Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
09:10 
Trump-dynastiet
Amerikansk dokumentar fra 2019. Guldfeber. Mændene i Trump-familien har i generationer været entreprenante. Frederich Trump udvandrede fra Tyskland for at finde guld i USA. I stedet tjente han penge på at sælge mad og udstyr til guldgraverne. Hans søn, Fred, blev ejendomshandler i Queens med så stor succes, at hans familie kunne leve et privilegeret liv. Og barnebarnet Donald endte som USA's 45. præsident. Få historien om de tre generationer af Trump-familien - fortalt med interviews, billeder og hidtil ukendte filmoptagelser. Producerat år 2019.
10:30 
Livets opskrift - Sardinien
Dansk reportageserie fra Hvordan lever man lidt længere?. Sisse Fisker rejser til den italienske ø Sardinien, som mest af alt er kendt som et ferieparadis for os danskere. Hvad de danske turister ikke ved er, at de netop på denne ø, lever længere end i resten af verden. Her skal Sisse bo hos en familie, som elsker rødvin, god mad og sociale arrangementer. Besøget indebærer også det traditionsrige karneval, et besøg hos 80årige Bacchis og hans barnebarn som hver dag tager ud i olivenmarken og passer deres træer. Og så besøger Sisse forskeren Gianni Pes, som har været med til at finde de fem steder i verden hvor folk lever ekstremt længe. Så måske det faktisk lykkedes Sisse at finde den endelige opskrift på det gode lange liv. Sendt første gang 06.12.2015. Del 5 av 5. Producerat år 2015.
11:15 
Dage i haven
Haveentusiasten Pernilla Månsson Colt, gartneren John Taylor, kokken Tareq Taylor og indretningsarkitekten Malin Persson starter havearbejdet et helt nyt sted: En forladt gård skal forvandles til et haveparadis. Del 6 av 9. Producerat år 2019.
12:15 
Midt i naturen
Vi mennesker erobrer hele tiden større og større landområder, og for de vilde dyr betyder det, at deres naturlige miljøer forsvinder, for vores og dyrenes veje krydses oftere og oftere, hvilket skaber konflikter. Seriens tre værter, Joakim Odelberg, Anders Lundin og Magdalena Forsberg undersøger alle her forskellige sider af dette problem. Nordvision fra Sverige. Del 4 av 9. Producerat år 2016.
13:15 
På vildspor i ødemarken
Eventyreren Lars Monsen udfordres i denne serie på det, han er allerbedst til: At overleve i vildmarken. Med bind for øjnene bliver han fløjet til et ukendt sted i Norge, og de eneste oplysninger han får om opgaven, er: Overlev, find frem til målet inden tidsfristen udløber - ellers bliver du hentet ud. Først skal han vælge udstyr til de næste dages hemmelige opgave, og det skal være så billigt og godt som muligt. Hvad er nødvendigt, hvad kan undværes. Her er Lars endnu på velkendt grund, men det varer ikke længe, for halvvejs gennem turen må han gøre noget, han aldrig har gjort før på en ekspedition. Nordvision fra Norge. Del 1 av 6. Producerat år 2017.
14:15 
Hvor ingen skulle tro, at nogen kunne bo
Ole Arnold Bønå er vendt hjem for at overtage den ensomt beliggende slægtsgård Bønå i Vistenfjorden i Norge. Og det er ikke alene en gård, han skal tage sig af fremover, det er også en lejrskole, der har nogle helt særlige tilbud til børn. Nordvision fra Norge. Del 1 av 6.
14:45 
Dage i haven
Haveentusiasten Pernilla Månsson Colt, gartneren John Taylor, kokken Tareq Taylor og indretningsarkitekten Malin Persson starter havearbejdet et helt nyt sted: En forladt gård skal forvandles til et haveparadis. Del 7 av 9. Producerat år 2019.
15:45 
Arving ukendt
Svensk dokumentarserie fra 2017. I Sverige dør der hvert år 600 personer, som tilsyneladende er alene. Kattis Ahlström og Niklas Källner forsøger at finde de ukendte arvinger. Stephan Tasi forlod Ungarn for år tilbage. Da han i 2013 dør alene i Malmø, efterlader han sig en arv på syv millioner svenske kroner. Et sted i verden findes der muligvis en søn, men spørgsmålet er, om han ved, at Stephan nu er død? Og hvad er grunden til, at der ingen kontakt har været mellem dem, siden Stephan under opstanden i Ungarn måtte flygte til Sverige?. Del 1 av 5. Producerat år 2017.
16:45 
Den serbiske træner og hans afrikanske tigre
Britisk dokumentar fra 2013. Efter 50 års borgerkrig blev Sydsudan i juli 2011 en selvstændig stat. Som nation skal Sydsudan selvfølgelig have sit eget fodboldlandshold, og den serbiske træner Zoran Djordjevic bliver udvalgt til at skabe landets første landshold. Zoran har arbejdet i Bangladesh, Filippinerne, Sudan og Yemen, men intet har forberedt ham på vanskelighederne med at opbygge et hold fra bunden i et af verdens mest underudviklede lande. Bedre bliver det ikke, da staten mister de fleste af sine indtægter, og pengestrømmen til landsholdet begynder at svinde ind. Men trods malaria, død og fattigdom lykkes det Zoran at få det splinternye sydsudanske landshold til at deltage i sin første internationale turnering. Producerat år 2013.
18:00 
Vanuatu - paradis på jord
Amerikansk rejseserie fra 2015. Den amerikanske tv-journalist Bill Weir besøger mennesker, steder og kulturer, der af forskellige årsager står ved en korsvej. Den vulkanske øgruppe Vanuatu i Stillehavet står for de fleste som et uspoleret paradis, men indbyggerne er langt fra enige om, hvordan de bedst bevarer deres idylliske livsstil. Yakel-folket undgår bevidst den moderne verden, mens deres initiativrige naboer på en anden ø hilser de udefrakommende bidrag velkommen.
18:40 
Det nye Ku Klux Klan
Amerikansk dokumentar fra 2016. Når man bor i et land med 50 stater og godt 320 millioner indbyggere, så er det ikke mærkeligt, at diversiteten er stor. Her rejser komikeren Walter Kamau Bell gennem Amerikas forenede stater, hvor han udforsker landets hjørner og dets forskellige nuancer, grupper og subkulturer. Vi starter i Arkansas, hvor han møder en gruppe medlemmer fra den højreekstremistiske organisation Ku Klux Klan, der påstår, at det er værre at blande racer end at slå et andet menneske ihjel. Producerat år 2016.
19:20 
Min far er rocker - Oliver
Oliver er søn af eks-rockeren Brian Sandberg, også kendt som "jetset-rockeren". Olivers barndomserindringer er både fyldt med positive billeder af en kærlig far, der tog aktivt del i sønnens fodboldtræning og tilbød luksusrejser til eksotiske destinationer. Men han husker også en svær tid i skolen hvor hans almindelige børneliv led under bandekrigen mellem Hells Angels og byens indvandrerbander. Transporten til hans skole på Frederiksberg foregik i den periode i kortege, med bevæbnede AK81ere foran og bagved. Efter mange skoleskift oplevede Oliver et afgørende vendepunkt, da en særlig lærer, så bag om "rockerbarn-stemplet" og hjalp ham med at få styr på det faglige. Hun gav ham tillid til, at han faktisk kunne mere end han selv troede, og Oliver endte, trods alle odds med at tage en studentereksamen - som den første i familien. Producerat år 2019.
19:50 
En arabisk rejse
Britisk dokumentarserie fra 2019. Slagmarkerne. Tag med på en vild rejse gennem Mellemøsten med eventyreren Levison Wood. Rejsen begynder på grænsen mellem Syrien og Irak i den kurdiske selvstyreregion. Iraks kurdiske mindretal skal stemme om selvstyre. I takt med at afstemningen nærmer sig, indskrænker regeringen, hvem der må krydse den irakiske grænse. Levison Wood skynder sig for at nå til Irak, inden grænsen lukker. I Irak møder han Aamar, der leder den blodige kamp mod IS. Del 1 av 5. Producerat år 2019.
20:45 
Peitersen og Feldthaus
Dansk reportageserie fra Hvordan bor en fattig bondefamilie i Andesbjergene, og hvad koster et sommerhus på en inca-terrasse?. Erik Peitersen og Christine Feldthaus besøger tre meget forskellige hjem i Peru, for at undersøge hverdagslivet langt fra Danmark. I sin research for at finde frem til huspriserne, tager Christine ud på en fabrik der producerer alpakauld og et værksted for kunsthåndværk, mens Erik går på kaffebar og hjælper en bonde med at plove sin mark. Sendt første gang 07.01.2019. Säsong 2. Del 1 av 5. Producerat år 2019.
21:30 
Indefra med Anders Agger - Far bag tremmer
Børn betaler en del af straffen, når mor eller far kommer i fængsel. Anders Agger er med, når 14 årige Jonas Andersen og hans to år ældre storebror Simon besøger deres far i Jyderup Statsfængsel, for at forstå, hvordan det er at være barn, når far pludselig forsvinder ind bag fængslets mure i mange år. Producerat år 2019.
22:15 
Sarahs niqab-fængsel - Ramt af burka-forbuddet
Dansk reportage fra I dag er Sarah Ali droppet ud af sin uddannelse og har isoleret sig derhjemme. For hun går med niqab, og hun vil ikke tage den af. Politikerne ville ellers gøre hende fri, da de vedtog en lov, der forbyder, at man tildækker sit ansigt, mens man færdes på offentlige steder. Men det modsatte er sket. Hun føler sig i fængsel i sit hjem, efter hun blev ramt af burka-forbuddet. Producerat år 2019.
22:30 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2019.
23:00 
Ugen plus det løse med Huxi Bach
Hver søndag runder Huxi Bach skarpe, satiriske hjørner i ugen du netop har kæmpet dig igennem. Han stikker kniven dybt ind et af de steder, hvor det gør rigtigt ondt, og kører en fjer henover der, hvor det kilder allermest. I det der fylder i medierne, og i det der fylder i dit hoved. Du får det store overblik, set fra Huxis helikopter, og de helt små detaljer du har overset i nyhedsstrømmen. Ugen rundes af med en gæst, der sætter musik til og ord på. Det er ugen ifølge Huxi. Plus det løse. Producerat år 2019.
23:30 
K2 - Doggystyle - Copenhill - Bæst
DR2s aktuelle kulturprogram. Ane Cortzen er vært, når filmkøbmand, Peter Aalbæk, chefredaktør for Femina, Camilla Kjems og digter og dramatiker, Sofie Diemer, diskuterer, hvad de får ud af at se tv-serien "Doggystyle", oplever Københavns nye vartegn "Copenhill" og læse Ane Riels nye roman "Bæst". Producerat år 2019.
00:00 
Mellem fjender
Ulvekrammer og ulvehader. Dansk reportage fra Hvad sker der, når man arrangerer et møde ansigt til ansigt mellem to åbenlyse Facebook-fjender?. Det tester vært Anna Thygesen, når hun inviterer ulveentusiasten Thomas Niels Thomsen fra København med til Vestjylland for at drikke kaffe med jæger og ulvemodstander Kjeld Nyhus Andersen. Ulvedebatten er præget af trusler, hærværk og masser af følelser, og det går da også hurtigt op for Anna Thygesen, at de to mænd ingen respekt har for hinanden. I ulvezonen møder vi blandt andet en landmand, der har mistet over 200 får efter ulveangreb, og en mor til tre børn, som frygter ulven. Producerat år 2019.
00:30 
Når farfar blir far
Dansk dokumentar fra Antallet af mænd, der bliver far efter de er fyldt 50 år er på 30 år tredoblet. Kroppen og energien er måske ikke længere, hvad den har været. Og de gamle fædre når muligvis heller ikke at se deres små børn blive voksne. Til gengæld har de gamle fædre en masse andet at give de små børn. Nu giver vi ordet til de gamle fædre og undersøger, hvordan det er at være en gammel far - og om man nogensinde kan blive for gammel til at få børn. For de voksne børn er det ofte forbundet med forundring og frustration at blive storebror eller storesøster, netop som de troede at deres far skulle til at være bedstefar for deres børn. Sendt første gang 30.09.2017. Producerat år 2017.
01:15 
Skilsmisse bag lukkede døre
Britisk dokumentarserie fra 2016. Der bliver lovet troskab i medgang og modgang ved vielsen. Men langfra alle ægteskaber holder hele livet igennem. Her følger vi en gruppe britiske par, der ligger i skilsmisse. Situationen mellem parterne er betændt, så de har søgt hjælp hos National Family Mediation, som er en organisation, der mægler og rådgiver i forhold til konflikter, økonomi, utroskab og deleordning med børn. Del 1 av 3. Producerat år 2016.
02:15 (06:00)
Deadline Nat
Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2019.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se