Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
08:00 
P2 Radioavis
08:05 
Morgenandagten på DR2
08:30 
Læringens idéhistorie
Holdningen til, hvad der er nødvendig viden, har forandret sig gennem tiderne. Vi er gået fra Platons absolutte kundskabsbegreb til den postmoderne, relativistiske opfattelse af viden. Blandt de medvirkende er idéhistoriker Sven-Eric Liedman og sociolog Zygmunt Bauman. Del 1 av 7. Producerat år 2014.
09:00 
USA i farver - 1920'erne
Amerikansk dokumentar fra 2017. USA undergår i 1920'erne de største forandringer i landets historie. I løbet af ti år bliver hestevogne, beskedne og sømmelige klædedragter og saloons mange steder skiftet ud med biler, frigjorte kvinder med stemmeret fra 1920 og et spiritusforbud fra 1920-33, der skaber en blomstrende undergrundskultur, men også lægger grunden til den organiserede kriminalitet. Hidtil usete arkivoptagelser og sjældne privatoptagelser fortæller historien i farver. Producerat år 2017.
09:50 
USA i farver - 1930'erne
Amerikansk dokumentar fra 2017. Wall Street-krakket i 1929, der bliver efterfulgt af en verdensomspændende økonomisk depression, sætter sit præg på 1930'ernes USA. Den nyvalgte præsident Franklin D. Roosevelt forsøger med omfattende offentlige anlægsarbejder at skaffe arbejdspladser og sætte gang i økonomien. Spiritusforbuddet bliver ophævet i 1933, og swingmusik og flyvning giver lidt opmuntring i hårde tider. Hidtil usete arkivoptagelser og sjældne privatoptagelser fortæller historien i farver. Producerat år 2017.
10:35 
USA i farver - 1940'erne
Amerikansk dokumentar fra 2017. Den 2. Verdenskrig forvandlede USA fra et isoleret land til leder af den frie verden. Efter krigen oplevede de fleste amerikanere et økonomisk opsving, bedre uddannelse og et uset højt forbrug. Mange fik også råd til et lille præfabrikeret hus. Forstæderne blev født. Hidtil usete arkivoptagelser og sjældne privatoptagelser fortæller historien i farver. Producerat år 2017.
11:25 
Vold og bander i Chicago
Amerikansk dokumentar fra 2016. Når man bor i et land med 50 stater og godt 320 millioner indbyggere, er det ikke mærkeligt, at diversiteten er stor. Komikeren W. Kamau Bell rejser gennem USA og udforsker alle hjørner af landet og dets forskellige nuancer, grupper og subkulturer. Chigacos indbyggere reagerer med frygt, raseri og sorg over byens høje mordrate. Volden er især koncentreret i de sorte bydele, og Kamau forsøger at skelne mellem myter og fakta i den banderelaterede vold. Producerat år 2017.
12:05 
Indfødte 'amerikanere'
Amerikansk dokumentar fra 2016. Når man bor i et land med 50 stater og godt 320 millioner indbyggere, er det ikke mærkeligt, at diversiteten er stor. Komikeren W. Kamau Bell rejser gennem USA og udforsker alle hjørner af landet og dets forskellige nuancer, grupper og subkulturer. De mennesker, der boede i landet, inden det blev kaldt Amerika, er ikke blevet behandlet særligt godt. Kamou rejser til Dakota for at kaste lys over de indfødte folk, som fejlagtigt omtales som indfødte amerikanere. Producerat år 2017.
12:50 
Mit år blandt urfolket
BBC-dokumentarserie fra 2018. Korowai-folket lever i træhytter i New Guineas jungle og fik først kontakt med den vestlige verden i 1970'erne. Værten Will Millard og et filmhold fra BBC vil filme deres urgamle levevis over fire besøg i løbet af et år. Hvordan tilpasser Korowai sig fra et jæger-samler samfund til et moderne samfund?. Filmholdet opdager dog hurtigt, at de har lært at sælge deres levevis til ære for fotograferne (inklusiv et andet BBC-hold i 2011). Men så hører Will om to gamle mænd, som stadig lever dybt inde i junglen. Del 1 av 3. Producerat år 2018.
13:45 
Verdens mægtigste bjerge
Britisk naturserie fra 2018. Mount Everest. Bjerge - skrækindjagende steder med ufattelige farer. Gennem tiden har de fascineret os og lokket os op i højderne. Her udforsker vi fire af verdens mest ikoniske tinder - fra de første frygtløse pionerer, der satte alt på spil for at nå toppen til de mennesker og dyr, der kæmper for at overleve på bjergsiderne i dag. Første gang om Himalayas majestætiske monark - Mount Everest. Del 1 av 4. Producerat år 2018.
14:35 
Verdens mægtigste bjerge
Britisk naturserie fra 2018. Ben Nevis. Bjerge - skrækindjagende steder med ufattelige farer. Gennem tiden har de fascineret os og lokket os op i højderne. Her udforsker vi fire af verdens mest ikoniske tinder - fra de første frygtløse pionerer, der satte alt på spil for at nå toppen til de mennesker og dyr, der kæmper for at overleve på bjergsiderne i dag. Denne gang om Storbritanniens højeste bjerg - Ben Nevis. Del 2 av 4. Producerat år 2018.
15:20 
Ekspeditionen - På sporet af Vitus Bering
En af verdenshistoriens største opdagelsesrejsende er danskeren Vitus Bering, som i 1700-tallet ledte en kæmpe ekspedition for den russiske zar. I Rusland kaldes han den russiske Columbus, men han er næsten ukendt i Danmark. Nu rejser historiker Cecilie Nielsen og et tv-hold i Berings fodspor hele vejen gennem det enorme Rusland fra Skt. Petersborg i vest til Berings grav på Bering Øen i det nordlige Stillehav for at fortælle historien om Vitus Bering. Producerat år 2018.
16:20 
I den bedste mening - Det hvide snit
I 1944 står kirurgen klar til operation på Rigshospitalet i København. Det er første gang han gennemfører det hvide snit, men det skal ikke blive den sidste. Danmark blev det land i verden, der gav det hvide snit til flest mennesker målt per indbygger, men det var også det land, der dømte det hårdest senere - for at fortie bivirkningerne, ignorere dødsfaldene og den høje pris patienterne måtte betale. Men der er også en anden side af historien. For lægerne dengang var det et lille mirakel, en drøm der gik i opfyldelse, om at kunne hjælpe deres patienter - en sidste udvej fra en ellers magtesløs situation på sindssygehospitalerne. Det skete i den bedste mening. Sendt første gang 06.02.2011. Del 1 av 5. Producerat år 2009.
17:00 
Gåden om korsfæstelsens pinsler
Britisk dokumentar fra 2019. Korsfæstelse. En grusom henrettelsesmetode, der blev udviklet af romerne og anvendt til at slå titusinder af mennesker ihjel. Nu har et tilfældigt fund i Italien kastet nyt lys over, hvordan fortidens skændigste henrettelse faktisk foregik. Er billederne af Jesu død forkerte?.
17:50 
Besat af USA - 60erne
Hvad enten det gælder storpolitik, fikse dansetrin, nye modediller eller teknologi har vi danskere igennem mange årtier vendt et fascineret blik vestover. Vi kommer i kontakt med USA dagligt og det er blevet en naturlig del af vores liv, at skulle forholde os til Amerika. Her i præsidentvalgåret fortæller vi historien om vores storebror/lillebror forhold som er gået op og ned, men som aldrig er ligegyldigt eller kedeligt. I 50'erne og 60'erne skyller det ind over landet med amerikansk populærkultur i form af film, mode, sprog og musik. Kronprinsesse Margrethe tager til USA og møder den amerikanske konge, Elvis Presley - og forholdet til USA er grundlæggende som en nyforelskelse. En årelang dansk krig mod Coca Cola, og nedstyrtningen af et amerikansk B52 bombefly i Grønland, har dog en afkølende effekt. Sendt første gang 11.03.2020. Producerat år 2019.
18:35 
Den falske caster [Repris]
Den falske caster forsøger med udspekulerede, gennemarbejdede metoder at lokke flere unge piger til en falsk casting, hvor de skal smide tøjet foran kameraet. Men hvordan kan det lykkes ham at overbevise pigerne om, at de skal sende intime videoer af sig selv? Hvad er det for tricks, han benytter sig af? Og hvad er det for en type, der sidder bag skærmen og manipulerer? It-ekspert Frederik forsøger at finde spor i de mange dokumenter, og det viser sig, at den falske caster har lavet en graverende fejl. Rettelse: DR har redigeret i udsendelsen, efter den blev publiceret første gang. Læs mere på fejl og fakta: https://www.dr.dk/etik-og-rettelser/fejl-og-fakta/manglende-forelaeggelse-sigtede-i-den-falske-caster. ,. Del 2 av 3. Producerat år 2020.
19:05 
Ulven kommer [Repris]
Dansk dramaserie fra 2020. Lars får grund til at tvivle på Hollys udsagn, da det viser sig, at hun tidligere har haft en livlig fantasi. I et forsøg på at gøre Theo glad skriver Holly til Dea, at Theo er til fodbold. Men Deas impulsive visit i fodboldhallen ender ikke godt, og hun må opsøge Lars og bede om regulært samvær. Holly opfordrer Theo til at være ærlig, når han senere skal videoafhøres af politiet, men udfaldet giver bagslag for Lars. Uegnet for mindre børn. Hovedforfatter: Maja Jul Larsen. Episodeforfatter: Adam August, Nanna Westh. Producent: Claudia Saginario. DR Drama. ,. Del 3 av 8. Producerat år 2018.
20:00 
Det store Trumpshow
Amerikansk dokumentarserie fra 2020. Donald Trump blev præsident stik mod alle forventninger. Gennem tre afsnit ser vi tilbage på hans år i Det Hvide Hus, nu hvor hans første præsidentperiode lakker mod enden. Vi møder en række farverige personligheder - fra Trump-rådgivere til Stormy Daniels, og ser, hvordan de kæmper med den uforudsigelige præsident. Hvordan har Trump klaret jobbet som den mest magtfulde mand på planeten?. Del 2 av 3. Producerat år 2020.
20:55 
Babylon Berlin
Tysk dramaserie fra 2019. Rath tager utraditionelle metoder i brug for at finde nye spor i sagen om det morderiske filmfantom. Wendt vil have Rath til at finde Katelbach, men selv er Rath på jagt efter nazibøllen Fritz. Rath og Charlotte kysser hinanden - men Charlotte ved, at Rath stadig har følelser for Helga. Säsong 3. Del 5 av 6. Producerat år 2019.
22:30 
Deadline
23:05 
Valg i USA - Amerika ifølge Gram
Steffen Gram dykker ned i den amerikanske valgkamps vigtigste historier. I Amerika ifølge Gram debatterer han og tre aktuelle gæster, placeret rundt om i verden, den nyeste udvikling i valgkampen. Producerat år 2020.
23:30 
USA's politiske cirkus
USA nærmer sig et yderst vigtigt præsidentvalg, samtidig med at nationen kæmper med en dødbringende pandemi og store økonomiske omvæltninger. De politiske analytikere John Heilemann, Mark McKinnon og Alex Wagner stiller skarpt på amerikansk politik under Trump og tager dig med bag scenen, når Trump og Bidens valgkampagner buldrer afsted mod præsidentvalget i november. Producerat år 2020.
00:00 
Otte år med Obama
Amerikansk dokumentarserie fra 2016. I 2008 vinder Barack Obama en historisk sejr over republikaneren John McCain. Han bliver den første afro-amerikanske præsident, og hans løfter om en sundhedsreform, at ende Irak-krigen og bekæmpe klimaproblemer giver håb verden over. Det lykkes ham i 2010 at gennemføre sundhedsreformen, der bliver kendt som "Obamacare". Interviews med nøglepersoner fra Det Hvide Hus skildrer historien om Barack Obamas største bedrift som præsident. Del 2 av 4. Producerat år 2015.
01:00 
Historien om Ku Klux Klan
Fransk dokumentarserie fra 2020. De kutteklædte terrorister. Den har over 3000 mord på samvittigheden. Ku Klux Klan er den ældste højreekstremistiske organisation i USA. Den blev oprettet i 1865 og har i årtier terroriseret landet med vold og mord. Men hvad ved vi egentlig om den hemmelige klan? Hvordan har den været i stand til at overleve? Og hvad nærer den?. Her dykker vi ned i den 150 år lange og grusomme historie om had, racisme og rædsel. En historie, hvis dæmoner stadig hjemsøger Amerika. Del 1 av 2. Producerat år 2020.
02:00 (04:30)
Deadline Nat

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå