Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
07:00 
Morgengymnastikken [Repris]
Intervaltræning, kampsport og træning med barn. Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. Denne gang skal vi lave tre ret forskellige træninger. Først skal vi forbrænde en masse kalorier med Peters 'intervaltræning'. Derefter har vi Selina og Behruz til at vise os, hvordan man sparker i 'kampsport', og til sidst kan Line vise dig, hvordan man kan træne med sit barn. ,. Producerat år 2015.
07:30 
Morgengymnastikken [Repris]
Barthelot - Rytmisk udtryk. Vågn op - klokken er lidt i hop. Få en glad start på din dag med DR3s 'Morgengymnastikken'. I dag underviser Barthelot i 'Rytmisk Udtryk'. Rejs dig fra din sofa og hop med!. ,. Producerat år 2014.
08:00 
P2 Radioavis
08:05 
Morgenandagten på DR2
08:30 
Gudstjeneste i en Coronatid
Coronakrisen har betydet aflysning af alle landets gudstjenester, og gjort de gudstjenestesøgende menigheder hjemløse. Flere kirker laver særlige gudstjenester til nettet. Dagens gudstjeneste er fra Sankt Pauls Kirke, Gernersgade ved Nyboder i København og optaget af kirken selv. Det er sognepræst Kathrine Lilleør, som står for denne særlige gudstjeneste i samarbejde med kirkens organist Frederik Magle. Producerat år 2020.
09:10 
DR2 bringer kulturen ud [Repris]
DR2s værter Ane Cortzen, Maria Månson og Phillip Faber bringer kulturanbefalinger ud til dig - hjemme fra deres egne stuer. ,. Del 3. Producerat år 2020.
09:25 
I have a dream - historien om Martin Luther King
Canadisk dokumentar fra 2018. Den amerikanske baptistpræst, Martin Luther King (1929-68) var fra 1956 en frontfigur i den amerikanske borgerrettighedsbevægelse. Et engagement der sluttede brat, da han i 1968 blev myrdet af en hvid racist. Arkivfilm og interview med gamle medkæmpere og nutidige aktivister tegner billedet af Martin Luther King og hans store betydning for kampen for de sorte amerikaneres rettigheder dengang og nu. Producerat år 2018.
11:00 
Besat af USA - 60erne
Hvad enten det gælder storpolitik, fikse dansetrin, nye modediller eller teknologi har vi danskere igennem mange årtier vendt et fascineret blik vestover. Vi kommer i kontakt med USA dagligt og det er blevet en naturlig del af vores liv, at skulle forholde os til Amerika. Her i præsidentvalgåret fortæller vi historien om vores storebror/lillebror forhold som er gået op og ned, men som aldrig er ligegyldigt eller kedeligt. I 50'erne og 60'erne skyller det ind over landet med amerikansk populærkultur i form af film, mode, sprog og musik. Kronprinsesse Margrethe tager til USA og møder den amerikanske konge, Elvis Presley - og forholdet til USA er grundlæggende som en nyforelskelse. En årelang dansk krig mod Coca Cola, og nedstyrtningen af et amerikansk B52 bombefly i Grønland, har dog en afkølende effekt. Producerat år 2019.
11:45 
24 timer vi aldrig glemmer
Tjernobyl. Den 26. april 1986 om morgenen målte man på Risø i Danmark forhøjet radioaktivitet. Herefter blev et gigantisk beredskabs- og undersøgelsesarbejde sat i gang - for hvor stammede denne dødbringende radioaktive stråling fra. Først troede man det kom fra Sverige, så fra Finland, før man om aftenen den 26. april fandt ud af at den øgede radioaktivitet stammede fra en ulykke, som var sket to dage tidligere på det sovjetiske atomkraftværk Tjernobyl. Vi følger det døgn da atomulykken blev kendt i Danmark. Set fra danske miljømyndigheders vinkel, fra miljøorganisationerne, fra pressen og fra den helt almindelige dansker, som blev påvirket af verdenshistoriens værste ulykke på et atomkraftværk. Producerat år 2010.
12:35 
Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard
Om unionstiden, d.v.s. fra 1340 til 1523. Tyske fyrster og tyske hansekøbmænd stod på spring til at underlægge sig hele Skandinavien politisk og økonomisk. De nordiske lande mærkede truslen, og for at afværge den sluttede de sig sammen i Kalmarunionen. Sendt første gang i 1982. Del 4 av 12. Producerat år 1982.
13:35 
Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard
Om adelsvældets storhedstid, 1523-1625. Den katolske kirke blev omstyrtet af den lutheranske reformation og efterlod den verdslige adel som den herskende klasse. Samtidig trak det op til et nyt storpolitisk opgør med Sverige Sendt første gang i 1982. Del 5 av 12. Producerat år 1982.
14:35 
Det var dengang i 70'erne
Dansk dokumentar fra Vi skal med fire kendte danskere, som var børn og unge i årtiet, på en nostalgisk rejse i mindernes land. Ulrik Wilbek var vild med med ABBA og Queen. Ditte Gråbøl ønskede sig en smart bikini, men den gik ikke i en nøgenbaderfamilie. Thomas Thurahs mor lærte ordet mandschauvinist og Elsebeth Gerner Nielsen fik i skolen at vide, at hun først skulle åbne munden, når hun kunne tale rigsdansk. Sendt første gang 13.08.2005. Producerat år 2005.
16:35 
Ka' De li' østers? [Repris]
Dansk krimiserie fra 1967. Hvordan er Brydesen havnet i sin egen dybfryser? Er det alligevel ham, der har myrdet Ellinor Holm, så der har været to mordere på spil?. Manuskript: Leif Panduro. ,. Del 5 av 6. Producerat år 1960.
17:05 
Ka' De li' østers? [Repris]
Dansk krimiserie fra 1967. Fru Frederiksen er på den og kan ikke undslå sig, da Munk og Gormsen beder om at kigge i hendes taske. En mystisk mr. Pearlman dukker op, og politifolkene besøger et endnu mere mystisk laboratorium. Mordgåden nærmer sig sin afslutning. Manuskript: Leif Panduro. ,. Del 6 av 6. Producerat år 1960.
17:35 
Bodil Kjer og fjernsynet
Bodil Kjer var en lysende stjerne på den danske skuespillerhimmel - og tydeligst skinnede hun for mange i sine roller på film og teatret. Men også på tv ydede Bodil Kjer gennem alle årene strålende og markante præstationer. I 1996 talte Henrik W. Iversen med hende om hendes liv og karriere - om de mennesker, som havde haft stor betydning for hende - og om alle rollerne undervejs. Udover en række klip fra tv, byder programmet naturligvis også på et gensyn med hendes berømte Musens sang fra 'Mød mig på Cassiopeia'. Producerat år 1997. Redaktör: Hans Chr. Nørregaard, Henrik W. Iversen.
18:30 
En mand steg af toget
Amerikansk thriller fra 1954. Den enarmede John T. Macreedy kommer til en lille, gudsforladt by. Ingen kender hans ærinde, men snart begynder han at stille et spørgsmål, byens indbyggere nødigt vil svare på. De er vagtsomme, for de har alle været med til at skjule den hemmelighed, som Macreedy har fået færten af. Især Reno Smith og hans hjælpere er villige til at forsvare hemmeligheden med alle tænkelige midler. Producerat år 1955. Medverkande: Anne Francis, Spencer Tracy, Robert Ryan, Regissör: John Sturges.
19:50 
Før Søndagen
De danske salmer er en uudtømmelige kulturskat. I "Før søndagen" fortolker kendte danskere og DR's ensembler den danske salmeskat i ord og musik - én salme ad gangen. I aften tager komponist og forfatter Sigurd Barrett fat på salmen "Vi synger med Maria". Producerat år 2017.
20:00 
Comeback
Dansk spillefilm fra 2015. Komikeren Thomas Vang har smadret sin karriere og vil gøre alt for et comeback. Om han så skal varme op for vennen, den succesfulde Mads Andersen, må al energi sættes ind på at få karrieren på ret køl. Men da hans rapkæftede teenagedatter Frederikke pludselig dukker op, bliver der vendt op og ned på hans liv. Hun gør alt for at sabotere hans drømme, og inden Thomas helt forstår, hvad der har ramt ham, styrer han direkte mod den sikre afgrund. Kun Frederikke kan redde ham - men er det overhovedet umagen værd for hende? Én ting er helt sikkert, det bliver ikke det comeback, han havde ønsket sig. Manuskript: Fotograf: Jesper Tøffner. Scenograf: Torben Stig Nielsen. Musik: Halfdan E. Stills: Martin Dam Kristensen. Producerat år 2014. Regissör: Natascha Arthy, Skådespelare: Roberta Reichhardt, Anders W. Berthelsen, Sarah Sofia Boussnina.
21:20 
Dallas Buyers Club
Amerikansk Oscarbelønnet drama fra 2013. Sprut, stoffer og ubeskyttet sex. Rodeocowboyen Ron er fandenivoldsk som få, men en dag i 1985 bliver der vendt op og ned på hans liv. Ron får at vide, at han er hiv-positiv. Lægerne giver ham 30 dage at leve i, men Ron nægter at give op. I Mexico opstøver han ulovlig medicin, som han smugler ind i USA. Myndighederne jagter ham, men han vælger at bryde loven for at hjælpe sig selv og de mange andre hiv-ramte, han lærer at kende. Filmen udløste Oscarstatuetter til både Matthew McConaughey og Jared Leto. Producerat år 2013. Medverkande: Jared Leto, Matthew McConaughey, Jennifer Garner, Regissör: Jean-Marc Vallée.
23:15 
Ørkenens dronning
Amerikansk drama fra 2015. I starten af 1900-tallet rejser den unge englænder Gertrude Bell ud for at opleve verden. Det bliver begyndelsen på et livslangt eventyr, der bringer hende vidt omkring i Mellemøsten. Bells opdagelsesrejser giver hende en unik indsigt i områdets folkeslag. Og da der i starten af 1. verdenskrig trækkes nye grænser i Mellemøsten, indser Storbritannien, at landet har brug for Bells viden - selv om hun ikke alene er civil, men også kvinde. T.E. Lawrence: Robert Pattinson. Producerat år 2015. Regissör: Werner Herzog, Skådespelare: James Franco, Damian Lewis, Nicole Kidman.
01:20 (01:59)
Machu Picchu
Britisk dokumentarserie fra 2016. Den glemte inkaby. CNN-journalisten Bill Weir og filmskaberen Philip Bloom fortæller historier om ekstraordinære mennesker, steder, kulturer og skabninger. De er nu nået til Peru, hvor turen går forbi inkabyen Machu Picchu, som aldrig blev fundet, da spanierne erobrede inkabyerne i 1500-tallet. Producerat år 2016.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se