Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
08:50 
Machu Picchu
Britisk dokumentarserie fra 2016. Den glemte inkaby. CNN-journalisten Bill Weir og filmskaberen Philip Bloom fortæller historier om ekstraordinære mennesker, steder, kulturer og skabninger. De er nu nået til Peru, hvor turen går forbi inkabyen Machu Picchu, som aldrig blev fundet, da spanierne erobrede inkabyerne i 1500-tallet. Producerat år 2016.
09:30 
Muslimer i USA
Amerikansk dokumentar fra 2016. Når man bor i et land med 50 stater og godt 320 millioner indbyggere, er det ikke mærkeligt, at diversiteten er stor. Komikeren W. Kamau Bell rejser gennem USA og udforsker alle hjørner af landet og dets forskellige nuancer, grupper og subkulturer. Karmau besøger den lille by Dearborn i Michigan, der kan prale med Nordamerikas største moske, og byen Hamtrack, der er den første by i USA med et flertal af muslimer i byrådet. Producerat år 2017.
10:10 
Drømmeturen
Polarfarer, bjergbestiger, opdagelsesrejsende - mange af os bærer på en drøm om at forlade hverdagen og drage ud for at tage en bid af et eventyr, men der kommer altid noget i vejen. Derfor har Cecilie Skog og Aleksander Gamme, der begge har fået opfyldt så mange af deres egne drømme, sat sig det mål, at de vil hjælpe andre med at få realiseret deres. Cecilie og Aleksander sætter denne gang kursen mod Lofoten, og med dem er Tom Ivar, der tidligere blev hårdt såret ved en cykelulykke. Tom har problemer med hukommelsen, balancen og koordinationsevnen, så kan han klare den krævende klatretur og nå op, hvor ingen havde troet, han skulle kunne komme? Undervejs byder turen på et helt spektakulært landskab. Nordvision fra Norge. Del 5 av 6. Producerat år 2014.
11:10 
Med venlig hilsen
Lars Lerin møder forfatteren Björn Ranelid, og for ham har latter og uforbeholden kærlighed været de vigtigste værktøjer, han har brugt som far. Ranelid fortæller også, hvordan det er gået ud over familien, at han er en kendt person, og hvor han har fundet lyset, når hans liv har set mørkest ud. Del 5 av 6. Producerat år 2017.
11:40 
Med venlig hilsen
Er det at bevare sit barnesind og leve i en ydmyg hverdag nøglen til et lykkeligt liv?. Det tror forfatteren Martina Montelius, som Lars Lerin taler med. De diskuterer vasketøj, indkøb og naturligvis også mængder af nervøsitet. Del 6 av 6. Producerat år 2017.
12:10 
Vinterdrømmen
Norsk reportageserie fra (Org. titel: Vinterdrømmen) Jens har i mange år haft en drøm, nu vil han realisere den. Han har sagt sit job som økonom op for i stedet at se om han kan klare sig igennem den hårde vinter i Sylan, et stort fjeldlandskab nordøst for Oslo, helt uden for civilisationen. Livet i ensomhed bliver langt sværere, end han havde forestillet sig. Del 2 av 6. Producerat år 2017.
12:40 
Liv på fjeldet
I denne serie skal vi møde mennesker, der lever i, for og af fjeldet i Norge. I sjette og sidste episode i serien er der som altid masser af naturoplevelser: Isbjørne spærrer vejen for Sander, Oskar vil prøve kræfter med det fjeld, han har set op til hele sit liv, og Tor oplever fjeldet fra den mest nådesløse og grusomme side. Nordvision fra Norge. Del 6 av 6. Producerat år 2014.
13:30 
Hvor ingen skulle tro, at nogen kunne bo
Der var ingen der troede på, at det unge par Lisa og Svein kunne holde til at blive mere end et år på øen Fonna i Norge, men stedet var lige hvad de havde drømt om. Sammen med deres 1-årige søn trives de og nyder livet. Nordvision fra Norge. Del 5 av 6. Producerat år 2015.
14:10 
Drømmeturen
Polarfarer, bjergbestiger, opdagelsesrejsende - mange af os bærer på en drøm om at forlade hverdagen og drage ud for at tage en bid af et eventyr, men der kommer altid noget i vejen. Derfor har Cecilie Skog og Aleksander Gamme, der begge har fået opfyldt så mange af deres egne drømme, sat sig det mål, at de vil hjælpe andre med at få realiseret deres. Cecilie og Aleksander tager her på tur til den canadiske vildmark sammen med Gabi og de tre børn, Emil, Stella og Eiliv. Sammen med tre venner overvintrede børnenes far her for 30 år siden, men før de blev store nok til sammen med ham at se stedet, han aldrig glemte, døde han . Nu skal børnene opleve vildmarken og måske bliver lidt bedre kendt med den far, som de mistede alt for tidligt. Nordvision fra Norge. Del 6 av 6. Producerat år 2014.
15:10 
En klasse for sig
Bathina lever det absolutte luksusliv i Stockholms allerfineste kvarter, Østermalm, og hendes liv er en rigtig Askepot-historie: Som lille flygtede hun sammen med sin familie fra Palæstina til Sverige. Hun voksede op med otte søskende i en forstadslejlighed, men da hun var 22 år mødte hun den 35 år ældre millionær Aje Philipson. Hun faldt for hans pondus og det liv, han kunne give hende - det liv, hun nu lever. Bathina bevæger sig uden problemer mellem disse to meget forskellige verdener, men hun ved, at der hersker mange fordomme om alle klasser i samfundet, og nu vil hun undersøge, om der virkelig er noget om dem. I dag vil Bathina tage sin lillesøster med til en velgørenhedsauktion, hun vil have sin mor med ud på en sejltur i skærgården i en af Ajes både, og sine egne tre børn tager hun med til 10-års fødselsdag hos familien i Uppsala. Nordvision fra Sverige. Del 7 av 7. Producerat år 2015.
15:40 
De riges by - beboerne gør oprør
I den anden af 2 dokumentarer om et overophedet lejeboligmarked i hovedstadsområdet møder vi Line Greve, der flyttede i en autocamper med sine to børn, da det blev umuligt at finde en lejlighed, der var til at betale. Hun er én af de mange borgere på almindelige indtægter, som føler sig presset ud af København. De billige lejligheder forsvinder og kommer aldrig igen. Vi møder også en af verdens største boligejere, en kapitalfond der køber ejendomme i København, renoverer så mange lejligheder som muligt og sætter priserne voldsomt i vejret. Og vi undersøger, om kapitalfonden betaler skat af dette boligeventyr. Del 2 av 2. Producerat år 2019.
16:25 
Mord på åbent hav
Amerikansk dokumentar fra 2017. Karsten prøver at skaffe yderligere beviser, som han skal bruge til at overbevise myndighederne. Han hører de mest utrolige påstande om sænkningen af Ping Shin 101, men andre informanter advarer mod at grave dybere. Kunne der være større og farligere kræfter på spil?. Og kan han få myndighederne til at tage hans efterforksning alvorlig?. Del 6 av 6. Producerat år 2017.
17:10 
Sommerhusmordet
Svensk krimidokumentarserie fra 2018. I 2016 bliver et svensk ægtepar brutalt angrebet i deres sommerhus. Manden dør, men kvinden overlever. Under efterforskningen finder politiet ud af, at parrets datter, Johanna Möllers tidligere mand, er død under underlige omstændigheder i det samme sommerhus et år tidligere. Hvorfor skulle parret slås ihjel? Og hvem er morderen?. Del 1 av 6. Producerat år 2018.
17:40 
Russerne kommer - Ramt af Putins vrede
Dansk reportage fra Det skabte frygt for en ny kold krig, da russerne midt under Folkemødet i 2014 lavede angrebsøvelse mod Bornholm med deres største bombefly, som er designet til atombomber. Provokationerne er fortsat og har været sekunder fra at koste liv. Hvad betyder det i dag at være ramt af Putins vrede?. Producerat år 2019.
17:55 
Botswana
Britisk dokumentarserie fra 2016. Kampen for dyrene. CNN-journalisten Bill Weir og filmskaberen Philip Bloom fortæller historier om ekstraordinære mennesker, steder, kulturer og skabninger. Turen er nået til afrikanske Botswana, som stædigt holder fast i at beskytte deres dyr. Her kæmpes der med krybskytter, der gerne vil have fat i landets næsehorn. De bærer nemlig på nogle yderst værdifulde stødtænder. I nabolandet Namibia er ambitionen om at beskytte dyrene dog ikke lige så stor. Producerat år 2016.
18:35 
Våben i USA
Amerikansk dokumentar fra 2016. Når man bor i et land med 50 stater og godt 320 millioner indbyggere, er det ikke mærkeligt, at diversiteten er stor. Komikeren W. Kamau Bell rejser gennem USA og udforsker alle hjørner af landet og dets forskellige nuancer, grupper og subkulturer. Kamau er nok kritisk over for de amerikanske våbenlove, men køber alligevel et håndvåben og bliver overrasket over, hvor let det er. Producerat år 2017.
19:15 
Barndom på bistand
DR2 har gennem tre år fulgt en række børn, hvis mødre er på kontanthjælp. Vi skildrer, gennem børnene, hvad det vil sige at vokse op uden en far, med en mor på kontanthjælp og kommunen som en fast del af familien. I dette afsnit bliver 10-årige Josefines liv på dramatisk vis vendt op og ned. Stephanie fortæller en stor hemmelighed. Hun skal være mor og Nicklas glæder sig til sin nonfirmation, hvor han og hans mor er uenige om, hvor meget alkohol de unge gæster skal have. Säsong 4. Del 2 av 3. Producerat år 2018.
20:00 
Drengen der sendte sin mor på dødsgangen
Amerikansk dokumentar fra 2019. 4. juni 1999 findes Edward Byrom dræbt i sin stue. Hans kone, Michelle, dømmes som bagmand til mordet - foranlediget af deres søns historie om, at Michelle havde bedt ham finde en ven, der kunne dræbe faderen. I 14 år sidder Michelle på dødsgangen, indtil nye advokater tager fat i sagen og afslører en dunkel historie om misbrug, vold og seksuelle overfald i hjemmet. Og peger på muligheden for en helt anden gerningsmand. Producerat år 2019.
20:40 
Dokumania
Amerikansk dokumentar fra 2016. Jim - Gidsel hos Islamisk Stat. I 2014 blev den amerikanske journalist James 'Jim' Foley halshugget af Islamisk Stat - og den grusomme henrettelsesvideo blev delt på nettet. Gennem arkivoptagelser og interviews med familie, venner og kollegaer bliver James' historie bragt til live. Mens tidligere gidsler afslører hidtil ukendte detaljer om hans fangenskab. En historie om mod, medfølelse og smerte. Hvorfor valgte Foley denne farlige karriere?. Producerat år 2019.
22:30 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2019.
23:00 
Kinas dræbte børn
Kinesisk dokumentar fra 2019. I 2015 blev Kinas berygtede et-barnspolitik ophævet. Men traumet efter den brutale og årtier lange befolkningskontrol eksisterer endnu. Her dykker vi ned i rædselshistorierne og afslører den ene chokerende krænkelse af menneskerettighederne efter den anden - fra efterladte nyfødte på gaden, tvangssteriliseringer, tvungne aborter og til regerings-bortførelser. Producerat år 2019.
00:25 
Ekstrem hverdag
Australsk dokumentarserie fra 2019. Civile i Gaza. Hvad sker der for mennesker, der lever et helt liv midt i en krigszone?. Den australske eventyrer Todd Sampson tager til Gazastriben for at bo blandt de civile, der lever i en af de længstvarende konflikter i verden. Hvilke omkostninger har det for kroppen at leve i konstant angst og i en hverdag, der er fyldt med død og ødelæggelse?. Producerat år 2019.
01:15 
Orion - manden der ville være konge
Britisk dokumentar fra 2015. Der fíndes mange myter, men ingen så sejlivede som, at Elvis stadig lever. Men i knap fem år fra 1979-84 var det næsten rigtigt!. I 1979 udsendte Elvis gamle pladeselskab, Sun Records i Memphis, albummet 'Reborn' med en ukendt sanger, Orion, der på coveret var klædt i stramme trompetbukser, iført en maske og ikke bare lignede, men lød fuldstændig som the King. Instruktøren Jeanie Finlay fortæller historien om Orion, masken og den ukendte sanger Jimmy Ellis. Producerat år 2015.
02:45 (05:50)
Deadline Nat
Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2019.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se