Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
08:00 
P2 Radioavis
08:05 
Morgenandagten på DR2
08:30 
Den 2. dimension [Repris]
Kristian Leth søger efter åndeligheden i noget, der er større end ham selv. Han møder pinsekirkepræsten Tonny Jakobsen, som tager ham med ind et univers, hvor Helligåndens tilstedeværelse og profetiske syner er en del af hverdagen. ,. Del 5 av 8. Producerat år 2013.
09:00 
Hvis vægge kunne tale [Repris]
Svensk reportageserie fra 2018. Uden for byen Hudiksvall ligger der en gård, der i folkemunde kaldes Skivars. Christopher O'Regan finder ud af hvorfor, og hvor gården oprindelig lå. En af gårdens ejere viser sig at have spillet en afgørende rolle under de såkaldte russerhærgninger i 1700-tallet. Erika Åberg finder oprindelige farver og "nye" dørbeslag til den gamle entre i overetagen. ,. Del 6 av 6. Producerat år 2018.
10:00 
Arving ukendt
Svensk dokumentarserie fra 2017. I Sverige dør der hvert år 600 personer, som tilsyneladende er alene. Kattis Ahlström og Niklas Källner forsøger at finde de ukendte arvinger. Stephan Tasi forlod Ungarn for år tilbage. Da han i 2013 dør alene i Malmø, efterlader han sig en arv på syv millioner svenske kroner. Et sted i verden findes der muligvis en søn, men spørgsmålet er, om han ved, at Stephan nu er død? Og hvad er grunden til, at der ingen kontakt har været mellem dem, siden Stephan under opstanden i Ungarn måtte flygte til Sverige?. Del 1 av 5. Producerat år 2017.
11:00 
Arving ukendt
Svensk dokumentarserie fra 2017. Under deres studietid boede Rauza Nurullina sammen med sin søster i Rusland, men da Rauza i 2015 dør i Sverige, kommer der ingen familiemedlemmer for at begrave hende eller for at gøre krav på arven på 1,8 millioner svenske kroner. Gled søstrene fra hinanden på grund af den store afstand mellem dem? Eller er der andre grunde til, at de mistede forbindelsen? Hvor er søsteren i dag?. Del 2 av 5. Producerat år 2017.
12:00 
Jordens hellige vidundere
Britisk dokumentarserie fra 2019. Mange af verdens mest kendte vartegn er inspireret af tro. De har stor spirituel betydning og tiltrækker millioner af tilbedere hvert år. Udforsk, hvad folk gør i troens navn, når vi besøger nogle af Jordens mest hellige steder. Første gang går turen til Shaolin-templet i Kina, hvor en buddhistisk krigermunk står over for en test, der kan ændre hans liv for evigt. Del 1 av 3. Producerat år 2019.
13:00 
Fremtidens musik
Fransk dokumentar fra 2016. Hvordan vil verden se ud i fremtiden? Vil nogle af nutidens opfindelser få betydning for vores hverdag i 2050?. Og vil de have svar på nutidens økonomiske, miljømæssige og kulturelle udfordringer?. Mange hører musik, hvad enten de kører med bus, er hjemme eller på stranden, men en endnu større digital revolution venter lige om hjørnet, når alle bliver i stand til at komponere deres egen yndlingsmusik. Producerat år 2016.
13:50 
Fremtidens sex
Fransk dokumentar fra 2016. Hvordan vil verden se ud i fremtiden? Vil nogle af nutidens opfindelser få betydning for vores hverdag i 2050?. Og vil de have svar på nutidens økonomiske, miljømæssige og kulturelle udfordringer? Sex er ikke længere noget tabu. I dag kan man både se porno, bruge sexlegetøj og have mange partnere uden at nogen løfter et øjenbryn. Vil fremtidens teknologi kunne give os endnu dybere orgasmer. Vil den næste seksuelle revolution være virtuel, så man uden problemer kan have et langdistanceforhold. Producerat år 2016.
14:45 
Ekstreme togrejser
Britisk rejseserie fra 2014. Den erfarne globetrotter Chris Tarrant elsker at udforske fjerne egne, møde nye mennesker og stifte bekendtskab med nye kulturer, især på togrejser. På en mere end 3000 kilometer lang togrejse fra Bangkok i Thailand til Mandalay i Myanmar, en strækning der emmer af historie, kultur og betagende udsigter, passerer han bl.a. den berømte bro over floden Kwai. Säsong 2. Del 1 av 6. Producerat år 2014.
15:30 
Ekstreme togrejser
Britisk rejseserie fra 2014. Den erfarne globetrotter Chris Tarrant elsker at udforske fjerne egne, møde nye mennesker og stifte bekendtskab med nye kulturer, især på togrejser. På en togtur tværs over Andesbjergene fra Chiles kyst til hovedstaden Sucre i Bolivia krydser Chris nogle af højeste, tørreste og mest ugæstfrie steder på jorden. Säsong 2. Del 2 av 6. Producerat år 2014.
