Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
08:00 
P2 Radioavis
08:05 
Morgenandagten på DR2
08:30 
Hvor ingen skulle tro, at nogen kunne bo [Repris]
Terje Hidle overtog fødegården hjemme ved Boknafjorden i Norge. Her driver hun både gårdturisme, juletræsproduktion og fåreavl - og den sjældne fårerace, hun har valgt, holder de marker, hvor juletræerne dyrkes, fri for ukrudt. På gården er hendes mand nu ved at opbygge en helseklinik. Nordvision fra Norge. ,. Del 3 av 6. Producerat år 2014.
09:00 
På sporet af de skotske amerikanere
Britisk dokumentarserie fra 2019. Et hjemmebrænderi, der fremstiller ulovlig whisky, er det naturlige sted for den skotske komiker og musiker, Billy Connolly, at starte tredje etape af sin rejse rundt i Amerika i sine skotske forfædres fodspor. Det ligger langt ude på landet i Virginia - og derfra rejser han videre med underjordisk jernbane, han møder efterkommere af den familie, som satte countrymusikken på verdenskortet, og hans rejse slutter i Nashville på Grand Ole Opry - scenen hvor både Dolly Parton og Johnny Cash har optrådt. Del 3 av 3. Producerat år 2019.
09:45 
Det vilde Frankrig [Repris]
Naturprogram fra BBC fra 2013. Frankrigs rige, frugtbare jord har givet landet en enestående biodiversitet. I Pyrenæerne lever den brune bjørn, der om foråret skal have en rigelig proteinrig kost. I Ecrins Nationalpark i Alperne jagter kongeørnene murmeldyr, der af samme grund har udviklet et sofistikeret kollektivt alarmsystem. I bjergene kigger to ulveunger ud på verden for første gang, og på toppen af Verdon kløften har de sjældne fuglevinger perfektioneret deres evner som linedansere. ,. Del 1 av 2. Producerat år 2013.
10:35 
Kunstnerkolonien i Skagen [Repris]
De seks kunstnere har brug for hjælp udefra og håber på at finde en person, der kan kuratere deres meget forskellige værker til en fælles udstilling. Maria Torp skylder Kirsten Justesen en tjeneste, som kræver hendes ekspertise med et kamera. Frederik Næblerød bliver inspireret på Skagens Bamsemuseum, og John Kørner eksperimenterer med Vesterhavets kræfter, men det viser sig ikke at være så ligetil. ,. Del 4 av 6. Producerat år 2020.
11:05 
Kunstnerkolonien i Skagen [Repris]
De seks kunstnere arbejder hårdt på at blive færdige med deres værker, inden museumsdirektør og kurator, Michael Thouber, kommer på besøg i deres atelier. Kirsten Justesen færdiggør sin Skagen mapping af særligt udvalgte blade. Cathrine R. Davidsen leger med lys og skygge, når hun laver værker med kul og viskelæder. Og Frederik Næblerød har travlt med at hænge de bedste af sine mange malerier op på væggen for at vurdere, hvilke han vil vise til kuratoren. ,. Del 5 av 6. Producerat år 2020.
11:35 
De hemmelige milliardaftaler
Britisk dokumentarserie fra 2017. Hemmelige milliardaftaler påvirker alt - vores arbejde, forståelse af penge og sundhed. I 2015 blev kontantbetalinger, for første gang i historien, overhalet af betalingskort og kontaktløse transaktioner. Denne digitale betalings-revolution kom fra de store tech-giganter, hvis plan det var at udrydde rede penge. Her udforsker journalist Jacques Peretti, hvorfor vi har vendt ryggen til kontanter, og hvad det er, vi erstatter dem med. Del 2. Producerat år 2017.
12:20 
De hemmelige milliardaftaler
Britisk dokumentarserie fra 2017. Hemmelige milliardaftaler påvirker alt - vores arbejde, forståelse af penge og sundhed. I 1980'erne havde vi fælles værdier på arbejdspladsen, men de blev afløst af store cheflønninger og nul jobsikkerhed. Hvordan er vi gået fra at stemple ind og ud af arbejdet og til at tjekke e-mails døgnet rundt? Her udforsker journalist Jacques Peretti automatisering. Vil robotter lette vores arbejdsliv eller overflødiggøre os som art?. Del 3. Producerat år 2017.
13:05 
Hitlers brutale inderkreds - Heydrichs storhed og fald
Tysk dokumentarserie fra 2018. I 1939 beordrer SS-chefen, Heinrich Himmler, sin stedfortræder, Reinhard Heydrich , til at sætte et skræmmende program i gang for etnisk udrensning først i Polen og siden i Sovjetunionen. Heydrich er med et blevet hovedarkitekten bag holocaust, den systematiske udryddelse af de europæiske jøder. Men hans kometagtige opstigning gør ham til et mål både i og uden for magtens cirkler. Del 7 av 10. Producerat år 2018.
13:55 
Hitlers brutale inderkreds - spytslikkernes sejr
Tysk dokumentarserie fra 2018. I begyndelsen af 1942 er Tysklands invasion af Sovjet nået til et kritisk stadium. Hitler har behov for flere kampvogne og fly og udnævner til de flestes forbløffelse sin ven og yndlingsarkitekt, Albert Speer, til rustningsminister. Hitlers inderkreds syder med jalousi og intriger, og selv om Speer faktisk viser sig mere end kapabel til jobbet og efter manges mening udsætter Tysklands sammenbrud med et par år, skal den bratte opstigning vise sig at være temmelig farlig for hans helbred. Del 8 av 10. Producerat år 2018.
14:50 
Kongen, dronningen og hendes elsker [Repris]
Struensee havde på rekordtid opnået den allerøverste magt i kongeriget Danmark, og havde skabt sig så mange fjender at de nu valgte at få ham fjernet. Både hans liv og hans elskerinde Dronning Caroline Mathildes liv kom i fare. ,. Del 3 av 3. Producerat år 2010.
15:30 
Danmark mod Danmark - historien som slagmark
I to programmer tegner Liv Thomsen den historiske baggrund for den værdikamp, som har været øverst på dagsordenen siden det såkaldte systemskifte 2001. På den ene side er regeringen og Dansk Folkeparti, som ifølge dem selv kæmper for danskheden og mod årtiers kulturelt overherredømme. På den anden side er 'de kulturradikale' - en gruppe af skribenter og kritikere som især ytrer sig i dagbladet Politikens spalter og som har diametralt modsatte holdninger til indvandring, retspolitik, kulturpolitik etc. Med udgangspunkt i en række nedslag i nyere Danmarkshistorie og interview med blandt andre Søren Krarup, Jesper Langballe, Klaus Rifbjerg, Hans Hertel blotter vi uenighederne og viser hvor forskelligt man kan tolke historiens gang. Del 1 av 2. Producerat år 2009.
16:10 
Guldkorn 1970'erne [Repris]
1978. DRs arkiver er en guldgruppe af gamle TV-klip. De store historier har vi set igen og igen. Men hvad var det der prægede den helt almindelige danskes hverdag i 1978?. På diskotekerne har dansefeberen for alvor bidt sig fast i de unges hofter i 1978, imens diskuteres der rummelighed i folkeskolen, og fiskeriet skaber ikke kun hovedbrud i havnene, men også i de mindre fodboldklubber, hvor unge talenter lokkes af drømmen om et liv som professionel. ,. Säsong 1978. Producerat år 2015.
16:30 
Ekstreme togrejser
Britisk rejseserie fra 2014. Den erfarne globetrotter Chris Tarrant elsker at udforske fjerne egne, møde nye mennesker og stifte bekendtskab med nye kulturer, især med tog. Cuba er den eneste østat i Caribien, der kan prale med at have et omfattende jernbanenet. Chris tager på den betagende smukke tur fra hovedstaden Havana østpå mod Santiago de Cuba og med endestation ved den amerikanske flådebase ved Guantanamobugten. Säsong 2. Del 4 av 6. Producerat år 2014.
17:15 
Ekstreme togrejser
Britisk rejseserie fra 2014. Den erfarne globetrotter Chris Tarrant elsker at udforske fjerne egne, møde nye mennesker og stifte bekendtskab med nye kulturer, især med tog. Er japanske jernbaner verdens bedste? Chris er taget til den 'Opgående sols land' for på en 1.500 kilometer lang togtur at finde ud af, hvorfor japanerne er så besatte af deres jernbaner. Undervejs møder han en af arkitekterne bag højhastighedstoget, en stationsforstanders berømte kat, og en gruppe atombombeoverlevere, der kører veterantog. Säsong 2. Del 5 av 6. Producerat år 2014.
18:00 
Det fantastiske Italien [Repris]
Britisk dokumentarserie fra 2015. Den britiske kunstkritiker Andrew Graham-Dixon og den italienske kok Giorgio Locatelli udforsker de forskellige italienske regioner og deler generøst ud af deres viden om landets rige kultur og regionale køkkener. Sammen ser de på landskaber, kunst, både gamle mesterværker og nyere samtidskunst og madkultur. I dette afsnit besøger de regionerne Marche og Umbrien. ,. Säsong 4. Del 2 av 3. Producerat år 2015.
19:00 
Rick Stein i Bordeaux
Madserie fra BBC fra 2016. Den populære britiske kok, Rick Stein, giver gode tips til kulinariske weekender i byer rundt omkring i Europa. Denne gang tager han til Bordeaux for at opsøge markeder, restauranter, cafeer og barer. Producerat år 2016.
20:00 
Debatten
Debatprogram om ugens aktuelle emne. Producerat år 2020.
21:00 
Tæt på sandheden med Jonatan Spang [Repris]
Myndighedernes modstridende anbefalinger stiger i takt med smittetallene, og forvirringen i befolkningen er ved at være total. Men hvad sker der, når anden bølge for alvor rammer? Anden bølge af metoo har allerede ramt, og TV 2 tackler det omtrent lige så godt som en socialdemokrat til et DSU-arrangement. Til gengæld er Radio Loud små justeringer fra succesen, DF er et EU-exit fra fuld plade, og de danske børn et kinesisk TV-show fra den objektive sandhed. ,. Del 3. Producerat år 2020.
21:30 
Forført af en svindler
Dansk reportageserie fra 2018. Birgitte bor på en hemmelig adresse. Hun frygter for sit liv. For to år siden forelsker hun sig i en mand uden at vide, at han er en dømt bedrager med dødstrusler på samvittigheden. Nu skal han for retten og dømmes, og her møder Birgitte en anden forurettet kvinde, som giver hele historien en ny drejning. I denne serie dykker DR2 ned i svindlens psykologi. Hvilke metoder benytter bedragerne sig af? Og hvad sker der med os andre, når vi bliver forført af en svindler? Sendt første gang 10.09.2018. Säsong 2. Del 4. Producerat år 2018.
22:00 
Min barndoms synder
Gerningsmanden. I dette afsnit afsløres et magtbegær, som ingen kendte til. For virkeligheden er ikke altid, som man tror - og næsten aldrig, som man håber. Del 2 av 3. Producerat år 2018.
22:30 
Deadline
23:00 
Ronkedorerne
Eksisterer arbejderklassen stadig? Hvilken rolle spiller Greta Thunberg, og hvad betyder de sociale medier for journalistikken?. Ronkedorerne er i denne uge filminstruktør Erik Clausen, journalist Lasse Jensen og politiker Bertel Haarder. Det tre personligheder, som gennem 40-50 år har påvirket dansk kultur, journalistik og debat. Over en god middag diskuterer de alt fra klima, miljøaktivisme og helteskikkelser til arbejderklassen og de sociale medier, som navnligt ikke imponerer Erik Clausen. Han insisterer til gengæld på at besynge poesien, i livet og i løbet af aftenen. Ronkedorerne er godt selskab og skarpe holdninger, altid leveret med levemandens glimt i øjet - omme fra herrernes helt eget baglokale på den italienske restaurant. Del 5 av 8. Producerat år 2020.
23:30 
Kunstnerkolonien i Skagen [Repris]
Efter to uger skal det nu vise sig, om eksperimentet vil lykkes. Kunstnerne skal blive færdige, og værkerne skal samles til en fælles udstilling. Erik A. Frandsen vil lave sit endelige camera obscura-billede inspireret af Krøyer, og Cathrine er spændt på at blive vurderet af hendes gamle ven og kurator, Michael Thouber. Maria Torp glæder sig til at vise Kirsten Justesen portrættet, og spørgsmålet er, hvad Kirsten siger til gengivelsen af sig selv?. ,. Del 6 av 6. Producerat år 2020.
00:00 
Debatten
Debatprogram om ugens aktuelle emne. Producerat år 2020.
01:00 
Ekstreme præstationer
Australsk dokumentarserie fra 2016. Mongolske kazakher. Den australske eventyrer, Todd Sampson, prøver igen kræfter med nogle af de præstationer, der kræver allermest af kroppen. Todd rejser til Mongoliet, et barsk land, hvor kazakhiske ørnejægere har overlevet i tusinder af år. Han vil undersøge, hvordan deres kroppe har tilpasset temperaturer langt under frysepunktet, og hvordan hele deres eksistens bygger på et tæt samspil med dyrene. Producerat år 2018.
01:45 (04:33)
Deadline Nat

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå