Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
08:00 
P2 Radioavis
08:05 
Morgenandagten på DR2
08:30 
Gudstjenester [Repris]
Tadre Mølle. Kirkeminister Joy Mogensen er sammen med Anders Laugesen til høstgudstjeneste på den historiske vandmølle, vest for Roskilde. Sognepræst Poul Joachim Stender har tilrettelagt en særlig høstgudstjeneste med temaet OLIE. Gudstjenesten er sat i musik af pianist Alexander Bak Hansen og sanger Therese Nielsen og henvender sig direkte til seerne. Salmer og sange i gudstjenesten: Nu falmer skoven trindt om land, DDS 729, Gud, du fra dine højeloftssale, DDS 727, Vi pløjed og vi så'de, DDS 730, Nu takker alle Gud, DDS 11. ,. Del 3 av 4. Producerat år 2020.
09:30 
Tidens Tegn
Tidens Tegn zoomer ind på døves liv i en hørende verden og fortæller om det, der rører sig i tiden, sætter spørgsmål til debat og skildrer det nære og det sære. Producerat år 2020.
10:00 
Debatten
Debatprogram om ugens aktuelle emne. Producerat år 2020.
11:00 
Clement kalder Jorden [Repris]
Løser verden klimakrisen?. Tør vi tro på fremtiden? Svaret søger Clement hver uge hos eksperter og magthavere over hele verden - og i studiet i Danmark. Clement taler bl.a. med forfatteren Jonathan Franzen i Californien, der sidste år vakte opsigt med en artikel hvor han argumenterede for verden ikke længere kan bremse den globale opvarmning. ,. Producerat år 2020.
11:40 
Ginos italienske fristelser [Repris]
Britisk mad- og rejseserie fra 2019. Den italienske kok, Gino D'Acampo, starter dagens rejse i Bologna, Italiens madhovedstad. Herfra kører han med toget til Mantova, hvor han deltager i den lokale ris-festival med sin egen dessert - chokolade-risengrød. Turen går videre til Verona, hjemsted for en af de ældste kunstskoler i Italien. Efter han har stået model for en hel gruppe elever, tilbereder han en stor portion kødboller i stærk tomatsauce til klassen. ,. Säsong 7. Del 4 av 8. Producerat år 2019.
12:00 
Ginos italienske fristelser [Repris]
Britisk mad- og rejseserie fra 2019. Dagens første stop på den italienske kok, Gino D'Acampos togrejse i Norditalien er Sirmione ved Gardasøen. Her får han lov at træne med et hold roere, og igen må Gino konstatere, at han er bedre til at lave mad. Det beviser han med en stærk gryderet med pølse og bønner og hvidløgsbrød. Næste stop på rejen er Bolzano for foden af Dolomitterne. En bjergbane fører ham til et område, der mindre om en scene fra Sound of Music - og her forsøger Gino sig med en dekonstrueret æblekage. ,. Säsong 7. Del 5 av 8. Producerat år 2019.
12:25 
Det fantastiske Italien [Repris]
Britisk dokumentarserie fra 2015. Den britiske kunstkritiker Andrew Graham-Dixon og den italienske kok Giorgio Locatelli udforsker de forskellige italienske regioner og deler generøst ud af deres viden om landets rige kultur og regionale køkkener. Sammen ser de på landskaber, kunst, både gamle mesterværker og nyere samtidskunst og madkultur. I dette afsnit besøger de regionerne Marche og Umbrien. ,. Säsong 4. Del 2 av 3. Producerat år 2015.
13:25 
Guldkorn 1970'erne [Repris]
1978. DRs arkiver er en guldgruppe af gamle TV-klip. De store historier har vi set igen og igen. Men hvad var det der prægede den helt almindelige danskes hverdag i 1978?. På diskotekerne har dansefeberen for alvor bidt sig fast i de unges hofter i 1978, imens diskuteres der rummelighed i folkeskolen, og fiskeriet skaber ikke kun hovedbrud i havnene, men også i de mindre fodboldklubber, hvor unge talenter lokkes af drømmen om et liv som professionel. ,. Säsong 1978. Producerat år 2015.
13:45 
Tidsmaskinen
Hvordan endte rygerne på terrassen og hvordan gik det til at akupunktur i dag er lige så anset som almindelig medicin?. DR's arkivredaktion har konstrueret en tidsmaskine, dykker ned i DR's arkiver og undersøger hvordan vores holdninger og adfærd har ændret sig gennem årene. Nogle gange med et overraskende resultat. Producerat år 2006.
14:35 
Gensyn med Anne Marie Helger og Peter Larsen
Underholdningsprogram fra 1993. Anne Marie Helger og Peter Larsen hyldes og portrætteres gennem en række af klip fra DR's arkiver. Per Pallesen er vært og præsenterer programmets hovedpersoner. Producerat år 1993.
15:50 
Den gode, den onde og den virk'li sjove
Den gode, den onde og den virk'li sjove med Ditte Gråbøl, Niels Olsen, Kurt Ravn, Peter Schrøder og Michelle Bjørn-Andersen. Sendt første gang 1991. Producerat år 1991.
16:20 
Den gode, den onde og den virk'li sjove
Den gode, den onde og den virk'li sjove med Ditte Gråbøl, Niels Olsen, Kurt Ravn, Peter Schrøder og Michelle Bjørn-Andersen. Sendt første gang 1991. Producerat år 1991.
16:55 
Monty Python's Flying Circus [Repris]
I 1969 skabte fem gale englændere og en enkelt mindst lige så gal amerikaner tv-historie, da de lancerede den gakkede sketchserie Monty Python's Flying Circus. Gå amok i alle de gyldne Python-øjeblikke leveret af John Cleese, Graham Chapman, Eric Idle, Terry Jones, Michael Palin og Terry Gilliam. ,. Del 31. Producerat år 1969.
17:25 
Monty Python's Flying Circus [Repris]
I 1969 skabte fem gale englændere og en enkelt mindst lige så gal amerikaner tv-historie, da de lancerede den gakkede sketchserie Monty Python's Flying Circus. Gå amok i alle de gyldne Python-øjeblikke leveret af John Cleese, Graham Chapman, Eric Idle, Terry Jones, Michael Palin og Terry Gilliam. ,. Del 32. Producerat år 1969.
17:55 
Diligencen
Amerikansk westernklassiker fra 1939. En gruppe meget forskellige mennesker er på vej i en diligence gennem Apache-indianernes land. På kuskesædet sidder den naive Buck, og senere slutter den unge lovløse Ringo sig til rejseselskabet på den farefulde færd. Producerat år 1939. Medverkande: Andy Devine, John Wayne, Claire Trevor, Regissör: John Ford.
19:30 
Før Søndagen
De danske salmer er en uudtømmelige kulturskat. I "Før søndagen" fortolker kendte danskere og DR's ensembler den danske salmeskat i ord og musik - én salme ad gangen. I aften tager forfatter Peter Høeg fat på salmen "Far, verden, farvel". Producerat år 2017.
19:40 
Det store børneeksperiment
Britisk dokumentarserie fra 2019. Der er over to milliarder børn i verden med meget forskellige liv. Lægerne Chris og Xand van Tulleken vil lave en række forsøge for at se, hvad moderne børn er i stand til, og hvordan det er at vokse op i det 21. århundrede. Hvordan opdrages og påvirkes børn?. Hvordan bliver de selvstændige? Og hvad er forskellen på drenge og piger i dag?. Del 1 av 3. Producerat år 2019.
20:25 
Det store børneeksperiment
Britisk dokumentarserie fra 2019. Er børn født uartige? Eller er det noget, de lærer?. Lægerne Chris og Xand van Tulleken vil undersøge, hvordan børn udvikler en fornemmelse for, hvad der er rigtigt og forkert. De sammenligner børn med forskellige baggrunde og ser på, hvad der påvirker deres adfærd og beslutninger. Hvad er det, der gør ét barn mere uartigt end et andet?. Del 2 av 3. Producerat år 2019.
21:10 
Det store børneeksperiment
Britisk dokumentarserie fra 2019. Der er forskel på drenge og piger. Men hvorfor er der den forskel? Skyldes det biolog, tradition eller omgivelserne?. Og i hvor høj grad holder de gamle kønsroller? Lægerne Chris og Xand van Tulleken vil undersøge forskellene på drenge og piger. Hvad er deres holdninger? Hvordan er deres selvbillede?. Og kan børn i dag frit vælge, hvem de ønsker at være?. Del 3 av 3. Producerat år 2019.
22:00 
Tæt på sandheden med Jonatan Spang
Tag med, når Jonatan Spang spænder apokalypsens ryttere foran satirevognen og rider igennem ugens historier. Jonatan spinner nyhedshjulet, stikker sit satirespyd dybt ind i dobbeltmoralen, griller hyklerne og bringer dig helt tæt på sandheden. Del 4. Producerat år 2020.
22:30 
Deadline
23:00 
Happy End
Fransk drama fra 2017. Da hendes mor bliver syg under mystiske omstændigheder, sendes 12-årige Eve af sted for at bo hos sin far og hans slægtninge. Den rige, neurotiske familie ejer et lukrativt byggefirma og bor i en herskabelig villa komplet med tjenestefolk. Men der er knas med både firmaet og familieforholdene, og de selvoptagede familiemedlemmer opdager ikke, at den nytilkomne selv gemmer på en dyster hemmelighed. Producerat år 2017. Medverkande: Mathieu Kassovitz, Isabelle Huppert, Jean-Louis Trintignant, Regissör: Michael Haneke.
00:45 
Debatten
Debatprogram om ugens aktuelle emne. Producerat år 2020.
01:45 (04:10)
Deadline Nat

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå