Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
08:40 
Trump-dynastiet
Amerikansk dokumentar fra 2019. TV-stjernen som blev præsident. Årtusindskiftet bliver et vendepunkt for Donald Trump. Ikke mindst hans medvirken i reality-programmet "The Apprentice" ændrer hans status til mega-celebrity. Han overvejer for alvor en politisk fremtid, og da han møder Steve Bannon - en politisk aktivist med en vildt udtænkt plan for at slå Hilary Clinton - er sagen afgjort. Donald Trump stiller op til valget som USA's 45. præsident. Producerat år 2019.
10:00 
Arving ukendt
Svensk dokumentarserie fra 2017. Under deres studietid boede Rauza Nurullina sammen med sin søster i Rusland, men da Rauza i 2015 dør i Sverige, kommer der ingen familiemedlemmer for at begrave hende eller for at gøre krav på arven på 1,8 millioner svenske kroner. Gled søstrene fra hinanden på grund af den store afstand mellem dem? Eller er der andre grunde til, at de mistede forbindelsen? Hvor er søsteren i dag?. Del 2 av 5. Producerat år 2017.
11:00 
Dage i haven
Haveentusiasten Pernilla Månsson Colt, gartneren John Taylor, kokken Tareq Taylor og indretningsarkitekten Malin Persson starter havearbejdet et helt nyt sted: En forladt gård skal forvandles til et haveparadis. Del 8 av 9. Producerat år 2019.
12:00 
Midt i naturen
På Borneo forvandles regnskoven til palmeolieplantager og andre hur-tigtvoksende træarter, men når skoven forsvinder, forsvinder samtidig mange vilde dyrs livsgrundlag. En af seriens tre værter, Anders Lundin, besøger her et rehabiliteringscenter for orangutanger på Borneo, og i Sverige er det Magdalena Forsberg, der undersøger hvordan moderne skovbrug påvirker bl.a. kongeørnen. Nordvision fra Sverige. Del 6 av 9. Producerat år 2016.
13:00 
På vildspor i ødemarken
Eventyreren Lars Monsen udfordres i denne serie på det, han er allerbedst til: At overleve i vildmarken. Med bind for øjnene bliver han fløjet til et sted i Norge, og de eneste oplysninger han får om opgaven, er: Overlev, find frem til målet inden tidsfristen udløber - ellers bliver du hentet ud. På den tur Lars her skal på, kommer han langt ud over sin komfortzone, for han skal klare en stor del af turen i det samme udstyr, som fjeldfolket brugte for over 100 år siden, og det er absolut ikke ideelt til de strabadser, der venter ham. Nordvision fra Norge. Del 3 av 6. Producerat år 2017.
14:00 
Hvor ingen skulle tro, at nogen kunne bo
Efter at have levet et hektisk liv i storbyen bestemte Gry Schjøll og Dag Hansen sig for at lægge deres liv om. Ønsket var at finde en lille, fredfyldt plet, hvor de kunne leve nær naturen, de drømte om et lille rødmalet hus, men endte med en stor gård. Freden og roen fandt de mellem Elverum og Trysil i Hedmark, hvor de slog sig ned sammen med deres teenagedatter. Nordvision fra Norge. Del 3 av 6.
14:30 
Dage i haven
Haveentusiasten Pernilla Månsson Colt, gartneren John Taylor, kokken Tareq Taylor og indretningsarkitekten Malin Persson starter havearbejdet et helt nyt sted: En forladt gård skal forvandles til et haveparadis. Del 9 av 9. Producerat år 2019.
15:30 
Arving ukendt
Svensk dokumentarserie fra 2017. Paula Hudolin kom til Sverige i 1960'erne, og da hun døde i Älmhult i 2013, var hun lige så ensom og alene som dengang. Hun havde oplevet 2. Verdenskrig i det tidligere Jugoslavien, og i dag findes hendes splittede familie i Slovenien. Paulas liv er en historie om en kvinde, der aldrig kom sig over, hvad krigen gjorde ved hende. Del 3 av 5. Producerat år 2017.
16:30 
De forældreløse i Myanmar
Britisk dokumentar fra 2009. Den 2. maj 2008 blev Myanmar ramt af den værste naturkatastrofe nogensinde, da en en cyklon trak hærgende gennem landet og efterlod 140. 000 døde og 2,4 millioner fordrevne eller på anden måde hårdt ramte. Blandt de overlevende var titusinder af børn, der enten var blevet forældreløse eller adskilt fra deres forældre, og nu var tvunget til at klare sig selv. Britiske Channel 4 ville gerne fortælle om disse børn, men på dette tidspunkt var det umuligt at arbejde som udenlandsk journalist i Myanmar, så det blev to anonyme dokumentarister fra Myanmar, der med fare for deres eget liv rejste rundt for at dokumentere børnenes vanskelige situation. Producerat år 2009.
17:20 
Det vilde Yellowstone - sommer
Amerikansk naturprogram fra 2014. Om sommeren forvandler den amerikanske nationalpark, Yellowstone, sig til et paradis for dyrelivet, men voldsomme oversvømmelser om foråret og en brændende hed august, betyder både nye udfordringer, men også nye muligheder for parkens dyreliv. Alle dyrene kæmper for at beskytte deres unger. Bjørne slås med ulve, og i floderne løber ørreder spidsrod mellem oddere og fiskeørne. Selv humlebierne slås for deres territorier af vilde blomster!. Producerat år 2014.
18:10 
Ikariaøen - hvor folk glemmer at dø
Amerikansk rejseserie fra 2015. Den amerikanske tv-journalist Bill Weir besøger mennesker, steder og kulturer, der af forskellige årsager står ved en korsvej. Alle søger efter hemmeligheden bag et langt og lykkeligt liv og bruger milliarder på piller og diæter i jagten på evig ungdom. Men svaret er måske nærmere, end vi tror. På den afsidesliggende græske ø Ikaria i Det Ægæiske Hav lever indbyggerne det samme enkle og sunde liv, som de har gjort i århundreder, og langt de fleste bliver over hundrede år gamle.
18:50 
Latino i USA
Amerikansk dokumentar fra 2016. Når man bor i et land med 50 stater og godt 320 millioner indbyggere, så er der ikke meget at sige til, at diversiteten er stor. Her rejser komikeren Walter Kamau Bell gennem Amerikas forenede stater, hvor han udforsker landets hjørner og dets forskellige nuancer, grupper og subkulturer. Her gør han et stop i det østlige Los Angeles, hvor størstedelen er latinamerikanere. Han undersøger, hvordan de tilpasser sig det amerikanske samfund. Producerat år 2016.
19:30 
Min far er rocker - Andrea
Andrea på 18, er vokset op i en helt almindelig skilsmissefamilie i provinsen, med mor og far, søskende og hund. Men da Andrea er 12 år får hendes far en dom for våben- og narko besiddelse og kommer i fængsel. Andreas far bliver HA'er og er det stadig. I den lille by, hvor alle ved alt om alle, skal Andrea vænne sig til at være byens "rockerdatter". Men mest af alt er Andrea urolig for sin fars sikkerhed. I Andreas historie følger vi hende en afgørende sommer, hvor hun bliver student og skal starte sit liv i egen lejlighed. Andrea har besluttet, at hun vil flytte sammen med sin far, fordi hun savner at se ham noget mere. Producerat år 2019.
20:00 
Mordene ved Loch Ness
Britisk krimiserie fra 2017. Jagten på den koldblodige morder går ind i sin sidste, hårrejsende fase. Del 6 av 6. Producerat år 2017.
20:45 
De visionære
Tysk dramaserie fra 2019. I 1919 går den tyske arkitekt Walter Gropius i gang med at opbygge verdens mest moderne kunsthåndværkerskole. Skolen får navnet Bauhaus og bliver en af det 20. århundredes vigtigste designskoler. En af eleverne er den unge Dörte Helm. Hun bliver en af bevægelsens trofaste disciple - og snart begynder hun og Gropius at falde for hinanden. Del 1 av 3. Producerat år 2019.
22:15 
Patrick overlevede Breivik - Ramt af terror
Dansk reportage fra Da Anders Breivik skød og dræbte 65 mennesker på ungdomslejren på Utøya, var danske Patrick Piscot der. Han så sine venner dø, men overlevede selv. Hvordan er det gået Patrick, efter han blev ramt af terror. Producerat år 2019.
22:30 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2019.
23:00 
The Crown Prince of Saudi Arabia
Amerikansk dokumentar fra 2019. Mordet på Jamal Khashoggi. Den 2. oktober 2018 gik journalisten, Jamal Khashoggi, ind på det saudiske konsulat i Istanbul. Men han kom aldrig ud igen. Hurtigt stod det klart, at et 15 mand stort sikkerhedsteam havde dræbt journalisten, der var stærkt kritisk over for den saudiarabiske kronprins, Mohammed bin Salman. Hvad skete der på ambassaden?. Og er det rigtigt, som mange hævder, at kronprinsen stod bag mordet? Interviews med embedsmænd, aktivister, efterretningsfolk og journalister kaster nyt lys over sagen. Del 2 av 2. Producerat år 2019.
00:00 
Jim og Ghita
Ghita Nørby og Jim Lyngvild er nået til Lolland på deres kulturrejse gennem Danmark. Skuespillerinden og designeren besøger Claus Meyer i Saxkøbing. Iværksætteren fra Lolland fortæller om den omfattende istandsættelse af byens gamle provinshotel og udfordrer Jim Lyngvild til en bordtennismatch. Turen byder på en overraskelse, da Jim Lyngvild og Ghita Nørby kommer forbi et gammelt alderdomshjem, som gemmer på en kulturoplevelse ud over det sædvanlige. Del 5 av 6. Producerat år 2019.
00:30 
Ugen plus det løse med Huxi Bach
Hver søndag runder Huxi Bach skarpe, satiriske hjørner i ugen du netop har kæmpet dig igennem. Han stikker kniven dybt ind et af de steder, hvor det gør rigtigt ondt, og kører en fjer henover der, hvor det kilder allermest. I det der fylder i medierne, og i det der fylder i dit hoved. Du får det store overblik, set fra Huxis helikopter, og de helt små detaljer du har overset i nyhedsstrømmen. Ugen rundes af med en gæst, der sætter musik til og ord på. Det er ugen ifølge Huxi. Plus det løse. Producerat år 2019.
01:00 
En arabisk rejse
Britisk dokumentarserie fra 2019. Slagmarkerne. Tag med på en vild rejse gennem Mellemøsten med eventyreren Levison Wood. Rejsen begynder på grænsen mellem Syrien og Irak i den kurdiske selvstyreregion. Iraks kurdiske mindretal skal stemme om selvstyre. I takt med at afstemningen nærmer sig, indskrænker regeringen, hvem der må krydse den irakiske grænse. Levison Wood skynder sig for at nå til Irak, inden grænsen lukker. I Irak møder han Aamar, der leder den blodige kamp mod IS. Del 1 av 5. Producerat år 2019.
01:50 (06:00)
Deadline Nat
Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2019.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se