Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
09:00 
Nyheder fra Grønland
09:35 
Debatten
Finanslov for børn og arbejdere?. Sikrer den røde finanslov ordentlige forhold for børnene i daginstitutioner og for arbejderne i stilladserne?. Socialdemokratiets Pernille Rosenkrantz-Theil møder både kritikere og borgere i aftenens udgave af Debatten. Det er kl. 20.00 på DR2. Producerat år 2019.
11:00 
Makulator med Tine Gøtzsche
11:30 
Klimaets nye superstjerne
En 16 årig svensk skolepige med Asperger har startet en global klimabevægelse. Greta Thunberg begyndte sin tavse protest med at strejke fra skole hver fredag for at gøre opmærksom på klimaforandringerne. Nu er hun en verdenssensation. Producerat år 2019.
11:31 
Klimaets nye superstjerne
En 16 årig svensk skolepige med Asperger har startet en global klimabevægelse. Greta Thunberg begyndte sin tavse protest med at strejke fra skole hver fredag for at gøre opmærksom på klimaforandringerne. Nu er hun en verdenssensation. Producerat år 2019.
11:40 
Det sorte Washington
Amerikansk dokumentarserie fra 2019. Den amerikanske komiker, W Kamau Bell, er rejst til Washington for at udforske alt det ved byen, der ikke har med politik og Det Hvide Hus at gøre. Han møder bl.a. Henry Rollins, en af fadderne til hardcore punk, han besøger området U-Street, engang kendt som "Det sorte Broadway", og endelig møder han bandet Trouble Funk lige inden det for første gang i 30 år skal optræde der, hvor det hele begyndte. Producerat år 2019.
12:25 
Det forurenede Pennsylvania
Amerikansk dokumentarserie fra 2019. Den amerikanske komiker, W Kamau Bell, besøger Philadelphia og Chester i Pennsylvania for at undersøge, hvordan forurening i generationer har udsat indbyggerne for sundhedsfare. Og så besøger han en forbrændingsanstalt for at se, om det er muligt for en virksomhed, der udnytter affald, at være en god nabo. Producerat år 2019.
13:05 
De hvide i Seattle
Amerikansk dokumentarserie fra 2019. Den amerikanske komiker, W Kamau Bell, er denne gang i Seattle for at mødes med aktivister, der på forskellige måder beskæftiger sig med det hvide overherredømme. Fra den tungt bevæbnede antiracistiske gruppe, Puget Sound John Brown Gun Club, over Black Lives Matter-medstifteren, Alicia Garza, til et medlem af den kontroversielle gruppe Antifa. Producerat år 2019.
13:50 
Retten til egen krop i Mississippi
Amerikansk dokumentarserie fra 2019. Den amerikanske komiker, W Kamau Bell, rejser til Jackson, Mississippi, for at se nærmere på de modstridende holdninger til spørgsmål som fri abort, sexundervisning og kvinders ret til at bestemme over deres krop. Han besøger den eneste abort-klinik, der findes i Mississippi, taler med studerende, der slås for at ændre statens gammeldags sexundervisning, hvor man taler om 'afholdenhed' og 'afholdenhed plus', og han møder kvinder, der kæmper for retten til abort. Producerat år 2019.
14:30 
Fremtidens menneske - halvt menneske, halv maskine
Spansk dokumentar fra 2017. De er her allerede - cyborgs. Mennesker, der er har fået tilføjet bioniske lemmer eller indopereret teknologi under huden. Alt sammen for at blive opgraderet, få større styrke, nye sanser - og måske højere intelligens. Her går vi på opdagelse blandt cyborg-pionerer i hele verden, der bruger sig selv som forsøgskaniner. Og ser nærmere på de etiske dilemmaer, der følger med det, at være en levende maskine. Producerat år 2017.
15:30 
Ekstrem kulde
Australsk dokumentarserie fra 2019. hyrde i Sibirien. Minus 30 grader og mørke døgnet rundt. Det er forholdene for eventyrer Todd Sampson, når han rejser til Yamal-halvøen i det nordvestlige Sibirien. Her skal han leve blandt rensdyr-hyrder i den arktiske vildmark og være med til at lede 2000 rensdyr fra vinterområde til sommergræs. Producerat år 2019.
16:20 
Mordsag
Britisk dokumentarserie fra 2019. Eftersøgningen af Julie. Det er endnu ikke lykkedes MIT - det skotske politis særlige efterforskningsenhed - at finde den forsvundne Julie Reilly. De har en hovedmistænkt, men uden et lig er det næsten umuligt at bevise hans skyld. Følg opklaringsarbejdet i serien, hvor et filmhold helt exceptionelt har fået lov at følge MIT's arbejde helt tæt. Producerat år 2019.
17:15 
Det store land
Amerikansk westerndrama fra 1958. James McKay ankommer til det vilde vesten fra østkysten for at gifte sig med Henry Terrils forkælede datter Pat. Henry ligger i bitter strid om vand med sin nabo Rufus. McKay kan ikke undgå at tage stilling i striden, men hans måde at løse konflikter på falder ikke i god jord hos hverken Henry, forvalteren Steve eller Pat. Kun Pats veninde, Julia, forstår, at McKays manglende lyst til nævekamp ikke nødvendigvis betyder, at han er en kujon. Julie: Jean Simmons. Manuskript: James R. Webb, Sy Bartlett og Robert Wilder. Producerat år 1958. Regissör: William Wyler, Skådespelare: Charlton Heston, Burl Ives, Carroll Baker, Gregory Peck.
20:00 
Det caribiske eventyr
Dokumentar fra BBC fra 2015. Caribien består af tusindvis af øer med tropisk klima, masser af hvide sandstrande omkranset af palmer, og med hver sin historie, kultur og dyreliv. Simon Reeve begynder sin rundrejse på øen Hispaniola med de to vidt forskellige stater, Den Dominikanske Republik, der tiltrækker tusindvis af turister hvert år, og et af verdens fattigste lande, Haiti. Del 1 av 3. Producerat år 2015.
21:00 
Længe leve - Master Fatman (1965-2019)
Få mennesker sætter et uudsletteligt aftryk og ændrer vores forhold til selve livet. Morten Lindberg aka Master Fatman levede sin filosofi om kosmisk kærlighed. Kom med på et Fatmansk nostalgitrip i DR's arkiver, og hør vennerne fortælle om, hvem Morten var, og hvad han gav videre. Som Morten selv sagde: "Livet er en gave. Og du skal leve det lige nu. Dét, det hele handler om, er livet, slubre, slubre. Hvor smager det godt". Producerat år 2019.
21:30 
Mord på DR2
Den fatale vind. En velrenommeret DR-vært bliver mistænkt for mordet på Uffe Søborg, da et uheldigt videoklip dukker op til overfladen. Men kan en forsmået ekskæreste også have en finger med i spillet?. Del 2 av 4. Producerat år 2019.
21:45 
Parterapi (8) - Traditioner og romantik
Julen er udfordringernes tid, og sætter parholdet på årets hårdeste prøve. Der skal træffes store og små valg i forholdet, der sætter alle jule-følelser i kog, og samtidig parforholdet på spidsen. Niels Erling kæmper med romantiken, da alt den gode julemad giver ham problemer med maven. Det kan dog løses ved at stjæle vattet fra nisselandskaberne til at duppe numsen med. Ulrik og Kristine skal fejre jul med Hassan, hvilket selvfølgelig får Ulrik til at insistere på at servere skinke-cerviche og ris a la mande med gelatine. Producerat år 2019.
22:00 
Troldspejlet
Hvilken Marvel-superhelt drømmer Nicolas Bro om at se på film?. Det afslører den kendte skuespiller og Marvel-ekspert Nicolas Bro overfor Jakob Stegelmann i Troldspejlet & Co., hvor vi bl.a. også anmelder et nyt Pokemon-spil og HBO-serien His Dark Materials. Producerat år 2019.
22:30 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2019.
23:00 
Kollektivet
" . friheden kan godt være lidt retningsløsø" Foråret er kommet til kollektivet på Østfyn og har taget nogle problemer med sigi. Det har ikke regnet i mere end en måned, og det betyder, at Magnus ikke kan pløje og harve og få årets afgrøder i jordene. Det milde forårsvejr har også medført en mindre invasion af rotter, så gårdens selvudnævnte rottefænger, Jakob, går til kamp mod de plagsomme dyry Samtidig giver kollektivets store frihed fremtidstankemylder blandt nogle af beboernen. Del 2 av 4. Producerat år 2019.
23:45 
Det Politiske Talkshow
Der var trætte smil og stolte miner, da de røde partier delte skattefinansierede julegaver ud til danskerne foran finansministerens dør. Til gengæld gik der særdeles kort tid, før de borgerlige partier mistede julehumøret. I Det Politiske Talkshow inviterer Johannes Langkilde Peter Skaarup, Søren Pape og Pia Olsen Dyhr til en snak om julen på Christiansborg, der ofte er både stresset, særdeles dyr og så ender den ofte med at handle om muslimer og den "truede" jul. Producerat år 2019.
00:25 
Indefra med Anders Agger - Ambassade
Anders Agger tager til et af verdens mest hårdkogte lande, Sydafrika, for at følge i hælene på den danske ambassadør og hans medarbejdere i landet. Det er noget af en diplomatisk linedans, når man både skal insistere på kampen for menneskerettigheder og samtidig sikre at Danmark kan skabe big business. I et land med 53 mord om dagen. Producerat år 2019.
01:10 
Kærlighedens love
Japansk dokumentar fra 2016. I Japan diskrimineres minoriteter både juridisk og socialt. Og særligt blandt homoseksuelle mænd er der mange selvmord og selvmordsforsøg. Her møder vi det homoseksuelle par Fumi og Kazu, der driver et advokatfirma og kæmper for ligestilling og personlig frihed for dem selv og deres klienter. Kan de sikre retfærdighed for Japans marginaliserede minoriteter?. Producerat år 2016.
02:45 (06:00)
Deadline Nat
Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2019.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se