Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
08:00 
P2 Radioavis
08:05 
Morgenandagten på DR2
08:30 
Jens i Canada
Norsk naturserie fra 2020. Den norske friluftsmand Jens Kvernmo rejser ud i den canadiske vildmark. Med telt, fiskestang og hund lever han sin drøm ud og udforsker naturkræfterne og sig selv. Canadas vildmark viser sig dog at være mere krævende, end han havde forestillet sig. Fiskeriet svigter, og sent på aftenen dukker der en sortbjørn op. Del 1 av 5. Producerat år 2020.
09:10 
Europas historie - oprindelse og identitet
Tysk dokumentarserie fra 2017. Hvad er Europa? Hvor og hvornår begyndte Europas historie? Og hvad forbinder eller adskiller europæerne?. Historiker Christopher Clark udforsker de forskellige kapitler i Europas utrolige historie. De første spor fører til oldtidens Grækenland, nærmere bestemt Kreta. Her finder man myten, der gav navn til kontinentet - nemlig fortællingen om prinsesse Europa, som blev kidnappet af Zeus. Del 1 av 6. Producerat år 2017.
10:00 
Europas historie - tro og tanker
Tysk dokumentarserie fra 2017. Hvad er Europa? Hvor og hvornår begyndte Europas historie? Og hvad forbinder eller adskiller europæerne?. Historiker Christopher Clark udforsker de forskellige kapitler i Europas utrolige historie. Denne gang om vestlig identitet, der for mange europæere i dag er synonymt med kristendommen. En religion der, ligesom de andre monoteistiske religioner, opstod i Mellemøsten og derefter spredte sig til Europa. Del 2 av 6. Producerat år 2017.
10:55 
Vores verden med Morgan Freeman
Amerikansk dokumentarserie fra 2017. Kan kærlighed ændre verden? Morgan Freeman rejser rundt i verden for at udforske de basale kræfter, der enten forener eller adskiller os mennesker. Her undersøger han kærlighedens mange former, og de uventede steder den kan dukke op - fra børnehjem til krigszoner. Del 1 av 6. Producerat år 2017.
11:45 
Vores verden med Morgan Freeman
Amerikansk dokumentarserie fra 2017. Hvad er frihed? Og hvad vil det sige at være fri?. Morgan Freeman rejser rundt i verden for at udforske de basale kræfter, der enten forener eller adskiller os. Her forsøger han at få en større forståelse af begrebet frihed - fra tvangslejre til tabuer og love. Del 2 av 6. Producerat år 2017.
12:35 
Reformationen - Europas hellige krig
Britisk dokumentar fra 2017. I 1517 slog Martin Luther 95 teser op på en kirkedør i Wittenberg, og de kom til at virke som en rød klud i ansigtet på den katolske kirke. I anledning af 500 året for Luthers oprør fortæller den britiske historiker David Starkey om, hvordan den protestantiske reformation ændrede de europæiske samfund. Splittelsen i kristendommens hjerte udløste århundreder med hellig krig og inspirerede til den samme fundamentalisme, terror og religiøs vold, som vi kender i dag. Producerat år 2017.
13:25 
Lægen, der holdt op med at give medicin
Britisk dokumentar fra 2016. Kan man give et helt land en kold tyrker? I 2015 udskrev britiske læger mere end en milliard recepter. Det var en stigning på 50 procent i løbet af ti år. Lægen Chris van Tulleken erkender, at medicin redder liv, men han mener, at et overforbrug af bl.a. antibiotika kan være farligt og føre til resistens. Han overtager en del af en lægeklinik og går i gang med at overbevise både læger og patienter om, at man kan helbrede uden medicin. Del 1 av 2. Producerat år 2016.
14:30 
Verdens brændpunkter
Israel-Palæstina. Jens Nauntofte er blot 28 år, da han ankommer til Israel, hvor seksdageskrigen netop har fundet sted. En krig der måske kun varede 6 dage på papiret, men bliver en af verdenshistoriens længste konflikter. Jens Nauntofte har gennem de seneste 30 år dækket krigen - talt med datidens barske gitane - rygende patisanere til nutidens selvmordsbombere, der kæmper mod isralerne. Producerat år 2013.
15:10 
Historien om Camp Century
Tysk dokumentar fra 2020. Den hemmelige by under isen. En tikkende affaldsbombe lurer under Grønlands indlandsis. Dens navn er Camp Century - en hemmelig amerikansk militærbase anlagt i 1959. Da basen lukker ned i 1967, efterlader man størstedelen af Camp Centurys atomaffald. Men nu spår forskere, at det vil komme op til overfladen, når isen smelter på grund af klimaforandringer. Hvad sker der, hvis Camp Century frigør sig fra isen - og ender i havet ved Thule?. Producerat år 2020.
16:00 
Udsigten - den hårdeste straf
Dansk dokumentar fra Hvad er værst; at være tvunget til at kigge ind i en grå mur i Herstedvester Fængsel, eller sidde i sin celle i Nuuk og se ud over en af verdens smukkeste uendelige øde landskaber?. Det er et af temaerne i dokumentaren "UDSIGTEN - den hårdeste straf", som gennem otte år følger byggeriet af Grønlands Ny højsikrede anstalt; det første egentlig lukkede fængsel i landet. Producerat år 2018.
16:55 
Bjergenes storslåede natur - Andesbjergene
Naturprogram fra BBC fra 2017. De er majestætiske, smukke og ærefrygtindgydende. De indgyder både undren og frygt, fordi livet i højderne er så barskt. Bjergboerne må kæmpe med kulde, tynd luft og dramatiske vejromslag. Andesbjergene er verdens længste bjergkæde og hjemsted for et enestående dyreliv som pumaer, bjørne og bemærkelsesværdige mennesker, der har tilpasset sig dette hårde liv. Producerat år 2017.
17:50 
De travleste togstationer i verden
Britisk dokumentarserie fra 2019. Forsinkelser, signalfejl, blade på sporene, ødelagte hjul og pendlere der snyder. Medarbejderne på de travleste togstationer i verden har rigeligt at se til, når de skal sørge for at togene kommer og kører til tiden og passagererne holder sig på sporet. Her får du en førsteklassesbillet til det hemmelig liv bag skinnerne, der første gang bringer os til to af de mest ikoniske stationer - Grand Central og Penn Station i New York City. Del 1 av 4. Producerat år 2019.
18:35 
Den falske caster [Repris]
Den falske caster gør sig umage for at lokke intime videoer ud af de unge kvinder, der tror, de er I gang med at blive castet til en hovedrolle. Falske e-mails, opdigtede manuskripter og stemmeforvrængning er blot nogle af de metoder, den falske caster bruger i sin jagt på at få kvinderne til at blotte sig og dele seksuelle videoer. En af de unge kvinder begynder dog at fatte mistanke, men beslutter sig for at spille med på legen alligevel. Måske kan hun få den falske caster til at afsløre sig selv?. ,. Del 1 av 3. Producerat år 2020.
19:05 
Ulven kommer [Repris]
Dansk dramaserie fra 2020. Dea og Simon har fået fjernet deres børn, og tomheden runger i hjemmet. De hyrer en advokat til at køre en sag mod kommunen. I mellemtiden er Holly og Theo blevet anbragt hos en plejefamilie, og en ny hverdag begynder. Lars er i gang med sin opklaring og indhenter udtalelser fra politi, skole og sygehus. Holly afventer ængsteligt sin mors reaktion på stilen. Uegnet for mindre børn. Hovedforfatter: Maja Jul Larsen. Episodeforfatter: Nanna Westh, Kim Fupz Aakeson Producent: Claudia Saginario. DR Drama. ,. Del 2 av 8. Producerat år 2018.
20:00 
Det store Trumpshow
Amerikansk dokumentarserie fra 2020. Fra realitystjerne til præsident. Donald Trump blev præsident stik mod alle forventninger. Gennem tre afsnit ser vi tilbage på hans år i Det Hvide Hus, nu hvor hans første præsidentperiode lakker mod enden. Vi møder en række farverige personligheder - fra Trump-rådgivere til Stormy Daniels, og ser, hvordan de kæmper med den uforudsigelige præsident. Hvordan har Trump klaret jobbet som den mest magtfulde mand på planeten?. Del 1 av 3. Producerat år 2020.
20:50 
Billeder, der ændrede verden [Repris]
Saigon. Den 1. februar 1968 - midt under en af Vietnam-krigens mest blodige kampe, tager fotografen Eddie Adams, et skelsættende foto. Et billede, der bliver et af de mest berømte krigsfotografier nogensinde, og som får enorm stor betydning for amerikanernes engagement i Vietnam-krigen. ,. Producerat år 2013.
21:00 
Babylon Berlin
Tysk dramaserie fra 2019. Det lykkes Rath at slå kløerne i Fritz. Hans plan er at konfrontere ham med Greta - i håb om, at det vil få den unge kvinde til at tale. Senere er Rath og Charlotte på besøg i Babelsberg-studierne, da det mystiske, maskerede fantom slår til igen. Mens Raths nevø, Moritz, er på skydetræning i skoven med Hitler Jugend. Säsong 3. Del 4 av 6. Producerat år 2019.
22:30 
Deadline
23:05 
Valg i USA - Amerika ifølge Gram
Steffen Gram dykker ned i den amerikanske valgkamps vigtigste historier. I Amerika ifølge Gram debatterer han og tre aktuelle gæster, placeret rundt om i verden, den nyeste udvikling i valgkampen. Producerat år 2020.
23:30 
Bush-dynastiet (1:6) Fædre og sønner
Amerikansk dokumentarserie fra 2019. En helt særlig familie. Optændt af ambitioner og drevet af pligtfølelse og magtbegær. Den har skabt venner og fjender - og har formet det moderne Amerika. Her dykker vi ned i den episke historie om en af USA's mest magtfulde politiske dynastier - Bush-familien. En fortælling om rivalisering, triumfer, tragedier og politiske skandaler. Producerat år 2019.
00:10 
Bush-dynastiet (2:6) Loyalitetens pris
Amerikansk dokumentarserie fra 2019. Efter nederlaget ved senatsvalget i 1970 tror George H.W. Bush, at han har fundet en ny allieret. USA's mægtigste mand - Richard Nixon. Han er bundloyal overfor sin præsident og hans parti. Men bliver forrådt af dem, som han stoler på. Producerat år 2019.
00:55 
USA's politiske cirkus
USA nærmer sig et yderst vigtigt præsidentvalg, samtidig med at nationen kæmper med en dødbringende pandemi og store økonomiske omvæltninger. De politiske analytikere John Heilemann, Mark McKinnon og Alex Wagner stiller skarpt på amerikansk politik under Trump og tager dig med bag scenen, når Trump og Bidens valgkampagner buldrer afsted mod præsidentvalget i november. Producerat år 2020.
01:35 (04:30)
Deadline Nat

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå