut kommer Tony op at skændes med Yasser over et ødelagt nedløbsrør. Tony er kristen libaneser. Yasser er palæstinensisk flygtning. Da Yasser forsøger at undskylde, stikker Tony ham en utilgivelig fornærmelse. Det, der starter som en mindre uoverensstemmelse mellem to dumstædige mænd, eskalerer til en gigantisk og principiel retssag, som følges af hele nationen. 'Fornærmelsen' blev nomineret til en Oscar for bedste ikke-engelsksprogede film. Producerat år 2017. Medverkande: Camille Salameh, Adel Karam, Kamel El Basha, Regissör: Ziad Doueiri.
00:50 
Trofæjægerne - at dræbe for morskabens skyld
Amerikansk dokumentar fra 2017. De dræber for spændingens skyld. Storvildtjægere betaler i dyre domme for at nedlægge Afrikas store dyr som løver, næsehorn, leoparder, elefanter og bøfler, selvom de er truede dyrearter. Her udforskes den kommercielle trofæjagtindustri og dilemmaerne ved den - fra opdrættere, der kæmper for bevarelse af det vilde dyrliv, til jægere, der ønsker at nedlægge 'The Big Five'. Er storvildtjagt nødvendig for naturbevarelse? Eller bør jagt på Afrikas store dyr forbydes?. Producerat år 2019.
02:20 (05:30)
Deadline Nat

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se