Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
08:00 
P2 Radioavis
08:05 
Morgenandagten på DR2
08:30 
Læringens idéhistorie
I begyndelsen af 1800-tallet får selv forskningen plads i undervisningen. Formålet er at forberede folk bedre til fremtiden. Hvilken betydning har det moderne uddannelsesbegreb i dag? Blandt de medvirkende er idéhistoriker Sven-Eric Liedman og sociolog Zygmunt Bauman. Del 2 av 7. Producerat år 2014.
09:00 
USA i farver - 1950'erne
Amerikansk dokumentar fra 2017. For de amerikanere, der er gamle nok, står 1950'erne i et gyldent lys. Babyboom generationen er børn og kan glæde sig over et liv i fred, økonomisk fremgang og store teknologiske fremskridt. Men bag den perfekte facade lurer urolige tider. Racehad splitter nationen, og Sovjetunionens atombombe og Den Kolde Krig kaster lange skygger. Hidtil usete arkivoptagelser og sjældne privatoptagelser fortæller historien i farver. Producerat år 2017.
09:50 
USA i farver - 1960'erne
Amerikansk dokumentar fra 2017. Arven efter revolutionens tiår er det moderne USA, vi kender i dag. John F. Kennedy blev valgt som den yngste amerikanske præsident nogen sinde. Kampen for borgerrettigheder og Vietnamkrigen delte nationen. Attentater mod bl.a. Martin Luther King og Robert Kennedy rystede verden, og i sommeren 1967 tilbød hippierne et alternativ til det bestående samfund. Hidtil usete arkivoptagelser og sjældne privatoptagelser fortæller historien i farver. Producerat år 2017.
10:35 
USA i farver - Mafiaen
Amerikansk dokumentar fra 2018. Mellem 1919 og 1963 byggede amerikanske kriminelle et omfattende imperium, hvor de udnyttede enhver mulighed for at tjene penge. Det begyndte i det små med fixing af sportskampe og voksede med spiritusforbuddet fra 1920-1933 til en organiseret kriminel virksomhed, der med hjælp af bestikkelse af politi og politikere fik magt over hele USA. Hidtil usete arkivoptagelser og sjældne privatoptagelser fortæller historien i farver. Producerat år 2018.
11:25 
Appalachia - fattig men stolt
Amerikansk dokumentar fra 2016. Når man bor i et land med 50 stater og godt 320 millioner indbyggere, er det ikke mærkeligt, at diversiteten er stor. Komikeren W. Kamau Bell rejser gennem USA og udforsker alle hjørner af landet og dets forskellige nuancer, grupper og subkulturer. Appalachia-regionen er en af de fattigste områder i USA, men er stadig rig på historie og optimisme. Producerat år 2017.
12:05 
Muslimer i USA
Amerikansk dokumentar fra 2016. Når man bor i et land med 50 stater og godt 320 millioner indbyggere, er det ikke mærkeligt, at diversiteten er stor. Komikeren W. Kamau Bell rejser gennem USA og udforsker alle hjørner af landet og dets forskellige nuancer, grupper og subkulturer. Karmau besøger den lille by Dearborn i Michigan, der kan prale med Nordamerikas største moske, og byen Hamtrack, der er den første by i USA med et flertal af muslimer i byrådet. Producerat år 2017.
12:45 
Mit år blandt urfolket
BBC-dokumentarserie fra 2018. Under sit andet besøg hos Korowai-folket i New Guinea, vil Will gerne tilbringe mere tid i Papuas jungle med de to gamle mænd Haup (Hvidskæg) og Halap samt deres adoptivsøn August, hans gravide kone og deres to børn. Will medbringer en tolk, Peres, og et større hold til optagelserne. Men Will opdager, at hans og BBC-holdets blotte tilstedeværelse påvirker Korowai-folket, og at deres liv er meget mere komplekst, end han havde forestillet sig. Resultatet er, at en konflikt blusser op mellem Will og August. Del 2 av 3. Producerat år 2018.
13:50 
Verdens mægtigste bjerge
Britisk naturserie fra 2018. Ben Nevis. Bjerge - skrækindjagende steder med ufattelige farer. Gennem tiden har de fascineret os og lokket os op i højderne. Her udforsker vi fire af verdens mest ikoniske tinder - fra de første frygtløse pionerer, der satte alt på spil for at nå toppen til de mennesker og dyr, der kæmper for at overleve på bjergsiderne i dag. Denne gang om Storbritanniens højeste bjerg - Ben Nevis. Del 2 av 4. Producerat år 2018.
14:35 
Verdens mægtigste bjerge
Britisk naturserie fra 2018. Mont Blanc. Bjerge - skrækindjagende steder med ufattelige farer. Gennem tiden har de fascineret os og lokket os op i højderne. Her udforsker vi fire af verdens mest ikoniske tinder - fra de første frygtløse pionerer, der satte alt på spil for at nå toppen til de mennesker og dyr, der kæmper for at overleve på bjergsiderne i dag. Denne gang om Alpernes konge - Mont Blanc. Del 3 av 4. Producerat år 2018.
15:25 
I den bedste mening - Det hvide snit
I 1944 står kirurgen klar til operation på Rigshospitalet i København. Det er første gang han gennemfører det hvide snit, men det skal ikke blive den sidste. Danmark blev det land i verden, der gav det hvide snit til flest mennesker målt per indbygger, men det var også det land, der dømte det hårdest senere - for at fortie bivirkningerne, ignorere dødsfaldene og den høje pris patienterne måtte betale. Men der er også en anden side af historien. For lægerne dengang var det et lille mirakel, en drøm der gik i opfyldelse, om at kunne hjælpe deres patienter - en sidste udvej fra en ellers magtesløs situation på sindssygehospitalerne. Det skete i den bedste mening. Sendt første gang 06.02.2011. Del 1 av 5. Producerat år 2009.
16:05 
I den bedste mening - Gutterne fra Livø
De fleste mennesker har en drøm, om en kæreste, et arbejde og en familie, men for nogen blev den drøm forbudt. De lettere, såkaldt moralsk åndssvage gik imod samfundets orden, men hørte hverken til i fængsel eller på åndssvageanstalt. De blev sendt ud på en øde ø - Livø - på ubestemt tid. 20'erne og 30'erne var racehygiejnens tid, man ville have kontrol med samfundets afvigere, og man tog den yderste konsekvens med tvangssterilisation, for at de ikke skulle formere sig. Det lyder som noget der kunne være foregået i Tyskland under nazismen, men det var en dansk socialdemokratisk velfærdsvision. Man ville redde det danske samfund fra at gå til grunde. Det skete i den bedste mening. Del 2 av 5. Producerat år 2009.
16:45 
Besat af USA - 60erne
Hvad enten det gælder storpolitik, fikse dansetrin, nye modediller eller teknologi har vi danskere igennem mange årtier vendt et fascineret blik vestover. Vi kommer i kontakt med USA dagligt og det er blevet en naturlig del af vores liv, at skulle forholde os til Amerika. Her i præsidentvalgåret fortæller vi historien om vores storebror/lillebror forhold som er gået op og ned, men som aldrig er ligegyldigt eller kedeligt. I 50'erne og 60'erne skyller det ind over landet med amerikansk populærkultur i form af film, mode, sprog og musik. Kronprinsesse Margrethe tager til USA og møder den amerikanske konge, Elvis Presley - og forholdet til USA er grundlæggende som en nyforelskelse. En årelang dansk krig mod Coca Cola, og nedstyrtningen af et amerikansk B52 bombefly i Grønland, har dog en afkølende effekt. Sendt første gang 11.03.2020. Producerat år 2019.
17:30 
Besat af USA - 70erne
Hvad enten det gælder storpolitik, fikse dansetrin, nye modediller eller teknologi har vi danskere igennem mange årtier vendt et fascineret blik vestover. Vi kommer i kontakt med USA dagligt og det er blevet en naturlig del af vores liv, at skulle forholde os til Amerika. Her i præsidentvalgåret fortæller vi historien om vores storebror/lillebror forhold som er gået op og ned, men som aldrig er ligegyldigt eller kedeligt. I 1970'erne opdager vi en ny side af USA - vi har altid betragtet amerikanerne som de gode. Men med billeder fra Vietnamkrigen begynder kritikken at vokse. Men ikke mere end vi stadig forføres at nye smarte discotrin, rulleskøjter og går i sort da Elvis går bort. Sendt første gang 18.03.2020. Producerat år 2019.
