Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
07:00 
Morgengymnastikken [Repris]
Henrik - Puls & Vilje. Vågn op - klokken er lidt i hop. Få en glad start på din dag med DR3s 'Morgengymnastikken'. I dag underviser Henrik i 'Puls og vilje'. Rejs dig fra din sofa og sved med!. ,. Producerat år 2014.
07:30 
Morgengymnastikken [Repris]
Tonet krop, løbeteknik og fridans. Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Vi starter med at tone vores krop med Yvonne, og så skal vi lave løbetræning med Peter. Vi slutter af med 'fridans' med Barthelot, Louise, Selma og Sophus. ,. Producerat år 2015.
08:00 
Gudstjeneste i en Coronatid - Palmesøndag
Sognepræst Kathrine Lilleør står for denne særlige gudstjeneste i samarbejde med kirkens organist Frederik Magle. Dagens gudstjeneste er fra denne måneds kirke, Sankt Pauls Kirke, i København og optaget af kirken selv. Sammen hver for sig. Coronakrisen har gjort de gudstjenestesøgende menigheder virtuelle. I evangeliet er Palmesøndag en fest. Jesus hyldes som en konge. Men kommer på et æsel. Seerne opfordres til at synge med på salmerne og have brød og vin klar til nadver. Producerat år 2020.
08:45 
Pave Frans
Portræt fra 2016. Et portræt af pave Frans tegnet gennem tre personer, hvis liv på forskellige måder er dybt påvirket af ham og den katolske kirke. Carlos Luna, en svensk-argentiner, der blev personlig ven med paven, Vittoria Longhitano, som blev tvunget til at forlade den katolske kirke for at kunne blive præsteviet og Nour Issa, en af de i alt 12 syriske flygtninge, som pave Frans ifm. et besøg på den græske ø Lesbos inviterede med tilbage til Italien. Pave Frans er nummer 266 i paverækken, han blev valgt den 13. marts 2013 som efterfølger for pave Benedikt 16. Nordvision fra Sverige. Producerat år 2016.
09:15 
Guldkorn 1980'erne [Repris]
1984. DRs arkiver er en guldgrube af gamle TV-klip. De store historier har vi set igen og igen. Men hvad var det, der prægede helt almindelige danskeres hverdag i 1980'erne?. Vi har været en tur i arkiverne og har fundet nogle af alle de små, store, sjove, alvorlige og underfundige øjeblikke, der gled hen over skærmen i 1984. ,. Säsong 1984. Producerat år 2016.
09:35 
DR2 Klassisk
Ein Deutsches Requiem. Ingen er mere på bølgelængde med det bevægende budskab i Brahms' Ein Deutsches Requiem end legendariske og elskede Herbert Blomstedt. Brahms Requiem er en messe for de levende med ord og toner, der forsøger at bringe trøst til dem, der har mistet. Genudsendelse fra. Producerat år 2020.
10:50 
5 Skarpe [Repris]
Om lidelse. Hvad er i grunden meningen med lidelsen?. Den kommer både som følge af uvarslede katastrofer, ulykker og sygdom, men den kommer også som en almindelig konsekvens af menneskelivet uanset, hvor meget mennesker anstrenger sig for ikke at gøre hinanden ondt. En del af livets pakkeløsning, så at sige. En billedhugger har gjort sin lidelse i form af en invaliderende migræne til et kunstnerisk udtryk, men vil mennesker en dag kunne reducere lidelsen til et vilkår, som de med videnskabens hjælp kan komme væk fra?. ,. Producerat år 2014.
11:10 
24 timer vi aldrig glemmer
9. april 1940 - da tyskerne kom. Kendte og ukendte danskere fortæller om den sorteste dag i Danmarkshistorien. Kl. 4 om morgenen d. 9. april 1940 overskrider tyske tropper grænsen og rykker op gennem Jylland. Samtidig landsætter tyske skibe soldater overalt i Danmark. Allerede to timer efter kapitulerer Danmark til overmagten og regeringen opfordrer befolkningen til at forholde sig roligt. Dagen gør et uudslettelig indtryk på de fleste danskere. Blandt de medvirkende er skaberen af "Matador", forfatteren Lise Nørgaard og den dengang 8-årige Klaus Rifbjerg, samt kendte modstandsfolk som Gunnar Dyrberg fra Holger Danske og Per Gylling Mortensen fra BOPA. Producerat år 2010.
