Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
08:35 
Det vilde Yellowstone - sommer
Amerikansk naturprogram fra 2014. Om sommeren forvandler den amerikanske nationalpark, Yellowstone, sig til et paradis for dyrelivet, men voldsomme oversvømmelser om foråret og en brændende hed august, betyder både nye udfordringer, men også nye muligheder for parkens dyreliv. Alle dyrene kæmper for at beskytte deres unger. Bjørne slås med ulve, og i floderne løber ørreder spidsrod mellem oddere og fiskeørne. Selv humlebierne slås for deres territorier af vilde blomster!. Producerat år 2014.
09:25 
Arving ukendt
Svensk dokumentarserie fra 2017. Da Alexander Nordqvist dør alene i Stockholm i 2012, efterlader han sig mere end syv millioner svenske kroner, men ingen børn. Alexander var søn af en charlatan, en skrupelløs mand, som havde bedraget adskillige kvinder rundt omkring i Europa, og som svigtede sin søn gang på gang. Spørgsmålet er derfor, om Alexander kan have nogle halvsøskende?. Del 4 av 5. Producerat år 2017.
10:25 
Forbrugerinspektørerne
Norsk dokumentarserie fra 2018. Forbrugerinspektørerne afslører snyd og giver dig viden, så du kan bliver en klogere forbruger. Mange børn har fået deres egne smartphones med masser af chatmuligheder. Det har bragt børnelokkeren helt ind i børneværelset. Forbrugerinspektørerne ser nærmere på problemet. Programmet undersøger også, om det er farligt at spise for mange nudler, og tester, om en jet-rygsæk kan sætte ekstra fut i skituren. Del 1 av 8. Producerat år 2018.
11:00 
Midt i naturen
Østersøen er et af verdens mest forurenede farvande. Store dele af havbunden er så fattig på ilt, at dyr og fisk tager alvorlig skade. Hovedårsagen til denne forurening skyldes de store udledninger af kvælstof og fosfor fra i sær landbruget. Seriens værter Magdalena Forsberg og Joakim Odelberg undersøger nogle af de alvorlige konsekvenser. Nordvision fra Sverige. Del 8 av 9. Producerat år 2016.
12:00 
På vildspor i ødemarken
Eventyreren Lars Monsen udfordres i denne serie på det, han er allerbedst til: At overleve i vildmarken. Med bind for øjnene bliver han fløjet til et sted i Norge, og de eneste oplysninger han får om opgaven, er: Overlev, find frem til målet inden tidsfristen udløber - ellers bliver du hentet ud. På den tur, Lars her skal på, bliver han sat ud i et terræn, som han virkelig kan lide og føler sig hjemme i, så alt tyder på en nem og hyggelig tur. Er det mon så enkelt? Nordvision fra Norge. Del 5 av 6. Producerat år 2017.
13:00 
Hvor ingen skulle tro, at nogen kunne bo
Hege og Helge Nordskar kom fra Oslo, men drømte om et liv tæt på natur og dyr. Først skabte de vildmarksgården Langedrag, og efter en tid, hvor de producerede souvenirs i Lommedalen, har de nu bygget deres eventyrgård ved indgangen til Jotunheimen. Her nyder de deres liv på fjeldet, her har de selskab af masser af dyr, her har de fundet ro og fred. Nordvision fra Norge. Del 5 av 6.
13:30 
Forbrugerinspektørerne
Norsk dokumentarserie fra 2018. Tests afslører, at sminke indeholder farlige miljøgifte. Forbrugerinspektørerne undersøger sagen. Programmet tester også ny teknologi, der kan få dig til at se mere til dine bedsteforældre. Og hvilken mikrofiberklud bør du vælge?. Del 2 av 8. Producerat år 2018.
14:10 
Arving ukendt
Svensk dokumentarserie fra 2017. Maria de Fatima Magane hentede i 1974 en ung slægtning fra det krigshærgede Mocambique til Sverige. Er denne dreng, nu en voksen mand, den eneste arving efter Maria de Fatima, der døde i 2013?. For første gang i sit liv vover han nu at søge efter sine rødder i Afrika, og det kommer til at ændre hans liv og give ham en ny familie. Del 5 av 5. Producerat år 2017.
15:10 
Korea - en umulig genforening?
Fransk dokumentar fra 2013. Efter 1989 forsøgte Nord- og Sydkorea at nærme sig hinanden gennem den sydkoreanske såkaldte 'solskinspolitik'. Men både de to landes forskellige strategier og de forskellige stormagter, som Kina og USA's, interesser i området betyder, at ideen om en koreansk genforening forekommer lige så vanskelig, som den forbliver teoretisk. Men er der et rationale bag det nordkoreanske regime, dets evne til at overleve den ene ødelæggende hungersnød efter den anden, og en årsag til den nordkoreanske ledelses krigeriske retorik?. Del 2 av 2. Producerat år 2013.
16:05 
En fremmed på broen
Britisk dokumentar fra 2015. Den 14. januar 2008 ville Jonny Benjamin tage sit eget liv. Han havde netop fået en psykiatrisk diagnose og troede, at hans liv var slut. Da han står på Waterloo Bridge klar til at springe, ser en forbipasserende scenariet og overtaler Jonny til at komme ned. Seks år senere sætter Jonny alle sociale medier ind i jagten på at finde den barmhjertige samaritaner. Producerat år 2015.
