Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
08:30 
Midt i naturen
Naturens egne skraldemænd, ådselsæderne, er ikke nødvendigvis populære dyr, selv om de gør rigtig meget gavn ved at rense naturen for døde dyr. Seriens tre værter vil forsøge at finde og undersøge tre af de allermest flittige arbejdere: Joakim Odelberg tager til Härjedalen i Sverige for at se jærven, Anders Lundin vil teste ravnens intelligens og Magdalena Forsberg vil til Sydafrika for at lede efter den brune hyæne. Nordvision fra Sverige. Del 1 av 9. Producerat år 2016.
09:30 
Dage i haven
Haveentusiasten Pernilla Månsson Colt, gartneren John Taylor, kokken Tareq Taylor og indretningsarkitekten Malin Persson starter havearbejdet et helt nyt sted: En forladt gård skal forvandles til et haveparadis. Del 3 av 9. Producerat år 2019.
10:30 
Dage i haven
Haveentusiasten Pernilla Månsson Colt, gartneren John Taylor, kokken Tareq Taylor og indretningsarkitekten Malin Persson starter havearbejdet et helt nyt sted: En forladt gård skal forvandles til et haveparadis. Del 4 av 9. Producerat år 2019.
11:30 
Livets opskrift - Grækenland
Dansk reportageserie fra Hvordan lever man lidt længere?. Sisse Fisker rejser til den lille græske ø Ikaria, som er en af de mindst turistede øer i Grækenland. Her skal Sisse bo hos Georgios og Elini som lever en bæredygtig tilværelse, hvor de stort set er 100% selvforsynende. Men udover at bo hos familien, tager de hende også med rundt på øen, for at snuse til nogle af de ting, som måske kan være hemmeligheden blandt beboernes lange levetid. Bl.a. møder hun herbalisten Diamandis, som hver dag drager ud i naturen for at indsamle de helt rigtig urter. Hun høster honning og så når hun også forbi et karneval. Men spørgsmålet er, hvad alle disse ting har med deres høje levealder at gøre? Sendt første gang 10.11.2015. Del 2 av 5. Producerat år 2015.
12:15 
Livets opskrift - Japan
Dansk reportageserie fra Hvordan lever man lidt længere?. Sisse Fisker tager turen til Okinawa, som er en af Japans sydligste ø - 2 timer i fly fra Tokyo. Japanere er kendt for at leve længe, men på denne ø, lever de endnu længere end i resten af landet, og Sisse skal nu finde ud af hvordan det hænger sammen. Udover Familien Maeda, som er den familie Sisse skal bo hos, møder hun mange specielle typer, der lever et helt andet liv, end det vi kender i Danmark. Hun tager med fiskeren Katu-san på harpunfiskeri og møder Samuraien Hammamoto, som er 76 år og stadig underviser i sværdkunst. Men spørgsmålet er, hvorfor netop disse mennesker lever så længe - og om noget af deres livsstil kan bruges i Danmark. Sendt første gang 17.11.2015. Del 3 av 5. Producerat år 2015.
13:00 
Ken Folletts Uendelige verden
England 1327. En brutal borgerkrig er slut. I byen Kingsbridge ånder alt idyl, men kun for en stund. Snart går der rygter om, at den gamle konge er blevet myrdet i fangenskab. Samtidig søger en hemmelighedsfuld, såret adelsmand tilflugt i Kingsbridge. Og da dronningen indsætter den brutale sir Roland som jarl, er det slut på freden i byen. Petranilla: Cynthia Nixon. Sir Thomas Langley: Ben Chaplin. Del 1 av 4. Producerat år 2010.
14:35 
Ken Folletts Uendelige verden
Kingsbridge er blevet ramt af en katastrofe. Byens bro er styrtet sammen, og mange er omkommet. Snart går arbejdet i gang med at genopbygge den livsvigtige bro, men byens prøvelser er langt fra ovre. Dronningen ønsker at gå i krig mod Frankrig. Hun har brug for kapital, og sir Roland får ordre på at inddrive dobbelt så mange penge i skat fra den hårdt prøvede by. Samtidig viser munken Godwin, at han er parat til hvad som helst for at fremme sine egne interesser. Petranilla: Cynthia Nixon. Sir Thomas Langley: Ben Chaplin. Roland: Peter Firth. Del 2 av 4. Producerat år 2010.
16:10 
Stormfulde højder
Britisk romantisk drama fra 1992. Cathy og Heathcliff er som søster og bror, men da hendes far dør, tvinger hendes egentlige storebror dem fra hinanden. Cathy forsøger at glemme Heathcliff ved at drage bort med den kultiverede Linton-familie, men da Edgar Linton frier til hende, må Cathy vælge mellem sin ungdoms store kærlighed og ægteskab med den begavede og dannede Edgar. Et valg med fatale konsekvenser. Producerat år 1992. Medverkande: Janet McTeer, Juliette Binoche, Ralph Fiennes, Regissör: Peter Kosminsky.
17:55 
The mission
Engelsk drama fra 1986. I 1700-tallet får jesuiterpræsten Gabriel kontakt med en indianerstamme i Amazon-junglens vildnis. Han kristner indianerne og uddanner dem til farmere, hvilket ikke gør dem populære blandt de spanske og portugisiske kolonister. Slavehandleren Mendoza slutter venskab med Gabriel, og da det bliver nødvendigt at forsvare missionsstationen, organiserer han modstandskampen mod portugiserne. Filmen modtog Cannes-festivalens førstepris, Guldpalmen. Uegnet for mindre børn. Producerat år 1986. Regissör: Roland Joffé, Skådespelare: Ray McAnally, Aidan Quinn, Liam Neeson, Jeremy Irons, Robert De Niro.
19:55 
Mordene ved Loch Ness
Britisk krimiserie fra 2017. En seriemorder spreder død og rædsel i en lille skotsk by. Hvornår vil han slå til igen?. Det lykkes kriminalassistent Annie Redford at opspore mordvåbnene, og sammen med Lauren Quigley sætter hun efter den hovedmistænkte. Del 5 av 6. Producerat år 2017.
20:40 
Falsk identitet
Fransk thrillerserie fra 2015. Den franske agent Cyclone er havnet i kløerne på Islamisk Stat. Malotru får til opgave at få ham bragt hjem. Samtidig modtager Malotru en besked, der stiller ham i et frygteligt dilemma. Mens Marina udsættes for den sidste test, inden hun sendes til Iran. Del 5 av 5. Producerat år 2015.
22:30 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2019.
23:00 
Trump-dynastiet
Amerikansk dokumentar fra 2019. Manhattans mægtigste mand. Med opførelsen af Trump Tower midt på Manhattan har Donald Trump slået sit navn fast som en af landets mægtigste mænd. Men købet af tre kasinoer i Atlantic City dræner hans bankkonto, og hans affære med Marla Maples koster ham ægteskabet med Ivana. Til trods for succes med bogen 'The Art of the Deal' slutter 90'erne som et lavpunkt i Donald Trumps karriere. Producerat år 2019.
00:25 
Jim og Ghita
Ghita Nørby genser kulisserne til en af sine mest berømte film for første gang i 60 år. Det bliver et bevægende gensyn og en tur ned af dansk filmskats mindeallé, når skuespilleren sammen med designer Jim Lyngvild lægger vejen forbi Borreby Slot på deres kulturrejse gennem Danmark. Turen bringer også minder frem om Ghita Nørbys opvækst, da parret får eksklusiv adgang til det kommende Holmegård Værk i Næstved. Del 4 av 6. Producerat år 2019.
00:55 
Ugen plus det løse med Huxi Bach
Hver søndag runder Huxi Bach skarpe, satiriske hjørner i ugen du netop har kæmpet dig igennem. Han stikker kniven dybt ind et af de steder, hvor det gør rigtigt ondt, og kører en fjer henover der, hvor det kilder allermest. I det der fylder i medierne, og i det der fylder i dit hoved. Du får det store overblik, set fra Huxis helikopter, og de helt små detaljer du har overset i nyhedsstrømmen. Ugen rundes af med en gæst, der sætter musik til og ord på. Det er ugen ifølge Huxi. Plus det løse. Producerat år 2019.
01:25 
De sidste pygmæer
Britisk dokumentar fra 2019. Den moderne verden truer. Under sit ophold hos pygmæ-stammen Mbenjele dybt inde i regnskoven i Republikken Congo, opdager Livia, at myndighederne planlægger en vej gennem pygmæernes landsby. På den ene side giver det stammens medlemmer mulighed for at handle med omverdenen, men hvilken indflydelse vil det få på deres livsstil, hvor børnene er vokset op i en verden uden penge og uden materielle goder? Følg livet blandt en af verdens sidste pygmæ-stammer, hvor den britiske filmskaber Livia Simoka har opholdt sig i fem måneder. Producerat år 2019.
02:15 
Dirigenten
Svensk thillerserie fra 2018. Tom tager til Sverige i sin jagt på sandheden, men heller ikke i de svenske skove er der sikkert. Skurov får ordre på at pågribe Tom for enhver pris, mens Olga forstår, at heller ikke hun er sikker nogen steder. Del 3 av 4. Producerat år 2019.
03:40 (06:00)
Deadline Nat
Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2019.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se