Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
08:00 
P2 Radioavis
08:05 
Morgenandagten på DR2
08:30 
Den 2. dimension [Repris]
Kristian Leth søger efter åndeligheden i noget, der er større end ham selv. Han møder buddhisten Kim Feirup, som tager ham med ind i buddhismens mere mystiske sider. Og så deltager Kristian i et ritual med den buddhistiske lama, Lakha, som har en konkret magisk kraft. ,. Del 6 av 8. Producerat år 2013.
09:00 
Hvis vægge kunne tale [Repris]
Svensk reportageserie fra 2016. Hvad ved du om det hus, du bor i? Hvem har boet der før dig, og har det altid set ud, som det gør i dag?. Kan du sætte det i stand og samtidig bevare de originale detaljer?. Historiker Christopher O'Regan og bygningskonservator Erika Åberg hjælper både med at finde tilbage til stedets historie og med gode råd om, hvordan man restaurerer på den helt rigtige måde. Efter 30 års tornerosesøvn er det tid til, at en fin slægtsgård i Häckelsäng uden for Gävle skal have nye ejere. Emma Norelius har netop arvet huset, som hun hele sit liv har betragtet som sit drømmehjem. Christopher går i gang med at grave dybt i historien for at give nyt liv til Emmas slægtninge, mens Erika Åberg vil starte med at opdatere husets funkiskøkken til moderne standarder. ,. Del 1 av 8. Producerat år 2016.
10:00 
Arving ukendt
Svensk dokumentarserie fra 2017. Under deres studietid boede Rauza Nurullina sammen med sin søster i Rusland, men da Rauza i 2015 dør i Sverige, kommer der ingen familiemedlemmer for at begrave hende eller for at gøre krav på arven på 1,8 millioner svenske kroner. Gled søstrene fra hinanden på grund af den store afstand mellem dem? Eller er der andre grunde til, at de mistede forbindelsen? Hvor er søsteren i dag?. Del 2 av 5. Producerat år 2017.
11:00 
Arving ukendt
Svensk dokumentarserie fra 2017. Paula Hudolin kom til Sverige i 1960'erne, og da hun døde i Älmhult i 2013, var hun lige så ensom og alene som dengang. Hun havde oplevet 2. Verdenskrig i det tidligere Jugoslavien, og i dag findes hendes splittede familie i Slovenien. Paulas liv er en historie om en kvinde, der aldrig kom sig over, hvad krigen gjorde ved hende. Del 3 av 5. Producerat år 2017.
12:00 
Nixons beskidte tricks
Amerikansk mini-dokumentarserie fra 2019. Viljen til sejr. Richard Nixon er en af det 20. århundredes mest omdiskuterede politikere. Gennem fire programmer udforsker vi hans liv - fra hans tidlige politiske karriere, de nervepirrende tv-debatter med John F. Kennedy og til Watergate-skandalen, der tvang ham til at trække sig fra præsident-embedet. Første gang ser vi nærmere på Nixons barndom under beskedne kår, studietid og tidlige politiske liv i Californien. Del 1 av 4.
12:45 
Nordvestpassagen - i Roald Amundsens spor
På en storslået ekspedition i 1903-1906 opdagede Roald Amundsen Nordvestpassagen - søvejen fra Atlanterhavet til Stillehavet nord for Nordamerika. Hvordan lykkedes det netop Amundsen at nå dette mål, når så mange før ham ikke klarede det? Det spørgsmål vil Vegard Ulvang, Harald Dag Jølle og Jan Fasting gerne finde svaret på. Efter to års planlægning rejser de tre mænd i Amundsens spor - men allerede efter et par dage forstår de, hvor vanskelig denne tur vil blive. Del 1 av 3. Producerat år 2016.
13:15 
Fremtidens sex
Fransk dokumentar fra 2016. Hvordan vil verden se ud i fremtiden? Vil nogle af nutidens opfindelser få betydning for vores hverdag i 2050?. Og vil de have svar på nutidens økonomiske, miljømæssige og kulturelle udfordringer? Sex er ikke længere noget tabu. I dag kan man både se porno, bruge sexlegetøj og have mange partnere uden at nogen løfter et øjenbryn. Vil fremtidens teknologi kunne give os endnu dybere orgasmer. Vil den næste seksuelle revolution være virtuel, så man uden problemer kan have et langdistanceforhold. Producerat år 2016.
14:10 
Fremtidens energi
Fransk dokumentar fra 2016. Hvordan vil verden se ud i fremtiden? Vil nogle af nutidens opfindelser få betydning for vores hverdag i 2050?. Og vil de have svar på nutidens økonomiske, miljømæssige og kulturelle udfordringer? Bl.a. på grund af befolkningstilvæksten skal skal energiproduktionen stige med 75 procent fra nu og til 2050. Men hvilken form for energi? Vil det lykkes at neddrosle brugen af fossile brændstoffer og udskifte dem med andre, mindre forurenende energiformer?. Producerat år 2016.
15:05 
Ekstreme togrejser
Britisk rejseserie fra 2014. Den erfarne globetrotter Chris Tarrant elsker at udforske fjerne egne, møde nye mennesker og stifte bekendtskab med nye kulturer, især på togrejser. På en togtur tværs over Andesbjergene fra Chiles kyst til hovedstaden Sucre i Bolivia krydser Chris nogle af højeste, tørreste og mest ugæstfrie steder på jorden. Säsong 2. Del 2 av 6. Producerat år 2014.
15:50 
Ekstreme togrejser
Britisk rejseserie fra 2014. Den erfarne globetrotter Chris Tarrant elsker at udforske fjerne egne, møde nye mennesker og stifte bekendtskab med nye kulturer, især på togrejser. Rusland har nogle af verdens længste jernbanestrækninger, de fleste bygget af slavearbejdere under forfærdelige forhold. I stedet for som de fleste at tage den transsibiriske jernbane til Beijing eller Ulan Bator vælger Chris at rejse de mere end 3000 kilometer fra Moskva til verdens nordligste togstation, Karskaja, i den arktiske del af Sibirien. Säsong 2. Del 3 av 6. Producerat år 2014.
16:35 
Europas historie - fællesskab og splittelse
Tysk dokumentarserie fra 2017. Hvad er Europa? Hvor og hvornår begyndte Europas historie? Og hvad forbinder eller adskiller europæerne?. Historiker Christopher Clark udforsker de forskellige kapitler i Europas utrolige historie. Denne gang om de voldelige magtkampe som har præget kontinentet i århundreder - og har ført til to verdenskrige. Indtil oplysningstiden og den franske revolution i 1789, hvor en ny idé om Europa opstår - baseret på de fælles værdier: frihed, lighed og broderskab. Del 5 av 6. Producerat år 2017.
17:25 
Europas historie - status
Tysk dokumentarserie fra 2017. Hvad er Europa? Hvor og hvornår begyndte Europas historie? Og hvad forbinder eller adskiller europæerne?. Historiker Christopher Clark udforsker de forskellige kapitler i Europas utrolige historie. Da jerntæppet falder i 1989, synes drømmen om et frit, fredeligt og forenet Europa at være en realitet. Men den tid er nu forsvundet. Nationalismen er i fremgang og truer med at splitte kontinentet. Europa står ved en korsvej, hvor er det på vej hen?. Del 6 av 6. Producerat år 2017.
18:20 
Indien - Taj Mahal og den bengalske tiger
Amerikansk rejseserie fra 2015. Den amerikanske tv-journalist Bill Weir besøger mennesker, steder og kulturer, der af forskellige årsager står ved en korsvej. Den bengalske tiger er et af verdens mest sky og mest truede dyr. Eksperter anslår, at der er 2.500 individer tilbage, men det haster med at redde arten. Mausuleet Taj Mahal i Agra er verdens smukkeste kærlighedsmonument. Desværre er også denne arkitektoniske perle truet af manglende vedligeholdelse.
19:00 
Jordens hellige vidundere
Britisk dokumentarserie fra 2019. Mange af verdens mest kendte vartegn er inspireret af tro. De har stor spirituel betydning og tiltrækker millioner af tilbedere hvert år. Udforsk, hvad folk gør i troens navn, når vi besøger nogle af Jordens mest hellige steder. Denne gang går turen til New York, hvor en anglikansk præst fra katedralen St. John the Divine udfører en forbløffende ceremoni for at bringe mennesker og deres dyr tættere på Gud. Del 2 av 3. Producerat år 2019.
20:00 
Virkelighedens retsmedicinere
Britisk dokumentarserie fra 2019. Alt efterlader sig et spor. En dråbe blod, fingeraftryk eller mærker efterladt på et lig. Fund, som alle har afgørende betydning i kriminalsager. Her følger vi et hold af efterforskere, eksperter i ballistik og retsmedicinske patologer, når de forsøger at stykke tekniske spor sammen og fange en ukendt gerningsmand, der har voldtaget en teenager i en park. Kan de finde ham ud fra hans digitale fingeraftryk?. Producerat år 2019.
21:00 
Dokumania
Amerikansk dokumentar fra 2017. Trofæjægerne - at dræbe for morskabens skyld. De dræber for spændingens skyld. Storvildtjægere betaler i dyre domme for at nedlægge Afrikas store dyr som løver, næsehorn, leoparder, elefanter og bøfler, selvom de er truede dyrearter. Her udforskes den kommercielle trofæjagtindustri og dilemmaerne ved den - fra opdrættere, der kæmper for bevarelse af det vilde dyrliv, til jægere, der ønsker at nedlægge 'The Big Five'. Er storvildtjagt nødvendig for naturbevarelse? Eller bør jagt på Afrikas store dyr forbydes?. Producerat år 2019.
22:30 
Deadline
23:00 
Forbrydelse og straf
Britisk dokumentarserie fra 2019. Prøveløsladelse. Retsvæsenet i Storbritannien er i krise. Men hvorfor?. Gennem seks afsnit undersøger vi årsagerne og sætter politiets arbejde, domstolene og kriminalforsorgen under lup. Denne gang følger vi William, der har afsonet 15 års fængsel for mordforsøg og nu forbereder sig på sin prøveløsladelse. Bør han få lov til at komme tilbage til samfundet, eller er han stadig for farlig?. Del 4 av 6. Producerat år 2019.
23:50 
Cornflakes med lort og død ved kølle - humoren der formede dig [Repris]
Tæskeholdet brager igennem æteren med deres anarkistiske polka, mens drengene fra Gramsespektrum insisterer på at sige LORT i det pæne Danmarks Radio. I Banjos Likørstue handler det om at være fucked og overskride grænser, og i Mandrilaftalen er alle regler ophævet. Nu bliver det vanvittigt!. ,. Del 1. Producerat år 2019.
00:20 
Set fra cockpittet - piloter på prøve
Britisk dokumentarserie fra 2017. I 2017 begyndte Storbritanniens største flyselskab EasyJet at hyre hundreder af nye pilotelever. Men hvad skal der egentlig til for at blive pilot?. Kom med ind i cockpittet, når piloteleverne sætter sig bag styrepinden. Den nyuddannede 26-årige Cornelius Wilson skal flyve med passagerer for første gang. Og over 94% af alle piloter er mænd, men piloteleven Sophie Truran lader sig ikke skræmme. På skole i New Zealand skal hun flyve solo. Del 1 av 3. Producerat år 2017.
01:05 
På mission i underverdenen
Spansk dokumentar fra 2018. Børne-mafiabanderne. La Camorra er en af de mest farlige og voldelige mafiaer i Italien. Organisationen har total kontrol over Napoli og tjener millioner af euro på handel med narko og våben. Krigskorrespondenten David Beriain overværer den magtfulde klans ulovlige aktiviteter, mens han bor hos dem. Og møder de unge efterkommere af de gamle mafia-chefer, der er rå og hensynsløse og ved, de vil få et kort liv. Del 2 av 6. Producerat år 2018.
02:00 
Grammy Awards
Popsupernovaen Billie Eilish, rapdronningen Lizzo, flamencofænomenet Rosalía og rockveteranerne Aerosmith er blandt de mange stærke navne, der indtager scenen for at optræde, når musikkens største stjerner mødes til prisfest i Los Angeles. Lizzo har mulighed for at score hele otte gyldne grammofonstatuetter, mens Billie Eilish og Lil Nas X er nomineret til seks priser hver. Sangerinden Alicia Keys er aftenens vært. Producerat år 2020.
04:30 (07:00)
Deadline Nat

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se