16:15 
Europas historie - bedrifter og belønning
Tysk dokumentarserie fra 2017. Hvad er Europa? Hvor og hvornår begyndte Europas historie? Og hvad forbinder eller adskiller europæerne?. Historiker Christopher Clark udforsker de forskellige kapitler i Europas utrolige historie. Denne gang om kontinentets evne til at sætte standarder inden for kunst, litteratur og videnskab. Med mesterværker, opdagelser og opfindelser fra dampmotoren til Internettet - skabt af kreative sind som Aristoteles, Einstein og The Beatles. Del 4 av 6. Producerat år 2017.
17:05 
Europas historie - fællesskab og splittelse
Tysk dokumentarserie fra 2017. Hvad er Europa? Hvor og hvornår begyndte Europas historie? Og hvad forbinder eller adskiller europæerne?. Historiker Christopher Clark udforsker de forskellige kapitler i Europas utrolige historie. Denne gang om de voldelige magtkampe som har præget kontinentet i århundreder - og har ført til to verdenskrige. Indtil oplysningstiden og den franske revolution i 1789, hvor en ny idé om Europa opstår - baseret på de fælles værdier: frihed, lighed og broderskab. Del 5 av 6. Producerat år 2017.
18:00 
De skygger vi arver
Dansk dokumentar fra 2019. Susannes jødiske farmor har været i Koncentrationslejr og aldrig accepteret at Susannes mor var tysk. Nedarvede traumer og forfejlede hensyn har forfulgt Susannes familie siden nazitiden - og hvis det nogensinde skal stoppes og ikke bæres videre til næste generation, må Susanne tage et endeligt opgør med sin egen familie. Producerat år 2019.
19:00 
Dobbeltgængeren fra Østberlin
Dansk dokumentar fra En personlig beretning om længsel mod frihed og en fortælling om en flugt, som fletter to menneskeskæbner fra to forskellige verdener sammen. Som 19-årig lykkedes det Michael Schneider at flygte fra Øst- til Vesttyskland på en ung danskers pas. Gennem sin opvækst i Østberlin, har han følt et stadig større ønske om frihed. Frihed til at bestemme over sit eget liv og frihed til at rejse derhen, hvor han vil. Da en ung dansker rejser til Østberlin for at deltage i en international danseturnering, og tjekker ind på det hotel, hvor Michael arbejder, viser der sig en gylden mulighed. Billedet i den unge danskers pas ligner Michael så meget, at han tager en beslutning om at flygte samme nat. Han er helt bevidst om risikoen ved den drastiske beslutning, og han ved, at han muligvis aldrig vil få sin familie at se igen. Alligevel tager han chancen. Sendt første gang 11.11.2019. Producerat år 2019.
20:00 
Valhalla-mordene
Islandsk krimiserie fra 2019. Katrín 'Kata' Gunnarsdóttir er en ambitiøs politikvinde med drømme om at blive chef for Reykjaviks efterforskningsafdeling. Men da en ældre mand findes myrdet ved byens gamle havn, bliver det starten på en række dramatiske begivenheder, som ligger uden for Katas kontrol. Del 1 av 4. Producerat år 2019.
21:30 
22. juli - Dagen der ændrede Norge
Norsk dramaserie fra 2020. Sygehuspræsten Knut gør sit bedste for at sikre, at de døde og deres efterladte får en værdig behandling. Samtidig afdækker journalisten Anine fejl i politiets handlemåde under terrorangrebet. Del 4 av 6.
22:30 
Deadline
23:00 
Exit - de norske milliardærer
Jeppe og Adam tager til Saint-Tropez for at få styr på Williams økonomiske rod - blot for at opdage, at alting er meget mere rodet, end de troede. Samtidig snyder Henrik og William en journalist, som vil skrive om dem. Del 7 av 8. Producerat år 2019.
23:30 
Exit - de norske milliardærer
William er blevet overladt til sig selv af Celine. Han trænger i den grad til, at nogen tager sig af ham og får hans firma på benene igen. Hermine spiller højt spil for at sikre sig et selvstændigt og økonomisk godt liv. Del 8 av 8. Producerat år 2019.
00:10 
Anklaget for voldtægt
Britisk dokumentar fra 2019. Antallet af seksuelle overgreb er steget dramatisk på amerikanske universiteter. Derfor har flere steder nu indført strengere adfærdsregler blandt de studerende og gjort det lettere, for voldtægtsofre, at dokumentere og bevise et overgreb. Her følger vi Louis Theroux, når han møder studerende anklaget for at have begået voldtægt. Krænker de nye regler og procedurer retssikkerheden og skader uskyldige mennesker?. Producerat år 2019.
01:10 
En synder i Mecca
Amerikansk dokumentar fra 2015. For en homoseksuel filmmager er der to alvorlige udfordringer ved at arbejde i Saudi-Arabien: det er forbudt at filme i landet, og homoseksualitet straffes med døden. Det afholdt dog ikke dokumentaristen Parvez Sharma fra at tage et kamera med og skildre sin egen Hadj, pilgrimsfærd, til Mecca, som enhver troende muslim bør gennemføre mindst en gang i livet. Han vendte tilbage med en historie om islam, som ingen har skildret den før, og efter at have udkæmpet den største jihad, der findes, kampen mod sig selv. Producerat år 2015.
02:10 (04:30)
Deadline Nat

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se