Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
09:05 
Naturtid
Juledekorationer Naturvejleder Henrik Hansen viser blomsterbinder Karsten Pindstrup, hvor i skoven man finder fyrrenåle, grene, mos og kogler til juledekorationer. Mens naturvejlederen viser os istidens sprækker i Marselisskoven, laver blomsterbinderen en lysdekoration med sølvbelagte fyrrenåle og et anderledes juletræ lavet af hyldegrene. Tilrettelæggelse Pia Kjeldsen. Del 18 av 20. Producerat år 2009.
10:05 
Kampen mod fedmen
Britisk dokumentar fra 2018. Storbritannien er nu det fedeste land i Vesteuropa. To tredjedele af befolkningen er overvægtig. og der er ingen tvivl om, at usund kost og manglende motion er en del af forklaringen. Hugh Fearnley-Whittingstall forsøger at redde nationen ved bl.a. at tale med fødevareproducenter og supermarkeder. Hugh undersøger om noget så enkelt som at anbringe en vægt i lægernes venteværelser og gøre det obligatorisk for alle patienter at bruge den, kan virke forebyggende. Del 3 av 3. Producerat år 2018.
11:05 
Asger og de nye danskere
I programmet afprøver Asger Aamund og et panel af rekrutteringseksperter de seks nye danskeres styrker og svagheder i forhold til jobmarkedet. Den højtuddannede Julien får at vide, at han ikke skal vente på, at andre redder ham. Stella, der bor på krisehjem, får det råd, at hun skal gøre noget godt for sig selv for at genfinde gejsten. Og så opsøger Asger Aamund Danmarks første integrationsminister, Bertil Haarder (V), for at konfrontere ham med det, Asger Aamund betragter som årtiers svigt. Sendt først gang 11.04.2016. Del 2 av 6. Producerat år 2016.
11:50 
Naturen vender tilbage
Når folk flytter fra de små bygder, medfører det store ændringer i naturen. Bestanden af hjortedyr og vildsvin er eksploderet, rovdyr som los og ulv er vendt tilbage til de øde områder. Nordvision fra Norge. Del 3 av 4. Producerat år 2017.
12:25 
Naturen vender tilbage
Der findes ikke længere ret meget natur, der med rette kan kaldes uberørt, men nu er et storstilet projekt i gang over hele Europa: Naturområder skal restaureres og menneskelige indgreb fjernes. Her er de vilde dyr i færd med at vende tilbage til områder, hvor de ikke har været set i flere hundrede år. Nordvision fra Norge. Del 4 av 4. Producerat år 2017.
13:05 
Verdens årstider - sommer
Naturserie fra BBC fra 2016. Lige meget hvor på Jorden, man bor, byder hver årstid både på muligheder og udfordringer for dyr og planter. Om sommeren skinner solen, og får planter og buske til at blomstre. Der er en årstid med en overflod af alting, og de lange dage med dagslys får alt liv til at myldre med aktivitet. Del 2 av 4. Producerat år 2016.
14:00 
Verdens årstider - efterår
Naturserie fra BBC fra 2016. Lige meget hvor på Jorden, man bor, byder hver årstid både på muligheder og udfordringer for dyr og planter. Om efteråret begynder både dyr og planter at gøre sig klar til vinterens komme. Nogle dyr æder så meget, de kan, så de kan klare sig gennem den fødefattige vinter. Nogle kæmper for den sidste chance for at yngle, mens andre har tralv med at vokse op, før kulden sætter ind. Del 3 av 4. Producerat år 2016.
14:50 
Tigerens hemmelige liv
Indisk naturprogram fra 2014. Indisk naturprogram fra 2014. (Tiger's Revenge) Hemmelige alliancer, jalousi, bedrag og hævn. I Ranthambore Nationalpark findes Indiens mest berømte tigerreservat. Her kæmper to magtfulde huntigre om territorium og de samme hanner. En bitter strid, som fører til uventede valg. Vil de to prægtige kattedyr og deres rivalisering koste liv?. Producerat år 2014.
15:35 
Smag på Berlin med Anthony Bourdain
Amerikansk prisvindende mad- og rejseserie fra 2018. Rester fra Berlins dystre historie står som kulisser for byens blomstrende kulturliv. Anthony Bourdain smager en pølse lavet af grisefødder og salvie, mens han smalltalker med farverige fotografer og kabaretejere. Historikere giver Anthony Bourdain et indblik i Berlins uforlignelige kultur. Producerat år 2018.
16:15 
Smag på Hongkong med Anthony Bourdain
Amerikansk prisvindende mad- og rejseserie fra 2018. Den moderne by Hongkong har en anden side. En utrolig smuk side, der er i overhængende fare for at forsvinde. Anthony Bourdain udforsker byen sammen med en legendarisk fotograf, der stiller skarpt på den måske snart glemte side af Hongkong. Producerat år 2018.
17:00 
Mad på hjernen
Videnskabsdokumentar fra BBC fra 2017. Lægen Michael Mosley og etnobotanisten James Wong afslører fysikken, kemien og biologien bag vores mad og fortæller helt ned på molekyleniveau, hvordan denne kemi fungerer som brændstof for kroppen. Denne gang om virkningen på hjernen, som i forhold til energi er kroppens mest krævende organ. Det er den grådighed, der får os til at længes efter fedt, fedt og atter fedt. Producerat år 2017.
18:00 
Hassans hænder
Dansk reportageserie fra 2018. 13-årige Ena har fået fjernet en tumor i hjernen, og har mistet en stor del af sin ansigtsmimik og kan ikke smile. Derfor tager hun ind på en lille klinik på Falster, for at blive genoptrænet af Hassans hænder. I serien følger vi hans klienter, og i dette afsnit er de også i Dubai. Der rejser massøren hen for at behandle både en prins og en velhavende forretningsmand. Sendt første gang 30.04.2018. Del 3 av 4. Producerat år 2018.
18:30 
Gennem Grønland - med Nikolaj Coster-Waldau
En tur i den grønlandske tidsmaskine. Nikolaj har nu fået følgeskab af sin kone Nukâka og sammen rejser de til Uummannaq. Det var her Nukâka voksede op og selvom Nikolaj har hørt tonsvis af historier fra den lille og meget smukke grønlandske by, har han aldrig været her. Nu tager Nukâka og hendes lillebror Peter, Nikolaj på en tur gennem barndommens land og levendegør deres traditionelle grønlandske opvækst med slædehunde, snescootere, fiskeri og masser af røverhistorier. Del 3 av 5. Producerat år 2019.
19:15 
Gennem Grønland - med Nikolaj Coster-Waldau
Hvad vejer en gletsjer egentlig, hvis man får den i hovedet? Nikolaj er rejst til den øde og isolerede grønlandske østkyst, for at opleve den storslåede natur. Et tilfældigt møde med den italienske guide Nicco fører ham på en unik ekspedition ind i en spektakulær grotte under indlandsisen. En enestående naturoplevelse, men bestemt ikke for sarte sjæle. Og som det ikke var nok, er der isbjørne i området!. Del 4 av 5. Producerat år 2019.
20:00 
Det er aldrig for sent
Amerikansk komedie fra 2014. Ejendomsmægleren Oren er bevidst uforskammet over for alle, der krydser hans vej. Det eneste, han ønsker, er at få lov til at være i fred. Men tingene går ikke altid som planlagt. Uden varsel smider Orens søn sin niårige datter af hos ham. Oren anede ikke, at han havde et barnebarn. Han overlader pigen til sin rare nabo Leah og forsøger at fortsætte sit liv, som om intet var hændt. Men så let slipper han ikke. Oren: Michael Douglas. Leah: Diane Keaton. Sarah: Sterling Jerins. Producerat år 2014. Regissör: Rob Reiner.
21:30 
En sag for professor T
Tysk krimiserie fra 2019. Det perfekte mord. Hvordan begår man det perfekte mord? Det spørgsmål stiller kriminologen Jasper Thalheim sine studerende. Spørgsmålet er naturligvis teoretisk ment, men noget tyder på, at nogen tager øvelsen lidt for alvorligt. Da en mand findes myrdet, får Thalheim nemlig mistanke om, at det er en af hans studerende, der står bag. Bare for at bevise, at han eller hun er klogere end sin lærer. Producerat år 2018.
22:30 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2019.
23:00 
Samtale med en barnemorder
Britisk dokumentar fra 2019. Paris Bennet var 13 år, da han slog sin fireårige lillesøster ihjel. Nu møder Piers Morgan den hyperintelligente og manipulerende morder for at få svar på, hvorfor han gjorde det. Samtalen overvåges af to kriminologer og Paris' mor, Charity, der løbende vil kommentere på det Paris siger. Er Paris i stand til at slå ihjel igen?. Producerat år 2019.
23:45 
Barndom på bistand
DR2 har gennem tre år fulgt en række børn, hvis mødre er på kontanthjælp. Vi skildrer, gennem børnene, hvad det vil sige at vokse op uden en far, med en mor på kontanthjælp og kommunen som en fast del af familien. I dette afsnit skal vi for første gang møde 10-årige Josefine fra Nordjylland. Stephanies lillebror skal konfirmeres. Og det er Stephanie, der står for talen. Nicklas kæmper med sin skole, hvor han kun kommer 2 timer om dagen. Säsong 4. Del 1 av 3. Producerat år 2018.
00:30 
Lægens dødelige eksperimenter
- Enhver læge har en kirkegård Svensk dokumentarserie fra 2016. Den verdensberømte forsker og kirurg Paolo Macchiarini beskyldes for at bruge uhelbredeligt syge mennesker som forsøgskaniner og hans operationer bliver undersøgt af politiet. Teamet som følger den verdensberømte svenske læge er fascineret af hans evne til at overleve kritik som burde have ødelagt hans karriere. Men historien tager en uventet drejning, da journalisterne får adgang til materiale som åbner en næsten helt ukendt del af stjernelægens eksperiment. Del 2 av 3. Producerat år 2016.
01:30 
Uranium - stoffet der ændrede verden
Amerikansk dokumentar fra 2015. I det nordlige Australien fortæller de indfødte folk legender om de steder, hvor der findes uran, at en stor skabende ånd sover under jorden, og at en forstyrrelse af denne ånd vil udløse en katastrofe. Men fra asken fra de dødbringende atombomber over Hiroshima og Nagasaki i 1945, blev uran til en del af den fagre nye verden. Det samme stof, der havde ødelagt hele byer kunne nu udnyttes til at skabe grænseløs energi og behandling af kræft. Del 2 av 3. Producerat år 2015.
02:25 (06:00)
Deadline Nat
Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2019.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se