Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
08:55 
Trumps splittede USA
Amerikansk dokumentar fra 2016. USA er et dybt splittet land, og magasinet Frontline forsøger gennem dybdeborende interview med medarbejdere i Det Hvide Hus og politikere fra både det demokratiske og det republikanske parti at undersøge årsagerne til den dybe og bitre polarisering, der voksede under præsident Obama, og i de kommende år bliver en udfordring for præsident Trump og det parlamentariske system. Del 1 av 4. Producerat år 2016.
09:45 
Trumps splittede USA
Amerikansk dokumentar fra 2016. USA er et dybt splittet land, og magasinet Frontline forsøger gennem dybdeborende interview med medarbejdere i Det Hvide Hus og politikere fra både det demokratiske og det republikanske parti at undersøge årsagerne til den dybe og bitre polarisering, der voksede under præsident Obama, og i de kommende år bliver en udfordring for præsident Trump og det parlamentariske system. Del 2 av 4. Producerat år 2016.
10:40 
Sikh i USA
Amerikansk dokumentarserie fra 2018. Ifølge den amerikanske komiker, W Kamau Bell, er sikhismen en af de mest misforståede religioner i USA. Derfor rejser han til Yuba City i Californien, sikhernes hovedstad i Amerika. Her møder han den kvindelige sikh-borgmester, han lærer alt om turbaner, og han deltager i den årlige sikh-festival med masser af kærlighed, fred og stærke farver. Producerat år 1481.
11:20 
Den svære kunst
Thomas Alkärr har altid drømt om at forstå og elske kunst i dens mange former og udtryk, og nu begiver han sig ud på en spændende rejse til en verden, han synes, han ved alt for lidt om. I dag jagter Thomas en af verdens mest legendariske fotografer, Annie Leibovitz, for at få svar på et af sine mange spørgsmål: Hvad kan et portræt sige om et menneske? Leibovitz har foreviget en hel generation ikoniske mennesker fra vor tid, hvad har hun lært af det? Nordvision fra Sverige. Del 4 av 6. Producerat år 2016.
11:50 
Den svære kunst
Thomas Alkärr har altid drømt om at forstå og elske kunst i dens mange former og udtryk, og nu begiver han sig ud på en spændende rejse til en verden, han synes, han ved alt for lidt om. Thomas har en del fordomme om performancekunst, og dem vil han gerne se, om han kan få gjort til skamme, inden han opsøger performancekunstneren Tori Wrånes. Derfor melder han sig til et kursus, og her viser det sig, at han finder noget, han vil have med sig resten af livet. Nordvision fra Sverige. Del 5 av 6. Producerat år 2016.
12:20 
Jens i vildmarken
Norske naturserie fra 2019. Jens kæmper sig videre sydpå med sine hunde. Foråret nærmer sig og skaber store udfordringer for hundeslæden med åbne floder og usikker is. Jens indser, at det bliver svært at nå målet. Del 5 av 6. Producerat år 2019.
13:00 
FAR
Fransk dokumentar fra 2016. Verdens ældste guerillahær. Den colombiske oprørsgruppe, FARC, Colombias revolutionære væbnede styrker - Folkets hær, blev grundlagt i 1964 og er verdens ældste guerillahær. Siden har Farc og regeringshæren begået ubeskrivelige forbrydelser mod hinanden og ikke mindst mod civilbefolkningen. Nu har Farc sammen med den colombianske regering omsider besluttet sig for at nedlægge våbnene og bevæge sig den lange vej mod demokrati. Men hvordan skaber man fred efter 50 års borgerkrig?. Producerat år 2015.
14:00 
De sidste hvide i Øst-London
Britisk dokumentar fra 2016. Newham-bydelen i Londons East End har i generationer været ramme om et samfund af tæt sammentømrede hvide arbejderklassefamilier. Newham har altid været formet af immigranter, men i de sidste femten år er det gået stærkt. På samme tid er mere end halvdelen af byens hvide, britiske indbyggere forsvundet, mens resten kæmper for at bevare deres identitet og traditioner i et samfund, hvor de nu er i mindretal. Producerat år 2016.
15:00 
Sommerhusmordet
Svensk krimidokumentarserie fra 2018. Mysteriet om sommerhusmordet går ind i anden fase. Anklageren mangler tekniske beviser for at kunne forbinde Johanna til mordstedet. I stedet forsøger man at bevise, at motivet var af økonomisk art. Mohammad Rajabi udpeger Johanna, da han aflægger vidnesbyrd. Sad Johanna og ventede i bilen, mens han udførte forbrydelsen mod hendes forældre?. Del 5 av 6. Producerat år 2018.
15:30 
Sommerhusmordet
Svensk krimidokumentarserie fra 2018. Johanna anker dommen fra byretten til den svenske Højesteret. Og til manges overraskelse frikendes hun for mordet på sin mand. Resten af byrettens dom stadfæstes af Højesteret. Hvorfor besluttede højestret, at Johanna skulle frikendes for mord?. Del 6 av 6. Producerat år 2018.
16:00 
Rig på religion
I Brasilien har tv prædikanten Valdemiro Santiago tjent rigtigt mange millioner på sin kirke. Han hævder at kunne facilitere mirakler i Helligåndens navn og er, for mange troende, en vej til et bedre liv. Han flyver rundt i kirkens mange privatfly og Kristoffer Eriksen har fået lov at følge hans arbejde nogle dage. Men det hele går langt fra som planlagt og Kristoffer må ty til alternative metoder i jagten på det kristiske interview. Del 1 av 3. Producerat år 2018.
16:40 
Mirakler på Riget - Fra mand til kvinde
Hvert år lægger 10.000 danskere sig under kniven på Danmarks største plastikkirurgiske afdeling på Rigshospitalet. Her gennemgår de omfattende operationer, i håbet om at det vil ændre deres liv. Blandt dem er 54-årige Pia, der er født som en mand, men altid har følt sig som en kvinde. Hun er nu nået dertil i livet, hvor hun skal sige endeligt farvel til de mandlige kønsdele og blive til den kvinde, hun altid har drømt om. Vi kommer usædvanligt tæt på operationen, og hører om, hvorfor Pia har taget denne beslutning. Del 1 av 4. Producerat år 2019.
17:25 
Mirakler på Riget - Øjet skal væk
Vi er bag kulissen på Danmarks største plastikkirurgiske afdeling på Rigshospitalet. Her møder vi den 23-årige Mia, der står i den ulykkelige situation, at en hurtigt voksende svulst bag øjet gør, at kirurgerne skal reagere hurtigt for at redde hendes liv. Den 53-årige buschauffør Karsten har fået konstateret forstadie til cancer i næsen. Canceren blev fjernet og dermed også noget af næsen. Nu skal kirurgerne genskabe den ved hjælp af hud fra hans pande. Del 2 av 4. Producerat år 2019.
18:10 
Quizzen med Gyrith Cecilie Ross
18:40 
Ekstreme togrejser
Britisk rejseserie fra 2013. Tv-værten Chris Tarrant har altid været fascineret af jernbaner, både byggeriet af dem og den måde de har revolutioneret livet i afsidesliggende samfund på. Denne gang krydser han den australske ødemark for at finde ud af sandheden om den 2.000 kilometer lange, fantastiske jernbanelinje fra Adelaide til Darwin, der bliver kaldt 'The Ghan Line' efter den utrolige passagerluksus. Navnet 'Ghan' siges at stamme fra de afghanske kamelkaravaner, der færgede mennesker og varer på tværs af ødemarken i det 19. århundrede. Del 2 av 3. Producerat år 2013.
19:25 
Handicappet i USA
Amerikansk dokumentarserie fra 2018. Ifølge den amerikanske komiker, W Kamau Bell, er mennesker med et handicap ofte tvunget til et liv i skyggen. For at kaste lys over sagen rejser Kamau først til Boston, hvor forholdene for handicappede skulle være blandt de dårligst. Og bagefter til Overland Park i Kansas, kendt som den bedste by for folk med et handicap. Producerat år 1481.
20:05 
Den forsvundne teenagepige
Amerikansk dokumentar fra 2019. 8. december 1998 forsvinder 19-årige Melissa Trotter. 25 dage senere findes hun myrdet - og Larry Swearingen anklages for mordet. Han bliver dømt til døden, men efter 20 år på dødsgangen tager en ny advokat sagen op. Og han finder flere fejl. Blandt andet er blod under Melissas negle aldrig blevet analyseret, og der er tvivl om dødstidspunktet. Det er muligt, at Larry sad i fængsel, da Melissa døde. Vil det lykkes Larry at få sagen udsat, før dødsstraffen skal eksekveres?. Producerat år 2019.
20:45 
Marlon Brando - verdens bedste skuespiller
Amerikansk dokumantar fra 2015. Marlon Brando - verdens bedste skuespiller. Marlon Brando er en af filmhistoriens største skuespillere. En rebel, der med sin innovative skuespilmetode stadig inspirerer generationer af skuespillere. Efter hans død i 2004 fandt man hundredevis af private lydoptagelser, hvor Brando reflekterer over sit liv. Optagelser, der afslører en følsom mand og giver et unikt indblik i legendes inderste tanker om karriere, politik, neuroser og forældreskab. Producerat år 2019.
22:30 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2019.
23:00 
Trumps nultolerance-politik
Amerikansk dokumentar fra 2019. Han kalder illegale indvandrere for skadedyr. Adskiller små børn fra deres forældre. Og retsforfølger dem, som ulovligt krydser grænsen fra Mexico til USA. Her undersøger vi, hvordan Trumps hårde nultolerance-politik har gjort ulovlig indvandring til et magtfuldt politisk våben. Et våben, der har fremkaldt splittelse og vold i USA. Producerat år 1528.
23:51 
Californien i flammer
Amerikansk dokumentar fra 2019. Den 8. november 2018 startede den hidtil mest ødelæggende brand i Californien historie. Da den endelig blev slukket, havde den raseret et område på størrelse med Chicago, ødelagt 30.000 hjem og dræbt 85 mennesker. Dokumentaren fortæller historien om indbyggernes desperate flugt og om de enorme tab. Dokumenteret med billeder, som blev optaget under flugten. Vi afslører, hvordan myndighederne nedtonede faren, selvom branden bevægede sig med en hastighed på 80 fodboldbaner i minuttet, og hvorfor beboerne ikke blev advaret, før det var for sent. Producerat år 2019.
00:50 
De udstødte IS-brude
Britisk dokumentar fra 2019. De kaldes IS-brude. Kvinder, der forsagede det frie liv i Europa for at tilslutte sig Islamisk Stat og som nu er interneret i flygtningelejre i det nordlige Syrien. Kurderne, der kontrollerer lejrene, ønsker, at disse kvinder skal repatrieres. Men Vesten nægter at tage imod dem, da mange føler, at de er farlige terrorister. Fortjener de efterladte IS-kvinder og deres børn en chance til?. Producerat år 2019.
01:35 
Overleverne
Norsk dokumentarserie fra 2018. Henriette Opsahl Vasstrand er seks år gammel, da hendes far tager sit eget liv. Tynget af skyldfølelse og vrede udstikker hun en selvdestruktiv retning for sig selv. Men en nærdødsoplevelse tvinger hende til at tage sit liv op til fornyet overvejelse. Og hun bestemmer sig for at sigte mod et helt usandsynligt mål. Del 1 av 4. Producerat år 2018.
02:05 (06:00)
Deadline Nat
Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2019.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se