Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
08:00 
P2 Radioavis
08:05 
Morgenandagten på DR2
08:30 
Hvor ingen skulle tro, at nogen kunne bo [Repris]
Bente Getz overtog et lille husmandssted i Samnanger i Norge. Jorden havde længe ligget brak, men nu skulle der ske noget. Efter at have anskaffet sig får, begyndte Bente Getz at fremstille ost, fik sit eget bageri, hun solgte ukrudt til fine restauranter i Bergen - og i dag har omsætningen i hendes virksomhed rundet millionen. Nordvision fra Norge. ,. Del 1 av 6. Producerat år 2014.
09:00 
På sporet af de skotske amerikanere
Britisk dokumentarserie fra 2019. Iført reglementeret skotskternet outfit går komiker og musiker Billy Connolly forrest i den legendariske New York Tartan parade. Og hermed starter hans rejse i forfædrenes fodspor. Første etape af turen går fra Plymouth, hvor de første indvandrere ankom til Amerika og ender i New York, på Ellis Island, hvor millioner af indvandrere blev modtaget. Undervejs ser Billy på hvaler, han deltager i et bizart bankospil - og han besøger gravstedet for en mand, som kun de færreste ved, har skotske rødder: selveste Uncle Sam. Del 1 av 3. Producerat år 2019.
09:45 
På sporet af de skotske amerikanere
Britisk dokumentarserie fra 2019. Den skotske komiker og musiker Billy Connolly tager fat på anden etape af sin rejse rundt i Amerika i sine skotske forfædres fodspor. Han starter i Kearny, kendt som Little Glasgow, hvor han erfarer, at det var skotterne, der bragte fodbolden til Amerika. Herefter besøger han bl.a. fabrikken, der fremstiller Martin-guitarer, ser på kunstmuseet for en af Amerikas største kunstnere, Norman Rockwell, han besøger den fængselscelle, der var hjem for Al Capone, og så indtager han dansegulvet i Floyd Country Store. Del 2 av 3. Producerat år 2019.
10:30 
Kunstnerkolonien i Skagen [Repris]
I Skagen er de seks billedkunstnere ved at finde sig tilrette i kunstnerkolonien. Men især Kirsten Justesen har store udfordringer med sit nye atelier, som roder. Erik A. Frandsen drømmer om at lave P.S. Krøyers gamle atelier om til et camera obscura, mens Cathrine Raben Davidsen lader sig inspirere af farverigt tang indsamlet på Grenen. ,. Del 2 av 6. Producerat år 2020.
11:00 
Kunstnerkolonien i Skagen [Repris]
De seks kunstnere er i fuld gang med deres nye værker i kunstnerkolonien i Skagen. Erik A. Frandsen står op midt om natten for at studere det unikke lys ved solopgang. Frederik Næblerød venter utålmodigt på flere lærreder, da han allerede er løbet tør og derfor må tænke ud af boksen. Alle kunstnerne besøger Skagens museum, hvor særlig Cathrine R. Davidsen søger inspiration i Anne Anchers dystre værker. ,. Del 3 av 6. Producerat år 2020.
11:30 
Arkitektur der deler vandene
Fremtidens ikonbyggerier. Verden over har stjernearkitekter bygget spektakulær, ikonisk arkitektur, der tiltrækker alles opmærksomhed. Men det er kompliceret at bygge stort, og ikonbyggerier både fascinerer og forarger. Nu er det ikke længere nok bare at have ikoner - de nye bygninger skal også være bæredygtige og sociale som et vadehavscenter i Ribe og et kulturhus i Tingbjerg. Sendt første gang 09.08.2020. Del 4 av 4. Producerat år 2019.
11:55 
Alt forladt - Scala-bygningen
Den "gamle" Scala-bygning er nu revet ned, men før den blev det, nåede de to Urban Explorers Jan Elhøj og Morten Kirckhoff at udforske stedet og dokumentere det for eftertiden. Det bliver også en chance for at genopleve deres ungdom. Producerat år 2012. Redaktör: Morten Steenstrup.
12:15 
De hemmelige milliardaftaler
Britisk dokumentarserie fra 2017. Hemmelige milliardaftaler påvirker alt - vores arbejde, forståelse af penge og sundhed. I 1970'erne opdagede medicinalindustrien, at der kunne tjenes penge på raske mennesker - ved at gøre indtagelse af receptpligtig medicin så almindeligt som tyggegummi. Men er den lette adgang til medicin til gavn for os? Her udforsker journalist Jacques Peretti aftaler, som er indgået mellem regeringer og de store medicinalvirksomheder. Del 1. Producerat år 2017.
13:00 
Puerto Rico og USA
Amerikansk dokumentar fra 2016. Når man bor i et land med 50 stater og godt 320 millioner indbyggere, er det ikke mærkeligt, at diversiteten er stor. Komikeren W. Kamau Bell rejser gennem USA og udforsker alle hjørner af landet og dets forskellige nuancer, grupper og subkulturer. Puerto Rico er stadig en amerikansk koloni og muligheden for enten at blive til USA's 51. stat eller blive selvstændig, fastholder øen i et limbo. Kamau går bag nogle af myterne om puertoricanerne dels i New York dels ved at besøge paradisøen. Producerat år 2017.
13:40 
Hitlers brutale inderkreds - Ernst Röhms fald
Tysk dokumentarserie fra 2018. Krakket i Wall Street og den økonomiske depression er en gave til nazistpartiet. Det samme er de skiftende regeringers manglende evne til at stabilisere økonomien. Goebbels fremragende propagandamaskine skaber valgsucceser og politiske gevinster til inderkredsen. I 1932 er de eneste fjender tilbage kommunisterne og dem selv. Rigsdagsbranden tager livet af den politiske opposition, mens Göring og Himmlers komplot mod Röhm ødelægger SA i de lange knives nat. Del 3 av 10. Producerat år 2018.
14:30 
Hitlers brutale inderkreds - jødehad
Tysk dokumentarserie fra 2018. Efter den nazistiske magtovertagelse i 1933 er der en magtkamp mellem den store krigshelt, Hermann Göring, og Hitlers spindoktor, jødehaderen Josef Goebbels. Goebbels står stærkt i partiet, da han styrer den stadig hårdere antijødiske politik. Göring ser denne magtbase som en trussel mod sig selv og planlægger at eliminere rivalen. I et forsøg på at hævde sig, udløser Goebbels i 1938 Krystalnatten, et voldeligt opgør med jødernen, der i et forfærdeligt glimt viser den brutalitet, der skal komme. Del 4 av 10. Producerat år 2018.
15:25 
Kongen, dronningen og hendes elsker [Repris]
Caroline Mathilde var kun 15 år, da hun blev dronning i Danmark - tvangsgift med den danske kong Christian den syvende, en forstyrret og forvirret 17-årig konge. Hun ankom til et intrigant hof, hvor der blev kæmpet indædt om magten - en magtkamp hun også blev en del af. ,. Del 1 av 3. Producerat år 2010.
16:05 
Kongen, dronningen og hendes elsker [Repris]
På rekord tid kom kong Christian den syvendes livlæge til magten og blev kongens nærmeste politiske rådgiver. Johan Struensee gennemførte på kun 16 måneder over tusind nye forordninger og love, flere af dem så radikale at han fik mange fjender, samtidig blev han også dronningens elsker. ,. Del 2 av 3. Producerat år 2010.
16:40 
Ekstreme togrejser
Britisk rejseserie fra 2013. Tv-værten Chris Tarrant har altid været fascineret af jernbaner, både byggeriet af dem og den måde de har revolutioneret livet i afsidesliggende samfund på. Konkan-jernbanen løber langs Indiens vestkyst og forbinder havnebyerne Mumbai og Mangalore. Selvom det britiske imperium byggede næsten 50.000 kilometer spor tværs over dette enorme subkontinent, holdt de sig fra dette sumpede område. Derfor forblev det vestlige Indien uudviklet indtil mere end 100 år senere, da en modig indisk ingeniør påtog sig den skræmmende opgave. 'Folkets Jernbane' åbnede i januar 1998. Del 3 av 3. Producerat år 2013.
17:30 
Ekstreme togrejser
Britisk rejseserie fra 2014. Den erfarne globetrotter Chris Tarrant elsker at udforske fjerne egne, møde nye mennesker og stifte bekendtskab med nye kulturer, især på togrejser. På en mere end 3000 kilometer lang togrejse fra Bangkok i Thailand til Mandalay i Myanmar, en strækning der emmer af historie, kultur og betagende udsigter, passerer han bl.a. den berømte bro over floden Kwai. Säsong 2. Del 1 av 6. Producerat år 2014.
18:15 
Fodbold
Malta–Danmark. EM-kvalifikation: kvinder. Kvindelandsholdet i fodbold skal i aften på besøg på Malta for at hente tre vigtige point på vejen mod EM-slutrunden i England i 2022. Og det er en af den slags kampe, som Danmark bare skal vinde for at bevare EM-håbet. Da Danmark sidste efterår mødte Malta i Viborg, blev det til en dansk sejr på hele 8-0. Mindre kan gøre det i aften for Lars Søndergaards tropper, men sejren bør der ikke blive tvivl om. Hvis Danmark vinder, vil holdet have et perfekt udgangspunkt før de afgørende kvalifikationskampe mod Italien senere på efteråeret. Kommentatorer: Henrik Liniger og Arnela Muminovic. Producerat år 2020. Kommentator: Arnela Muminovic, Henrik Liniger.
20:30 
Teorien om det hele - med Holger Bech Nielsen [Repris]
Skabelsen. Holger Bech skal bruge en blyant, en glaskugle og et skakbræt til at forklare big bang og skabelsen af det univers vi kender i dag. Tag med på en kosmisk rejse i universet, fra den spæde begyndelse med Big Bang, liv og molekyler til armageddon og verdens ende, når den 78-årige professor i højenergifysik, Holger Bech, fortæller sin version om 'Teorien om det hele'. Du skal lære hvornår stjerner og planeter fødes og om sorte perler, der flyver gennem universet og som måske rammer os en dag. Sendt første gang 27.12.2019. ,. Del 1 av 3. Producerat år 2019.
20:55 
Dokumania
Britisk dokumentar fra 2019. Jagten på Jihadi John. Mohammed Emwazi, også kendt som Jihadi John, gik fra at være en almindelig ung mand fra London til verdenskendt terrorist med flere bestialske mord og kidnapningen af den danske fotograf Daniel Rye på samvittigheden. Efterretningstjenesterne står for første gang frem og afslører, hvordan Jihadi Johns svage punkt førte til den ellers forsigtige bøddels død. Producerat år 2019.
22:30 
Deadline
23:00 
Clement kalder Jorden
Er verden på vej til at løse klimakrisen?. Tør vi tro på fremtiden? Svaret søger Clement hver uge hos eksperter og magthavere over hele verden - og i studiet i Danmark. Clement taler bl.a. med forfatteren Jonathan Franzen i Californien, der sidste år vakte opsigt med en artikel hvor han argumenterede for verden ikke længere kan bremse den globale opvarmning. Producerat år 2020.
23:40 
Trumps Tweets
Hvad kan vi egentlig lære af de tweets, som reality-stjernen, mangemilliardæren og præsidenten kaster ud i hobetal?.
23:55 
Afghanistan
Dokumentar fra 2019. Den Sovjetiske invasion. I 1980'erne bliver Afghanistan epicentret for kampen mellem islam om kommunismen. Sovjetiske styrker invaderer i 1979 landet, og Sovjetunionen overtager magten. Som modreaktion opfordrer afghanerne til jihad, og våben og penge strømmer fra USA og de arabiske lande til oprørerne. Også udenlandske krigere slutter sig til oprørerne - blandt andet en ung Osama Bin Laden. Få Afghanistans voldsomme historie fortalt af dem, der har været helt tæt på begivenhederne. Producerat år 2020.
00:50 
Fældende beviser
Kl. 8 om morgenen, ankommer en rengøringsassistent til en villa i Herfølge. Da villaens ejer ikke åbner, låser hun sig ind og finder den 61 årige lærerinde kvalt og død på gulvet. For politiets teknikere bliver det starten på en morderjagt. Jørgen Øbo Hansen var en af kriminalteknikerne på stedet og hans opgave var at finde fingeraftryk. I programserien Fældende Beviser åbnes døren ind til virkelighedens kriminalteknikere, og deres jagt på spor. Spor, der i sidste ende kan føre til gerningsmanden og blive det fældende bevis. Del 3. Producerat år 2014.
01:15 
Ekstreme præstationer
Australsk dokumentarserie fra 2016. De irakiske specialstyrker. Den australske eventyrer, Todd Sampson, prøver igen kræfter med nogle af de præstationer, der kræver allermest af kroppen. Intet andet menneskeligt forehavende er så hård og konsekvent en udfordring for den menneskelige krop og sind som krig. Todd er blevet inviteret af de irakiske specialstyrker for at opleve, hvordan de forbereder sig på slaget om Mosul. Producerat år 2018.
02:00 (04:30)
Deadline Nat

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå