Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
08:55 
Naturtid
Buejagt. Naturtid har i dag spændt buen til bristepunktet. Vi skal se på en anderledes måde at jage på. Bue jagt har været brugt i mange tusinde år og i dag er der ca. 500 aktive buejægere i Danmark. En af dem er Niels Baldur og han vil vise os den intense spænding og de fantastiske naturoplevelser man får, når man går på jagt med bue og pil. Del 16 av 20. Producerat år 2009.
09:55 
Timian, tonic og tomater
Svensk madserie. Salt er noget, vi elsker lidt for meget. Lisa tilbereder en klassiker med blåmuslinger, og Zeina laver salte, ristede snacks. Jimmy laver en crumble, og Sandra bager knoldselleri på grillen. Emmas borddækning henter inspiration fra havet. Del 7 av 8. Producerat år 2019.
10:55 
Kampen mod fedmen
Britisk dokumentar fra 2018. Storbritannien er nu det fedeste land i Vesteuropa. To tredjedele af befolkningen er overvægtig. og der er ingen tvivl om, at usund kost og manglende motion er en del af forklaringen. Hugh Fearnley-Whittingstall forsøger at redde nationen ved bl.a. at tale med fødevareproducenter og supermarkeder. Er forældre fx klar over, hvor meget sukker der er i morgenmadsprodukter? Han møder også en buschauffør, der gerne vil tabe sig, men er forfalden til slik. Del 1 av 3. Producerat år 2018.
11:55 
Asger og de langtidsledige
Det lakker mod enden for Asger og de langtidsledige i dette sidste program. Vil Hanne Pommer opgive titlen som langtidsledig og få opfyldt drømmen om at undervise? Og vil det lykkes akademikeren Kristian at træde ud af ledighedskøen og ind i et rigtigt arbejde? Asger tager også ind til Christiansborg for at konfrontere beskæftigelsesminister Mette Frederiksen med alle sine erfaringer fra arbejdet med de langtidsledige. Del 8 av 8. Producerat år 2013.
12:25 
Naturen vender tilbage
Adskillige dyrearter har gennem mange år været væk fra store dele af Europa, men nu er flere i færd med at vende tilbage: Ulven lever igen i Danmark, og i Tyskland sættes losser ud i naturen. Nordvision fra Norge. Del 1 av 4. Producerat år 2017.
13:05 
Naturen vender tilbage
Adskillige dyrearter har gennem mange år været væk fra store dele af Europa, men nu er flere i færd med at vende tilbage: Langs Norges kyster kan man igen opleve bl.a. havørnen. For en del indbyggere skaber både rovfugle og rovdyr nye muligheder for indtjening, mens andre er knap så glade. Nordvision fra Norge. Del 2 av 4. Producerat år 2017.
13:45 
Timian, tonic og tomater
Svensk madserie. Konsistens er en vigtig ting, når man laver mad. En ret kan ødelægges af den forkerte konsistens, og konsistensen kan også løfte en ret. Lisa og hendes venner bager pandekager, tester grej, laver arme riddere - og verdens bedste carbonara. Del 8 av 8. Producerat år 2019.
14:45 
Verdens årstider - forår
Naturserie fra BBC fra 2016. Lige meget hvor på Jorden, man bor, byder hver årstid både på muligheder og udfordringer for dyr og planter. Foråret bringer nyt liv, men det er også tiden til at vågne op og komme før alle andre. Fra gråbjørnehunnen med sine unger til blomster, der søger mod lyset, må alle levende væsner få mest ud af de muligheder, som denne travle årstid bringer. Del 1 av 4. Producerat år 2016.
15:35 
Smag på Uruguay med Anthony Bourdain
Amerikansk prisvindende mad- og rejseserie fra 2018. Anthony Bourdain vender tilbage til Uruguay, hvis lokale kogekunst trækker tråde tilbage til landets fortid som portugisisk koloni. Den lokale kok og restaurantejer Ignacio "Nacho" Mattos tager Anthony Bourdain med til sin hjemby. Her tester de bøffer fra en drive-through-restaurant. Producerat år 2018.
16:15 
Smag på Bhutan med Anthony Bourdain
Amerikansk prisvindende mad- og rejseserie fra 2018. Anthony Bourdain tager filminstruktør Darren Aronofsky, kendt for blandt andet filmen 'Black Swan', med til Bhutan i Sydasien. Her ser de den spektakulære bjergkæde Himalaya. De to opdagelsesrejsende kaster sig ud i en bueskydningskonkurrence med bambusbuer. Producerat år 2018.
17:00 
Mad - du er hvad du spiser
Videnskabsdokumentar fra BBC fra 2017. Lægen Michael Mosley og etnobotanisten James Wong afslører fysikken, kemien og biologien bag vores mad og fortæller helt ned på molekyleniveau, hvordan denne kemi fungerer som brændstof for kroppen. Men Michael begynder med de fleste menneskers første måltid , brystmælk, som indeholder alt, hvad et spædbarn har brug for af fedt, kulhydrater, vitaminer og mineraler. Når vi vokser op, søger vi den samme kemi i vores mad, men fra en lang række forskellige lækre fødevarer. Producerat år 2017.
18:00 
Hassans hænder
Dansk reportageserie fra 2018. Efter en tumor operation i hjernen, døjer Ena på bare 13 år nu med svære lammelser i ansigtet. Enas største ønske i livet er at kunne smile igen, specielt fordi Ena snart skal konfirmeres. Kan Hassan hjælpe ? og finder Ena smilet igen ! Oplev Hassans Hænder og følg Ena og alle de andre gennem 4 stærke programmer i jagten på bedring. Sendt første gang 16.04.2018. Del 1 av 4. Producerat år 2018.
18:30 
Gennem Grønland - med Nikolaj Coster-Waldau
Hvad lavede min far egentlig - og hvem var han? Det er ikke tilfældigt, at Nikolajs store eventyr begynder i det allernordligste Grønland. Det var nemlig her, på den amerikanske militærbase i Thule, at Nikolajs far arbejdede i 1980'erne. Og det var hans historier om isbjørne, polarnætter, kold krig og ballistiske missiler, der for alvor satte fantasien og drømmerierne i gang hos den unge knægt hjemme i landsbyen Tybjerg på Sjælland. Del 1 av 5. Producerat år 2019.
19:15 
Gennem Grønland - med Nikolaj Coster-Waldau
Hvor koldt kan et toiletbræt blive? Det og meget mere finder Nikolaj ud af, da han sammen med sin rejsekammerat og svoger Peter begiver sig ud på en storslået ekspedition for at overnatte på indlandsisen og opleve klimaforandringerne på tætteste hold. Og det er ikke de eneste prøvelser, skuespilleren må stå model til. Nikolaj tager nemlig på moskusjagt, og det skal vise sig at blive en hel del hårdere end forventet. Del 2 av 5. Producerat år 2019.
20:00 
180 dage på plejehjem
Dansk reportage fra 2018. 5 unge studerende er flyttet ind på et helt almindeligt aarhusiansk plejehjem. De unge bor helt gratis på plejehjemmet, mod at de hver måned bruger mindst 30 timer på samvær med de ældre. Nu skal de unge studerende til at vænne sig til plejehjemsmad og demente naboer. Sendt første gang 30.04.2018. Del 2 av 6. Producerat år 2018.
20:45 
Barndom på bistand
DR2 har gennem tre år fulgt en række børn, hvis mødre er på kontanthjælp. Vi skildrer, gennem børnene, hvad det vil sige at vokse op uden en far, med en mor på kontanthjælp og kommunen som en fast del af familien. I dette afsnit skal vi for første gang møde 10-årige Josefine fra Nordjylland. Stephanies lillebror skal konfirmeres. Og det er Stephanie, der står for talen. Nicklas kæmper med sin skole, hvor han kun kommer 2 timer om dagen. Säsong 4. Del 1 av 3. Producerat år 2018.
21:30 
Forført af en svindler
Bliver du også forført? Dansk reportageserie fra 2019. Mona Lise vil altid gerne hjælpe. Og da en kvinde er i nød, træder hun til. Hvad hun ikke ved er, at kvinden er Marie Madeleine Steen, også kendt som "Kvinden med den tunge kuffert". Og hendes gode gerning bliver starten på et større svindelnummer, sat i værk af en af Skandinaviens største bedragere. DR2 undersøger svindlernes psykologi. Hvad er det for nogle mennesker som gør det her? Hvad er det de kan, når de er i stand til at svindle os? Hvorfor bliver vi forført af en svindler?. Säsong 3. Del 1 av 7. Producerat år 2019.
22:00 
Sex med Maja
Mange kvinder, der oplever at blive voldtaget, føler skyld bagefter. Det har den unge kunstner Maja Malou Lyse selv oplevet. I dag tænker hun anderledes og har rystet al skyld af sig. Via sin kunst vil hun inspirere til, at kvinder kan være lige præcist så udfordrende og frie, som de har lyst til, uden at skulle føle skyld. Hun vil via sin kunst fjerne fordomme, udfordre normer og gøre det helt acceptabelt at være lige præcis det seksuelle væsen, hun har lyst til, uden at blive udsat for kritik. Kom med ind i Majas seksuelle univers. Del 3 av 3. Producerat år 2018.
22:30 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2019.
23:00 
Studio 54 - verdens vildeste natklub
Amerikansk dokumentar fra 2018. Studio 54 var 70érnes legendariske natklub. Et glitrende hedonistisk discoparadis, som blev skabt af de to venner Ian Schrager og Steve Rubell. Målet var at holde den ultimative fest hver nat. Og det gjorde de! Stedet var fyldt med stoffer, sex og de største stjerner - lige indtil tragedien ramte og de begge røg i fængsel for skattesnyd. Her, 40 år efter, fortæller Ian Schrager den virkelige historie bag datidens vildeste natklub. Producerat år 2018.
00:35 
French Connection
Amerikansk Oscar-belønnet actionthriller fra 1971. Politiet i Frankrig og USA jager en narkoliga, men newyorker-strømeren Jimmy "Popeye" Doyle har svært ved at nå frem til de store bagmænd. Hans overordnede vil indstille jagten, men da Popeye udsættes for et attentatforsøg, sætter den hårdkogte politimand alt ind på at få ram på narkohajerne. . Producerat år 1971. Regissör: William Friedkin, Skådespelare: Roy Scheider, Gene Hackman, Fernando Rey.
02:15 (06:00)
Deadline Nat
Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2019.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se