Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
09:00 
Eventyrlige jernbaner
Britisk dokumentar fra 2017. Siden den kometagtige stigning af jernbanebyggerier i det 19. århundrede har jernbaner været på forkant med udviklingen i forhold til teknik og transport. Jernbaner har banet sig vej gennem høje bjerge, krydset rivende floder, trængt sig vej gennem det tætteste vildnis og durk gennem byens gader. Fra de dybeste jungler til de tørreste ørkner og højeste bjerge har jernbanerne hjulpet os til at erobre selv de mest ufremkommelige områder. Del 2 av 6. Producerat år 2017.
09:45 
Vores planet 2
Naturserie fra BBC fra 2016. Afsidesliggende og øde øer kan tilbyde sikkerhed for nogle af verdens mærkeligste og mest sjældne væsner. Derfor kan det sjældne pygmædovendyr leve fredeligt på en idyllisk caribisk ø, mens en rugende albatros trives i en verden uden rovdyr. På Galapagos må de unge havleguaner til gengæld spæne for livet fra det øjeblik, de bliver udklækket, for ikke at blive ædt af slanger. På øen Zavodovski på kanten af Sydpolen risikerer halvanden million pingviner hver dag livet for at komme til og fra øen i det oprørte hav. Del 1 av 6. Producerat år 2014.
10:45 
Vores planet 2
Naturserie fra BBC fra 2016. Verdens store bjergkæder rummer nogle af planetens mest storslåede landskaber, men livsbetingelserne er barske, og kun få dyr overlever i højderne. Bjergdyrene er sky, men her oplever vi bl.a. en sneleopardhun med sin unge bliver fanget i en kamp mellem to rivaliserende hanner, gråbjørne danse rundt mellem træerne for at fjerne vinterpelsen, og flyve med kongeørne på jagt mellem Europas snedækkede bjergtinder. Del 2 av 6. Producerat år 2014.
11:45 
Udkantsmæglerne
Tom har travlt med både mæglerforretning og isbutik, men han stresser af hjemme på landstedet med dyrene - blandt andet den nytilkomne ged med navnet Mette Frederiksen. Marie Louise har også nok at se til med tre små børn i privaten. Gurli tager ud og vurderer et dødsbo. Säsong 3. Del 3 av 6. Producerat år 2019.
12:15 
Udkantsmæglerne
Frank har fået en trainee, hans papdatter, som for første gang skal med på en fremvisning. John Ole har en klirrende personlig gave med til rejsegilde, hvor han skal stå for salget af 8 nybyggede boliger. I det nordjyske satser Kjeld på et salg, da han skal vise to huse frem til en købeklar kunde. Imens kæmper Frede med lange liggetider og affolkede byer på Langeland. Säsong 3. Del 4 av 6. Producerat år 2019.
12:45 
Kollektivet
" . det vigtigste er, hvordan vi har dete. " Barndomsvennerne Martin (29) og Jakob (28) kæmper på sjette måned med at få deres gamle traktor til at virke, inden foråret rammer det lille gårdkollektiv "De Sydvendte Spande" på Østfyny. Her forsøger de med vennerne Amdy (30), Magnus (28) og Anders (27) at udleve drømmen om et fællesskab, hvor alle har frihed til at gøre det, de har lyst til, uden faste forpligtelser og forventningere Som de siger i kollektivet: "det vigtigste er, hvordan vi har dete". Del 1 av 4. Producerat år 2019.
14:00 
Indefra med Anders Agger - Tvangsfjernet
Anders Agger er i tre dage helt tæt på Jørgen og Belinda Nielsen, der ifølge de sociale myndigheder ikke er i stand til at tage sig af deres kommende barn. Derfor skal barnet tvangsfjernes ved fødslen. Men hvad er de bagvedliggende årsager til, at det kan gå så galt, og hvordan kan man føde et barn, som skal afleveres til fremmede få timer senere?. Producerat år 2019.
14:45 
Indefra med Anders Agger - Plejehjemmet Dagmarsminde
I Nordsjælland langt ude på landet bor der en halv snes svært demente i et privatdrevet plejehjem. Anders Agger får lov til at dele livet med personale og beboere i et par dage for på nærmeste hold at opleve, hvad der gør Dagmarsminde til et helt særligt sted. På det private plejehjem er sansestimulering, hjemlige omgivelser, massage, dyr og udeliv, god mad, dans, musik og fællesskab værdier, der prioriteres højt. Dagmarsminde er ledet af May Bjerre Eiby, der selv har oplevet, at hendes far sygnede hen som dement før han døde. Nu er hun med til at skabe et alternativ for mennesker, der ikke har brug for at sidde på deres værelser klæbet til tv, men rent faktisk nyder at være en del af et levende fællesskab. Producerat år 2019.
15:30 
80'ernes største fodboldøjeblikke
Amerikansk dokumentar fra 2013. Efter en tvivlsom scoring under VM-kvartfinalen i fodbold i 1986 indrømmer argentinske Diego Maradona, at scoringen blev hjulpet på vej af guds hånd. Målet er sidenhen gået over i historien som et af 80'ernes største fodboldøjeblikke. Det er også årtiet, hvor den engelske klub Liverpool har sin storhedstid med spillere som Grobbelaar, Ian Rush og danske Jan Mølby. Producerat år 2013.
16:15 
80'ernes største sportsikoner
Amerikansk dokumentar fra 2013. Det er svært at tale om 80'ernes største sportsikoner uden at tale om Mike Tyson, som i 1986 bliver den hidtil yngste verdensmester i sværvægtsboksning. Sammen med Mike Tyson var tennisspilleren Martina Navratilova og racerkøreren Ayrton Senna med til at sikre nogle af 80'ernes største sportsøjeblikke. Gense dem her. Producerat år 2013.
17:00 
På sporet af Billy Connolly
Britisk dokumentar fra 2018. Han er blevet kaldt comedys svar på The Beatles af sine jævnaldrende, mens lederen af den skotske baptistkirke kalder ham en umoden skidt-spreder. Helt sikkert er det, at han med sit talent og sin personlighed har ændret den britiske komedie for altid. Billy Connolly er født i Skotland og har tilbragt halvdelen af sit liv i Amerika. Vi tegner et portræt af den nu 76-årige komiker med billeder fra hans personlige album og interviews med kunstnere som Eddie Izzard, Micky Flanagan og Tracey Ullman. Del 2 av 2. Producerat år 2019.
17:50 
På sporet af de skotske amerikanere
Britisk dokumentarserie fra 2019. Iført reglementeret skotskternet outfit går komiker og musiker Billy Connolly forrest i den legendariske New York Tartan parade. Og hermed starter hans rejse i forfædrenes fodspor. Første etape af turen går fra Plymouth, hvor de første indvandrere ankom til Amerika og ender i New York, på Ellis Island, hvor millioner af indvandrere blev modtaget. Undervejs ser Billy på hvaler, han deltager i et bizart bankospil - og han besøger gravstedet for en mand, som kun de færreste ved, har skotske rødder: selveste Uncle Sam. Del 1 av 3. Producerat år 2019.
18:35 
Orkanen, der rystede Danmark - 20 år efter
For 20 år siden blev Danmark ramt af en de voldsomste storme i nyere tid. Mange danskere husker, hvor de var og hvad de lavede den 3. december 1999, da orkanen blæste Danmark omkuld og kostede syv mennesker livet. Vejrvært og meteorolog, Søren Jacobsen tager seerne med på en køretur på tværs af Danmark og møder de mennesker, som var allertættest på den voldsomme vejrbegivenhed. Producerat år 2019.
19:05 
De travleste togstationer i verden
Britisk dokumentarserie fra 2019. Forsinkelser, signalfejl, blade på sporene, ødelagte hjul og pendlere der snyder. Medarbejderne på de travleste togstationer i verden har rigeligt at se til, når de skal sørge for at togene kommer og kører til tiden og passagererne holder sig på sporet. Her får du en førsteklassesbillet til det hemmelig liv bag skinnerne, der første gang bringer os til to af de mest ikoniske stationer - Grand Central og Penn Station i New York City. Del 1 av 4. Producerat år 2019.
19:50 
Canada
Canadisk dokumentarisk miniserie fra 2015. På kanten af isen. Åbne prærier, regnskove og rå uberørt natur. Canada har det hele - fra pukkelhvaler, pumaer, ulve, wapitihjorte og til bjørne. Ved hjælp af et unikt billede- og videomateriale følger vi i de første europæiske opdagelsesrejsendes fodspor og udforsker det bjergtagende land. Denne gang går turen til det iskolde nordlige Canada - hjemsted for isbjørnen, polarlomvierne, rensdyr og sæler. Producerat år 2015.
20:45 
Kollektivet
" . mit liv er ikke lig med det her stede" Sommeren har ramt det lille kollektiv på Østfyny. Høsten skal i hus, inden Martin og Jakob drager på sejltur med kurs mod musikfestivalen "Fællesstival", hvor de skal optræde i en af deres venners bandsd. Tilbage på gården kæmper Magnus med skadedyr i køkkenhaven, mens Amdy bokser med at beslutte sin fremtidi Han vil gerne flytte sammen med sin kæreste i København - og det betyder sandsynligvis et farvel til kollektivet og vennerne på gårdene. Del 4 av 4. Producerat år 2019.
21:30 
Stå af hamsterhjulet - med penge nok til resten af livet
Dansk reportage fra Hvem vil ikke gerne være millionær - og selv bestemme over sin tid? Forlade hamsterhjulet og gå tidlig på pension. Jacob, en dansk astrofysiker, har fundet en opskrift. Han viser, hvordan helt almindelige lønmodtagere kan blive finansielt uafhængige og pensionere sig selv - midt i livet. Jacob har tusindevis af fans, der gør ham kunsten efter: De sparer, de investerer og sætter sig selv fri - længe inden pensionsalderen. I denne temalørdag er de klar til at dele deres opskrift - med alle os andre. Sendt første gang 15.12.2018. Producerat år 2018.
22:30 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2019.
23:00 
Troldspejlet & Co.
I Troldspejlet & Co. byder vi voksne nørder indenfor til en verden af fantastisk fiktion i film, spil, tegneserier og bøger. Vi anmelder det nyeste, men ser også på film og spil, der har påvirket os gennem tiden - alt sammen fra det helt nye Troldspejlet & Co. -studie, hvor der både er publikum og spændende gæster fra nørdernes verden. Producerat år 2019.
23:30 
Superrig med benene plantet i Aalborg
Milliardær parret Sonja og Eigild, er ikke til middage på fornemme restauranter, Sonja kan godt lide selv at stå for al maden, og så inviterer vennerne med på en fantastisk picnic på Trekoner Fortet. Eigild flyver sit håndboldhold, ned til sin racerbane i Spanien, for at de kan prøve at køre race i hans racerbiler. Flyveturen foregår naturligvis med Eigilds flyselskab Great Dane Airlines. Og så letter parret mod Nicaragua, hvor de har et storstilet hjælpeprojekt kørende, men på grund af uroligheder i landet, har de i halvandet år været afskåret fra at besøge deres projekt, så Sonja er meget spændt. Del 2 av 3. Producerat år 2019.
00:00 
Tiltalt II - En dyr vennetjeneste
Verden bliver mindre, vi rejser mere og derfor krydser også kriminaliteten grænser. Berit Ernst forsvarer en mand, der er dømt i en stor narkosag med tråde til udlandet. Manden fik ti års fængsel i byretten, men han mener selv han er uskyldig. Karoline Normann kæmper for at hendes klient kan slippe for at afsone resten af en straf han er idømt i Litauen. Henrik Stagetorn forsøger at overbevise byretten om, at Danmark handler i strid med menneskerettighederne, hvis vi udleverer en lettisk kvinde til Sydafrika, hvor hun er sigtet for børnebortførelse. Producerat år 2018.
00:45 
Et minde om et mord
Amerikansk dokumentar fra (Death Row Stories) Seks personer bliver skudt i en lejlighed i Ohio, og et øjenvidne udpeger Kevin Keith som den skyldige. Han dømmes til døden og sidder 10 år på dødsgangen. Men så tager en ung, kvindelig, nyuddannet advokat sagen op. Og hun finder beviser, der peger på en helt anden gerningsmand. Vil det lykkes, at få retssystemet til at se på Kevins sag igen, inden hans dødsdom skal eksekveres?. Producerat år 2019.
01:25 
Marlon Brando - verdens bedste skuespiller
Amerikansk dokumantar fra 2015. Marlon Brando er en af filmhistoriens største skuespillere. En rebel, der med sin innovative skuespilmetode stadig inspirerer generationer af skuespillere. Efter hans død i 2004 fandt man hundredevis af private lydoptagelser, hvor Brando reflekterer over sit liv. Optagelser, der afslører en følsom mand og giver et unikt indblik i legendes inderste tanker om karriere, politik, neuroser og forældreskab. Producerat år 2019.
03:05 (06:00)
Deadline Nat
Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2019.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se