Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
06:00 (08:35)
Deadline Nat
Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2019.
08:50 
LGBT i Salt Lake City
Amerikansk dokumentarserie fra 2019. Den amerikanske komiker, W. Kamau Bell, er taget til Salt Lake City - hovedstad for Mormon-kirkens medlemmer. Men byen har også fået et voksende LGBT+ samfund. Hvordan lever de to grupper sammen?. Det undersøger Kamau Bell her, hvor han taler med både medlemmer af kirken, medlemmer, der har forladt kirken på grund af dens holdning til LGBT - og medlemmer af det lokale LGBT-samfund. Producerat år 2019.
09:30 
Eventyrlige jernbaner
Britisk dokumentar fra 2017. Siden den kometagtige stigning af jernbanebyggerier i det 19. århundrede har jernbaner været på forkant med udviklingen i forhold til teknik og transport. Jernbaner har banet sig vej gennem høje bjerge, krydset rivende floder, trængt sig vej gennem det tætteste vildnis og durk gennem byens gader. De fleste byer er afhængige af tog for at kunne fungere, hvad enten de transporterer folk til og fra arbejde, bringer varer til markedet eller turister til de mest seværdige attraktioner. Del 1 av 6. Producerat år 2017.
10:15 
Drømmeferien [Repris]
Koldt og vådt. Mens andre finder badetøjet frem og rejser sydpå til varmen, pakker seriens vært Tom Nylund sit grej og tager nordpå. Op til minusgraderne, til sneen og isen, til de store vidder og det exceptionelle eventyr. I denne 13. episode skal Tom padle fra Hangö til Bengtskär i Finland - men hvordan skal det gå uden hverken kort eller kompas? Og i tordenvejr! Nordvision fra Finland. ,. Del 13 av 14. Producerat år 2014.
10:45 
Drømmeferien [Repris]
Koldt og vådt. Mens andre finder badetøjet frem og rejser sydpå til varmen, pakker seriens vært Tom Nylund sit grej og tager nordpå. Op til minusgraderne, til sneen og isen, til de store vidder og det exceptionelle eventyr. I denne sidste episode kigger Tom tilbage på alt det, han har oplevet undervejs. Hvilken rejse var mest udfordrende? Den koldeste, smukkeste eller mest eventyrlige? Det bliver svært at svare på, for alt har været spændende for én, der elsker at rejse i Norden. Nordvision fra Finland. ,. Del 14 av 14. Producerat år 2014.
11:15 
Ekstrem verden - Ross Kemp i Syrien
Britisk dokumentarserie fra 2016. Ross Kemp rejser til nogle af verdens farligste, mest lovløse og ekstreme regioner for at vise de problemer, som míllioner af menneskers kæmper med. I Syrien møder Ross Kemp kurdiske krigere, der ud over at bekæmpe Islamisk Stat også kæmper for at skabe et land, de kan kalde deres eget. Producerat år 2016.
12:00 
Den glemte polarhelt
Norsk dokumentarserie fra 2018. Død og ulykke. Dagslyset begynder at vende tilbage til Kap Adare i Antarktis. Året er 1899, og Carsten Borchgrevink og hans mænd tager på lange og dristige ekspeditioner ud i det ukendte, isklædte landskab. Her kan der skjule sig uanede skatte og videnskabelige hemmeligheder. Mændene kommer levende fra flere ulykker, men til sidst opsøger døden hovedlejren. Del 4 av 4. Producerat år 2018.
13:00 
Liv mellem to kulturer
I starten af 1990'erne måtte Ramiesa flygte fra krigen i Somalia. Hun fik asyl i Finland, og nu bor hun i Österbotten med sin datter, som hun har opdraget med, hvad hun mener er det bedste fra begge kulturer. Producerat år 2017.
14:25 
Udkantsmæglerne
"Man må aldrig plante gule roser op ad en hvid væg, for det minder for meget om Nakskov. " Sådan lyder det fra fynske Marie Louise - ejendomsmægleren, der servicerer sine kunder med mere end bare huse. Tom kæmper for at få solgt Danmarks mindste sommerhus og Kjeld må ud i et kompromis, da sælgeren af en ejendom står fast på et beløb, der er urealistisk højt. Säsong 3. Del 1 av 6. Producerat år 2019.
14:55 
Udkantsmæglerne
Vi skal byde velkommen til en ny mægler fra Skærbæk, der har mottoet: "Skal du gøre en god fidus, så sælg hos Frank dit hus". John Ole arbejder på at sælge en lejlighed til syv millioner - en sjældenhed i Nykøbing F. På Bornholm har Gurli så meget gang i butikken, at hun har fået en trainee. Säsong 3. Del 2 av 6. Producerat år 2019.
15:25 
80'erne
Amerikansk dokumentarserie fra 2012. Riv den mur ned. Kom med på en rejse tilbage til 80'erne. Et årti fyldt med beslutninger, personligheder og opfindelser, som ændrede fremtiden. Her ser nogle af tidens største ikoner tilbage på de historiske øjeblikke, som ændrede verden for altid. Mure blev revet ned - bogstavelig talt, men også kulturelt, politisk og racemæssigt set. I spidsen stod Ronald Reagan ved Berlinmuren med de berømte ord: Tear down this wall. Producerat år 2012.
16:10 
80'erne
Amerikansk dokumentarserie fra 2012. De nye supermagter. Kom med på en rejse tilbage til 80'erne. Et årti fyldt med beslutninger, personligheder og opfindelser, som ændrede fremtiden. Her ser nogle af tidens største ikoner tilbage på årtiet, hvor den amerikanske populærkultur bliver global. Samtidig forsøger præsident Ronald Reagan at nå frem til en løsning på Den Kolde Krig og de dertilhørende spændinger mellem verdens supermagter - USA og Sovjetunionen. Producerat år 2012.
16:55 
På sporet af Billy Connolly
Britisk dokumentar fra 2018. Han er blevet kaldt comedys svar på The Beatles af sine jævnaldrende, mens lederen af den skotske baptistkirke kalder ham en umoden skidt-spreder. Helt sikkert er det, at han med sit talent og sin personlighed har ændret den britiske komedie for altid. Billy Connolly er født i Skotland og har tilbragt halvdelen af sit liv i Amerika. Vi tegner et portræt af den nu 76-årige komiker med billeder fra hans personlige album og interviews med kunstnere som Eddie Izzard, Micky Flanagan og Tracey Ullman. Del 1 av 2. Producerat år 2019.
17:40 
På sporet af Billy Connolly
Britisk dokumentar fra 2018. Han er blevet kaldt comedys svar på The Beatles af sine jævnaldrende, mens lederen af den skotske baptistkirke kalder ham en umoden skidt-spreder. Helt sikkert er det, at han med sit talent og sin personlighed har ændret den britiske komedie for altid. Billy Connolly er født i Skotland og har tilbragt halvdelen af sit liv i Amerika. Vi tegner et portræt af den nu 76-årige komiker med billeder fra hans personlige album og interviews med kunstnere som Eddie Izzard, Micky Flanagan og Tracey Ullman. Del 2 av 2. Producerat år 2019.
18:30 
Husker du...
Dansk dokumentarserie fra I 2007 står København i flammer. Voldsomme gadekampe mellem politi og aktivister af Ungdomshuset bryder ud, da menigheden Faderhuset køber Jagtvej 69 og senere planlægger at rive det berygtede og berømte hus ned. 2007 er også året, hvor danskerne rammes af forbud mod hængerøvsbukser og rygning i togene. Samtidig forsøger Bjarne Riis at lægge fortidens synder bag sig, en tilskuer løber ind på banen i en fodboldkamp mellem Danmark og Sverige, youtube og facebook bliver for alvor en del af vores hverdag, og på Christiansborg raser en hidsig debat om tørklæder, håndtryk og danske værdier. Sendt første gang 03.11.2015.
19:15 
Husker du...
Dansk dokumentarserie fra I 2008 bryder Roskilde bank sammen, og finanskrisen rammer Danmark. Optimisme og forbrugsfest bliver med et til pessimisme og tømmermænd. 2008 er også året, hvor Barack Obama bliver den første sorte præsident i USA, Stein Bagger forsvinder og dukker op igen, og både fodboldlandsholdet og Birthe Rønn Hornbech nægter at tale med pressen. Sendt første gang 17.11.2015.
20:00 
Molly's game
Amerikansk drama fra 2017. En slem skade tvinger skiløberen Molly Bloom til at droppe sporten. Men Molly har andre talenter. Hun bliver en succesrig værtinde for verdens mest eksklusive pokerspil med puljer på millioner og filmstjerner og forretningsmoguler blandt spillerne. Desværre vil den russiske mafia også spille med, og Molly anholdes og sigtes for hvidvask og ulovlig spilvirksomhed. Nu er forsvarsadvokaten Charlie Jaffey hendes eneste håb. Producerat år 2017. Medverkande: Kevin Costner, Jessica Chastain, Idris Elba, Regissör: Aaron Sorkin.
22:15 
Parterapi (8) - Traditioner og romantik [Repris]
Julen er udfordringernes tid, og sætter parholdet på årets hårdeste prøve. Der skal træffes store og små valg i forholdet, der sætter alle jule-følelser i kog, og samtidig parforholdet på spidsen. Niels Erling kæmper med romantiken, da alt den gode julemad giver ham problemer med maven. Det kan dog løses ved at stjæle vattet fra nisselandskaberne til at duppe numsen med. Ulrik og Kristine skal fejre jul med Hassan, hvilket selvfølgelig får Ulrik til at insistere på at servere skinke-cerviche og ris a la mande med gelatine. ,. Producerat år 2019.
22:30 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2019.
23:35 
Mordsag
Britisk dokumentarserie fra 2019. Ukendt motiv. 46-årige Stephen Wallace findes dræbt i sin lejlighed. Drabet er så voldsomt, at selv de erfarne politifolk er rystede. Mistanken samler sig om Stephens nabo, men han nægter alt. Følg opklaringsarbejdet i dokumentaren, hvor et filmhold helt exceptionelt har fået lov at følge politiets arbejde - på gerningsstedet, ved anholdelsen, til forhørene og hos de pårørende. Producerat år 2019.
00:35 
The Class of 92
Amerikansk dokumentar fra 2013. De var alle arbejderklassedrenge og blev tilsammen rygsøjlen i et af tidens bedste fordboldhold. De seks talentfulde Manchester United-spillere David Beckham, Nicky Butt, Ryan Giggs, Gary Neville, Phil Neville og Paul Scholes er i dag kendt som 'The Class of 92'. Her samles holdkammeraterne igen og fortæller om deres minder fra 90'erne - fra ofrene de gav, det stærke venskab og op-og nedturene. Producerat år 2019.
02:15 (06:00)
Deadline Nat
Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2019.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se