Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
08:55 
Naturtid
Vindyrkning på Fejø. Vinavler Michael Gundersen i Smålandsfarvandet har sammen med sin familie lavet en vingård på øen for at producere dansk vin i stor målestok. Vi skal se hans udvalg af vinplanter, og have nogle gode tips og råd om, hvordan man selv kommer igang med at dyrke sin egen danske vin. Producerat år 2007. Redaktör: Jens Birkholm.
09:55 
Felix og Vagabonden
Dansk reportage fra Henning bliver både rørt og beæret, da han ankommer til Odense. Kæresteparret Jette og Michael har nemlig spurgt, om han vil bage bryllupskagen til deres forestående bryllup. For hvem ønsker, at en hjemløs skal både kreere bryllupskagen, men også deltage til ens bryllup? Det kræver hjælp fra de lokale i Odense, og Henning glæder sig til at vise, at han for seks år siden arbejdede som bager og faktisk kan noget. Brylluppet sætter også mange tanker i gang hos Henning, der inderst inde drømmer om tosomhed og kærlighed. Felix og vagabondens videre tur over Fyn bliver dog brutalt afbrudt, da Henning bliver ramt af et voldsomt uheld. Sendt første gang 12.03.2017. Säsong 2. Del 9 av 10. Producerat år 2017.
10:35 
Felix og Vagabonden
Dansk reportage fra Det er blevet efterår og Felix og vagabondens tur gennem Danmark lakker mod enden. Men styrtet på landevejen viser sig at være værre end først antaget, og Hennings rejse tager en brat drejning. Kan Felix og Henning overhovedet gennemføre den planlagte rute, og når de til Lolland før det bliver for koldt? Og hvad med drømmen om ikke at skulle bo i en kælder hele vinteren, men derimod flytte ind i en campingvogn med varme og hygge; vil det lykkes? Sendt første gang 19.03.2017. Säsong 2. Del 10 av 10. Producerat år 2017.
11:20 
Danske vidundere
Møns Klint. Dansk reportageserie fra De fleste danskere kender Møns Klint, men det er nok de færreste der ved, at den plade af kridt, som klinten er en del af, strækker sig helt over til Sydengland og helt ned til Normandiet. Og at kridtet blev skabt den gang dinosaurerne endnu herskede på landjorden og det meste af Nordeuropa var dækket af et lunt, tropisk hav. Med hjælp fra lokalkendte eksperter guider Anja Philip os gennem historierne bag at af vores danske vidundere. Producerat år 2005.
11:50 
Danske Vidundere
Om Danmarks naturskabte vidundere. Lille Vildmose. Vi er i denne uge taget til Nordjylland - til Nordeuropas største højmose, Lille Vildmose. Området er en stor svamp, som er fem meter dyb og dækker et område på 23 kvadratkilometer - det svarer til 55 millioner skolesvampe. Mosen er dannet over 1200 år og består af spagnum-planter. Og selvom det er et af de mest næringsfattige områder i Danmark - er det også et af de allersmukkeste. Producerat år 2006.
12:20 
Bertelsen på Caminoen
Dansk reportageserie fra Mikael Bertelsen fortæller Dean fra New Zealand om alkymisten og den mystiske krystalsten. De to pilgrimme finder en bar og hygger sig med de lokale beboere. Mikael Bertelsen slæber sig træt videre og tjekker sidst på dagen ind på et fint hotel. Næste morgen er han som sunket i jorden. Sendt første gang 17.12.2010. Del 17 av 24. Producerat år 2010.
12:40 
Bertelsen på Caminoen
Dansk reportageserie fra Instruktøren og filmholdet jagter Mikael Bertelsen på en usædvanlig hård etape. I begyndelsen er det meget sjovt, men efterhånden forsvinder det morsomme, for ingen ved, hvornår Mikael Bertelsen igen dukker op. Efter 43 km. er der stadig ingen tv-vært, og instruktøren er i total vildrede. Sendt første gang 18.12.2010. Del 18 av 24. Producerat år 2010.
13:00 
Helvedes helte
Dansk reportageserie fra Kan et enkelt menneske ændre på verdens uretfærdigheder? 35-årige Anja Lovén fra Frederikshavn sætter livet på spil for at redde børn i Nigeria, der beskyldes for at være hekse. Uskyldige børn der hver dag bliver vansiret og slået ihjel i landet. Og så er vi med Andreas fra Red Barnet i Filippinerne lige efter tyfonen Hayians ødelæggelser. Denne reportageserie følger 6 helt forskellige danskere der er rejst ud til nogle af Verdens farligste steder for at gøre en forskel. Sendt første gang 15.04.2014. Del 1 av 6. Producerat år 2013.
13:30 
Hvis vægge kunne tale
Svensk reportageserie fra 2015. Hvad ved du om det hus, du bor i? Hvem har boet der før dig, og har det altid set ud, som det gør i dag? Hvordan kan du sætte det i stand og samtidig bevare de originale detaljer? Historiker Christopher O'Regan og bygningskonservator Erika Åberg hjælper ejerne af et lille 'soldatertorp' med at finde svarene. Huset ligger uden for Skövde i Sverige, og det skulle efter sigende være bygget helt tilbage i 1600-tallet. Christopher graver sig ned i historien og når helt tilbage til Sveriges krigeriske fortid, mens Erika viser, hvordan man renoverer husets originalvinduer på den bedste måde. Del 2 av 6. Producerat år 2015.
14:30 
Det indiske næsehorn - en gigant i rustning
Japansk naturprogram fra 2015. Chitwan National Park i Nepal er et fristed for vilde dyr. Inklusive en af verdens mest truede dyrearter: Det indiske næsehorn. I 1966 levede der kun 100 af dem i parken, men takket være arbejdet her ser deres fremtid nu meget lysere ud. Her afsløres de store og mystiske dyrs hemmelige verden. Producerat år 2015.
15:20 
Smag på Sri Lanka med Anthony Bourdain
Amerikansk madserie fra 2017. Den amerikanske kok og tv-vært Anthony Bourdains sarkastiske vid, intellektuelle nysgerrighed og oprigtighed gør ham til en underholdende vært, når han rejser verden rundt, ofte langt fra alfarvej, for at udforske forskellige landes kulturer, deres køkkener og spiseritualer. Tag med til Sri Lanka. Producerat år 2017.
16:00 
Smag på Pittsburgh med Anthony Bourdain
Amerikansk madserie fra 2017. Den amerikanske kok og tv-vært Anthony Bourdains sarkastiske vid, intellektuelle nysgerrighed og oprigtighed gør ham til en underholdende vært, når han rejser verden rundt, ofte langt fra alfarvej, for at udforske forskellige landes kulturer, deres køkkener og spiseritualer. Tag med til Pittsburgh. Producerat år 2017.
16:40 
På jagt efter månen - Det store rumkapløb
Amerikanske dokumentarserie fra 2019. De amerikanske måneplaner rejser spørgsmål om nationale prioriteringer. Tiden er præget af den storpolitiske kamp mellem Øst og Vest, Vietnam-krigen og raceoptøjer. Men alligevel fortsætter udviklingen af rumfarts-teknologien - indtil det bliver muligt at udføre den vigtigste mission: At landsætte en mand på Månen. Del 5 av 6. Producerat år 2019.
17:35 
På jagt efter månen - Det store rumkapløb
Amerikanske dokumentarserie fra 2019. I 1969 finder den første månelanding sted. Og kommandør Neil Armstrong leverer sin ikoniske replik: 'Det er kun et lille skridt for mennesket, men et kæmpeskridt for menneskeheden'. Målet er nået. Mennesket har sat sin fod på Månen. Var det det værd? Og hvem bliver den første mand på Mars?. Del 6 av 6. Producerat år 2019.
18:30 
Lægen flytter ind
Dansk reportage fra 14årige Maria fra Lyngby smider sig på sengen med sin mobiltelefon, når hun kommer hjem fra skole. Forældrene har i det hele taget svært ved at få deres teenagedatter til at være aktiv, og Maria har nu været overvægtig et par år. Så læge Charlotte Bøving flytter ind hos familien for at hjælpe forældrene med at motivere Maria og få dem til at forstå, at Maria ikke kan få en sundere hverdag uden deres hjælp. Sendt første gang 09.01.2017. Säsong 3. Del 2 av 5. Producerat år 2016.
19:15 
Lægen flytter ind
Dansk reportage fra Hvert femte danske barn er overvægtigt. På 30 år er der blevet tre gange så mange overvægtige børn i Danmark. Ikke mindst fordi danske børn sidder mere stille end nogensinde før og er blandt de dårligste til at bevæge sig i Europa. 11årige Grunk fra Taastrup har på et år taget ti kilo på og er i så dårlig form, at han er rykket ned på tredje holdet i fodbold. Hans største ønske er at komme tilbage og spille med sine gamle hold kammerater. Så læge Charlotte Bøving flytter ind hos familien for at få mere sundhed ind i hverdagen og få Grunk i god form igen. 70% af børnene tager overvægten med ind i deres voksenliv. Og de har større risiko for tidligt at udvikle livstilssygdomme som diabetes og hjertekarsygdomme. Sendt første gang 16.01.2017. Säsong 3. Del 3 av 5. Producerat år 2016.
20:00 
Uforglemt
Britisk krimiserie fra 2016. Liget i kufferten. Politifolkene Cassie Stuart og Sunny Khan står midt i et gigantisk puslespil, hvor brikkerne ikke synes at passe sammen. De fire mistænkte i den 26 år gamle drabssag har alle et motiv, men præcis hvilken rolle spiller de i sagen? Står en eller flere af dem bag mordet på David Walker?. Del 3 av 3. Producerat år 2015.
21:30 
Hassans hænder
Dansk reportageserie fra 2018. Efter en tumor operation i hjernen, døjer Ena på bare 13 år nu med svære lammelser i ansigtet. Enas største ønske i livet er at kunne smile igen, specielt fordi Ena snart skal konfirmeres. Kan Hassan hjælpe ? og finder Ena smilet igen ! Oplev Hassans Hænder og følg Ena og alle de andre gennem 4 stærke programmer i jagten på bedring. Sendt første gang 16.04.2018. Del 1 av 4. Producerat år 2018.
22:00 
Mesterhjerner - Viljestyrke
Camilla Pedersen har en usædvanlig stærk vilje. Ingen troede på, at hun kunne nå tilbage i verdenseliten for triatleter efter en alvorlig ulykke for tre år siden. Hjerneforskeren Peter Lund Madsen besøger Camilla Pedersen i et forsøg på at komme det uendelige mysterium om hjernen nærmere. Han vil finde svar på, hvorfor nogle mennesker har et helt særligt talent, og om vi andre kan lære det samme. Del 1 av 5. Producerat år 2016.
22:30 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2019.
23:00 
Seniormagasinet - Gurli og optimistklubben
Ole Thisted giver dig inspiration til livet som senior. I dag møder vi blandt andet Gurli, der er en del af "optimistklubben" - et fællesskab, hvor ældre mødes og danser. Men klubben lider under manglen på mænd. Producerat år 2019.
23:15 
Kidnappet
Amerikansk dokumentar fra 2018. Milliardærdatteren der blev bankrøver. Den 4. februar 1974 blev den 19-årige Patty Hearst fra en af USA's rigeste og mest magtfulde familier og barnebarn til mediemogulen William Randolph Hearst, bortført fra sin lejlighed i Berkeley og holdt fanget af den revolutionære gruppe, Den Symbiotiske Befrielseshær. Den 15. april 1974 spadserede Patty Hearst under videoovervågning ind i en bank i San Francisco bevæbnet med en M1 karabin. Del 2 av 3. Producerat år 2018.
00:40 
Vold i hjemmet - Jeg er stadig din far!
Australsk dokumentar fra 2015. Vold i hjemmet findes i alle kulturer og over hele verden, men tre australske mænd har besluttet at deltage i et forløb, der skal få dem til at tage ansvar for volden og tænke og handle radikalt anderledes. Mændene er færdige med at tæve og ydmyge ægtefæller og børn, men vil gerne blive i stand til at opbygge et forhold til deres børn uden fortidens frygt for for fars vrede næver. Producerat år 2015.
01:40 (06:00)
Deadline Nat
Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2019.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se