Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
08:30 
Kultur i farezonen - Skateboard i Capetown
Svensk dokumentar fra 2016. Dokumentarfilm om mennesker over hele verden, som risikerer liv og frihed for sin kunst og kultur. Enwin Gelant er 15 år og er vokset op i et af Cape Towns slum kvarterer, hvor arbejdsløshed, kriminalitet og stofmisbrug er en del af hverdagen. Men håbet har han fundet i skateboard kulturen. Han vil nu deltage i en af verdens største skatebord konkurrencer. Producerat år 2015.
09:00 
Besat af kunstneriske tæpper
Mette Rode Sundstrøm har tapetseret sit gulv med farverige og kostbare tæpper, som hun selv betragter som kunstværker. For hvorfor beklæde gulvet med et gråt, kradsende bomuldstæppe, når man kan have et grønt silketæppe med en knurrende leopard?. Vært Trine Ross lader fingrene løbe henover eventyrlige silketæpper og tager med Mette Rode Sundstrøm på jagt efter en arvtager for stuens tyndslidte Kelim-tæppe. I serien "Besat af" besøger Trine Ross passionerede samlere over hele landet. Tilrettelæggelse Lasse Lindhardt Jensen. Producerat år 2014.
09:30 
Den svære kunst [Repris]
Thomas har en del fordomme om performancekunst, og dem vil han gerne se, om han kan få gjort til skamme, inden han opsøger performancekunstneren Tori Wrånes. Derfor melder han sig til et kursus, og her finder han noget, han vil have med sig resten af livet. ,. Del 5 av 6. Producerat år 2016.
10:00 
Dansk skyskraber i New York - Det færdige byggeri
Dansk dokumentar fra I fjerde og sidste del af dokumentaren om Bjarke Ingels New York eventyr, ser man det færdige byggeri ude og inde. Man hører Bjarke fortælle om, hvad der har overrasket og hvad der piner ham mest ved processen. David Brown fortæller bl.a. om de overvejelser, der er gjort med hensyn til valg af materialer og gennemgår husets fællesrum, hvor man også ser en typisk lejlighed. Landskabsarkitekten Laura Starr viser rundt i den færdige nyplantede gårdhave, og nogle af de første indflyttere beretter om, hvordan det er at bo i en bygning med egen gårdhave midt på Manhattan. Endvidere annonceres det, at VIA 57 er kåret som Manhattans, Amerikas og verdens bedste skyskraber. Sendt først gang 04.05.2017. Producerat år 2013.
10:30 
Grønlandske Boligdrømme [Repris]
Midt i det gamle Nuuk bor en moderne grønlandsk familie. De har netop istandsat deres hus og kombineret den rene nordiske minimalisme med en stærk grønlandsk sjæl. Her må børnene både kravle på væggene og hoppe i møblerne. Tupaarnaq Bernth-Andersen er jordemor og hendes mand, Simon Bernth-Andersen er læge. De har tre børn, og de bor på en af Nuuks bedste adresser, på toppen af havskrænten, med udsigt mod vest over Godthåbsfjorden. Sendt første gang 30.11.2017. ,. Del 1 av 4. Producerat år 2017.
11:00 
Smukfest 2020 LIVE på DR2
Smukfest 2020, som du ikke har fået den før og aldrig vil få den igen. Årets Smukfest er aflyst, men nu får du mulighed for at få lidt af stemningen og møde nogle af de bedste danske artister, der skulle have spillet på årets festival. Slå dit telt op i stuen, find dåsemakrellen og ølbongen frem og se med når DR2 sender live fra en helt alternativ udgave af festivalen. Producerat år 2020.
12:30 
Rick Steins vej til Mexico [Repris]
Madprogram fra BBC fra 2017. Rick Stein opfylder en livslang kulinarisk drøm om at tage turen langs Californiens kystlinje og krydse grænsen til Mexico. Rick fortsætter rejsen langs kysten udødeliggjort af forfattere som John Steinbeck til drømmebyen Los Angeles, hvor filmkoryfæer som Chaplin nød lammenyrer med bacon til deres martini, mens nutidens stjerner foretrækker salat. Men i San Diego får han sit livs bedste fiskechili, tilberedt af en lokal fiskehandler. ,. Del 2 av 7. Producerat år 2017.
13:30 
Vejen er lang - Rødstrømper og Blåstrømper
I april 1970 starter Danmarks 2. kvindebevægelse med en rødstrømpe-demonstration ned af Strøget i København. Det bliver starten på en stribe aktioner. Bl.a. den første Femø-lejr, der bliver en livsændrende oplevelse for mange. Sideløbende oplever vi i tilbageblik den 1. kvindebevægelse. For 100 år siden førte kvinder en 45 år lang kamp for retten til at stemme og dermed bestemme over sig selv. En af de medvirkende, nydanske kvinder sammenligner sin nuværende situation med dengang. Sendt første gang 07.09.2016. Del 1 av 4. Producerat år 2014.
14:00 
Alle hader feminister [Repris]
Verden går glip af milliarder af kroner, fordi vi ikke kan finde ud af ligestille mænd og kvinder. Faktisk ville vi alle sammen, være meget meget rigere, hvis ikke vi var så bange for feminisme. Komiker Ane Høgsberg går modvilligt i gang med at se på sit eget liv, og nårh ja, resten af verden. ,. Del 1 av 5. Producerat år 2020.
14:30 
Miniskørtet og revolutionen
Dansk dokumentar fra Lige siden Mary Quant designede miniskørtet i 60'erne har den lille beklædningsgenstand været en symbolsk kampplads. I dokumentaren undersøger vi miniskørtets globale status som både fashion statement, som en opfordring til sex og overfald og som protest symbol og kvindefrigørelse. I 60'erne trak vestlige kvinder i miniskørtet for at gøre oprør mod autoriteter og i dag er Afrika med protestbevægelsen "My dress my choice" spydspids for kampen om miniskørtet og for kvinders frihed og ret til at vælge. Sendt første gang 10.08.2016. Producerat år 2016.
15:30 
Da Danmark blev flettet sammen [Repris]
Find den nostalgiske kikkert frem og rejs med, når vi følger i sporene på alle tiders dansk transporthistorie. Den ligger lige udenfor vinduet og er altid et stop værd. Vi begynder med kanaler og havne, der i generationer har spillet en nøglerolle for mobilitet og industrialisering. ,. Del 1 av 4. Producerat år 2020.
16:00 
Kongens tale
Britisk dokumentarprogram fra 2010. Den sande og inspirerende historie om prins Albert, den senere kong George VI's kamp for at overvinde sin frygtelige stammen. Et talehandicap, der havde plaget ham siden barndommen og forkrøblet forholdet til faren, kong George V. Som medlem af kongehuset var Albert nødt til at tale offentligt, og det kom til flere pinlige og ydmygende episoder. Derfor henvendte Albert sig til den uortodokse australske talepædagog Lional Logue for at få hjælp. Efter brorens, Edwards, abdikation i 1936 blev Albert overraskende konge. Og den første konge, der via radioen var i stand til at tale til millioner af sine undersåtter på en gang og helt inde i deres stuer. Producerat år 2010.
16:50 
Vi ses deroppe
Fransk komediedrama fra 2017. De franske soldater Albert og Edouard kommer levende, men ikke ligefrem uskadte, hjem fra 1. verdenskrigs helvede. Men Frankrigs krigsveteraner lades i stikken af landets ledere, og for at overleve må de to soldaterkammerater ty til fup og svindel. Snart lægger de en spektakulær, men ikke ufarlig plan. Producerat år 2017. Medverkande: Laurent Lafitte, Nahuel Pérez Biscayart, Albert Dupontel, Regissör: Albert Dupontel.
18:40 
Sommerscenen
The Firebirds, Magnus Vigilius & Carl Nielsen Kvintetten. Sommerscenen er der, hvor genrerne mødes. Jazz bliver til klassisk, og klassisk bliver til jazz - kort sagt: levende musik fra DR Koncerthuset. Fem klassiske blæsere krydser klinger med tre improvisationsmusikere og en Reumert-vindende tenor i et program, der fører dig fra lyriske sommersange over Stravinskij-inspireret jazz til Carl Nielsens farvestrålende klangverden. En aften, der med garanti tager dig med på nye musikalske veje, trygt ført an af værterne Niels Christian Cederberg fra P8 og Stine Rosengren fra P2. Producerat år 2020.
20:00 
Rick Steins vej til Mexico [Repris]
Madprogram fra BBC fra 2017. Rick Stein opfylder en livslang kulinarisk drøm om at tage turen langs Californiens kystlinje og krydse grænsen til Mexico. Rick siger farvel og tak til USA på en traditional amerikansk diner, før han passerer verdens travleste grænseovergang fra San Diego til Tijuana for at begynde sit mexicanske eventyr. Han spiser tortilla og burritos og frisk fisk og besøger Valle de Guadalupe, Mexicos bedst bevarede hemmelighed hvad angår god vin og et eminent køkken. ,. Del 3 av 7. Producerat år 2017.
21:00 
Bøger, der gør en forskel
Mathilde Walter Clarks "Huset uden ende". Det er nogle af emnerne i Mathilde Walter Clark filosofiske essays. De store emner belyses gennem farverige anekdoter om en gravplads, hvor knoglerne stikker op af jorden og en gorillastatue, der bliver malet lyserød. Anekdoterne blander sig med personlige erindringer om sommerferier i USA, der ender i grumme historier om seriemordere. Vært Maria Månson taler med forfatteren, litteraten og giver ordet til læserne. Producerat år 2020.
21:30 
Arkitektur der deler vandene
Fremtidens ikonbyggerier. Verden over har stjernearkitekter bygget spektakulær, ikonisk arkitektur, der tiltrækker alles opmærksomhed. Men det er kompliceret at bygge stort, og ikonbyggerier både fascinerer og forarger. Nu er det ikke længere nok bare at have ikoner - de nye bygninger skal også være bæredygtige og sociale som et vadehavscenter i Ribe og et kulturhus i Tingbjerg. Del 4 av 4. Producerat år 2019.
22:00 
ArtyFarty
En af Lars Von Triers tidligere assistenter er bekymret for, hvordan den danske filminstruktør klarer sig under Coronakrisen. ArtyFarty drager på en lang eventyrlig rejse for at finde et svar. Producerat år 2020.
22:30 
Deadline
23:00 
Hornsleth er død
Mere Kristian mindre Hornsleth. Hornsleths næste store projekt møder fra starten af massiv modstand. Han søger derfor hjælp hos sin gamle ven, Lars Seier. Da det hele ser aller sortest ud, får kunstprojektet Sisters Hope pludselig Hornsleth til at se klart igen. Måske har han fundet en vej ud af det kunstneriske mørke?. Del 3 av 4. Producerat år 2019.
23:30 
Great Buster, The
Amerikansk dokumentar fra 2018. Buster Keaton (1895-1966) var en af USA's mest indflydelsesrige filmskabere og komikere. Kendt for sine stumfilm, falde på halen-komik og sit urokkelige pokerfjæs. Ved hjælp af nyrestaureret arkivmateriale og interviews med venner og samarbejdspartnere hædrer filminstruktøren Peter Bogdanovich det amerikanske komikergeni. Producerat år 2018.
01:10 
Vold og bander i Chicago
Amerikansk dokumentar fra 2016. Når man bor i et land med 50 stater og godt 320 millioner indbyggere, er det ikke mærkeligt, at diversiteten er stor. Komikeren W. Kamau Bell rejser gennem USA og udforsker alle hjørner af landet og dets forskellige nuancer, grupper og subkulturer. Chigacos indbyggere reagerer med frygt, raseri og sorg over byens høje mordrate. Volden er især koncentreret i de sorte bydele, og Kamau forsøger at skelne mellem myter og fakta i den banderelaterede vold. Producerat år 2017.
01:50 (04:30)
Deadline Nat

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå