Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
09:00 
Nyheder fra Grønland
09:30 
Debatten
11:00 
Børnene på Blågårdsplads
Dansk dokumentar fra (Ulveland) Kom helt tæt på de børn og unge, der vokser op i det berygtede, multikulturelle kvarter omkring Blågårds Plads i København. Instruktør Olivia Chamby-Rus har gennem tre år haft en unik adgang til områdets børn og indfanget livet, som det ser ud gennem deres øjne. Resultatet er en poetisk film om barndommen, overgangen til voksenlivet, og om at finde sin plads i verden. Producerat år 2019.
12:10 
Forført af en svindler
Bliver du også forført? Dansk reportageserie fra 2019. Linda går personlig konkurs og Carsten risikerer at komme i fængsel, efter mødet med konkursrytteren Henrik Kalmer. Kalmer er dømt for bedrageri, dokumentfalsk og gæld for ikke under 50 millioner kroner. Men nægter sig skyldig. DR2 undersøger svindlernes psykologi. Hvad er det for nogle mennesker som gør det her? Hvad er det de kan, når de er i stand til at svindle os? Hvorfor bliver vi forført af en svindler?. Säsong 3. Del 5 av 7. Producerat år 2019.
12:40 
Despoternes dronninger
Fransk dokumentar fra 2015. De var gift med autokratiske ledere og blodtørstige despoter. De gjorde sig fortjent til eksotiske øgenavne som Den sorte edderkop, Lady Folkemord eller Lady Drage, fordi de ofte selv deltog i terroren. Som den franske dronning Marie-Antoinette blev de anklaget for at have spildt statens penge og levet ekstravagante liv takket være plyndringen af landenes ressourcer eller magtmisbrug. Del 3 av 5. Producerat år 2015.
13:35 
Third Person
Amerikansk romantisk drama fra 2013. I Rom, Paris og New York udspiller der sig tre kærlighedshistorier mellem tre forskellige par. Tre historier, der tilsyneladende er separate, men som viser sig at hænge sammen. Producerat år 2013. Medverkande: Adrien Brody, Liam Neeson, Mila Kunis, Regissör: Paul Haggis.
15:45 
Det vilde nord - Skoven
Dybt inde i skoven nyder vi synet af en hunbjørn, og ikke bare en eller to men tre bjørneunger, der dukker frem i solskinnet efter vinterdvalen. I udkanten af skoven er den mægtige elg i brunst; en kæmpe, spøgelsesagtig tyr dukker ud af tågen for ømt at kurtisere en imødekommende ko. Men en endnu mere sjælden oplevelse venter os ved tjurens elskovsplads. Blindet af arrigskab tager en af hanerne kampen op med en kongeørn og går et brutalt endeligt i møde. Del 1 av 3. Producerat år 2015.
16:35 
Gasolin'
Dansk dokumentarfilm fra Det er den sande fortælling om et ualmindeligt sammenspist orkester, der i 9 år på trods af daglige konflikter, tilbragte næsten alle døgnets vågne timer i hinandens selskab. De havde de vilde ambitioner fra allerførste dag, og selv når det slog fuldstændig fejl - som for eksempel deres desperate forsøg på at indtage USA - bevarede de en stædig tro på, at alt kan lade sig gøre. "Grib dagen og tag chancen" er fortællingens morale, og ledsaget af den eviggrønne musik, er filmen en skøn festrejse ind i Gasolin's univers krydret med en tidsånd og epoke, som mange ville ønske stadig eksisterede. Gasolin' har udviklet sig til en myte. Deres historie er vores historie. Producerat år 2005. Regissör: Anders Østergaard.
18:05 
Dirty Harry vender tilbage
Amerikansk actionfilm fra 1983. Den effektive Harry Callahan bliver af politimester Jannings tvunget til at tage ferie, netop som man har fundet en mand myrdet ved stranden. I San Paulo undersøger Harry offerets baggrund, mens morderen slår til igen. Samme våben, samme metode. Men hvad forbinder ofrene? Harrys egen chef ligger inde med løsningen på mysteriet. Jannings: Pat Hingle. Producerat år 1983. Regissör: Clint Eastwood, Skådespelare: Sondra Locke, Clint Eastwood.
20:00 
Sådan holder du dig ung
Britisk videnskabsdokumentar fra 2019. Stop kroppens aldring. Kan vi selv gøre noget for at holde os unge og udskyde aldringsprocessen?. TV-vært Angela Rippon og læge Chris van Tulleken følger et forskerteam, der skal hjælpe en gruppe, der har problemer med for tidlig aldring. Vil det lykkes dem at stoppe tiden?. Mød 51-årige Patrick, der ser, hvor skade hans hjerte har taget af usund kost. 54-årige Harminder, der skærer flere år af sin kropsalder ved at få styr på kronisk stress. Og 47-årige Jenifer, der lærer en helt ny teknik, der kurerer hendes søvnproblemer. Producerat år 2019.
21:00 
Ugen plus det løse med Huxi Bach
Hver søndag runder Huxi Bach skarpe, satiriske hjørner i ugen du netop har kæmpet dig igennem. Han stikker kniven dybt ind et af de steder, hvor det gør rigtigt ondt, og kører en fjer henover der, hvor det kilder allermest. I det der fylder i medierne, og i det der fylder i dit hoved. Du får det store overblik, set fra Huxis helikopter, og de helt små detaljer du har overset i nyhedsstrømmen. Ugen rundes af med en gæst, der sætter musik til og ord på. Det er ugen ifølge Huxi. Plus det løse. Producerat år 2019.
21:30 
Jim og Ghita
Ghita Nørby og Jim Lyngvild drager på roadtrip gennem Danmark. Sammen vil skuespilleren og designeren besøge hemmelige, glemte, nye og overraskende kulturperler i Danmark. Deres rejse starter i Nordjylland, hvor de blandt andet besøger Anne Just´ Have i Hune og en bunker, som er omdannet til galleri. Turen bliver også starten på et venskab, som dog kræver, at Ghita Nørby må forklare Jim Lyngvild - både hvordan han skal klæ´ sig, og ikke mindst hvordan han skal opføre sig. Del 1 av 6. Producerat år 2019.
22:00 
K2
DR2s nye aktuelle kulturprogram. Ane Cortzen er vært, når sangskriver Annika Aakjær, filminstruktør Fenar Ahmad og kunsthistoriker Bente Scavenius diskuterer, hvad der er værd at bruge tiden på. De har oplevet Sylvester Stallone i actionfilmen "Rambo 5", fået lagt deres horoskop hos en astrolog og været på Arken og se ung, dansk politisk kunst i udstillingen "Samfundsprognoser". Producerat år 2019.
22:30 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2019.
23:00 
Quizzen med Gyrith Cecilie Ross
23:30 
Det Politiske Talkshow
00:05 
Chefen fra Helvede - Sexchikane
På en lille arbejdsplads med kun chefen og hans nyansatte assistent, foregår der stærkt grænseoverskridende adfærd. Assistenten Simone fortæller om eskalerende seksuel chikane som til sidst gør hende rigtig bange. Tre unge kvindelige forsøgspersoner, udsættes for chefen fra helvede, gennem en skuespiller. Og på egen krop og sind får de at føle, hvordan det har været at være ansat under den seksuelt chikanerende chef. Producerat år 2018.
00:50 
Mord i gaderne
Britisk dokumentar fra 2017. I efterforskningen af den hjemløse Daniel Smith har politiet flere mistænkte i varetægt og planlægger flere afhøringer af andre, der menes at have været under jernbanebroen på mordnatten. De kriminaltekniske undersøgelser af gerningsstedet fortsætter bl.a. af det formodede mordvåben, en hammer. Den forsvundne mand fra Bolton behandles nu som en mordsag, men det manglende lig besværliggør efterforskningen. Del 3 av 4.
01:50 (06:00)
Deadline Nat
Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2019.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se