18:15 
Fantastiske Forvandlinger III - Istanbul [Repris]
Tag med arkitekt og designer Ane Cortzen, når hun i en ny sæson besøger nogle af verdens mest fantastiske arkitektoniske forvandlinger. I Istanbul besøger vi byens gamle imponerende kraftværk, der i dag er universitet, et hipt mødested, som er genopstået fra et legendarisk bryggeri, et osmannisk palads, der er transformeret til et eksklusivt festlokale - og så sejler Ane over Bosporus og besøger en gammel fabrik for spiritus, som nu er et luksushotel. ,. Del 6 av 6. Producerat år 2018.
19:00 
Her er dit hit [Repris]
Frk. Escobar med L.O.C. DR2 dykker ned i 8 store danske hits og forsøger at finde ud af, hvorfor netop de sange er blevet allemandseje. Vi har fyldt programmerne med gode historier, musiknørderi og livemusik. Aftenens hit er Frk. Escobar med L.O.C. ,. Del 1 av 8.
20:00 
Rusland rundt - fra Krim til Skt. Petersborg
Rejseprogram fra BBC fra 2017. I 100 året for den russiske revolution sætter Simon Reeve ud på en storslået rejse tværs over verdens største land. Sidste del af rejsen går fra halvøen Krim, som Rusland annekterede i 2014, til Sankt Petersborg. Den russiske regering investerer kraftigt i Krim, bl.a. ved at bygge en bro mellem Krim og Rusland, men øen er truet af vandmangel. På vej tværs over det vestlige Rusland passerer Simon små affolkede landsbyer, der kæmper for livet og føler sig forladt af regeringen. Producerat år 2017.
21:00 
Jagten på kærlighedssvindleren
Amerikansk dokumentar fra 2020. Richard Scott Smiths fortid er ved at indhente ham. Gruppen af hans hævngerrige ekskærester beslutter sig for at tage på et roadtrip for at stoppe hans svindelnumre en gang for alle. Men de bliver nødt til at handle hurtigt, for Richard Scott Smith har allerede tre nye ægteskaber på bedding. Del 4 av 4. Producerat år 2020.
21:45 
Gentesten ændrede mit liv
Vivi har set, hvordan en hjernehindeblødning har ændret flere familiemedlemmers liv og frygter at blive den næste. Læge Charlotte Bøving og genetiker Lasse Folkersen nærstuderer Vivis DNA for at se, om hun har forhøjet sygdomsrisiko og giver vigtige råd til en sundere livsstil. Men det viser sig, at sygdommen er tættere på, end Vivi havde regnet med. Del 4 av 6. Producerat år 2019.
22:30 
Deadline
23:00 
Trumps Tweets
Hver uge giver Stefan Le Quellec Knudsen og en række USA-entusiaster dig en guidet rundvisning i det amerikanske valg - som det udspiller sig på Donald Trumps glødende Twitter-konto. Producerat år 2020.
23:20 
Løgnefabrikken - de falske nyheder fra Rusland
Dansk dokumentar fra 2018. En russisk troldefabrik i Sankt Petersborg er blevet storproducent af politiske løgnehistorier. Rusland har taget et nyt våben i brug i landets informationskrig mod Vesten. Hundredvis af russere producerer falske nyheder og spreder dem via falske profiler på de sociale medier. Men unge russiske journalister går til modangreb på løgnehistorierne. Mød de modige journalister i dokumentareren om løgnefabrikken. Producerat år 2018. Regissör: Jakob Gottschau.
00:20 
Otte år med Obama
Amerikansk dokumentarserie fra 2016. I 2008 vinder Barack Obama en historisk sejr over republikaneren John McCain. Han bliver den første afro-amerikanske præsident, og hans løfter om en sundhedsreform, at ende Irak-krigen og bekæmpe klimaproblemer giver håb verden over. I dette afsnit af den spritnye programserie om Barack Obamas første valgperiode, får han sin sag for i Mellemøsten, hvor det arabiske forår ulmer. Desuden lykkes det ham at lave en atomvåbenaftale med Iran. Del 3 av 4. Producerat år 2015.
01:20 
På grænsen af USA
Amerikansk dokumentarserie fra 2018. Den amerikanske komiker, W Kamau Bell, rejser til grænsen mellem USA og Mexico for at se, om det virkelig er så farligt et sted at bo, som nogle politikere påstår. Vil folk føle sig mere sikre med en stor mur - og hvad gør man, når det viser sig, at huset, der er lejet, har en narko-tunnel i kælderen? Kamau taler med de lokale - og viser, at der faktisk allerede er en mur på grænsen. Producerat år 1481.
02:00 (04:30)
Deadline Nat

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå