Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
09:00 
Tidens Tegn
Tidens Tegn zoomer ind på døves liv i en hørende verden og fortæller om det, der rører sig i tiden, sætter spørgsmål til debat og skildrer det nære og det sære. Producerat år 2019.
09:30 
Dyrehospitalet
Seriens to værter, Sofia Rågenklint og Anders Johansson, skal sammen med dyrlæger og dyrepassere både være med til at hjælpe husdyr i Sverige og nogen noget vildere dyr i Sydamerika, og i dag får de begge nok at se til. Hunden Ninja skal gennem det allermest risikable indgreb, man vover at udføre på en svensk klinik! I Argentina findes der ikke længere vilde arapapegøjer, men det skulle gerne ændre sig med et projekt, det er sat i gang. Elefantungen Namzai har fået et bedre liv takket være sin bonusfar. Nordvision fra Sverige. Del 2 av 8. Producerat år 2017.
10:30 
Dyrehospitalet
Seriens to værter, Sofia Rågenklint og Anders Johansson, skal sammen med dyrlæger og dyrepassere både være med til at hjælpe husdyr i Sverige og nogen noget vildere dyr i Sydamerika, og i dag får de begge nok at se til. Føllet Direxa har netop mistet sin mor, og det er ekstremt vigtigt hurtigt at forsøge at bortadoptere hende til en hoppe, hun kan die hos og knytte sig til. Tigrene skal trænes så de ikke angriber menneskene, og så skal Sveriges mest skræmmende dyr findes! Nordvision fra Sverige. Del 3 av 8. Producerat år 2017.
11:30 
Husdrømme
I otte programmer følges familier med vidt forskellige husdrømme - drømme, der har levet i fantasien, men som nu skal blive til konkrete rammer, som livet skal leves indenfor, drømme der skal føres ud i livet. De medvirkende har alle store planer, masser af mod og mange talenter, nu går de i gang. Anna er 73, og har altid boet i lejlighed inde i Gøteborg, men efter en stor sorg indser hun, at hun må skabe en forandring i sit liv, og det er nu eller aldrig, hun vil have sit eget hus, og det skal være ved havet. Den der både skal tegne og bygge huset skal være hendes søn, Elias, og det bliver en kærlighedsgave fra en søn til en mor. Seriens værter Pernilla Månsson Colt og arkitekt Gert Wingårdh besøger Anna. Nordvision fra Sverige. Del 3 av 8. Producerat år 2017.
12:30 
Husdrømme
I otte programmer følges familier med vidt forskellige husdrømme - drømme, der har levet i fantasien, men som nu skal blive til konkrete rammer, som livet skal leves indenfor, drømme der skal føres ud i livet. De medvirkende har alle store planer, masser af mod og mange talenter, nu går de i gang. Seriens værter Pernilla Månsson Colt og arkitekt Gert Wingårdh besøger denne gang Ewa og Börje, der har truffet hinanden sent i livet. I Västergötland har parret nu fundet netop deres plads her på jorden med blandt andet en dejlig udsigt til søen fra ladens vinduer, og det går man jo aldrig fejl af - bortset fra, at Gert Wingårdh har en mening om det! Nordvision fra Sverige. Del 4 av 8. Producerat år 2017.
13:30 
Mirakler på Riget - Fra mand til kvinde
Hvert år lægger 10.000 danskere sig under kniven på Danmarks største plastikkirurgiske afdeling på Rigshospitalet. Her gennemgår de omfattende operationer, i håbet om at det vil ændre deres liv. Blandt dem er 54-årige Pia, der er født som en mand, men altid har følt sig som en kvinde. Hun er nu nået dertil i livet, hvor hun skal sige endeligt farvel til de mandlige kønsdele og blive til den kvinde, hun altid har drømt om. Vi kommer usædvanligt tæt på operationen, og hører om, hvorfor Pia har taget denne beslutning. Del 1 av 4. Producerat år 2019.
14:15 
Mirakler på Riget - Øjet skal væk
Vi er bag kulissen på Danmarks største plastikkirurgiske afdeling på Rigshospitalet. Her møder vi den 23-årige Mia, der står i den ulykkelige situation, at en hurtigt voksende svulst bag øjet gør, at kirurgerne skal reagere hurtigt for at redde hendes liv. Den 53-årige buschauffør Karsten har fået konstateret forstadie til cancer i næsen. Canceren blev fjernet og dermed også noget af næsen. Nu skal kirurgerne genskabe den ved hjælp af hud fra hans pande. Del 2 av 4. Producerat år 2019.
15:00 
Mirakler på Riget - Jeg kommer aldrig til at ligne mig selv
Hvert år lægger 10.000 danskere sig under kniven på Danmarks største plastikkirurgiske afdeling på Rigshospitalet. En af dem er Stine på 56 år, der i halvandet år har levet med en ansigtslammelse. Det har haft store konsekvenser for hendes hverdag og nu skal hendes ansigt endelig rettes op under en meget markant operation. Den 21-årige Mathias har fået varm fritureolie udover sine ben og er akut blevet indlagt på den plastikkirurgiske afdeling. Han er i store smerter og kirurgerne skal foretage en hudtransplantation, hvor de skal flytte hud fra Mathias lår ned til hans fødder. Del 3 av 4. Producerat år 2019.
15:45 
Mirakler på Riget - Jeg ligner ikke andre piger
Hvert år lægger 10.000 danskere sig under kniven på Danmarks største plastikkirurgiske afdeling på Rigshospitalet. Mange af patienterne skal gennemgå en omfattende operation, som kun få kirurger i landet kan udføre. Den kun tre måneder gamle Kaja er født med en dobbeltsidig læbe-gumme-spalte og skal nu igennem den første af flere operationer. Clara på 22 år har fået fjernet begge bryster på grund af kræft. Nu skal kirurgerne, ved hjælp af to forskellige teknikker, rekonstruere hendes bryster. Del 4 av 4. Producerat år 2019.
16:31 
Mellem fjender
Dansk reportage fra 2019 med Anna Thygesen. Producerat år 2019.
17:00 
Kampen mod superbakterierne
Britisk videnskabsprogram fra 2017. Flere og flere bakterieinfektioner viser sig at være resistente over for antibiotika. Ikke alene MRSA, men også tuberkulose og lungebetændelse. Sundhedseksperter advarer om, at hvis vi ikke løser problemet, går vi en fremtid i møde, hvor ti millioner verden over allerede i 2050 vil dø om året af uhelbredelige infektioner. Lægen Michael Mosley undersøger årsagen til resistensen og de mulige løsninger på et sundhedsproblem, der ikke kender til landegrænser. Producerat år 2017.
18:00 
Hvad skal jeg dø af?
Har du lyst til at vide, at du har arvet en potentielt dødelig sygdom? Det har bloggeren Mascha Vang. Hun er sikker på, at hun får brystkræft ligesom sin mor. Derfor tjekker læge Charlotte Bøving og genetiker Lasse Folkersen hendes gener for at se, om hun er i farezonen. Charlotte og Lasse tjekker også familien Svendsen-Andersens gener. Deres forældre har været hårdt ramt af livstruende sygdomme og frygter, hvad de har givet videre til deres søn. Resultaterne af gentestene viser sig at være både overraskende og alvorlige, så Charlotte Bøving må give helt særlige livsstilsråd for at sikre, at deltagerne ikke forværer deres i forvejen dårlige genetiske udgangspunkt. Producerat år 2019.
19:00 
Mellem fjender
"Fucking landsforræderiske perkersnude". "I dag skammer jeg mig over Dannebrog", skrev debattør og pacifist Jens Philip Yazdani på flagdagen, som er den officielle mærkedag, hvor udsendte soldater og veteraner hyldes. Hans kritik af de danske soldater sprang som en bombe på Facebook, hvor den 21-årige aarhusianer modtog både vrede kommentarer fra veteraner og hundredvis af hadbeskeder. Vært Anna Thygesen inviterer Jens Philip Yazdani med ind på Krigsmuseet for at mødes med veteranen Nicolai Kobberup Larsen, som forlanger en undskyldning til alle soldaterne. Derudover forsøger hun også at få kontakt til nogle af dem, der skriver blandt andet "Hold kæft din perker eller skrid", "Fuck dig selv din grimme koranlorteperker" og "Fucking landsforræderiske perkersnude" i kommentarsporet. Producerat år 2019.
19:30 
Mellem fjender
Dansk reportage fra 2019 med Anna Thygesen. Producerat år 2019.
20:00 
Muskler for enhver pris
Dokumentar fra BBC fra 2015. Kom med tv-værten Riggie Yates, når han opsøger forskellige udgaver af moderne britisk maskulinitet. Træningsbranchen vokser, og britiske mænd har aldrig været mere pumpede. Men for nogle mænd er træning ikke nok, hvilket får stadig flere unge briter til at snyde sig til en skarpere mave i form af en fedtsugning mellem rillerne i sixpacken. Producerat år 2015.
20:55 
Har du nosser?
Kært barn har mange navne: Nosser, kugler, klunker, boller, klokkeværk, balls osv. Mænds testikler har altid været genstand for både morsomheder, nysgerrighed og mytedannelse - og nosserne er den legemsdel der, mere end nogen anden, forbindes med mod og mandighedd. Men uanset hvad man vælger at kalde dem, så er nosserne i KRISE; Danske mænds sædkvalitet er dårligere end nogensinde førr Samtidig stiger forekomsten af testikelkræftt Temalørdag om nosser tager et godt greb om mændenes ædlere dele, for at blive klogere på, hvordan de fungerer, hvorfor de har det så skidt - og hvad vi kan gøre, for at de får det bedree I programmet kårer vi bllaa Danmarks flotteste nosser, spiser lammetestikler og bliver klogere på hvad "blue balling" betyder - og så går værten Thomas Skov all ind og får gennemtestet sine egne nosserr. Producerat år 2019.
21:55 
Testosteron - hormonet der gør mænd til mænd
Australsk dokumentar fra 2015. Testosteron er hormonet, der gør mænd til rigtige mænd, når det handler om f.eks. muskler, mod og libido. Nu viser nye undersøgelser, at hormonet også har stor indflydelse på, hvordan hjernen udvikler sig. Det kan påvirke adfærd, empati, sprog og den måde, vi opbygger relationer. Måske er regulering af testosteron-niveauet nøglen til et sundere og lykkeligere liv?. Producerat år 2015.
22:30 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2019.
23:00 
Debatten
00:30 
Quizzen med Gyrith Cecilie Ross
01:00 
Gerningssted Paris
Fransk krimiserie fra 2016. Det parterede lig. To klunsere gør et uhyggeligt fund. I en bunke storskrald finder de en overkrop med alle lemmer skåret af. Laure Berthaud melder sig tilbage fra barsel efter blot fire uger for at efterforske sagen. Hun kommer hurtigt under pres, for holdet har fået ny chef - og hvis han ikke ser resultater i en fart, vil han give sagen til en anden afdeling. Del 1 av 12. Producerat år 2017.
02:05 
Gerningssted Paris
Fransk krimiserie fra 2016. Det parterede lig. Ofret er blevet identificeret. Han viser sig at være en ung betjent, der var ansat under Laures gamle chef, Herville. Det gør blot holdet endnu mere opsat på at opklare det bestialske mord. Og de lader sig ikke stoppe af, at deres nye chef vil overgive sagen til kriminalbrigaden. Del 2 av 12. Producerat år 2017.
03:05 (06:00)
Deadline Nat
Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2019.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se