12:00 
VM-minder
I påsken sender DR Sporten fem af de største danske slutrundekampe ved VM i fodbold i fuld længde. Vi begynder i 1986, da Danmark under ledelse af træner Sepp Piontek imponerede alle med offensiv og underholdende fodbold i Mexicos tynde luft. Især kampen mod de ellers frygtede sydamerikanere fra Uruguay gjorde, at navne som Laudrup, Elkjær og Arnesen blev kendt verden over. Kommentator: Svend Gehrs. Præsentation: Andreas Kraul og Henrik Liniger. Producerat år 2020.
13:50 
Jeg var der - EM 1992 med Richard Møller Nielsen
Vores historie er stykket sammen af en endeløs række af begivenheder. Nogle af dem bliver milepæle i vores fælles bevidsthed. Andre er markante øjeblikke, som skifter historiens kurs. Og så er der de stærke billeder, som brænder sig fast på nethinden for altid. I dette program tager vi med Richard Møller Nielsen til Nya Ullevi i Göteborg. Det er her, han i 1992 gør det danske landshold til europamestre. Sendt først gang 05.08.2013. Producerat år 2013.
14:15 
Fagre voksne verden
Amerikansk komedie fra 1967. Benjamin har netop afsluttet college og vender hjem til sine forældre. Han er lidt forvirret og bekymret over sin fremtid, men den nære fremtid tager den midaldrende mrs. Robinson sig af. Hun har imidlertid også en yndig datter. Mike Nichols vandt en Oscar for sin instruktion. Simon & Garfunkel sikrede sig en kæmpesucces med sangene til filmen. Producerat år 1967. Medverkande: Katharine Ross, Dustin Hoffman, Anne Bancroft, Regissör: Mike Nichols.
15:55 
Europas lækreste spisesteder - fra restauranter til gadekøkken
Britisk madserie fra 2018. Hvor skal man spise i Europa og hvorfor? Følg med den kendte overtjener Fred Sirieix, når han rejser rundt med nogle af Storbritanniens bedste kokke. Her viser de deres foretrukne spisested, afslører dets hemmeligheder og smager på mundvandsdryppende mad. Denne gang går turen til Spaniens kulinariske hovedstad, San Sebastián. Del 4 av 4. Producerat år 2018.
17:00 
Matador - i klemme [Repris]
"I klemme - 1936" Byrådssekretæren er igen i knibe, men finder selv en udvej. Da Ulla bliver gravid finder bankdirektør Varnæs ud af, at et er principper, noget andet det virkelige liv. Vicki Hachel vender tilbage til Korsbæk som skuespiller i et omrejsende teater og beslutter sig for at blive, da hun forelsker sig og bliver genforenet med sin far. Mads Skjern: Jørgen Buckhøj. . Ingeborg: Ghita Nørby. Hans Chr.Varnæs: Holger Juul Hansen. Vicki: Sonja Oppenhagen. Agnes: Kirsten Olesen. Laura: Elin Reimer. Iben Skjold Hansen: Ulla Henningsen. Ulla Jacobsen: Karen Lise Mynster. Dr. Hansen: Ove Sprogøe. Manuskript: Jens Louis Petersen efter ide af Lise Nørgaard. ,. Producerat år 1979.
18:15 
Besat af USA - 00erne
Hvad enten det gælder storpolitik, fikse dansetrin, nye modediller eller teknologi har vi danskere igennem mange årtier vendt et fascineret blik vestover. Vi kommer i kontakt med USA dagligt og det er blevet en naturlig del af vores liv, at skulle forholde os til Amerika. Her i præsidentvalgåret fortæller vi historien om vores storebror/lillebror forhold som er gået op og ned, men som aldrig er ligegyldigt eller kedeligt. Støvet fra terrorangrebet d. 11. september har knap lagt sig, før vores amerikanske allierede kalder på assistance i "Krigen mod terror". Vi skal nu finde ud af, om vi vil følge storebror i krig. Men vi bliver også væltet bagover af en regulær tech-tsunami, der ikke blot ændrer det dansk-amerikanske forhold, men hele verden. Producerat år 2019.
19:00 
Nordamerika med Simon Reeve - Rocky Mountains
Britisk dokumentar fra 2019. Simon Reeve fortsætter sin tur gennem Nord- og Sydamerika. På denne etape rejser han gennem de spektakulære Rocky Mountains fra Montana til Colorado. Her får han indblik i et stort rewilding-projekt, der forsøger at genskabe økosystemer og genindføre ikoniske arter. Besøger Garden City, der tillader cannabisbutikker. Og gør et stop i Cañon City, hvis hovedindtægtskilde er byens 11 fængsler og 9000 indsatte. Producerat år 2019.
20:00 
DR2 Soundtrack [Repris]
Mord i symfonien. DR SymfoniOrkestret og Filmselskabet inviterer til en morderisk soundtrackkoncert i krimiens, thrillerens og dramaets tegn. Oplev lyden af makabre mord og mørke gåder fra film og serier, når DR SymfoniOrkestrets 100 musikere skruer op for dramaet og spændingen og lader blodet flyde i Koncertsalen. Musik fra bl.a. Babylon Berlin, Twin Peaks, True Detective, The Godfather, Broen og Forbrydelsen. Solister: Kira Skov og Michael Møller (vokal). ,. Producerat år 2019.
21:40 
DR2 bringer kulturen ud
Maria Månson, Adam Holm og Ane Cortzen anbefaler danske film, podcast og en aktuel online teaterforestilling. Del 7. Producerat år 2020.
21:50 
Drengene fra Sankt Petri
Dansk drama fra 1991. Sensommer 1942. Danmark er besat af den tyske værnemagt. En gruppe gymnasieelever i en større provinsby nægter at acceptere tingenes tilstand, og på loftet over byens domkirke starter de en modstandsgruppe. I begyndelsen bliver det kun til mere eller mindre uskyldige drillerier, rettet mod de tyske soldater i byen. Senere udvikler det sig til blodig alvor. Producerat år 1991. Medverkande: Nikolaj Lie Kaas, Tomas Villum Jensen, Morten Buch Jørgensen, Regissör: Søren Kragh-Jacobsen.
23:35 
Fra Obama til Trump
Amerikansk dokumentarserie fra 2020. Et splittet USA. Den amerikanske valgkamp er i fuld gang forud for præsidentvalget i 2020. Men kløften mellem vælgerne er større end nogensinde før. Ved hjælp af arkivmateriale og afslørende interviews med politiske nøglepersoner dykker vi ned i historien og udforsker den stigende racemæssige, kulturelle og politiske splittelse i USA. Hvordan er det kommet så vidt? Hvad betyder den skarpe polarisering for landets fremtid? Og hvem ender med at blive præsident?. Del 4 av 4. Producerat år 2020.
00:30 
Plastik Kina
Kinesisk dokumentar fra 2016. Kina er verdens største plastaffaldsimportør. Hvert år modtager landet ti millioner tons affald fra rige lande i Vesten, der eksporteres for at blive genanvendt og omdannet til tøj eller legetøj. Her følger vi to familier, der lever af at sortere plastik med de bare hænder. En tilværelse, der ikke er for børn. Men hvor 11-årige Yi-Jie holder fast i drømmen om uddannelse, mens hun bygger skraldeslotte i den giftige plastikverden. Producerat år 2016.
01:25 
I forreste linje
Amerikansk dokumentar fra 2016. Han tog sit kamera med i krig. Tony Vaccaro var infanterist under 2. verdenskrig og tog over 8.000 fotos. De fleste blev taget i kamp og under beskydning og forblev ukendte i næsten 50 år. Her kommer vi tæt på Tony og hans sandfærdige krigsbilleder, der alle ætser sig ind på nethinden. Og hører, hvordan kameraet hjalp ham med at overleve. Producerat år 2016.
02:35 (04:22)
VM-minder [Repris]
I påsken sender DR Sporten fem af de største danske slutrundekampe ved VM i fodbold i fuld længde. Vi begynder i 1986, da Danmark under ledelse af træner Sepp Piontek imponerede alle med offensiv og underholdende fodbold i Mexicos tynde luft. Især kampen mod de ellers frygtede sydamerikanere fra Uruguay gjorde, at navne som Laudrup, Elkjær og Arnesen blev kendt verden over. Kommentator: Svend Gehrs. Præsentation: Andreas Kraul og Henrik Liniger. ,. Producerat år 2020.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå