Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
08:40 
Det vilde Yellowstone - vinter
Amerikansk naturprogram fra 2014. Vinteren i den amerikanske nationalpark, Yellowstone, er helt speciel. En verden af kogende, varme kilder, gejsere og boblende mudderpøle, men også med voldsomme snestorme, store mængder sne og polarkulde. Bævere og bjørne overlever vinteren ved at gå i hi, mens ulve, ræve og oddere hver på deres måde kæmper for at overleve den ubarmhjertige årstid. Producerat år 2014.
09:30 
Arving ukendt
Svensk dokumentarserie fra 2017. Paula Hudolin kom til Sverige i 1960'erne, og da hun døde i Älmhult i 2013, var hun lige så ensom og alene som dengang. Hun havde oplevet 2. Verdenskrig i det tidligere Jugoslavien, og i dag findes hendes splittede familie i Slovenien. Paulas liv er en historie om en kvinde, der aldrig kom sig over, hvad krigen gjorde ved hende. Del 3 av 5. Producerat år 2017.
10:30 
Dage i haven
Haveentusiasten Pernilla Månsson Colt, gartneren John Taylor, kokken Tareq Taylor og indretningsarkitekten Malin Persson starter havearbejdet et helt nyt sted: En forladt gård skal forvandles til et haveparadis. Del 9 av 9. Producerat år 2019.
11:30 
Midt i naturen
Du behøver ikke tage til et eksotisk sted på den anden side af jord-kloden for at opleve fuglenes hverdagsdramatik, den findes nemlig overalt - i byen, på landet, i skoven og ved havet. Seriens tre værter, Joakim Odelberg, Anders Lundin og Magdalena Forsberg er ude i naturen i både Sverige og Norge for at se på fugle - og en konkurrence bliver det også til! Nordvision fra Sverige. Del 7 av 9. Producerat år 2016.
12:30 
På vildspor i ødemarken
Eventyreren Lars Monsen udfordres i denne serie på det, han er allerbedst til: At overleve i vildmarken. Med bind for øjnene bliver han fløjet til et sted i Norge, og de eneste oplysninger han får om opgaven, er: Overlev, find frem til målet inden tidsfristen udløber - ellers bliver du hentet ud. På den tur, Lars her skal på, bliver han sat af ved en bræ på højfjeldet, og han bliver tvunget til at vælge en rute, der er sikker. Risikoen for sneskred og meget overraskende vejr her midt på sommeren er stor. Nordvision fra Norge. Del 4 av 6. Producerat år 2017.
13:30 
Hvor ingen skulle tro, at nogen kunne bo
Bente Thurmann-Nielsen og Tormod Skeie fandt en lille gård i fjeldet i Ryfylke i Norge, og som børn af 68-generationen havde de en drøm om at leve af den, men helt sådan gik det ikke. Han fandt dengang arbejde på et bibliotek og hun på en skole, men nu er de pensioneret, og det byder på helt nye og spændende muligheder. Nordvision fra Norge. Del 4 av 6.
14:00 
Forbrugerinspektørerne
Norsk dokumentarserie fra 2018. Forbrugerinspektørerne afslører snyd og giver dig viden, så du kan bliver en klogere forbruger. Mange børn har fået deres egne smartphones med masser af chatmuligheder. Det har bragt børnelokkeren helt ind i børneværelset. Forbrugerinspektørerne ser nærmere på problemet. Programmet undersøger også, om det er farligt at spise for mange nudler, og tester, om en jet-rygsæk kan sætte ekstra fut i skituren. Del 1 av 8. Producerat år 2018.
14:35 
Arving ukendt
Svensk dokumentarserie fra 2017. Da Alexander Nordqvist dør alene i Stockholm i 2012, efterlader han sig mere end syv millioner svenske kroner, men ingen børn. Alexander var søn af en charlatan, en skrupelløs mand, som havde bedraget adskillige kvinder rundt omkring i Europa, og som svigtede sin søn gang på gang. Spørgsmålet er derfor, om Alexander kan have nogle halvsøskende?. Del 4 av 5. Producerat år 2017.
15:35 
Korea - en umulig genforening?
Fransk dokumentar fra 2013. Siden Koreakrigen (1950-53) endte, ikke med fred, men med en våbenhvile, har den koreanske halvø været delt i to meget forskellige lande, som dog begge officielt har haft genforening på programmet. Overraskende nok stærkest i Nordkorea, for mens mange sydkoreanere med Tyskland i tankerne er begyndt at frygte for den voldsomme økonomiske belastning ved en genforening, har almindelige nordkoreanere ingen anelse om, hvor fattige, de er, og ingen forestillinger om forskellen på det politiske system i nord og syd. De ønsker kun at befri broderfolket for 'den amerikanske besættelse'. Del 1 av 2. Producerat år 2013.
16:30 
Ung og stinkende rig
Britisk dokumentar fra 2015. Selfies fra privatfly og poseringer på luksusyachts - nogle rige, unge har meget travlt med at demonstrere deres rigdom på de sociale medier. Programmet går tæt på nogle af verdens mest velhavende unge og undersøger, hvad der driver dem til at vise billeder af luksus, som de fleste kun kan drømme om. Producerat år 2015.
17:20 
Nordpolens vilde vinterverden
Tysk naturprogram fra 2015. Arktis er verdens største ødemark, men trods sne, is, kulde, og i de mørke vintermåneder næsten intet lys, er der masser af liv i arktis. Nogle af de mest kuldehærdede og smukke dyr trives i de kolde landskaber. Og lige når vinteren er ved at slippe sit tag dukker en isbjørnehun ud fra sin hule med sine tre måneder gamle unger. Moskusokserne er derimod ude året rundt. Heldigvis består deres pels af verdens varmeste uld, og selv deres kalve kan overleve 50 graders kulde. Producerat år 2015.
18:10 
Indien - Taj Mahal og den bengalske tiger
Amerikansk rejseserie fra 2015. Den amerikanske tv-journalist Bill Weir besøger mennesker, steder og kulturer, der af forskellige årsager står ved en korsvej. Den bengalske tiger er et af verdens mest sky og mest truede dyr. Eksperter anslår, at der er 2.500 individer tilbage, men det haster med at redde arten. Mausuleet Taj Mahal i Agra er verdens smukkeste kærlighedsmonument. Desværre er også denne arkitektoniske perle truet af manglende vedligeholdelse.
18:50 
Alaska
Amerikansk dokumentar fra 2016. Den sidste grænse. Når man bor i et land med 50 stater og godt 320 millioner indbyggere, så er der ikke meget at sige til, at diversiteten er stor. Her rejser komikeren Walter Kamau Bell gennem Amerikas forenede stater, hvor han udforsker landets hjørner og dets forskellige nuancer, grupper og subkulturer. Her gør han et stop hos de amerikanere, der lever under polarklima - nemlig indbyggerne i den amerikanske stat Alaska, som grænser op mod Canada, men ikke til nogle andre stater i USA. Producerat år 2016.
19:30 
Ugen plus det løse med Huxi Bach
Hver søndag runder Huxi Bach skarpe, satiriske hjørner i ugen du netop har kæmpet dig igennem. Han stikker kniven dybt ind et af de steder, hvor det gør rigtigt ondt, og kører en fjer henover der, hvor det kilder allermest. I det der fylder i medierne, og i det der fylder i dit hoved. Du får det store overblik, set fra Huxis helikopter, og de helt små detaljer du har overset i nyhedsstrømmen. Ugen rundes af med en gæst, der sætter musik til og ord på. Det er ugen ifølge Huxi. Plus det løse. Producerat år 2019.
20:00 
Debatten
21:30 
Quizzen med Gyrith Cecilie Ross
22:00 
Mellem fjender
Egoistisk gammelfar eller kærlig solofar?. Dansk reportage fra Frisør og stylist Dennis Knudsen er blevet solofar som 56-årig ved hjælp af en rugemor i USA. Han viser stolt sin lille dreng frem på sociale medier, og det har fået mange danskere til at skrive sure kommentarer til ham. Dennis Knudsen er blandt andet blevet kaldt "egoistisk" og "gammelfar", og i denne uges program arrangerer vært Anna Thygesen et møde mellem kendisfrisøren og én af dem, der mener, at hans valg er synd for barnet. Producerat år 2019.
22:30 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2019.
23:00 
Den amerikanske højesteret
Amerikansk dokumentar fra 2019. Hævn på højt plan. Kampen om kontrollen i den amerikanske højesteret er rå og brutal. Det kom bl.a. til udtryk, da senatet sidste år skulle godkende Brett Kavanaugh til embedet som højesteretsdommer. Den voldsomme kamp, hvor der bl.a. indgik beskyldninger om seksuelle overgreb, viser sig at have tråde 30 år tilbage i tiden, hvor senatet underkendte Ronald Reagans dommer-kandidat, Robert Bork. Dokumentaren fortæller både om problemerne i det amerikanske retssystem, og er også en gribende politisk fortælling om ofrene i kampen. Producerat år 2019.
23:55 
Debatten
01:25 
Den superrige generation
Amerikansk dokumentar fra 2018. De er besatte af rigdom, status og skønhed. Middelklassen går amok i forbrug af luskusvillaer, biler, tøj, overdådige fester og kropsforskønnelse. Her går den amerikanske filmskaber Lauren Greenfield bag den glitrende facade og undersøger, hvorfor det er blevet så vigtigt at se rig og ung ud. Producerat år 2018.
03:10 (06:20)
Deadline Nat
Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2019.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se