Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
08:00 
P2 Radioavis
08:05 
Morgenandagten på DR2
08:30 
Gudstjenester
Med Laugesen til Gudstjeneste på Tadre Mølle 2:4 Filmmanden Peter Aalbæk og Anders Laugesen går gennem vinmarken, inden de vælger vin til gudstjenesten på den historiske vandmølle, vest for Roskilde. Sognepræst Poul Joachim Stender har tilrettelagt en særlig høstgudstjeneste med temaet VIN. Gudstjenesten er sat i musik af pianist Alexander Bak Hansen og sanger Therese Nielsen og henvender sig direkte til seerne. Salmer og sange i gudstjenesten: Du gav mig, o Herre, en lod af din jord, DDS 728, Marken er mejet, Nåden er din dagligdag, DDS 522, Det lysner over agres felt. Producerat år 2020.
09:40 
Tidens Tegn
Tidens Tegn zoomer ind på døves liv i en hørende verden og fortæller om det, der rører sig i tiden, sætter spørgsmål til debat og skildrer det nære og det sære. Producerat år 2020.
10:10 
Debatten [Repris]
Moria-børn til Danmark?. Skal Danmark tage imod asylansøgere fra Moria-lejren?. 11 EU-lande har sagt, at de vil tage imod beboere fra den nedbrændte Moria-lejr, men regeringen afviser at Danmark skal gøre det samme. Er det den rigtige beslutning?. Og har Mette Frederiksens regering ændret Danmarks overordnede udlændingepolitik?. ,. Producerat år 2020.
11:10 
Clement kalder Jorden [Repris]
Går USA i stykker?. DR's nye ugentlige udenrigsmagasin - om de globale nyheder, medierne ofte overser og sjældent undersøger. ,. Producerat år 2020.
11:50 
Chinatown i San Francisco
Amerikansk dokumentar fra 2016. Når man bor i et land med 50 stater og godt 320 millioner indbyggere, er det ikke mærkeligt, at diversiteten er stor. Komikeren W. Kamau Bell rejser gennem USA og udforsker alle hjørner af landet og dets forskellige nuancer, grupper og subkulturer. Det kinesisk-amerikanske samfund er et mikrokosmos af USA's konplicerede forhold til sine ikke-hvide indbyggere. I Chinatown forsøger Kamau at blive klogere på, hvordan man bliver integreret i USA, mens man stadigvæk holder fast i sine kinesiske rødder. Producerat år 2017.
12:35 
Ginos italienske fristelser [Repris]
Britisk mad- og rejseserie fra 2019. Den italienske kok, Gino D'Acampo, besøger denne gang Cinque Terre - de fem smukke byer langs den italienske riviera. I Manarola tilbereder han en solid omgang Minestrone-suppe med oste-ciabattabrød. Og i Varnezza inviterer en lokal vinbonde på rundvisning i sine marker. Problemet er, at markerne ligger 1000 meter oppe ad bjerget, og at det kræver en tur med en hjemmelavet bjergbane for at komme derop. Vel fremme beroliger Gino sine nerver ved at tilberede en tiramisu med citron og limoncello. ,. Säsong 7. Del 3 av 8. Producerat år 2019.
13:00 
Det fantastiske Italien [Repris]
Britisk dokumentarserie fra 2015. Den britiske kunstkritiker Andrew Graham-Dixon og den italienske kok Giorgio Locatelli udforsker de forskellige italienske regioner og deler generøst ud af deres viden om landets rige kultur og regionale køkkener. Sammen ser de på landskaber, kunst, både gamle mesterværker og nyere samtidskunst og madkultur. I dette afsnit besøger de Matera, der er på UNESCO's Verdensarvsliste. ,. Säsong 4. Del 1 av 3. Producerat år 2015.
14:00 
Tidsmaskinen
Hvordan endte rygerne på terrassen og hvordan gik det til at akupunktur i dag er lige så anset som almindelig medicin?. DR's arkivredaktion har konstrueret en tidsmaskine, dykker ned i DR's arkiver og undersøger hvordan vores holdninger og adfærd har ændret sig gennem årene. Nogle gange med et overraskende resultat. Producerat år 2006.
14:50 
Gensyn med Poul Reichhardt
Underholdningsprogram fra 1993. Poul Reichhardt hyldes og portrætteres gennem en række af klip fra DR's arkiver. Per Pallesen er vært og præsenterer programmets hovedperson. Producerat år 1993.
15:40 
Den gode, den onde og den virk'li sjove
Den gode, den onde og den virk'li sjove med Ditte Gråbøl, Niels Olsen, Kurt Ravn, Peter Schrøder og Michelle Bjørn-Andersen. Sendt første gang 1991. Producerat år 1991.
16:15 
Den gode, den onde og den virk'li sjove
Den gode, den onde og den virk'li sjove med Ditte Gråbøl, Niels Olsen, Kurt Ravn, Peter Schrøder og Michelle Bjørn-Andersen. Sendt første gang 1991. Producerat år 1991.
16:50 
Monty Python's Flying Circus [Repris]
I 1969 skabte fem gale englændere og en enkelt mindst lige så gal amerikaner tv-historie, da de lancerede den gakkede sketchserie Monty Python's Flying Circus. Gå amok i alle de gyldne Python-øjeblikke leveret af John Cleese, Graham Chapman, Eric Idle, Terry Jones, Michael Palin og Terry Gilliam. ,. Del 29. Producerat år 1969.
17:20 
Monty Python's Flying Circus [Repris]
I 1969 skabte fem gale englændere og en enkelt mindst lige så gal amerikaner tv-historie, da de lancerede den gakkede sketchserie Monty Python's Flying Circus. Gå amok i alle de gyldne Python-øjeblikke leveret af John Cleese, Graham Chapman, Eric Idle, Terry Jones, Michael Palin og Terry Gilliam. ,. Del 30. Producerat år 1969.
17:50 
Harper, privatdetektiv
Amerikansk thriller fra 1966. Den hårdkogte Los Angeles-detektiv Lew Harper er i pengebekneb, så han siger ja til at finde den rige Elaine Sampsons forsvundne ægtemand. Det lyder som en simpel sag, men snart stifter Harper grundigt bekendtskab med underholdningshovedstadens mørkere sider. Producerat år 1966. Medverkande: Julie Harris, Paul Newman, Lauren Bacall, Regissör: Jack Smight.
19:50 
Før Søndagen
De danske salmer er en uudtømmelige kulturskat. I "Før søndagen" fortolker kendte danskere og DR's ensembler den danske salmeskat i ord og musik - én salme ad gangen. I aften tager komponist og forfatter Sigurd Barrett fat på salmen "Alt står i Guds faderhånd". Producerat år 2017.
20:00 
Sandheden om danskernes sexliv
Dansk dokumentar fra Nu kan DR2 endelig fortælle sandheden om danskernes sexliv. 60. 000 mænd og kvinder har betroet forskere deres inderste hemmeligheder: Hvilket fantasier har vi? Hvor mange sexpartnere har vi haft?. Hvor tit onanerer vi, og er vi overhovedet tilfredse med vores sexliv? Få svaret på alt om sex og mød samtidig parret, hvor sexlivet er gået helt i stå, kvinden der altid har følt at hendes store sexlyst var forkert. Og manden, der først turde give udtryk for sine erotiske fantasier, efter han blev skilt. Sendt første gang 02.11.2019. Producerat år 2019.
21:00 
Nul sex med DR2 - livet som aseksuel
Forestil dig et liv, hvor du aldrig nogensinde har den mindste lyst til sex. For de fleste virker det fuldstændig umuligt. Men det er faktisk virkeligheden for en hel del danskere. For Sara Skaarup er sex en drivkraft igennem livet. Og hun tager nu på opdagelse i de aseksuelles verden for at forstå, hvordan det overhovedet er muligt ikke at have en sexlyst. Og hvad med kærligheden? Kan en aseksuel og en med masser af lyst egentlig blive kærester?. Producerat år 2020.
22:00 
Tæt på sandheden med Jonatan Spang
Tag med, når Jonatan Spang spænder apokalypsens ryttere foran satirevognen og rider igennem ugens historier. Jonatan spinner nyhedshjulet, stikker sit satirespyd dybt ind i dobbeltmoralen, griller hyklerne og bringer dig helt tæt på sandheden. Del 3. Producerat år 2020.
22:30 
Deadline
23:00 
Cold war
Polsk romantisk drama fra 2018. Da Wiktor og Zula forelsker sig, er det begyndelsen på en umulig kærlighedshistorie i umulige tider. De to mødes i ruinerne i efterkrigstidens kommunistiske Polen. Musikeren Wiktor og sangerinden Zula kommer fra vidt forskellige baggrunde og har lige så forskellige temperamenter. De kan ikke finde ud at være sammen - men de kan endnu mindre finde ud af at være adskilt fra hinanden. Producerat år 2018. Medverkande: Borys Szyc, Joanna Kulig, Tomasz Kot, Regissör: Pawel Pawlikowski.
00:25 
Debatten [Repris]
Moria-børn til Danmark?. Skal Danmark tage imod asylansøgere fra Moria-lejren?. 11 EU-lande har sagt, at de vil tage imod beboere fra den nedbrændte Moria-lejr, men regeringen afviser at Danmark skal gøre det samme. Er det den rigtige beslutning?. Og har Mette Frederiksens regering ændret Danmarks overordnede udlændingepolitik?. ,. Producerat år 2020.
01:25 
Jesus Town
Amerikansk dokumentar fra 2015. 100 amatørskuespillere og et dusin heste. I næsten 90 år har indbyggerne i en lille by i Oklahoma opført et passionsspil i en tro kopi af Jerusalem, som de har bygget ved foden af Wichita-bjergene. Det traditionsrige passionsspil kunne en gang prale af mere end 200.000 tilskuere; nu er det svært overhovedet at finde en. Og da manden, der spiller Jesus, går på pension viser hans efterfølger, Zack, sig at være buddhist!. Producerat år 2015.
02:25 (04:30)
Deadline Nat

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå