Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
09:00 
Nyheder fra Grønland
Få de seneste nyheder fra Grønland serveret på dansk. Producerat år 2020.
09:30 
K2 [Repris]
Hvordan iscenesætter man et diskotek?. Peter Aalbæk, forfatter Eva Tind og kunstkritiker Mathias Kryger diskuterer, hvad de får ud af at opleve filmen 'The Lighthouse', udstillingen 'Night Fever' og lysinstallationen 'The Wave'. ,. Producerat år 2020.
10:00 
Historien om den norske kongefamilie
"Alt for Norge. " Kong Harald fortæller åbenhjertigt, at han efter kong Olav V's død i 1991 var skrækslagen for ikke at være i stand til at udfylde pladsen efter sin far. En frygt, der her 25 år efter er blevet gjort til skamme. Mange mener, at kong Harald er blevet en konge af endnu større format end sin far. Del 3 av 7. Producerat år 2015.
10:40 
Arkitektens hjem [Repris]
Arkitekter arbejder med at tegne fantastiske boliger til andre, men hvordan bor de egentlig selv? Hvordan skal rammen om deres eget liv se ud?. Seriens vært, Charlotte Thiis-Evensen, besøger arkitekten Henriette Salvesen. ,. Del 5 av 6. Producerat år 2015.
11:10 
Alle tiders underholdning [Repris]
Truslen fra tv. Dirch Passer er den eneste der trækker folk i biografen. Dansk revy og film lider nød, for danskerne vil hellere blive hjemme og se fjernsyn. TV-underholdningsværten over dem alle er Otto Leisner. Han styrer blandt andet Pladeparaden. Her kan man opleve tidens store idoler Dario Campeotto og Otto Brandenburg. I midten af tresserne dukker der dog mere rå toner op. Den langhårede Peter Belli synger f.eks. Bob Dylan på dansk. En række TV-satireprogrammer tager pulsen på de nye tider. Buster Larsen er kendt og elsket fra cirkus Buster. Nu dukker han op i Hov-Hov med sit "Lorteland"!. ,. Del 5 av 8. Producerat år 2002.
11:50 
Alle tiders underholdning (6.8)
Ungdomsoprør og underholdning. 68'erne kommer for alvor på banen i 70'erne. De rykker sågar ind i Huset På Christianshavn. Erik Balling instruerer flere af de i alt 84 afsnit af serien. Balling står også bag dansk films største succes Olsen-banden. I kølvandet på 68'erne følger den seksuelle frigørelse. Sengekantsfilmene sælger et hav af biografbilletter. Kvinde-frigørelsen slår også igennem i underholdningsbranchen. Lisbet Dahl laver one-woman show på tv. John Mogensen forener protestsang og folkelighed. Men ellers er fronterne hårdt trukket op. Brede underholdere som Ib Henrik Cavling og Volmer Sørensen lægges for had. Lise Nørgårds og Erik Ballings Matador formår dog at samle alle danskere foran TV-skærmen. Producerat år 2002. Redaktör: Liv Thomsen.
12:30 
Cornflakes med lort og død ved kølle - humoren der formede dig [Repris]
I Mandrilaftalen leger de navneleg med meningsløse ord, og vi møder både Kresten Pikhår, Broder Salsa og Lars Krimi. Gramsespektrum skaber ved et tilfælde en figur, der kun kan sige aggemam, mens Rulle og Cromwell giver Casper tips til forberedelsen af den perfekte Mortensand. Banjos Likørstue ringer til Træfpunktet og møder en opstemt mand, og så bliver telefonfis taget til et helt nyt niveau!. ,. Del 2. Producerat år 2019.
13:00 
Troldspejlet & Co - Dracula, legetøj - og Jonas Schmidt
Er legetøj kun for børn? Jonas Schmidt er dagens gæst i Troldspejlet & Co. , og han har taget nogle af sine figurer fra film med - men der skal helst ikke leges for meget med dem! Vi besøger også en passioneret G.I. Joe-samler og ser på spillet WRATH: Aeon of Ruin samt den nye Dracula-serie på Netflix, der har danskeren Claes Bang i hovedrollen. Producerat år 2020.
13:30 
Danskerne i Las Vegas
Las Vegas er syndens by. Den er bygget af mafiaen, den er en magnet for lykkeridere og så er den så meget andet. Jakob Thygesen er taget til den vanvittige by midt i ørkenen for at møde nogle af de danskere, der bor der: Flemming, der står på vandski og har sit eget bageri, Helle, der har genfundet sin ungdoms kærlighed og Johnny, der tjener millioner på at skrive erotiske e-bøger. Producerat år 2020.
14:00 
Gudstjeneste fra Folding kirke ved Vejen
Det er i år 100 år siden sønderjyderne stemte, om de skulle være en del af Danmark eller forblive tyske. Fra 1864 til 1920 delte Kongeåen befolkningen. Den 10. februar resulterede en afstemning i at grænsen flyttede til der hvor den ligger nu. Genforeningen fejres med en lang række arrangementer. Koordinator Simon Faber og sognepræst Signe von Oettingen, Ribe domkirke fortæller om deres engagement. Bjarne Hansen og lokale messingblæsere spiller til salmerne: Lover den Herre, DDS 2, Himlene, Herre, fortælle din ære, DDS 392, Guds rige lignes ved et frø, DDS 156, Et Hus at komme til, Kirkesangbogen 881, Nu takker alle Gud DDS 11. Producerat år 2020.
14:45 
Dries Van Noten - fra atelier til catwalk
Tysk dokumentar fra 2017. Dries Van Noten er en af de mest succesfulde uafhængige designere i verden. En mand, der med sine mønstermiks, print, broderinger og farverige tekstiler har formået at forblive på modescenen i over 25 år. Få et unikt indblik i mesterdesignerens liv og kreative hjerne, når han for allerførste gang lader en filmskaber følge ham, mens han udtænker og skaber fire nye kollektioner. Producerat år 2017.
15:35 
Mig og Murakami
For mere end tyve år siden læste oversætteren Mette Holm en roman af Haruki Murakami. Den japanske forfatter havde endnu ikke opnået litterær stjernestatus, og dengang havde Mette Holm ingen idé om, hvordan hans bøger senere ville forme hendes eget liv og transformere hendes verdenssyn. Siden da har hun brugt tusindvis af timer på at oversætte Murakamis fantasirige og fabulerende romaner, og filmen følger hendes indædte kamp for at finde frem til de helt perfekte sætninger til at afspejle forfatterens drømmende karakterer. I processen dukker en to meter høj, grøn frø op i metroen i Tokyo, som begynder at følge efter Mette Holm, og grænserne mellem forestilling og virkelighed begynder at smelte sammen. Producerat år 2018.
16:35 
The Square
Svensk spillefilm fra 2017. Christian er en velrespekteret kurator på et kunstmuseum. Hans næste udstilling "The Square" - en installation, der indbyder forbipasserende til næstekærlighed, minder dem om deres rolle som ansvarlige medmennesker. Men det er svært at leve op til egne idealer: Christians akavede reaktion på at få stjålet sin telefon medfører flere pinlige situationer. I mellemtiden er museets PR afdeling klar med en usædvanlig kampagne for udstillingen, hvis voldsomme modtagelse sender Christian og museet ud i en krise. Manuskript og instruktion: Ruben Östlund. Producerat år 2016. Medverkande: Elisabeth Moss, Claes Bang, Regissör: Ruben Östlund.
19:00 
DR Big Band & Sinne Eeg
Den danske jazzdiva Sinne Eeg møder DR Big Band i Koncertsalen til en aften, der viser hendes imponerende spændvidde som både virtuos jazzsangerinde, komponist og stilsikker sangskriver. Oplev en buket kendte jazzhits og danske evergreens i helt nye bigband-arrangementer sammen med en række helt nye numre fra Sinne Eegs seneste album med DR Big Band. Producerat år 2020. Medverkande: Nikolai Bøgelund (dirigent), Sinne Eeg (vokal), DR Big Band.
20:00 
Rick Stein og det forunderlige Frankrig
Britisk dokumentarserie fra 2019. Frankrig er langt mere en frølår og flute. Det vil den britiske tv-kok Rick Stein bevise, når han drager gennem Frankrig på jagt efter nye og ukendte kullinariske smagsoplevelser. Tag med og mød vingårdsejere og kokke, der med garanti vil pirre din nysgerrighed, rejselyst og appetit. Del 1 av 6. Producerat år 2019.
21:00 
Familien Asbæk
Martin og Betina skal giftes og der spares hverken på pengene eller kunsten. Det er nemlig ikke bare en fejring af deres kærlighed, men også at Martin er kommet ud på den anden side af sit leukæmi-forløb, der nær havde kostet ham livet. Det har påvirket hele Asbæk-familien og derfor lillebror Pilou nu skrevet en selvbiografi, hvor nogle af pengene går til Kræftens Bekæmpelse. Del 4 av 6. Producerat år 2020.
21:30 
Troldspejlet & Co - Retrospil, Sonic - og Christiane Vejlø
Kan det originale Donkey Kong klare en tur på gulvet og er det sværest at stå på snowboard i virkeligheden eller på PlayStation?. Elektronista Christiane Vejlø er på besøg hos Jakob Stegelmann i studiet for at tale om retrospil og casual gaming. Vi anmelder også den nye film Sonic the Hedgehog og det danske spil Lightmatter, og så ser vi på Capcom Home Arcade, der skiller sig ud fra de mange andre retro-minikonsoller på markedet. Til sidst kårer vi den bedste nerd shirt blandt publikum i studiet!. Producerat år 2020.
22:00 
K2
Nye stemmer. K2-panelet kigger på værker af unge kunstnere. Ane Cortzen er vært, når sangskriver Bisse, instruktør Anna Emma Haudal og mediechef Camilla Kjems diskuterer, hvad de får ud af at opleve Teater Momentums "Apokalypse", Selma Judiths musik, tegneserien "Fucker hele tiden op" og vinderen af Forårsudstillingens talentpris, AnneMette Elmelund. Producerat år 2020.
22:30 
Deadline
23:00 
Cornflakes med lort og død ved kølle - humoren der formede dig
Drengene fra Angora kommer ind og skaber en landeplage med Henning Primdahl, Henrik Solgård, Bobby, Pim og alle de andre. Aldrig har satire på DR2 haft så høje seertal, og Mikael Bertelsen har svært ved at forestille sig, hvem der har lyst til at komme efter den massive succes. Det har Mikael Wulff og Anders Morgenthaler, som er fulde af selvtillid, og er sikre på, at deres show med talende dyr bliver et hit. Men aldrig har de taget så meget fejl. Del 4. Producerat år 2019.
23:30 
Surferne der startede bølgen
Amerikansk dokumentar fra 2018. Frygtløse og ridende på dødbringende bølger. Sådan levede den ikoniske surf-gruppe 'Momentum Generation'. En gruppe unge, der surfede på Hawaii i 90'erne og kæmpede om at vinde verdensmesterskabet - indtil en af dem ikke kom tilbage til kysten. Gennem private optagelser og interviews fortæller de for første gang om livet som professionelle surfere, og hvordan de ændrede synet på surfing. En historie om ambitioner, venskaber, kærlighed og død. Producerat år 2019.
01:15 
Rafael - skønhedens mester
Britisk portræt fra 2016. Den italienske maler og arkitekt Rafael (1483-1520) var en rockstjerne i sin generation. Berømt og smuk med en forkærlighed for underskønne kvinder og død i en ung alder!. For at kaste lys over Rafaels kunst og liv udforsker kunsthistorikere her den legendariske kærlighed mellem kunstner og muse og forsøger bl.a. at identificere kvinden, der er portrætteret i det sensuelle maleri La Fornarina, også kendt som Portræt af en ung kvinde. Producerat år 2016.
02:00 (04:30)
Deadline Nat

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se