16:55 
Verdens livgivende skove
Tysk naturprogram fra 2015. Træer dækker 4 milliarder hektar af vores planet. De renser vores luft og danner ilt. Men det er kun fra oven, at man rigtig kan se, hvor store verdens skove er. Hele 31% af Jorden er dækket af skov. De er fyldt med dramatiske forvandlinger og ændrer sig konstant - fra sommer til vinter. Et livgivende tæppe, som sørger for føde og ly til alle slags skabninger - men også kan være et nådesløst levested. Især, når det er vinter. Producerat år 2015.
17:45 
Peitersen og Feldthaus
Dansk reportageserie fra Hvordan bor en fattig bondefamilie i Andesbjergene, og hvad koster et sommerhus på en inca-terrasse?. Erik Peitersen og Christine Feldthaus besøger tre meget forskellige hjem i Peru, for at undersøge hverdagslivet langt fra Danmark. I sin research for at finde frem til huspriserne, tager Christine ud på en fabrik der producerer alpakauld og et værksted for kunsthåndværk, mens Erik går på kaffebar og hjælper en bonde med at plove sin mark. Sendt første gang 07.01.2019. Säsong 2. Del 1 av 5. Producerat år 2019.
18:30 
Husker du...
Dansk dokumentarserie fra I 2000 kan man tjene milliarder på den rigtige ide til en hjemmeside. De danske dotcom-pionerer stormer frem, mens aktierne stiger og stiger, men rundt om hjørnet lurer katastrofen. Imens forsøger danskerne at få deres 28K modem til at makke ret hjemme i stuen, Farums pensionister tager til Grand Canaria på kommunens regning, Perkerspillet hitter, og syv guldfisk dør i Kolding. Sendt første gang 15.09.2015. Säsong 2000.
19:15 
Husker du...
Dansk dokumentarserie fra 2001 er et år vi aldrig glemmer. Om morgenen den 11. september brager to flyvere ind i World Trade Center i New York, og siden har verden ikke været den samme. Herhjemme raser debatten om flygtninge og indvandrere, og to af dem, der råber højst fra hvert sit synspunkt, er Mimi Jakobsen og Pia Kjærsgaard. Ellers er vi optagede af at finde ud af alle de smarte ting, som vores mobiltelefoner pludselig kan, og hvad der sker i de nye såkaldte reality programmer. Sendt første gang 22209020151. Säsong 2001.
20:00 
The Town
Amerikansk thriller fra 2010. Doug er fulgt i sin fars fodspor. Ligesom farmand er han blevet bankrøver, men under et job er det tæt på at gå galt. Kortvarigt tager banden bankbestyreren Claire som gidsel. Efter røveriet opsøger Doug Claire for at finde ud af, om hun har set for meget. Claire ved ikke, at det ikke er første gang, hun møder Doug. De to forelsker sig, og Doug begynder at drømme om at finde vej ud af kriminaliteten. Det er lettere sagt end gjort. Doug: Ben Affleck. Claire: Rebecca Hall. Frawley: Jon Hamm. Producerat år 2010. Regissör: Ben Affleck.
22:00 
Quizzen med Gyrith Cecilie Ross
22:30 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2019.
23:00 
Scener fra et militærdiktatur
Et militærdiktatur bag facaden. Dansk dokumentarfilm fra Historien om, hvordan militæret i Myanmar trådte ud af skyggen efter 50 års diktatur, mens demokrati-ikonet Aung San Suu Kyi, som havde tilbragt 20 år i husarrest, blev landets leder. Historien er usædvanlig fordi de to parter har et særligt greb om hinanden; militæret med deres kontrol over landets ressourcer; Aung San Suu Kyi med sin kontrol over folket. Det er en historie om, hvordan magtkampe udfolder sig og hvordan politiske fjender kan ende med at være tættere med hinanden end med dem de hævder at kæmpe for; folket. Producerat år 2019.
00:40 
The Crown Prince of Saudi Arabia
Amerikansk dokumentar fra 2019. Vejen til magten. Den 2. oktober 2018 blev den regeringskritiske journalist, Jamal Khashoggi, myrdet på det saudiske konsulat i Istanbul. Den saudiske kronprins, Mohammed bin Salman, er af mange udpeget som ansvarlig for mordet, men han nægter at have kendt til planerne. Hvem er han - den unge kronprins, der har gennemført en række populære, sociale og økonomiske reformer - men også slår ned på sine modstandere med hård hånd?. Del 1 av 2. Producerat år 2019.
01:35 
The Crown Prince of Saudi Arabia
Amerikansk dokumentar fra 2019. Mordet på Jamal Khashoggi. Den 2. oktober 2018 gik journalisten, Jamal Khashoggi, ind på det saudiske konsulat i Istanbul. Men han kom aldrig ud igen. Hurtigt stod det klart, at et 15 mand stort sikkerhedsteam havde dræbt journalisten, der var stærkt kritisk over for den saudiarabiske kronprins, Mohammed bin Salman. Hvad skete der på ambassaden?. Og er det rigtigt, som mange hævder, at kronprinsen stod bag mordet? Interviews med embedsmænd, aktivister, efterretningsfolk og journalister kaster nyt lys over sagen. Del 2 av 2. Producerat år 2019.
02:30 (06:00)
Deadline Nat
Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2019.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se