Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
09:00 
Trumps splittede USA
Amerikansk dokumentar fra 2016. USA er et dybt splittet land, og magasinet Frontline forsøger gennem dybdeborende interview med medarbejdere i Det Hvide Hus og politikere fra både det demokratiske og det republikanske parti at undersøge årsagerne til den dybe og bitre polarisering, der voksede under præsident Obama, og i de kommende år bliver en udfordring for præsident Trump og det parlamentariske system. Del 3 av 4. Producerat år 2016.
09:50 
Trumps splittede USA
Amerikansk dokumentar fra 2016. USA er et dybt splittet land, og magasinet Frontline forsøger gennem dybdeborende interview med medarbejdere i Det Hvide Hus og politikere fra både det demokratiske og det republikanske parti at undersøge årsagerne til den dybe og bitre polarisering, der voksede under præsident Obama, og i de kommende år bliver en udfordring for præsident Trump og det parlamentariske system. Del 4 av 4. Producerat år 2016.
10:45 
Sydpå i USA
Amerikansk dokumentarserie fra 2018. Den amerikanske komiker, W Kamau Bell, er opvokset i Mobile i Alabama. Nu tager han tilbage til byen for vise sin version af sydstaterne - og for at nedbryde nogle af de kendte myter om at være sort i Syden. Og så graver han i familiehistorien sammen med sin far og finder sin families rødder i byen. Producerat år 1481.
11:25 
Den svære kunst
Thomas Alkärr har altid drømt om at forstå og elske kunst i dens mange former og udtryk, og nu begiver han sig ud på en spændende rejse til en verden, han synes, han ved alt for lidt om. Thomas vil gerne undersøge, hvordan kunstnere ser på verden, og han søger hjælp til at komme ind i hovedet på kunstnerne, men måske bliver han en anelse for ivrig: Pludselig står han i underbukser sammen med den vilde kunstnerduo, Trollkrem! Nordvision fra Sverige. Del 6 av 6. Producerat år 2016.
11:55 
Når livet vender
Svensk dokumentar fra 2018. Natascha Kampusch. Østrigske Natascha Kampusch blev verdenskendt, da det lykkedes hende at flygte d. 23. august 2006 fra Wolfgang Priklopil, som havde holdt hende fanget i en kælder i næsten ni år. Den svenske journalist Anja Kontor møder hende til et eksklusivt interview, hvor hun fortæller om, hvordan hun udholdt års mishandling i et lille kælderrum. Og om kontakten med familien, der mistede en tiårig datter og fik en traumatiseret ung kvinde tilbage. Del 1 av 7. Producerat år 2018.
12:25 
De sidste hvide i Øst-London
Britisk dokumentar fra 2016. Newham-bydelen i Londons East End har i generationer været ramme om et samfund af tæt sammentømrede hvide arbejderklassefamilier. Newham har altid været formet af immigranter, men i de sidste femten år er det gået stærkt. På samme tid er mere end halvdelen af byens hvide, britiske indbyggere forsvundet, mens resten kæmper for at bevare deres identitet og traditioner i et samfund, hvor de nu er i mindretal. Producerat år 2016.
13:25 
Byggeriet af Tjernobyls nye kæmpesarkofag
Amerikansk videnskabsprogram fra 2016. Vi følger et hold af ingeniører og teknikere, der arbejder om kap med tiden for at konstruere en 40.000 ton stålstruktur. Atomkraftværket i Tjernobyl i Ukraine sprang læk i 1986 i verdens værste kernekraftuheld, men den sarkofag, der i hast blev lagt over det ødelagte værk, er begyndt at slå revner. Derfor haster det med at få lukket de radioaktive rester inde i en ny sikker konstruktion og sikre fremtidige generationer. Producerat år 2016.
14:20 
Ekstreme togrejser
Britisk rejseserie fra 2013. Tv-værten Chris Tarrant har altid været fascineret af jernbaner, både byggeriet af dem og den måde de har revolutioneret livet i afsidesliggende samfund på. Denne gang krydser han den australske ødemark for at finde ud af sandheden om den 2.000 kilometer lange, fantastiske jernbanelinje fra Adelaide til Darwin, der bliver kaldt 'The Ghan Line' efter den utrolige passagerluksus. Navnet 'Ghan' siges at stamme fra de afghanske kamelkaravaner, der færgede mennesker og varer på tværs af ødemarken i det 19. århundrede. Del 2 av 3. Producerat år 2013.
15:05 
Rig på religion
Kristoffer Eriksen rejser til Tyrkiet for at møde den berømte og berygtede Adnan Oktar, som er tv prædikant. Oktar slæber en lang række af beskyldninger efter sig og Kristoffer har fået en helt unik chance for at mødes med ham og finde ud af præcist, hvordan Oktars organisation fungerer. Del 2 av 3. Producerat år 2018.
15:45 
Rig på religion
Sidste stop på rejsen er Texas, USA. Bibelbæltet danner ramme for Kristoffers sidste besøg hos de rige religiøse ledere. Her prøver Kristoffer at finde ud af, hvordan den rige prædikant, T.D. Jakes, forretningsimperium hænger sammen med den kirke han prædiker i. Del 3 av 3. Producerat år 2018.
16:25 
Mirakler på Riget - Jeg kommer aldrig til at ligne mig selv
Hvert år lægger 10.000 danskere sig under kniven på Danmarks største plastikkirurgiske afdeling på Rigshospitalet. En af dem er Stine på 56 år, der i halvandet år har levet med en ansigtslammelse. Det har haft store konsekvenser for hendes hverdag og nu skal hendes ansigt endelig rettes op under en meget markant operation. Den 21-årige Mathias har fået varm fritureolie udover sine ben og er akut blevet indlagt på den plastikkirurgiske afdeling. Han er i store smerter og kirurgerne skal foretage en hudtransplantation, hvor de skal flytte hud fra Mathias lår ned til hans fødder. Del 3 av 4. Producerat år 2019.
17:10 
Mirakler på Riget - Jeg ligner ikke andre piger
Hvert år lægger 10.000 danskere sig under kniven på Danmarks største plastikkirurgiske afdeling på Rigshospitalet. Mange af patienterne skal gennemgå en omfattende operation, som kun få kirurger i landet kan udføre. Den kun tre måneder gamle Kaja er født med en dobbeltsidig læbe-gumme-spalte og skal nu igennem den første af flere operationer. Clara på 22 år har fået fjernet begge bryster på grund af kræft. Nu skal kirurgerne, ved hjælp af to forskellige teknikker, rekonstruere hendes bryster. Del 4 av 4. Producerat år 2019.
17:55 
Trumps nultolerance-politik
Amerikansk dokumentar fra 2019. Han kalder illegale indvandrere for skadedyr. Adskiller små børn fra deres forældre. Og retsforfølger dem, som ulovligt krydser grænsen fra Mexico til USA. Her undersøger vi, hvordan Trumps hårde nultolerance-politik har gjort ulovlig indvandring til et magtfuldt politisk våben. Et våben, der har fremkaldt splittelse og vold i USA. Producerat år 1528.
18:50 
Sorte universiteter i USA
Amerikansk dokumentarserie fra 2018. I Amerika er der skoler og universiteter for stort set alle samfundsgrupper. Også for sorte. Men er der brug for særlige undervisningsinstitutioner for sorte i dag?. Den amerikanske komiker, W Kamau Bell, sætter sig på skolebænken for at undersøge sagen, og finder frem til, at der er lige så meget brug for dem i dag som dengang før borgerrettighedsloven i 1964, hvor de blev grundlagt. Producerat år 1481.
19:30 
Ugen plus det løse med Huxi Bach
Hver søndag runder Huxi Bach skarpe, satiriske hjørner i ugen du netop har kæmpet dig igennem. Han stikker kniven dybt ind et af de steder, hvor det gør rigtigt ondt, og kører en fjer henover der, hvor det kilder allermest. I det der fylder i medierne, og i det der fylder i dit hoved. Du får det store overblik, set fra Huxis helikopter, og de helt små detaljer du har overset i nyhedsstrømmen. Ugen rundes af med en gæst, der sætter musik til og ord på. Det er ugen ifølge Huxi. Plus det løse. Producerat år 2019.
20:00 
Debatten
21:30 
Quizzen med Gyrith Cecilie Ross
22:00 
Mellem Fjender
Botoxkongens piger. Kim Novaa er kendt som Botoxkongen og han laver både botox og filler på helt unge piger, så de kan få de læber og kindben, de drømmer om. Men den tendens gør psykolog Anna Bjerre bekymret. Hun er direktør i GirlTalk som dagligt chatter med unge piger, der har store problemer med deres selvværd, fordi de vokser op i en perfekthedskultur. I dette afsnit af Mellem Fjender arrangerer vært Anna Thygesen et møde mellem de to på Kim Novaas klinik i København. Producerat år 2019.
22:30 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2019.
23:00 
Erdogans gave fra Gud
Norsk dokumentar fra 2019. Hvem stod bag det blodige kupforsøg i Tyrkiet den 15. juli 2016?. Og hvorfor blev tusindvis af præsident Erdogans modstandere efterfølgende fyret fra deres job eller dømt til livsvarigt fængsel?. Gennem nyt arkivmateriale og førstehåndsvidner til den blodige aften afsløres, hvad der virkelig skete. Var kupforsøget iscenesat af Erdogan selv? Og var det en undskyldning for at rense ud i uønskede elementer i samfundet?. Producerat år 2019.
00:00 
Debatten
01:30 
Indonesiens børnejockeys
Tysk dokumentar fra 2019. Bare fødder, uden sikkerhedsudstyr og i fuld galop. I Indonesien bruges børn mellem fem og ti år som jockeys i hestevæddeløb. En ekstrem farlig sport, hvor ulykker er hyppige, men hvor pengenepræmierne kan brødføde en familie i en hel generation. Og derfor lader forældre deres børn ride, selvom mange falder af, bliver lammet eller dør. Producerat år 2019.
02:25 (06:00)
Deadline Nat
Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2019.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se