Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
08:00 
P2 Radioavis
08:05 
Morgenandagten på DR2
08:30 
Jens i Canada
Norsk naturserie fra 2020. En sortbjørn kommer imellem Jens og kanoen, og hunden Tarzan bliver skræmt ind i skoven. Jens frygter det værste, mens han leder efter Tarzan. Del 3 av 5. Producerat år 2020.
09:10 
Europas historie - ambitioner og erobringer
Tysk dokumentarserie fra 2017. Hvad er Europa? Hvor og hvornår begyndte Europas historie? Og hvad forbinder eller adskiller europæerne?. Historiker Christopher Clark udforsker de forskellige kapitler i Europas utrolige historie. Fra 1400-tallet og frem til 1900-tallet erobrer og dominerer europæerne verden. Christoffer Colombus søger en ny søvej til Indien, men opdager i stedet en ny verdensdel. Det bliver startskuddet til Europas glansperiode, som senere fører til 1. verdenskrig. Del 3 av 6. Producerat år 2017.
10:00 
Europas historie - bedrifter og belønning
Tysk dokumentarserie fra 2017. Hvad er Europa? Hvor og hvornår begyndte Europas historie? Og hvad forbinder eller adskiller europæerne?. Historiker Christopher Clark udforsker de forskellige kapitler i Europas utrolige historie. Denne gang om kontinentets evne til at sætte standarder inden for kunst, litteratur og videnskab. Med mesterværker, opdagelser og opfindelser fra dampmotoren til Internettet - skabt af kreative sind som Aristoteles, Einstein og The Beatles. Del 4 av 6. Producerat år 2017.
10:55 
Vores verden med Morgan Freeman
Amerikansk dokumentarserie fra 2017. Hvad er et vellykket oprør? Morgan Freeman rejser rundt i verden for at udforske de basale kræfter, der enten forener eller adskiller os. Her undersøger han, om modstand kan ændre verden, og hvad det kræver - fra whistleblowere til hackere og oprørsledere. Del 3 av 6. Producerat år 2017.
11:40 
Vores verden med Morgan Freeman
Amerikansk dokumentarserie fra 2017. Hvordan føles det at have magt til at ændre folks liv?. Morgan Freeman rejser rundt i verden for at udforske de basale kræfter, der enten forener eller adskiller os. Her undersøger han, hvad der sker, når man får for meget magt - fra verdens ledere til Internettet. Del 4 av 6. Producerat år 2017.
12:30 
Lægen, der holdt op med at give medicin
Britisk dokumentar fra 2016. Kan man give et helt land en kold tyrker? I 2015 udskrev britiske læger mere end en milliard recepter. Det var en stigning på 50 procent i løbet af ti år. Lægen Chris van Tulleken har overtaget en del af en lægeklinik, men patienterne er ikke meget for hans tilbud om medicinfri behandling. Susan har svært ved at undvære sin antidepressiv-medicin, som hun har fået i otte år, og en gruppe patienter med hjerteproblemer er noget skeptiske ved tanken om en gåtur i stedet for hjertemedicin. Del 2 av 2. Producerat år 2016.
13:25 
Lægen der holdt op med at give børn medicin
Britisk dokumentar fra 2018. Børn i Storbritannien indtager tre gange mere både håndkøbs- og receptpligtig medicin end for fyrre år siden. Lægen Chris van Tulliken er chokeret over fænomenet og undersøger om, det store medicinforbrug kan erstattes med terapi, mindfullness - eller bare mere omtanke!. Del 1 av 2. Producerat år 2018.
14:25 
Parforholdets historie - forelskelsen [Repris]
Siden tidernes morgen har vi mennesker dannet par. Men i dag har vi danskere slået historisk rekord i skilsmisser, engangsknald og singleliv. Med hjælp fra syv forskellige par, tager vi derfor temperaturen på parforholdet anno 2016 og så ser vi på, hvordan det gode gamle parforhold har udviklet sig gennem historien. I dette første program stiller vi skarpt på forelskelsen og myten om den eneste ene. ,. Del 1 av 4. Producerat år 2016.
14:55 
Parforholdets historie - til døden os skiller [Repris]
Vi danskere har sat historisk rekord i skilsmisser, engangsknald og singleliv. Alligevel bliver vi ved med at danne par og sige ja til hinanden - og til døden os skiller. Med hjælp fra syv forskellige par, tager vi temperaturen på parforholdet anno 2016 og ser på hvordan brylluppet og ægteskabet har udviklet sig gennem historien. ,. Del 2 av 4. Producerat år 2016.
15:25 
Billeder, der ændrede verden [Repris]
Saigon. Den 1. februar 1968 - midt under en af Vietnam-krigens mest blodige kampe, tager fotografen Eddie Adams, et skelsættende foto. Et billede, der bliver et af de mest berømte krigsfotografier nogensinde, og som får enorm stor betydning for amerikanernes engagement i Vietnam-krigen. ,. Producerat år 2013.
15:35 
Bush-dynastiet (3:6) En families triumf
Amerikansk dokumentarserie fra 2019. George H.W. Bush er fast besluttet på at komme i Det Hvide Hus, og hans tidligere rival, Ronald Reagan, bringer drømmen indenfor rækkevidde. Men vil skandaler ødelægge hans chancer. Og er han hårdhudet nok til at nå helt til tops?. Producerat år 2019.
16:15 
Bush-dynastiet (4:6) Præsident-familie
Amerikansk dokumentarserie fra 2019. Efter at have stået i skyggen af andre i mange år er George H.W. Bush endelig nået til tops. Men en ting er at opnå magt, en anden er at udøve den. Hvis han skal fastholde præsidentposten, får han brug for hele sin familie. Producerat år 2019.
17:00 
De travleste togstationer i verden
Britisk dokumentarserie fra 2019. Forsinkelser, signalfejl, blade på sporene, ødelagte hjul og pendlere der snyder. Medarbejderne på de travleste togstationer i verden har rigeligt at se til, når de skal sørge for at togene kommer og går til tiden og passagererne holder sig på sporet. Her får du en førsteklassesbillet til det hemmelig liv bag skinnerne, der denne gang bringer os til den enorme Howrah station i Kolkata, Indien. Del 2 av 4. Producerat år 2019.
17:45 
De travleste togstationer i verden
Britisk dokumentarserie fra 2019. Forsinkelser, signalfejl, blade på sporene, ødelagte hjul og pendlere der snyder. Medarbejderne på de travleste togstationer i verden har rigeligt at se til, når de skal sørge for at togene kommer og kører til tiden og passagererne holder sig på sporet. Her får du en førsteklassesbillet til det hemmelig liv bag skinnerne, der denne gang bringer os til Flinders Street i Melbourne. Den smukkeste og ældste togstation på den sydlige halvkugle. Del 3 av 4. Producerat år 2019.
18:30 
Husker du...
Dansk dokumentarserie fra I 2000 kan man tjene milliarder på den rigtige ide til en hjemmeside. De danske dotcom-pionerer stormer frem, mens aktierne stiger og stiger, men rundt om hjørnet lurer katastrofen. Imens forsøger danskerne at få deres 28K modem til at makke ret hjemme i stuen, Farums pensionister tager til Grand Canaria på kommunens regning, Perkerspillet hitter, og syv guldfisk dør i Kolding. Sendt første gang 15.09.2015.
19:15 
Husker du...
Dansk dokumentarserie fra 2001 er et år vi aldrig glemmer. Om morgenen den 11. september brager to flyvere ind i World Trade Center i New York, og siden har verden ikke været den samme. Herhjemme raser debatten om flygtninge og indvandrere, og to af dem, der råber højst fra hvert sit synspunkt, er Mimi Jakobsen og Pia Kjærsgaard. Ellers er vi optagede af at finde ud af alle de smarte ting, som vores mobiltelefoner pludselig kan, og hvad der sker i de nye såkaldte reality programmer. Sendt første gang 22209020151.
20:00 
Ekspeditionen - På sporet af Vitus Bering
En af verdenshistoriens største opdagelsesrejsende er danskeren Vitus Bering, som i 1700-tallet ledte en kæmpe ekspedition for den russiske zar. I Rusland kaldes han den russiske Columbus, men han er næsten ukendt i Danmark. Nu rejser historiker Cecilie Nielsen og et tv-hold i Berings fodspor hele vejen gennem det enorme Rusland fra Skt. Petersborg i vest til Berings grav på Bering Øen i det nordlige Stillehav for at fortælle historien om Vitus Bering. Producerat år 2018.
21:00 
Kennedy-dynastiet (5) - Fortællingen om Camelot
Amerikansk dokumentarserie fra 2019. Præsident John F. Kennedy har bragt USA sikkert igennem flere kriser. Men ved at bekæmpe organiseret kriminalitet, sikre borgerrettigheder og afværge en atomkrig har Kennedy-brødrene også skaffet sig fjender. Familien er sønderknust, efter mordet på JFK, men Jackie vil sikre hans eftermæle - og en ny modstræbende leder kommer på banen. Alt sammen for at holde liv i Kennedy-drømmen. Producerat år 2019.
21:45 
Gåden om korsfæstelsens pinsler
Britisk dokumentar fra 2019. Korsfæstelse. En grusom henrettelsesmetode, der blev udviklet af romerne og anvendt til at slå titusinder af mennesker ihjel. Nu har et tilfældigt fund i Italien kastet nyt lys over, hvordan fortidens skændigste henrettelse faktisk foregik. Er billederne af Jesu død forkerte?.
22:30 
Deadline
23:00 
Valg i USA - Amerika ifølge Gram
Steffen Gram dykker ned i den amerikanske valgkamps vigtigste historier. I Amerika ifølge Gram debatterer han og tre aktuelle gæster, placeret rundt om i verden, den nyeste udvikling i valgkampen. Producerat år 2020.
23:30 
Historien om Ku Klux Klan
Fransk dokumentarserie fra 2020. De kutteklædte terrorister. Den har over 3000 mord på samvittigheden. Ku Klux Klan er den ældste højreekstremistiske organisation i USA. Den blev oprettet i 1865 og har i årtier terroriseret landet med vold og mord. Men hvad ved vi egentlig om den hemmelige klan? Hvordan har den været i stand til at overleve? Og hvad nærer den?. Her dykker vi ned i den 150 år lange og grusomme historie om had, racisme og rædsel. En historie, hvis dæmoner stadig hjemsøger Amerika. Del 1 av 2. Producerat år 2020.
00:25 
Bush-dynastiet (5:6) Søskenderivalisering
Amerikansk dokumentarserie fra 2019. Mens George H.W. Bush forlader Det Hvide Hus, søger hans to sønner George og Jeb mod Washington. Men vejen tilbage til magten er fuld af fjender og forhindringer - og kun en af dem, når hele vejen. Producerat år 2019.
01:10 
Bush-dynastiet (6:6) Et dynasti slutter?
Amerikansk dokumentarserie fra 2019. Præsident George W. Bush fører sit land i krig. En krig, der kommer til at definere hans præsidentperiode og belaste hans familien og omdømme. En ny politisk æra begynder, og endnu en Bush stiler mod Det Hvide Hus. Men er familienavnet så stærkt, som det var engang?. Producerat år 2019.
02:00 (04:30)
Deadline Nat

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå