Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
09:10 
Midt i naturen
Midt i byernes liv findes et myldrende dyreliv. En del dyr søger ind hvor der bor mange mennesker, for her er chancen for at finde føde stor, mens andre søger hertil for at beskytte sig. Nogle kender vi, andre ikke. Seriens to værter, Martin Emtenäs og Yvette Hermundstad, tager igen i hver sin retning, begge for at kigge nærmere på dette fænomen. Yvette vil kigge på fugle i Stockholm og se byen fra en helt ny vinkel, mens Martin rejser til New York for at tage storbyens nyeste beboer i øjesyn: Coyoten. Nordvision fra Sverige. Del 3 av 8. Producerat år 2014.
10:05 
Den økonomiske troldmand
Tysk dokumentar fra 2014. Blev den amerikanske milliardær, Martin Armstrong, offer for sin egen grådighed eller kom han på tværs af sin egen regering?. Armstrong har haft forstand på penge, siden han som 15-årig tjente sin første million dollar. Da han i begyndelsen af 1980'erne opfandt en computermodel til forudsigelse af økonomiske udsving, der med forbløffende nøjagtighed forudså markedets op- og nedture, blev hans prognoser efterspurgt i hele verden, også af en gruppe bankfolk, der i 1999 bad ham om hjælp til kursmanipulation. Han afslog, men samme år stormede FBI hans kontor, beslaglagde hans computermodel og sigtede ham for bedrageri. En dommer dømte ham samlet til syv års fængsel for foragt for retten. Producerat år 2014.
11:05 
En reporter går om bord
Reporteren Anne Lundberg rejser i denne sæson rundt i verden, og hvor hun end kommer, vil hun som altid gå i køkkenet og hjælpe med at lave mad. I denne episode skal hun besøge den svenske ambassade i Washington, og i en uge assisterer Anne kokken Frida Johansson, der står for maden til ministre og tjenestemænd i magtens centrum. Anne møder korrespondenten Stefan Åsberg, der fortæller om sine hemmelige journalistkneb og som laver Washington-delikatessen crabcake. Nordvision fra Sverige. Del 4 av 7. Producerat år 2014.
11:35 
En reporter går om bord
Reporteren Anne Lundberg rejser i denne sæson rundt i verden, og hvor hun end kommer, vil hun som altid gå i køkkenet og hjælpe med at lave mad. I denne episode skal Anne med Cirkus Olympia, der begiver sig ud på vejene for 30. år i træk. Der skal besøges 170 steder i landet og gives 200 forestillinger. Cirkuslivet er ingen dans på roser, det er hårdt arbejde fra tidlig morgen til sen aften. I en lille cirkusvogn skal Anna lave mad sammen med Katarina Cule til alle artisterne, der kommer fra 11 forskellige lande. Nordvision fra Sverige. Del 5 av 7. Producerat år 2014.
12:05 
We can't do it
Svensk reportageserie fra (We can't do it) En serie om udbrændthed, der rammer flere og flere unge kvinder. Seriens vært Fanny Ndow møder forfatter og entreprenør Michaela Forni, som selv har været udbrændt. De taler om problemet med at have et job, der er så interessant, at man ikke mærker advarselssignalerne. Fanna får sine egne stressniveauer testet af en professor og hun besøger en student, der brændte ud allerede som 18-årig. Del 1 av 3. Producerat år 2017.
12:30 
I vikingernes fodspor
Norsk rejseserie fra 2018. Øystein og Rune nærmer sig målet, som er Istanbul i Tyrkiet, men med store afstande, motorvrøvl og dårligt vejr i Rumænienbegynder de at tvivle på, om de nogen sinde vil nå frem. Del 6 av 6. Producerat år 2018.
13:10 
Hvor ingen skulle tro, at nogen kunne bo
Magne Sylvarnes var overbevist om, at han var som skabt til at drive landbrug på de smukke, stejle bakker, der omgav hans hjemegn - men det viste sig hurtigt, at han på disse bakker absolut ikke var i stand til at drive en moderne landbrugsvirksomhed. De traditionelle maskiner blev hurtigt udskiftet med helt, helt andre værktøjer! Nordvision fra Norge. Del 1 av 6. Producerat år 2016.
13:50 
Dannelsesrejsen
Geneve. Svensk reportageserie fra (Liv och Horace i Europa - den nya resan) To af Sveriges mest toneangivende kulturpersonligheder, litteraten Horace Engdahl og tegneserieskaberen Liv Strömquist, tager på en klassisk dannelsesrejse gennem Europa. Idag er deres destination Geneve. Del 4 av 6. Producerat år 2017.
14:20 
Dannelsesrejsen
Moskva. Svensk reportageserie fra (Liv och Horace i Europa - den nya resan) To af Sveriges mest toneangivende kulturpersonligheder, litteraten Horace Engdahl og tegneserieskaberen Liv Strömquist, tager på en klassisk dannelsesrejse gennem Europa. Her er deres destination Moskva i Rusland. Del 5 av 6. Producerat år 2017.
14:50 
Smag på de franske alper med Anthony Bourdain
Amerikansk madserie fra 2017. Den amerikanske kok og tv-vært Anthony Bourdains sarkastiske vid, intellektuelle nysgerrighed og oprigtighed gør ham til en underholdende vært, når han rejser verden rundt, ofte langt fra alfarvej, for at udforske forskellige landes kulturer, deres køkkener og spiseritualer. Tag med til de franske alper. Producerat år 2017.
15:30 
Smag på Singapore med Anthony Bourdain
Amerikansk madserie fra 2017. Den amerikanske kok og tv-vært Anthony Bourdains sarkastiske vid, intellektuelle nysgerrighed og oprigtighed gør ham til en underholdende vært, når han rejser verden rundt, ofte langt fra alfarvej, for at udforske forskellige landes kulturer, deres køkkener og spiseritualer. Tag med til Singapore. Producerat år 2017.
16:10 
Hypokonderne
Britisk dokumentar fra 2015. Hvert år bruger det britiske sundhedssystem to milliarder pund på mennesker, der tror, de er syge. Kan den britiske læge Christian Jessen helbrede tre af landets ekstreme hypokondere ved at vise dem de patienter, der virkelig har brug for hjælp?. Producerat år 2015.
17:00 
Nelson Mandela versus Frederik de Klerk
Fransk dokumentar fra 2014. Ville Nelson Mandela og Frederik de Klerk have gået over i historien uden hinanden? Deres skæbner var tæt sammenvævet. Sydafrikas første sorte præsident og apartheid-regimets sidste leder stod på hver sin side i en kamp, der kostede mere end 14.000 døde. Men intet havde forandret sig i Sydafrika, hvis ikke de Klerk havde løsladt Mandela i 1990, og tiden efter havde sandsynligvis været meget mere blodig, hvis Mandela ikke havde ført forsoningens politik. Producerat år 2014.
17:55 
Amazonas' hemmeligheder
Britisk naturdokumentar fra 2015. En silkemyresluger prøver at holde sig vågen. Skildpadder kæmper om en plads i solen, mens en lille kolibri leder efter mad. Det her er Amazonas. Et af de mest uberørte steder på Jorden. Men mørke skyer samler sig over trætoppene. Regntiden begynder, og det voldsomme vejr tvinger dyrene ud af deres gemmesteder. Igennem millioner af år har de udviklet unikke strategier for at overvinde de udfordrende levevilkår. Dem får de brug for nu. Producerat år 2015.
18:50 
Sådan holder du dig ung
Britisk videnskabsdokumentar fra 2019. Stop kroppens aldring. Kan vi selv gøre noget for at holde os unge og udskyde aldringsprocessen?. TV-vært Angela Rippon og læge Chris van Tulleken følger et forskerteam, der skal hjælpe en gruppe, der har problemer med for tidlig aldring. Vil det lykkes dem at stoppe tiden?. Mød 51-årige Patrick, der ser, hvor skade hans hjerte har taget af usund kost. 54-årige Harminder, der skærer flere år af sin kropsalder ved at få styr på kronisk stress. Og 47-årige Jenifer, der lærer en helt ny teknik, der kurerer hendes søvnproblemer. Producerat år 2019.
19:50 
Det vilde nord - Kysten
Højt mod nord på Svalbard er isbjørnen afhængig af isen for at kunne fange sæl. Med den vigende is vender den sig mod større sværere byttedyr - hvalrossen. Jagten er ingen succes, og vi undrer os over, hvordan isbjørnen skal overleve i fremtiden. På det nøgne fuglefjeld følger vi lundefamilien, indtil den må bukke under af sult. Og tilsidst hører vi om den bemærkelsesværdige symbiose mellem mennesket og edderfuglen. Del 3 av 3. Producerat år 2015.
20:45 
Chefen fra Helvede - Skyld & Skældud
På en socialøkonomisk café som skal hjælpe psykisk sårbare mennesker tilbage på arbejdsmarkedet, foregår præcis det modsatte!. Lederen af cafeen nedbryder den ene ansatte efter den anden ved skældud, ydmygelser og ved at give dem skyldfølelse. Fem forsøgspersoner får det hele at mærke, når en skuespiller vækker helvedeschefen til live igen. Og psykologen som overværer forsøget, kommer for alvor på arbejde, da en af de tidligere ansatte reagerer stærkt på at skulle gennemleve sit mareridt endnu en gang. Producerat år 2018.
21:30 
Forført af en svindler
Bliver du også forført? Dansk reportageserie fra 2019. Knud hjælper sin gode vens barnebarn, Dennis Maul Andreasen, som er i pengenød. Ikke bare en gang, men tre. Og da næsten i alt 100.000 kr. er overført, finder Knud ud af, at barnebarnet er en notorisk svindler, som har bedraget sin bedstefar og hans venner for flere millioner. DR2 undersøger svindlernes psykologi. Hvad er det for nogle mennesker, som gør det her? Hvad er det de kan, når de er i stand til at svindle os? Hvorfor bliver vi forført af en svindler?. Säsong 3. Del 6 av 7. Producerat år 2019.
22:00 
Min far er rocker
Thorbjørn er far til tre og dedikeret murer-lærling med fem 12-taller på karakterbeviset. Han er en mand, der har valgt side, men ikke uden kamp og store omkostninger. Opvæksten med faren, "Suzuki-Torben" hører til de mere usædvanlige af slagsen. Farens rockerliv var helt tæt på og præget af en særdeles kontant tone. Når Thorbjørn om morgenen kom ned af trappen i barndomshjemmet og fars hvide gummisko var røde af blod, så vidste han, at farmand havde været på arbejde. Thorbjørn levede side om side med sin fars rockerliv, og var vidne til våben, vold og brutale anholdelser. Alligevel elskede han sin far og var så fascineret af sin fars livsstil, at han selv valgte at blive rocker. Men opvæksten og livet som bandemedlem havde sin pris. Producerat år 2019.
22:30 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2019.
23:00 
Ugen plus det løse med Huxi Bach
Hver søndag runder Huxi Bach skarpe, satiriske hjørner i ugen du netop har kæmpet dig igennem. Han stikker kniven dybt ind et af de steder, hvor det gør rigtigt ondt, og kører en fjer henover der, hvor det kilder allermest. I det der fylder i medierne, og i det der fylder i dit hoved. Du får det store overblik, set fra Huxis helikopter, og de helt små detaljer du har overset i nyhedsstrømmen. Ugen rundes af med en gæst, der sætter musik til og ord på. Det er ugen ifølge Huxi. Plus det løse. Producerat år 2019.
23:30 
K2
DR2s nye aktuelle kulturprogram. Ane Cortzen er vært, når sangskriver Annika Aakjær, filminstruktør Fenar Ahmad og kunsthistoriker Bente Scavenius diskuterer, hvad der er værd at bruge tiden på. De har oplevet Sylvester Stallone i actionfilmen "Rambo 5", fået lagt deres horoskop hos en astrolog og været på Arken og se ung, dansk politisk kunst i udstillingen "Samfundsprognoser". Producerat år 2019.
00:00 
Udkantsmæglerne
Marie Louise har fået en helt speciel opgave. Hun skal for første gang nogensinde ud og vurdere en husbåd. Hos Tom i Hadsund er humøret helt i bund. Salget er gået i stå, så nu skal han hive sig selv op ved hårrødderne. I Nykøbing Falster skal John Ole have en alvorlig snak om, at sætte prisen på en elskede bolig ned med et 6 cifret beløb. Säsong 3. Del 5 av 6. Producerat år 2019.
00:30 
Mænd og selvmord
BBC-dokumentar fra 2019. Den hyppigste dødsårsag blandt britiske mænd under 50 år er selvmord. Der er flere mænd, der dør som følge af selvmord end af noget som helt andet - sygdom eller ulykker. Doktor Xand Van Tulleken taler med dem, der har forsøgt at begå selvmord, efterladte til dem, det lykkedes for, og de behandlere, der forsøger at forhindre det i at ske. For at finde svar på, hvorfor så mange mænd vælger selvmord som løsning på deres problemer. Producerat år 2018.
01:20 (06:00)
Deadline Nat
Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2019.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se